Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 12 éve
A kinti verebek azt csiripelik, hogy RW Jr. akár el is adhatja a csapatot! Mondjuk ezeket a pletykákat még óvatosan kezeljük... De azért nem véletlenül lett mostanában a bérlet meghosszabbítva, Ralphnak uganis szívügye a csapat Buffalóban tartása, ezt sikerült is elérnie, lehet úgy gondolja, hogy ő már megcselekedte, amit megkövetelt a haza.
több mint 12 éve
Szerintem ez a mai győzelem megmenti Gaileyt, Fitzre, és talán Magnumra ráverik a balhét, Fitz cut, és megy Arizonába 😊Pedig ez az utóbbi évek legkönnyebb sorsolása volt, a mi mágusunknak mégiscsak sikerült kihozni belőle egy derék 6-10-et. Szörnyű, és az még szörnyűbb, ahogy a csapat bizonyos meccseken mennyire leeresztett, és semmiféle tartás nem volt bennük, ezt még szörnyebb volt nézni, mint a sorozatos vereségeket 😕
Nagyon-nagyon remélem, hogy holnap fejek hullanak, ha Nixé nem is, de Gailey és stábja mindenképpen megy!
több mint 12 éve
Na, akkor az első hírek a mi fekete hétfőnkről!Nem anyanyelvi szinten beszélem az angolt, de a "could be fired" helyett jobb lenne a "will be fired"
www.nfl.com/news/story/0ap1000000118600/article/chan-gailey-buddy-nix-reportedly-could-be-firedHelmut Zimmer
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Annyira hiányzik, hogy a Jets is belénk törölje a lábát! Közben a honlapon boldog megemlékezések mennek a nagy "come back"-ről, mintha minden a legnagyobb rendben lenne.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Úgy néz ki, hogy nagyon komolyan gondoljuk, hogy vereséget szenvedjünk tőletek, mert Sanchez lesz a kezdő vasárnap.
több mint 12 éve
Boldog Karacsonyt kivanok mindenkinek!
több mint 12 éve
Ha már a csapaton belül nem igazán békés a hangulat, legalább a szurkolók karácsonya legyen az!Boldog Karácsonyt kívánok minden Bills-szimpatizánsnak!
több mint 12 éve
Bills tight end Scott Chandler tore his ACL Sunday and Buffalo now has placed him on injured reserve.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Ryan Fitzpatricknek sok sikert kívánok a civil életben, feltéve, ha ennyi pénz után akar-e még dolgozni!Már csak egy meccset kell kibírni, utána eldönthetjük, hogy mit akarunk. Gaileynek kapufa, de lehet, hogy Nixnek is ezután!
több mint 12 éve
Miért, miért, miért? Miért van az, hogy más csapatoknál a hullámvölgy után jön egy fellendülés (bejutnak a PO-ba), nálunk csak évről évre mélyül a válság?Minek kell végre megtörténnie, hogy kutyaütőkből ismét felemelkedjünk jó csapattá?
Félreértés ne legyen, nem akarok én Superbowlt játszatni a fiúkkal, ahoz ninvs tehetségünk, de legalább lenne esélyünk agyengébb csapatokkal szemben! Most mi vagyunk azok, akik ellen lehet javítani.
Jaj de szar!
Boldog Karácsonyt.
több mint 12 éve
Istenem, Bruce Smith! Már az emlegetésétől is bepárásodik a szemüvegem. No igen, azért volt mellette egy Jeff Wright és egy Phil Hansen. Mögötte pedig egy Darrel Tayle és egy Cornelius Bennett.
több mint 12 éve
Azért van a szezonban jó dolog is a csapatnál. PL. hpgy Alex Carrington idén 3 alkalommal is blokkolni tudta az aktuális ellenfél egy rúgását. Utoljára ilyet Bruce Smith tudott megcsinálni 1996-ban.Shawn84Na igen, de Bruce Smith ezen kívül még sokmindent meg tudott csinálni! 😉

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 12 éve
Újabb 10 évre béreljük a Ralph Wilson stadiont!
több mint 12 éve
Azért van a szezonban jó dolog is a csapatnál. PL. hpgy Alex Carrington idén 3 alkalommal is blokkolni tudta az aktuális ellenfél egy rúgását. Utoljára ilyet Bruce Smith tudott megcsinálni 1996-ban.
több mint 12 éve
Leigazoltátok Kevin Elliottot. Nálunk volt WR, még ellenetek is játszott 3 hete, de nem hiszem hogy az egymás elleni meccsen tett ennyire jó benyomást rátok. WRnek nem az igazi, de STben kiváló gunner!
több mint 12 éve
Urbikkel hosszabbítottatok: www.buffalobills.com/news/article-2/OL-Kraig-Urbik-inks-multi-year-extension/2f9b568a-dc42-4866-925e-b485f18610ee

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Nem túl rég ugyanezt írtam. Első körben edzőt kell draftolni ide. 😀Ennek mostmár edzőbuktató szaga van😛Vezetőedzői posztra 😀 😛Helmut Zimmer
remélem a maradék kettőt is bebukjuk, csak azt nem tudom hová draftoljunk embert 😊BillsFan
De komolyan, addig nincs miről beszélni, amíg bárkit képes eltemetni a Bills.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Ennek mostmár edzőbuktató szaga van😛Vezetőedzői posztra 😀 😛
remélem a maradék kettőt is bebukjuk, csak azt nem tudom hová draftoljunk embert 😊BillsFan
több mint 12 éve
Ennek mostmár edzőbuktató szaga van😛remélem a maradék kettőt is bebukjuk, csak azt nem tudom hová draftoljunk embert 😊

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 13 éve
Szánalmas, amit produkálunk! Az utóbbi évek legkönnyebbnek ígérkező sorsolásával is sikerül negatív szezont produkálni! Ha ezek után nem hullanak fejek, akkor soha!A helyzetünk kilátástalan!
Én Stevie és CJ helyében már most tradet követelnék, mert ez a csapat, ha minden ugyanígy marad, 1/1 várományos! Elsüllyedek szégyenemben, remélem, hogy azok is, akik felelősök mindezért!Hungarian Bill
Milyen érdekes, BigPete ugyanabban az évben vette át a karmestei pálcát, mint Gailey! Egy totál szétzilált öreg társaságot vett át!Másodszor viszi a csapatot a PO-ba mert ott lesznek!). Neki is voltak rossz napjai, de hozott hatalmas döntéseket! S.Rice igazolás kivételével nem voltak sztár igazolásai, ő is kinevelte a maga Stevie-jeit! És Mindezt egy NFC Westben, ami a Rams kivételével végigverte a Patriotsot!
Sebaj jön dec. 21.! Mit is mondhatnék?
Ralph! Viszlát, és kösz a halakat. 😕 😕 😕 😊
több mint 13 éve
Szánalmas, amit produkálunk! Az utóbbi évek legkönnyebbnek ígérkező sorsolásával is sikerül negatív szezont produkálni! Ha ezek után nem hullanak fejek, akkor soha!Én Stevie és CJ helyében már most tradet követelnék, mert ez a csapat, ha minden ugyanígy marad, 1/1 várományos! Elsüllyedek szégyenemben, remélem, hogy azok is, akik felelősök mindezért!
több mint 13 éve
Salary cap szitu: www.spotrac.com/nfl/buffalo-bills/cap-hit/Én Byrd jövőjét jelenleg abszolút rendezetlennek látom. Ugyan szeretne maradni, de szerintem megvárja, hogy mi lesz itt a szitu. A faterja ugye a Bearsnél dolgozik, az is egy opció lehet szerintem számára. Meg hát a pénz sem utolsó, jelenleg nem tartom elképzelhetőnek, hogy a két legnagyobb nevű Free Agentünk (Byrd és Levitre) közül mindkettő nálunk maradna 😕 Ha választani kéne, én Jairust választanám.
több mint 13 éve
Cappel hogy álltok majd jövőre?