Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 12 éve
Whoooooo!😊

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 12 éve
Köszi Bill.Akkor nem köll...😊
Hue OCnak jó lett volna csak ugye HC volt már tavaly...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
Amikor még ment úgy-ahogy a szekér, a spread volt a menő nála. Ebből következőleg a futókat majdhogynem elfelejti, nálunk Jacksont és Spillert alig használta, cserébe Fitz termelte neki a pickeket. Nem biztos, hogy Palmer (ha marad nálatok) megfelelő ember erre a rövidpasszos szisztémára, ahol gyors döntéseket kell hozni, arról nem is beszélve, hogy nem túl mobilis irányító. Fitz tud gyorsan döntést hozni, még ha rosszat is, és a lábait is tudja használni.Azért attól mondjuk még messze vagyunk, hogy csak az edző legyen a hiányzó láncszem. Be kell látnunk, QB mindenképpen kell ide, és -Helmut szavaival élve- egy igazi strici elkapó Stevie mellé. Donald Jonesokkal sajnos nem lehet kezdőként számolni. A fal rendben van, ott egyedül Levitret kell majd pótolni, ha elmegy. Márpedig Andy barátunk nem ad hometown kedvezményt, a legjobb ajánlatra fog rábólintani, ezt ma mondta a locker clean-outon.Milyen O-t akart volna, akarna Gailey nyomni??
A védelembe kellene két igazán jó linebacker, Barnett a tavalyi szezonja után nekem csalódás kissé, úgy tudom FA is lesz, nem hiszem, hogy megtartjuk. Bradhamben látok fantáziát. Byrd is nagy talány, mi lesz vele...
Eléggé aktív offseason elé nézünk, mert még a Mario-deal ellenére is azért cap alatt vagyunk. Reméljük a legjobbakat.
Gaileynek pedig minden jót, OC-ként el tudnám képzelni pár helyen. Sajnos az a séma, amilyet ő játszatni akart a csapattal, körülbelül fél évig tudott működni, utána Fitz -akiről kiderült, hogy nem franchise QB, de még kezdő NFL QB sem- sajnos megbolondult. Törvényszerű volt a váltás tehát.Hungarian Bill
Csak azért kérdem, mert Reeves "edzői fáról" van és így Dennis Allenhez esetleg kapcsolható lenne...
És mi kurvára reméljük, h hamarosan kirúgják e jelenlegi OC-t 😊Rolni
Tudni kell Gaileyről, hogy ő abban kétségkívül jó, hogy átlagos, vagy annál gyengébb képességű játékosokból hozza ki a maximumot. Lásd David Nelson, Donald Jones, és hát Stevie Johnson is ugye 7. körös választás volt anno, Gaileynél futott be igazán.
Mikor a tavalyi szezon elején ment a szekér, akkor a sztárocskáink az offense-ből az alábbiak voltak:
Fitzpatrick: 6. körös választás
Freddy: UDFA
St. Johnson: 7. kör
Chandler: UDFA
Nelson: UDFA
Én mondjuk már akkor csodálkoztam, amikor Hue Jacksontól megszabadultatok, mert szerintem nem végzett egyáltalán rossz munkát a támadó oldalon.
több mint 12 éve
Azért attól mondjuk még messze vagyunk, hogy csak az edző legyen a hiányzó láncszem. Be kell látnunk, QB mindenképpen kell ide, és -Helmut szavaival élve- egy igazi strici elkapó Stevie mellé. Donald Jonesokkal sajnos nem lehet kezdőként számolni. A fal rendben van, ott egyedül Levitret kell majd pótolni, ha elmegy. Márpedig Andy barátunk nem ad hometown kedvezményt, a legjobb ajánlatra fog rábólintani, ezt ma mondta a locker clean-outon.Milyen O-t akart volna, akarna Gailey nyomni??
A védelembe kellene két igazán jó linebacker, Barnett a tavalyi szezonja után nekem csalódás kissé, úgy tudom FA is lesz, nem hiszem, hogy megtartjuk. Bradhamben látok fantáziát. Byrd is nagy talány, mi lesz vele...
Eléggé aktív offseason elé nézünk, mert még a Mario-deal ellenére is azért cap alatt vagyunk. Reméljük a legjobbakat.
Gaileynek pedig minden jót, OC-ként el tudnám képzelni pár helyen. Sajnos az a séma, amilyet ő játszatni akart a csapattal, körülbelül fél évig tudott működni, utána Fitz -akiről kiderült, hogy nem franchise QB, de még kezdő NFL QB sem- sajnos megbolondult. Törvényszerű volt a váltás tehát.Hungarian Bill
Csak azért kérdem, mert Reeves "edzői fáról" van és így Dennis Allenhez esetleg kapcsolható lenne...
És mi kurvára reméljük, h hamarosan kirúgják e jelenlegi OC-t 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
Azért attól mondjuk még messze vagyunk, hogy csak az edző legyen a hiányzó láncszem. Be kell látnunk, QB mindenképpen kell ide, és -Helmut szavaival élve- egy igazi strici elkapó Stevie mellé. Donald Jonesokkal sajnos nem lehet kezdőként számolni. A fal rendben van, ott egyedül Levitret kell majd pótolni, ha elmegy. Márpedig Andy barátunk nem ad hometown kedvezményt, a legjobb ajánlatra fog rábólintani, ezt ma mondta a locker clean-outon.A védelembe kellene két igazán jó linebacker, Barnett a tavalyi szezonja után nekem csalódás kissé, úgy tudom FA is lesz, nem hiszem, hogy megtartjuk. Bradhamben látok fantáziát. Byrd is nagy talány, mi lesz vele...
Gaileynek pedig minden jót, OC-ként el tudnám képzelni pár helyen. Sajnos az a séma, amilyet ő játszatni akart a csapattal, körülbelül fél évig tudott működni, utána Fitz -akiről kiderült, hogy nem franchise QB, de még kezdő NFL QB sem- sajnos megbolondult. Törvényszerű volt a váltás tehát.
több mint 12 éve
Nem rossz. De nem fog összejönni. Gruden HC, Moorhinweg OC, Smith DC? Esetleg Gruden HC, Gruden OC, M. Kiffn DC 😀Schefter is. Most már aktuális az edzőkről beszélni? 😊Shawn84Naja. Aszondja hogy jöjjön Cowher HC-nak, Turner OC, Lovie DC 😀Hungarian Bill
több mint 12 éve
Schefter is. Most már aktuális az edzőkről beszélni? 😊Shawn84Naja. Aszondja hogy jöjjön Cowher HC-nak, Turner OC, Lovie DC 😀
több mint 12 éve
Schefter is. Most már aktuális az edzőkről beszélni? 😊
több mint 12 éve
Ugyan még csak szorsz mondja, de Gaileyt kirúgtuk.twitter.com/TBNSully/status/285775154318024706
Szerk.: És már az ESPN is lehozta.
több mint 12 éve
Donald Trump simán megvenné, ha eladó lenne! Nem vinné sehova, sőt ingatlan beruházásba kezdene, ami nagyon jót tenne a városnak! Szégyen, hogy az állam Buffalo 1-3 legnagyobb foglalkoztatója! Nem volt ez mindig ennyire blue collar csapat, és város! Igazi jó kis lecsúszott szecessziós város lett!
több mint 12 éve
Egyébként felesleges még itt bármiről is beszélni, szvsz ha lesz takarítás, akkor nagytakarítás lesz, ha viszont nem, akkor majdnem mindenki marad a helyén. Bár Gaileyt szerintem csak nálunk mentheti meg egy 16-32-es mérleg 3 szezon alatt...Egyébként Jim Kelly érdeklődik a csapat iránt, és nyilatkozta azt is, hogy csak arra vár, RW mikor jelenti be, hogy eladja a csapatot. Szóba jött még Golisano is, a Sabres egykori tulaja. Szóval jelentkező van, és most van talán a leginkább alapja annak, hogy a csapat más kezébe kerülhet. Ralph sajnos nincs túl jó bőrben, és nem nagy felelőtlenség kijelenteni, hogy ő már nem fogja megérni azt az időt, amikor a csapat újra Super Bowlt játszik... De ha ilyen balfasz ez a franchise, akkor lehet, hogy még mi se.
több mint 12 éve
Egyébként ha Reid nem is jönne de Marty Moornhinweg OC-nek jó lenne. Ha a Gruden vonal nem jönne össze.Gruden is állítólag visszatérhet. Ő is tetszene. Itt is.Shawn84Inkább a tesója iránt érdeklődünk állítólag, mondjuk Jon mindigis mondta, hogy szeretne egyszer együtt dolgozni a tesóval. Az nem is lenne rossz páros szerintem 😊Hungarian Bill
több mint 12 éve
Gruden is állítólag visszatérhet. Ő is tetszene. Itt is.Shawn84Inkább a tesója iránt érdeklődünk állítólag, mondjuk Jon mindigis mondta, hogy szeretne egyszer együtt dolgozni a tesóval. Az nem is lenne rossz páros szerintem 😊
több mint 12 éve
Gruden is állítólag visszatérhet. Ő is tetszene. Itt is.
több mint 12 éve
Szerintem Reid a jelenlegi állapotában nem biztos, hogy itt tudna csodát tenni, én úgy gondolom, hogy neki pihenőre van szüksége. Pár Philly-meccsen mikor mutatta a kamera, erősen fásultnak tűnt, és kiégettnek. Abban egyetértek, hogy ő tudna csodát tenni, de először neki pihennie kéne! Biztos vagyok benne, hogy 2014-re sok csapatot érdeklődne nála.Hungarian BillE ő nem akar pihenni. Én azt látom, hogy egy új város új impulzusok jó hatással lehetnek rá. Valahol tutira edzősködni fog jövőre is.
több mint 12 éve
Szerintem Reid a jelenlegi állapotában nem biztos, hogy itt tudna csodát tenni, én úgy gondolom, hogy neki pihenőre van szüksége. Pár Philly-meccsen mikor mutatta a kamera, erősen fásultnak tűnt, és kiégettnek. Abban egyetértek, hogy ő tudna csodát tenni, de először neki pihennie kéne! Biztos vagyok benne, hogy 2014-re sok csapatot érdeklődne nála.Hungarian BillVéleményem az SD topicban! Mélyen egyet is értek!
több mint 12 éve
Szerintem Reid a jelenlegi állapotában nem biztos, hogy itt tudna csodát tenni, én úgy gondolom, hogy neki pihenőre van szüksége. Pár Philly-meccsen mikor mutatta a kamera, erősen fásultnak tűnt, és kiégettnek. Abban egyetértek, hogy ő tudna csodát tenni, de először neki pihennie kéne! Biztos vagyok benne, hogy 2014-re sok csapat érdeklődne nála.
több mint 12 éve
nekem mindegy 😕 😕A kinti verebek azt csiripelik, hogy RW Jr. akár el is adhatja a csapatot! Mondjuk ezeket a pletykákat még óvatosan kezeljük... De azért nem véletlenül lett mostanában a bérlet meghosszabbítva, Ralphnak uganis szívügye a csapat Buffalóban tartása, ezt sikerült is elérnie, lehet úgy gondolja, hogy ő már megcselekedte, amit megkövetelt a haza.Hungarian BillKérdés kinek, és mik az elképzelések edző fronton. Én továbbra is Andy Reidet szeretném Buffaloba. Itt is tudna csodát tenni.Shawn84
én új tulajt szeretnék!
több mint 12 éve
A kinti verebek azt csiripelik, hogy RW Jr. akár el is adhatja a csapatot! Mondjuk ezeket a pletykákat még óvatosan kezeljük... De azért nem véletlenül lett mostanában a bérlet meghosszabbítva, Ralphnak uganis szívügye a csapat Buffalóban tartása, ezt sikerült is elérnie, lehet úgy gondolja, hogy ő már megcselekedte, amit megkövetelt a haza.Hungarian BillKérdés kinek, és mik az elképzelések edző fronton. Én továbbra is Andy Reidet szeretném Buffaloba. Itt is tudna csodát tenni.
több mint 12 éve
vagy "has been fired" 😀Na, akkor az első hírek a mi fekete hétfőnkről!Nem anyanyelvi szinten beszélem az angolt, de a "could be fired" helyett jobb lenne a "will be fired"füligjimmy
www.nfl.com/news/story/0ap1000000118600/article/chan-gailey-buddy-nix-reportedly-could-be-firedHelmut Zimmer
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
A kinti verebek azt csiripelik, hogy RW Jr. akár el is adhatja a csapatot! Mondjuk ezeket a pletykákat még óvatosan kezeljük... De azért nem véletlenül lett mostanában a bérlet meghosszabbítva, Ralphnak uganis szívügye a csapat Buffalóban tartása, ezt sikerült is elérnie, lehet úgy gondolja, hogy ő már megcselekedte, amit megkövetelt a haza.
több mint 12 éve
Szerintem ez a mai győzelem megmenti Gaileyt, Fitzre, és talán Magnumra ráverik a balhét, Fitz cut, és megy Arizonába 😊Pedig ez az utóbbi évek legkönnyebb sorsolása volt, a mi mágusunknak mégiscsak sikerült kihozni belőle egy derék 6-10-et. Szörnyű, és az még szörnyűbb, ahogy a csapat bizonyos meccseken mennyire leeresztett, és semmiféle tartás nem volt bennük, ezt még szörnyebb volt nézni, mint a sorozatos vereségeket 😕
Nagyon-nagyon remélem, hogy holnap fejek hullanak, ha Nixé nem is, de Gailey és stábja mindenképpen megy!
több mint 12 éve
Na, akkor az első hírek a mi fekete hétfőnkről!Nem anyanyelvi szinten beszélem az angolt, de a "could be fired" helyett jobb lenne a "will be fired"
www.nfl.com/news/story/0ap1000000118600/article/chan-gailey-buddy-nix-reportedly-could-be-firedHelmut Zimmer
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Annyira hiányzik, hogy a Jets is belénk törölje a lábát! Közben a honlapon boldog megemlékezések mennek a nagy "come back"-ről, mintha minden a legnagyobb rendben lenne.