Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 12 éve
szerdán vót, ma is limited edition, de sokat nem remélek

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
JB-vel mi a helyzet mostanság?silent7939Elvan, mint szokott

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
JB-vel mi a helyzet mostanság?
több mint 12 éve
Brooks és Goodwin is lesérült nem tudni mennyi időre ,csak 4 aktív CB maradt, ezért Adams jön fel a Ps-ből 😕

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 12 éve
Pöpec volt a DL, ellenünk nagyon nem szeretem az ilyeneket 😊Nem lesz ez rossz (bár messze nem voltunk mi sem csúcsformában, szal javulni kell azért még 😊 )

több mint 12 éve
Eleve szerethető csapat ez a Bills és szerintem látszik is a fény az alagút végén, de ez a meccs nem lett volna ilyen szoros, hogy ha nincs a Ridley fumble utáni visszahordott TD. Ott felpörögtetek (ahogy kellene az elejétől) és megfogtátok az elbizakodott Patset.
több mint 12 éve
A lényeget elmondtátok előttem. Nekem tetszett a vereség ellenére. Volt néhány olyan játék hívás ami bosszantott, mert néha erőltettük a dolgokat, de egyébként elég jó volt a támadó és a védő csapat is. A Speciális résztől viszont többet várok. Lesz itt azért néhány győzelem, sokkal rosszabbra számítottam.
több mint 12 éve
Nem volt ez rossz az újjáépítés első meccsének, a DEF jobb mint volt de megint: beszopjuk a nagy playeket középső futásnál és a SEC a két hiányzóval elég gyenguska. McK-nak voltak azért szép pillanatai, és végre van pass rush is!Dettó!
Az OFF-nek idő kell mire összeáll, Manuel játéka bíztató!!
A két TO és dropp pass megpecsételte a sorsunkat, ez van, én rosszabra számítottam 😊BillsFan
Jobb így hazautazni! 😊
Manuel tetszett, védelem meg nagyon, mert harapós aggresszív. Jó lesz ez, mert a rengeteg tehetséget végre egységbe rendezheti egy megfelelő szakember, bizakodó vagyok.
több mint 12 éve
Nem volt ez rossz az újjáépítés első meccsének, a DEF jobb mint volt de megint: beszopjuk a nagy playeket középső futásnál és a SEC a két hiányzóval elég gyenguska. McK-nak voltak azért szép pillanatai, és végre van pass rush is!Az OFF-nek idő kell mire összeáll, Manuel játéka bíztató!!
A két TO és dropp pass megpecsételte a sorsunkat, ez van, én rosszabra számítottam 😊

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 12 éve
Miután vége lett a mackó meccsnek, természetesen átváltottam. 1 pont hátrány, 5 perc van hátra. Ki fogad Brady ellen, ha a Bills az ellenfél? Most őszintén. Manuel jó játékán annyira nem lepődtem meg, ha koliból hozol edzőt, azért jobban fel tudja építeni az aktuális játékos első néhány meccsét. A következő lépés az, amin meg szoktak bukni.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Megnéztem a meccset most, és a védelem előtt le a kalappal. komoly labdaszerzések, TD, a futást is lassították, de főleg Brady arcában voltak végig.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Kissé ittasan azt mondom, hogy ezt a meccset Marrone baszta el, az up-tempo offense-szel. Nem értem, miért nem lehetett picit lecsalni az órából 21-20-as vezetésnél. Mondhatni, rookie mistake, csak ezúttal edzői oldalon, ez pedig egy Pats elleni győzelembe került.Nagyon sajnálom, mert:
1. EJ fantasztikusat nyújtott, 2 TD, vigyázott a labdára, igaz, elsősorban biztonsági játékokat hívtak rá, de amikor nem, akkor mintha nem is most játszaná első NFL-meccsét, úgy osztogatott. Nagy értéke lesz ő még a csapatunknak!
2. A Defense amit lehetett, megtett, sajnos a végén a FG előtti drive-ban csúnyán benéztünk pár játékot, ettől függetlenül le a kalappal előttük, Pettine nagyon összeszedte őket, és biztos vagyok benne, hogy fognak ők még nekünk meccset nyerni!
3. A CJ-FJ vonulat mindent megtett, futójátékunk igenis volt, épp ezért nem értem, hogy miért nem lehetett 5-6 perccel a vége előtt tömni őket labdával, és akkor az órából is csaltunk volna, továbbá érzésem szerint meglehetett volna a first down.
4. Fel tudtunk állni, és egy félideig jobban játszottunk a New Englandnél. Az, hogy ennek sajnos vereség lett a vége, azt Marrone nyakába varrom, de nem kötelező velem egyet érteni, lehet a kritikus turnoverek számlájára is írni ezt a vereséget.
Száz szónak is egy a vége, erre az újjáépült csapatra roppant büszkék lehetünk, és fognak ők még nekünk sok szép pillanatot okozni!
Jövő héten jön a Panthers, nem mondom, hogy egyszerű dolgunk lesz, mert megszorongatták a SB-esélyes Seattle-t, de ha meg akarjuk törni a rájátszás-átkot, akkor őket meg kell verni, nincs mese!
több mint 12 éve
#Bills inactives: 5 K Hopkins, 24 CB Gilmore, 31 S Byrd, 59 OL Legursky, 69 DT Ross, 89 TE Gragg, 97 DL Bryant
több mint 12 éve
Egy majdnem olyan jó meccsbeharangozó mint amiket én szoktam írni 😀www.buffalorumblings.com/2013/9/7/4703220/bills-vs-patriots-2013-nfl-week-1-preview-predictions
több mint 12 éve
Persze, csak önmagában az egyik egy ligaelit S, a másik pedig... 😊WyattPersze. Allent csak azért dobtam be mert az eagles kb őt áldozná be egyedül, és a Billsnek is szüksége lenen Byrd helyére valakinek. Lehetne a csere alany más is,
több mint 12 éve
Mármint melyik oldalról? 😀Szerintem nincsenek most olyan jó helyzetben, hogy ennyit kérjenek. Byrd nem akar játszani, el akar menni. Így csak 9 milliónyi teher. De egy Allen+2. kör már mindjárt jóval több mint szezon végén a nagy semmi. Persze lehet, hogy volna aki többet ajánl.
Mert ez a Billsnek kb Nate Allen+1+2 körül kezdődikWyatt
több mint 12 éve
Mármint melyik oldalról? 😀Mert ez a Billsnek kb Nate Allen+1+2 körül kezdődik

több mint 12 éve
Byrd megint kérte, hogy cseréljék el. Egy Nate Allen + pick = Byrd cserében benne lennék.
több mint 12 éve
Hopkinsnak milyen komoly a sérülése?BazzaniValószínűleg vasárnap az utcáról hozott Carpenter lesz a rúgónk.
több mint 12 éve
EJ Manuel kezd vasárnap a Patriots ellen! 😊
több mint 12 éve
hogy van Mario és Chandler? Játszanak a héten?CollapoEgyikőjükről sincs semmilyen negatív hír, így gondolom mindkettő kezd majd vasárnap!
több mint 12 éve
hogy van Mario és Chandler? Játszanak a héten?

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!