Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 9 éve
Schefter: "Former Bucs QB Josh McCown is in Buffalo, where the two sides are trying to work out a deal today"balentin
több mint 9 éve
balentin
281
Schefter: "Former Bucs QB Josh McCown is in Buffalo, where the two sides are trying to work out a deal today"
több mint 9 éve
Terítéken az AFC Keletwww.nemzetisport.hu/nfl/nfl-brady-otodik-gyurujere-hajt-ryan-akadalyozna-a-miami-szetesoben-2394669
több mint 9 éve
Incignito aláírt 😀Dexxter TailorTehát Rex azzal kezdte a munkáját, hog visszahozta ezt az amorális gecit, akinél kevés mocskosabb állat játszott a ligában.... gratula Rex...
Tegyük hozzá, hogy ezt megelőzte, hogy kritikát fogalmazott meg egy olyan edzővel szemben, akinek a bokájáig nem ér fel!
Remek!
több mint 9 éve
Ismét
több mint 9 éve
Incignito aláírt 😀
több mint 9 éve
The Buffalo News reports free agent G Richie Incognito will sign with the Buffalo Bills.ESPN reported Incognito would have a physical with the Bills on Saturday, but Tim Graham reports the physical is just a formality
több mint 9 éve
Aaron Kromer -> Bills OL coachdeyellMásfél hete is tudni lehetett, csak most lett hivatalos.
több mint 9 éve
Doug Marrone, a korábbi Bills HC otthagyta a buffalói főedzői állást.... Azért, hogy a Jaguars támadófalának az edzője lehessen.és ez az ember itt komoly döntéseket hozott!!!
izé ? 😀😀
Az első komment: "Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen." 😀😀Voice
Nem hittem volna, hogy ma este még feldob valami, de ez a szuper produkció! Faszfej! Bootytime......picsába!
több mint 9 éve
Tomcsik
8 010
Aaron Kromer érkezik OL-edzőnek, a liga egyik legjobbja.empty taxiEgy ideig mi is azt hittük... Aztán amikor megláttuk a falunk fantasztikus futásblokkolását....
több mint 9 éve
Doug Marrone, a korábbi Bills HC otthagyta a buffalói főedzői állást.... Azért, hogy a Jaguars támadófalának az edzője lehessen.izé ? 😀😀
Az első komment: "Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen." 😀😀
The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 9 éve
Az Koetter. Én is mindig kavarom.Aaron Kromer érkezik OL-edzőnek, a liga egyik legjobbja.empty taxinem ő lett a Tampa OC-je?sapka
több mint 9 éve
Aaron Kromer érkezik OL-edzőnek, a liga egyik legjobbja.empty taxinem ő lett a Tampa OC-je?
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
Aaron Kromer érkezik OL-edzőnek, a liga egyik legjobbja.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Nahát, aki nem követte élőben valamilyen úton-módon ezt a sajtótájékoztatót, az szégyellje magát!füligjimmyjelen 😀
több mint 9 éve
Nahát, aki nem követte élőben valamilyen úton-módon ezt a sajtótájékoztatót, az szégyellje magát!"We are going to build a bully"
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
espn.go.com/blog/buffalo-bills/post/_/id/17019/rex-ryan-i-think-its-still-the-patriots-i-want-the-mostzinedine5Nagy jedi-küldetésben van a mester
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Ez most komoly,hogy Gabberttol varjak a megvaltast? :-/ZoliZoltánNem, de konkurenciának simán jöhet. Kvázi ő lehet Manuelnek, ami Henne volt 2012-13ban neki. 😀
több mint 9 éve
Ez most komoly,hogy Gabberttol varjak a megvaltast? :-/ZoliZoltánNem.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Ez most komoly,hogy Gabberttol varjak a megvaltast? :-/
több mint 9 éve
Srácok, értem én, hogy van egy 0.5%-os lehetőség, hogy ide jön Gabbert, de muszáj erről szólni az utóbbi ~10 hsz-nek, amikor épp edzőváltás van? 😊tenorxMiért lenne 0,5%? Gabbert FA és és az új OC, Roman dolgozott vele tavaly 1 szezont, a Billsnek meg kelleni fog egy QB, ha másnak nem, konkurenciának Manuel számára. Ráadásul Szöszi kvázi 2 zacskó mogyoróért fog majd aláírni, ami újabb indok lehet a szerződtetésére.
több mint 9 éve
Srácok, értem én, hogy van egy 0.5%-os lehetőség, hogy ide jön Gabbert, de muszáj erről szólni az utóbbi ~10 hsz-nek, amikor épp edzőváltás van? 😊
több mint 9 éve
Tomcsik
8 010
Hát srácok én nem értem mi folyik nálatok. Schwartz felépítette nálatok a liga egyik legjobb D-ét. Erre jött egy D guru edzőt...A jetsnél az volt a helyzet, mint nállatok. Egész jó védelem, impotens támadósor a QB hiány miatt... Nem igazán birkózótt meg vele Rexi... Nálatok ugyan ez van pepitában... Nem értem miért volt ez jó nektek...így Schwartz is elment mert Rexi hozza a saját DC-ét magával...Mondjuk Schwarzot legalább szívesen látnám DC--nek nállunk....