Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 7 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 896
Ezzel a cserével szinte borítékolható, hogy feljöttök a TOP3 pick egyikére.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 7 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 396 — The only discipline that lasts, is self discipline
Bízzatok abban, hogy Lamarr-ért nem volt szükség ennyi pick begyűjtésére, őt még az egyik első körrel letradelve is el lehetne hozni szerintem. Úgyhogy ha itt feltrade lesz akkor nem Jackson a cél, hanem valami igazi irányító.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 669
Nem nézek college-focit, így az ismereteim a nullával konvergálnak ezügyben; de biztos, hogy olyan irányító kellene nekünk Jackson személyében, akinek még a profik közt a posztja sem tűnik egyértelműnek?
több mint 7 éve
Muffalo_Bafia Buffalo Bills Notre Dame Fighting Irish 920
Mondjuk nekem Lamar Jackson is inkább a vicc kategória, a kombányon lefelé tornázta magát az első körből.
BillsFan
Az nekünk csak jó, legalább nem kell felcserélni érte.

"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 7 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 191 — Bills & Dawgs fan
Mondjuk nekem Lamar Jackson is inkább a vicc kategória, a kombányon lefelé tornázta magát az első körből.

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 7 éve
Ati78 Buffalo Bills California Golden Bears 37
Ez még viccnek is rossz lenne😀 Kivéve ha nem bridge QB😀
több mint 7 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 915 — secret level

Wyatt
Annyira de annyira rühellek Kyle!
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

több mint 7 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 191 — Bills & Dawgs fan
Bele sem merek gondolni hogy talán a franchise történetében először olyankor draftolunk QB-t amikor elég mély a class! Na majd meglátjuk mi lesz, de ki az aki a bridge QB lesz?

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 7 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
Tyrod távozásával felmerült egy fontos szempont, mégpedig, hogy Eaglemcnabb cimboránknak velünk tart-e továbbiakban. Én csak remélni tudom, hogy a haveri viszony megmarad. 😊
Helmut Zimmer
Nem hinném hogy ez lenne a legfontosabb kérdés 😀

De amúgy igen, maradok, ettől még szimpatikus franchise a Bills, kiváltképp ha érkezik draftról az empty által említett VT playa :d (igaz a Browns is szimpi volt eddig is, most meg főleg)

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
akkor a két elsőkörös mehet egy top10es pickért.
braxa88
A két első körös + a most kapott 3/1 akár a 4. vagy 5. helyre is elég lehet.

több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Tyrod távozásával felmerült egy fontos szempont, mégpedig, hogy Eaglemcnabb cimboránknak velünk tart-e továbbiakban. Én csak remélni tudom, hogy a haveri viszony megmarad. 😊
Helmut Zimmer
Siker receptje: draft Tremaine Edmunds!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
több mint 7 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
akkor a két elsőkörös mehet egy top10es pickért.
több mint 7 éve
na akkor ki lesz a kúbé ősszel? amilyen oldschool rezsim van itt, simán kinézem, hogy Josh Allen, de igazából nem vágom, milyen QB illik Daboll rendszerébe
Löfli
Valószínűsíthető, hogy feltrade lesz, ahol pedig Rosen lesz a cél, bár Beane és McDermott elég sejtelmesen nyilatkozott Lamar Jacksonról is. Mondjuk Lamarral tudna dolgozni Daboll, mert collegeban is ilyen stílusú QB-kkal tolta.

több mint 7 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 747 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
na akkor ki lesz a kúbé ősszel? amilyen oldschool rezsim van itt, simán kinézem, hogy Josh Allen, de igazából nem vágom, milyen QB illik Daboll rendszerébe

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
Korábbi harmadik körös pick, Owa Odighizuwa (copypaste) érkezett.

több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Egyre több lesz itt a pikantéria az őszi Bills - Jagsre (Marrone és Dareus visszatérése, a januári PO meccs visszavágója, és most ez). A végén prime time meccs lesz ebből - csütörtök este...
több mint 7 éve
Érkezik Chris Ivory RB, 2 évre írt alá.

Jimnek pedig mielőbbi gyógyulást! Ahogy írta egy bejegyzésében, ugyan elvesztett 4 SB-t, de harmadjára is seggbe fogja rúgni ezt az alattomos betegséget!
több mint 7 éve
Jim beteg.... 😕
több mint 7 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
White, Hyde, Poyer, Davis + Gaines(ha marad)

Nem egy média sexy sec, de a liga csapatainak többsége örömmel fogadná el.

Kifejezetten jól néz ki.

Liverpool Fc
több mint 7 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
Irigykedek most rátok. Sok sikert neki itt is.

több mint 7 éve
Azért remélem, Davis érkezése nem vetíti elő Gaines távozását... Jól passzol ebbe a secondarybe, nem örülnék, ha nem sikerülne vele hosszabbítani. Hozzáteszem, Davisnek mindenképp örülök 😊
több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 097 — Invisible man
Muffalo_Bafia
Matthew99
Hmm, Poyer mintha kicsit megváltozott volna.
Muffalo_Bafia
Nem, nem. Csak egy jól látható összegért már meg is vált a mezszámától 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Muffalo_Bafia
Matthew99
Hmm, Poyer mintha kicsit megváltozott volna.