NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 653
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 13 éve
Kraig Urbik, OG ment IR-re. Chad Rinehart helyette 53-as rosterre PS-ből, PS-be pedig Sean Allen, a rookie C került.
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 539
Moats nem rossz amúgy, fejlődött vele a pass rush, tetszik nekem a játéka. Remélem a mostani szezont IR-en töltő Danny Batten is olyan jó lesz jövőre (?), mint amilyennek fősulin tartották, és akkor Maybustnak reszeltek.
több mint 13 éve
Jah hogy az is Moats volt 😊 Köszi a választ.Höri mire utalt a Moats történelemmel? Lemaradtam valamiről? 😀Szerintem arra, hogy Moats az, aki végérvényesen nyugdíjba küldte az öreget... Schefter szerint Favre már nem játszik idén.Hungarian Bill
Vagy csak annyi, hogy eltörte BB bokáját?
Jah és minden Bills fan álma a karácsonyfa alá: http://www.cafepress.co.uk/TippingGlasstenorx
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 539
Höri mire utalt a Moats történelemmel? Lemaradtam valamiről? 😀Szerintem arra, hogy Moats az, aki végérvényesen nyugdíjba küldte az öreget... Schefter szerint Favre már nem játszik idén.
Vagy csak annyi, hogy eltörte BB bokáját?
Jah és minden Bills fan álma a karácsonyfa alá: http://www.cafepress.co.uk/TippingGlasstenorx
több mint 13 éve
Höri mire utalt a Moats történelemmel? Lemaradtam valamiről? 😀Vagy csak annyi, hogy eltörte BB bokáját?
Jah és minden Bills fan álma a karácsonyfa alá: http://www.cafepress.co.uk/TippingGlass
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 539
Coleman IR, jött Pierre Woods helyette. Hangartner és Urbik pedig minimum két hetet hagynak ki.
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 539
A szezon végére csak megnyitották a kórházat... Valószínűleg Hangartner és Urbik se játszanak már a szezonban többet...
több mint 13 éve
Helmut, neked lett igazad, többet láttál már, mint én, nem csoda. 😊Én győzelmet várok a csapattól. Ha szívből játszunk, úgy ahogy az elmúlt hetekben, akkor szerintem verhető ez a Vikings.Bár bejönne, szerintem ama az új seprű hatás elseper bennünket. Biztos, hogy nagyon akar majd a Vikes, és azért ők a jobb csapat... Remélem nem ma fogy el a szív. Nyerni kéne, mert még a végén túl elől draftolunk 😛Helmut Zimmer
GO BILLS!Vrijbloed
Az első half-ot láttam, utána elment a kedvem a meccstől, meg a stream is szar volt...
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 539
Egyetértek az előttem szólóval, nagyon gyorsan felejtsük el ezt a meccset. Négy interceptiönnel ilyen simán kikapni...
több mint 13 éve
El kell felejteni ezt a meccset nagyon gyorsan,nem lesz nehéz.
több mint 13 éve
Na bejött! Börleszk a köbön. Sikerül folyton eladni a lasztit. Ja és Mckelvin gecci nagy BUST!
több mint 13 éve
Én győzelmet várok a csapattól. Ha szívből játszunk, úgy ahogy az elmúlt hetekben, akkor szerintem verhető ez a Vikings.Bár bejönne, szerintem ama az új seprű hatás elseper bennünket. Biztos, hogy nagyon akar majd a Vikes, és azért ők a jobb csapat... Remélem nem ma fogy el a szív. Nyerni kéne, mert még a végén túl elől draftolunk 😛
GO BILLS!Vrijbloed
több mint 13 éve
érdekes meccsnek ígérkezik.... remélem a Tatát 1 párszor lezsákolják
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Én győzelmet várok a csapattól. Ha szívből játszunk, úgy ahogy az elmúlt hetekben, akkor szerintem verhető ez a Vikings.GO BILLS!
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 539
GAMEDAY!!!Hát nem tudok mit mondani erről a meccsről, szezon elején sima L-nek vettem, most meg már háromesélyesnek... Viszonylag leegyszerűsítve azon múlik a dolog, hogy a Vikes OC-je az egyszerű megoldást választja, mert ha igen, akkor sajnos AP egymaga is meg tud minket verni. Bár ha a Vikes két G-je, akik a mostani hiányzók helyére lépnek, nem annyira jeleskednek futásblokkolásban (sem), akkor így is lehet sanszunk. K-Willnek úgy érzem jó meccse lesz megint, párszor bezsákolja majd az öreget, remélem. Az offense-től én feltámadást várok, Steve meg hol támadjon fel, ha nem egy olyan csapat ellen, amely az egyik legrosszab a ligában secondary-tagtól származó szerelések terén? Nagyon kiélezett meccsre számítok, én úgy gondolom, hogy meglehet a harmadik győzelmünk, de ehhez koncentrálni kell nagyon!
Este 7-kor itt! LET'S GO BUFFALO! :cool:
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 539
Ez ellen a run D ellen AP fél lábbal is megfutja a 100 yardot. A kérdés nálatok az lesz, hogy továbbra is neki adjátok-e a labdát, vagy megpróbáljátok Favret is feltámasztani. Mondjuk épeszű koordinátor ellenünk futni próbál 😊
több mint 13 éve
Hát ha játszik egyáltalán. Mondjuk valószínű fog de közel nem lesz 100%os. Gerhart mondjuk helyettesíti majd. Cook ne játszik úgyhogy én meg Fitztől rettegek.Nálatok is van migrénes ? Úgy tűnik Harvin se játszik nálunk hasonló okból.Mostanában jó a pass rush, a futás elleni védekezés viszont még mindig akadozik. Tartok tőle, hogyha AP döntheti el ezt a meccset 😕Hungarian Bill
Nem tudom milyen erős a def-falatok de 2 kezdő G-nk nélkül tartok a meccstől erősen.Toca
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 539
Nálatok is van migrénes ? Úgy tűnik Harvin se játszik nálunk hasonló okból.Mostanában jó a pass rush, a futás elleni védekezés viszont még mindig akadozik. Tartok tőle, hogyha AP döntheti el ezt a meccset 😕
Nem tudom milyen erős a def-falatok de 2 kezdő G-nk nélkül tartok a meccstől erősen.Toca
több mint 13 éve
Nálatok is van migrénes ? Úgy tűnik Harvin se játszik nálunk hasonló okból.Nem tudom milyen erős a def-falatok de 2 kezdő G-nk nélkül tartok a meccstől erősen.
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 539
Torbor IR, Wood és Shawn Nelson pedig nem játszanak a Vikes ellen. Előbbi bokasérülése nem jött még rendbe, Shawn pedig migrénnel küszködik, sajnos ez visszatérő betegség nála... 😕
több mint 13 éve
Edwards hivatalosan is IR.
több mint 13 éve
szaba
10 543
Kabbe 😛 Amúgy volt idén is olyan meccs - Pets ellen - hogy két UDFA WR-el álltunk fel 😀 Igaz Crayton ott hatalmas császár volt, meg ugye 'tonio is jelen volt.Szaba!😛 ja, még inkább elsőszámú célpont 😀Helmut ZimmerMondjuk most pont nem, mert rokkant. 😕szaba
Emléxel még, hogy micsoda fantasztikus elkapóbrigáddal dolgozott Brees, vagy első évében Rivers? Mondjuk Parker harcos, a lendületes droppolás császára... vagy Keenan McCardell aki királyos volt csak, már 35-36 éves lehetett.
Remélem Gates felépül, aztán végre nyertek valamit. (XP nem játszik 😀 )Helmut Zimmer
több mint 13 éve
Szaba!Mondjuk most pont nem, mert rokkant. 😕szabaGates se nagy blokkoló, mégis elsőszámú TE. 😛 Gailey renderszébe ez nem fér bele, máshol sokkal jobb lehetne Nelson.😛 ja, még inkább elsőszámú célpont 😀Helmut Zimmer
Dwan IR. ? 😕szaba
Emléxel még, hogy micsoda fantasztikus elkapóbrigáddal dolgozott Brees, vagy első évében Rivers? Mondjuk Parker harcos, a lendületes droppolás császára... vagy Keenan McCardell aki királyos volt csak, már 35-36 éves lehetett.
Remélem Gates felépül, aztán végre nyertek valamit. (XP nem játszik 😀 )
több mint 13 éve
szaba
10 543
Mondjuk most pont nem, mert rokkant. 😕😛 ja, még inkább elsőszámú célpont 😀Helmut ZimmerShawn Nelsonnak szerintem nem reszeltek az NFL-ben, de egyvalamit meg kell tanulnia, ha első számú Tight End akar lenni; mégpedig blokkolni. Nagyon jó kezei vannak, nagyon atletikus is (sokan a tavalyi draft egyik legnagyobb steal-jének tartották), de egyelőre a blokkoláson van mit javítani. De ezt már korábban is mondta, hogy Gailey szinte egyáltalán nem használja a Tight endeket, csak blokkolásra, amiben Martin és Stupar magasan jobbak, mint Nelson.Gates se nagy blokkoló, mégis elsőszámú TE. 😛 Gailey renderszébe ez nem fér bele, máshol sokkal jobb lehetne Nelson.
Hungarian Bill
Dwan IR. ? 😕szaba
több mint 13 éve
😛 ja, még inkább elsőszámú célpont 😀Shawn Nelsonnak szerintem nem reszeltek az NFL-ben, de egyvalamit meg kell tanulnia, ha első számú Tight End akar lenni; mégpedig blokkolni. Nagyon jó kezei vannak, nagyon atletikus is (sokan a tavalyi draft egyik legnagyobb steal-jének tartották), de egyelőre a blokkoláson van mit javítani. De ezt már korábban is mondta, hogy Gailey szinte egyáltalán nem használja a Tight endeket, csak blokkolásra, amiben Martin és Stupar magasan jobbak, mint Nelson.Gates se nagy blokkoló, mégis elsőszámú TE. 😛 Gailey renderszébe ez nem fér bele, máshol sokkal jobb lehetne Nelson.
Hungarian Bill
Dwan IR. ? 😕szaba