Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 13 éve
Hol van ilyenkor a jó öreg Helmut? 😊Jelen!
szaba
Nem nagyon hiszek a sztárigazolásokban, általában! Csak katonák, csak nevek, jó edző nélkül nem ér semmit az egész!
Ez viszont nagyon kellett! Kellett a reputáció miatt, kellet, hogy elhiggye mindenki, hogy komolyan gondolja a csapat.
Igen Trent Cole számottevően kevesebbért írt alá.
Cole valóban remek játékos, de azért Mario Williams más...
A másik, hogy sajnos van egy felára annak, hogy a Bills nem volt sikeres az utóbbi pár évben. Viszont mint említettem ez fontos lépés volt.
Draftról szerintem még jön DE prospect
több mint 13 éve
2. Körben jöhetne egy jó OLB prospect, kicsit keskenyek vagyunk ezen a fronton1. Tackle lesz 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nyugi, már dolgozunk Sancho helyettesítésének beszerzésén, mert az OL-ünk nem változik és sajna a Dareus-Williams duó összetöri őt. 😕Én is erre gondoltam. Fasza lesz ez a D# az már biztos.Shawn84Ezzel az igazolással már tényleg a Bills a második csapatom. A kérdésem annyi, hogy így visszaállva 4-3ra mennyire megfelelő ez az LB állomány?Shawn84OLB-re szükség lenne, belül rendben vagyunk!BillsFan
több mint 13 éve
Nagyon jó! Nem is tudom melyiknek örüljek jobban, hogy Luckot békén fogja hagyni, vagy hogy Bradyt fogja elrendezni :rolleyes: 😀 😀

több mint 13 éve
Én is erre gondoltam. Fasza lesz ez a D# az már biztos.OLB-re szükség lenne, belül rendben vagyunk!BillsFanSosem adtunk még egy szabadügynöknek se ennyi lóvét a franchise történetében. Sztem RW Jr. rossz gyógyszert vett be reggel 😊Hungarian BillEzzel az igazolással már tényleg a Bills a második csapatom. A kérdésem annyi, hogy így visszaállva 4-3ra mennyire megfelelő ez az LB állomány?Shawn84
több mint 13 éve
OLB-re szükség lenne, belül rendben vagyunk!Ezzel az igazolással már tényleg a Bills a második csapatom. A kérdésem annyi, hogy így visszaállva 4-3ra mennyire megfelelő ez az LB állomány?Shawn84kiváló :cool:Sosem adtunk még egy szabadügynöknek se ennyi lóvét a franchise történetében. Sztem RW Jr. rossz gyógyszert vett be reggel 😊Hungarian Bill
szeretek jó hírekre hazaérkezni!! 😊 tényleg mi adtunk valakinek ennyi lóvét? :rolleyes:
Kellene egy jó tapasztalt WR is FA-ről
1/10-re egy LT, a másodikban egy CB, és egész jól állunk 😛BillsFan

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 13 éve
Kelvin Sheppard, Nick Barnett, Kirk Morrison kezdő szintű LB-k jelenleg, depth sajna nem igazán van, elférne erre a posztra a bővítés.Ezzel az igazolással már tényleg a Bills a második csapatom. A kérdésem annyi, hogy így visszaállva 4-3ra mennyire megfelelő ez az LB állomány?Shawn84kiváló :cool:Sosem adtunk még egy szabadügynöknek se ennyi lóvét a franchise történetében. Sztem RW Jr. rossz gyógyszert vett be reggel 😊Hungarian Bill
szeretek jó hírekre hazaérkezni!! 😊 tényleg mi adtunk valakinek ennyi lóvét? :rolleyes:
több mint 13 éve
Ezzel az igazolással már tényleg a Bills a második csapatom. A kérdésem annyi, hogy így visszaállva 4-3ra mennyire megfelelő ez az LB állomány?kiváló :cool:Sosem adtunk még egy szabadügynöknek se ennyi lóvét a franchise történetében. Sztem RW Jr. rossz gyógyszert vett be reggel 😊Hungarian Bill
több mint 13 éve
kiváló :cool:Sosem adtunk még egy szabadügynöknek se ennyi lóvét a franchise történetében. Sztem RW Jr. rossz gyógyszert vett be reggel 😊
több mint 13 éve
kiváló :cool: szeretek jó hírekre hazaérkezni!! 😊 tényleg mi adtunk valakinek ennyi lóvét? :rolleyes:
1/10-re egy LT, a másodikban egy CB, és egész jól állunk 😛

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 13 éve
ha még nem írt volna alá, ő is többet kapna, ezek után. Egyébként nagyon tetszik ez a bolt. Öröm lesz nézni a Buffalot idén. Még egy jó draft kell és PO esélyes csapat lesz.Mondjuk T.Cole fele ennyiért írt most aláJanek@AdamSchefterSzerintem megér még ennyit is.Hungarian Bill
Mario Williams' deal in Buffalo: six years, up to $100 million, including $50 million guaranteed.
Azéééééééééééééért az erős :oMarioAna
több mint 13 éve
Mondjuk T.Cole fele ennyiért írt most alá@AdamSchefterSzerintem megér még ennyit is.Hungarian Bill
Mario Williams' deal in Buffalo: six years, up to $100 million, including $50 million guaranteed.

több mint 13 éve
Szerintem is. Az durván 8,5 milla garantált évente. Egy abszolút elit játékos a posztján, ráadásul még fiatal is. Gratulálok 😊@AdamSchefterSzerintem megér még ennyit is.Hungarian Bill
Do your job
több mint 13 éve
@AdamSchefterSzerintem megér még ennyit is.
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
50M garantáltat 16M\évet emlegetnek, de nem official...@AdamSchefter
4-3 front lesz nálatok jövőre ugye?
Mario Williams, Marcell Dareus, Kyle Williams, Chris Kelsay pofásan fest...Rolni
Azéééééééééééééért az erős :o
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
Még LB kell és fasza D lesz.50M garantáltat 16M\évet emlegetnek, de nem official...Még jolly-jokernek az első pár meccsre ott lehet Merriman, aztán úgyis megy IR-re.Hungarian Bill
Mario Williams, Marcell Dareus, Kyle Williams, Chris Kelsay pofásan fest...Rolni
több mint 13 éve
50M garantáltat 16M\évet emlegetnek, de nem official...Még jolly-jokernek az első pár meccsre ott lehet Merriman, aztán úgyis megy IR-re.
több mint 13 éve
50M garantáltat 16M\évet emlegetnek, de nem official...4-3 front lesz nálatok jövőre ugye?
Mario Williams, Marcell Dareus, Kyle Williams, Chris Kelsay pofásan fest...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
Gratulálok srácok,bár nem bántam volna ha mi húzzuk be,de így legalább nagy meccseket játszunk majd a csoportban.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 13 éve
Nehéz szülés volt, de csak összejött. Remélem, hogy sok örömünket leljük majd benne!6 évre írt alá, de a szerződés részleteit egyelőre még nem hozták nyilvánosságra.
több mint 13 éve
picsába, de legalább szimpatikus csapatba került. congrat
több mint 13 éve
Adam Schefter @AdamSchefterAnd @mortreport reports the Bills will have a 1:30 press conference to announce the signing of Mario Williams.
több mint 13 éve
A falakba mindíg kell ember. Sok ember. Ez a fal 1 éve még nagy szarnak számított. Közel sem biztos hogy idén is jó lesz, de ha lesérül valaki akkor is kell a minőségi utánpótlás. Egy több poszton bevethető játékos kéne mindenképpen.Azért azzal szerintem nem túlzok, ha azt mondom, hogy az interior line top 10 a ligában. Wood a legjobb centerek egyikévé nőtte ki magát, nem véletlenül láttunk annyi eredményes belső futást Jacksontól tavaly. Amint Wood IR-re került, a fal elvesztette vezérét, összeomlott. Levitre is nagyon jó kis guard, és Urbikkal is jól jártunk mindenképpen. RT-ben Pears se hozott egyáltalán egy rossz idényt, jogos volt neki is a szerződéshosszabbítása. LT viszont kellene, nem hiszem, hogy Bellt sikerülne újraigazolni, Hairstonról pedig nem vagyok meggyőződve, hogy megoldás lenne, fősulin is RT-t játszott, idegen neki Fitz vakoldalát védeni.Hungarian BillA pass rusher draftot mindenesetre kihúzhatjuk a képzeletbeli listáról.Hungarian BillÉn itt egy OL draftot jobbnak tartok első körben. másodikra úgyis marad még jó WR. Nem olyan jó ez a fal. 1 éve még nagy gáz volt meg minden, aztán jobbak voltak mint vártuk, most meg azért muszáj erősíteni.Shawn84