NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Kraig Urbik, OG ment IR-re. Chad Rinehart helyette 53-as rosterre PS-ből, PS-be pedig Sean Allen, a rookie C került.
több mint 13 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 539
Moats nem rossz amúgy, fejlődött vele a pass rush, tetszik nekem a játéka. Remélem a mostani szezont IR-en töltő Danny Batten is olyan jó lesz jövőre (?), mint amilyennek fősulin tartották, és akkor Maybustnak reszeltek.
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Höri mire utalt a Moats történelemmel? Lemaradtam valamiről? 😀
Vagy csak annyi, hogy eltörte BB bokáját?

Jah és minden Bills fan álma a karácsonyfa alá: http://www.cafepress.co.uk/TippingGlasstenorx
Szerintem arra, hogy Moats az, aki végérvényesen nyugdíjba küldte az öreget... Schefter szerint Favre már nem játszik idén.Hungarian Bill
Jah hogy az is Moats volt 😊 Köszi a választ.
több mint 13 éve

Jah és minden Bills fan álma a karácsonyfa alá: http://www.cafepress.co.uk/TippingGlasstenorx
Szerintem arra, hogy Moats az, aki végérvényesen nyugdíjba küldte az öreget... Schefter szerint Favre már nem játszik idén.
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan

Jah és minden Bills fan álma a karácsonyfa alá: http://www.cafepress.co.uk/TippingGlass
több mint 13 éve
Coleman IR, jött Pierre Woods helyette. Hangartner és Urbik pedig minimum két hetet hagynak ki.
több mint 13 éve
A szezon végére csak megnyitották a kórházat... Valószínűleg Hangartner és Urbik se játszanak már a szezonban többet...
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Én győzelmet várok a csapattól. Ha szívből játszunk, úgy ahogy az elmúlt hetekben, akkor szerintem verhető ez a Vikings.

GO BILLS!Vrijbloed
Bár bejönne, szerintem ama az új seprű hatás elseper bennünket. Biztos, hogy nagyon akar majd a Vikes, és azért ők a jobb csapat... Remélem nem ma fogy el a szív. Nyerni kéne, mert még a végén túl elől draftolunk 😛Helmut Zimmer
Helmut, neked lett igazad, többet láttál már, mint én, nem csoda. 😊

Az első half-ot láttam, utána elment a kedvem a meccstől, meg a stream is szar volt...
több mint 13 éve
Egyetértek az előttem szólóval, nagyon gyorsan felejtsük el ezt a meccset. Négy interceptiönnel ilyen simán kikapni...
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
El kell felejteni ezt a meccset nagyon gyorsan,nem lesz nehéz.

több mint 13 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 358 — Josh testamentuma
Na bejött! Börleszk a köbön. Sikerül folyton eladni a lasztit. Ja és Mckelvin gecci nagy BUST!
több mint 13 éve
Én győzelmet várok a csapattól. Ha szívből játszunk, úgy ahogy az elmúlt hetekben, akkor szerintem verhető ez a Vikings.

GO BILLS!Vrijbloed
Bár bejönne, szerintem ama az új seprű hatás elseper bennünket. Biztos, hogy nagyon akar majd a Vikes, és azért ők a jobb csapat... Remélem nem ma fogy el a szív. Nyerni kéne, mert még a végén túl elől draftolunk 😛
több mint 13 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 025 — !SuPeR6BoWL!
érdekes meccsnek ígérkezik.... remélem a Tatát 1 párszor lezsákolják

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you

GO BILLS!
több mint 13 éve
GAMEDAY!!!

Hát nem tudok mit mondani erről a meccsről, szezon elején sima L-nek vettem, most meg már háromesélyesnek... Viszonylag leegyszerűsítve azon múlik a dolog, hogy a Vikes OC-je az egyszerű megoldást választja, mert ha igen, akkor sajnos AP egymaga is meg tud minket verni. Bár ha a Vikes két G-je, akik a mostani hiányzók helyére lépnek, nem annyira jeleskednek futásblokkolásban (sem), akkor így is lehet sanszunk. K-Willnek úgy érzem jó meccse lesz megint, párszor bezsákolja majd az öreget, remélem. Az offense-től én feltámadást várok, Steve meg hol támadjon fel, ha nem egy olyan csapat ellen, amely az egyik legrosszab a ligában secondary-tagtól származó szerelések terén? Nagyon kiélezett meccsre számítok, én úgy gondolom, hogy meglehet a harmadik győzelmünk, de ehhez koncentrálni kell nagyon!

Este 7-kor itt! LET'S GO BUFFALO! :cool:
több mint 13 éve
Ez ellen a run D ellen AP fél lábbal is megfutja a 100 yardot. A kérdés nálatok az lesz, hogy továbbra is neki adjátok-e a labdát, vagy megpróbáljátok Favret is feltámasztani. Mondjuk épeszű koordinátor ellenünk futni próbál 😊
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 19 368 — Vikings fan
Nálatok is van migrénes ? Úgy tűnik Harvin se játszik nálunk hasonló okból.
Nem tudom milyen erős a def-falatok de 2 kezdő G-nk nélkül tartok a meccstől erősen.Toca
Mostanában jó a pass rush, a futás elleni védekezés viszont még mindig akadozik. Tartok tőle, hogyha AP döntheti el ezt a meccset 😕Hungarian Bill
Hát ha játszik egyáltalán. Mondjuk valószínű fog de közel nem lesz 100%os. Gerhart mondjuk helyettesíti majd. Cook ne játszik úgyhogy én meg Fitztől rettegek.
több mint 13 éve
Nem tudom milyen erős a def-falatok de 2 kezdő G-nk nélkül tartok a meccstől erősen.Toca
Mostanában jó a pass rush, a futás elleni védekezés viszont még mindig akadozik. Tartok tőle, hogyha AP döntheti el ezt a meccset 😕
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 19 368 — Vikings fan
Nem tudom milyen erős a def-falatok de 2 kezdő G-nk nélkül tartok a meccstől erősen.
több mint 13 éve
Torbor IR, Wood és Shawn Nelson pedig nem játszanak a Vikes ellen. Előbbi bokasérülése nem jött még rendbe, Shawn pedig migrénnel küszködik, sajnos ez visszatérő betegség nála... 😕
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Edwards hivatalosan is IR.
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 543
😛 ja, még inkább elsőszámú célpont 😀Helmut Zimmer
Mondjuk most pont nem, mert rokkant. 😕szaba
Szaba!

Emléxel még, hogy micsoda fantasztikus elkapóbrigáddal dolgozott Brees, vagy első évében Rivers? Mondjuk Parker harcos, a lendületes droppolás császára... vagy Keenan McCardell aki királyos volt csak, már 35-36 éves lehetett.
Remélem Gates felépül, aztán végre nyertek valamit. (XP nem játszik 😀 )Helmut Zimmer
Kabbe 😛 Amúgy volt idén is olyan meccs - Pets ellen - hogy két UDFA WR-el álltunk fel 😀 Igaz Crayton ott hatalmas császár volt, meg ugye 'tonio is jelen volt.
több mint 13 éve
Gates se nagy blokkoló, mégis elsőszámú TE. 😛 Gailey renderszébe ez nem fér bele, máshol sokkal jobb lehetne Nelson.
Dwan IR. ? 😕szaba
Mondjuk most pont nem, mert rokkant. 😕szaba
Szaba!

Emléxel még, hogy micsoda fantasztikus elkapóbrigáddal dolgozott Brees, vagy első évében Rivers? Mondjuk Parker harcos, a lendületes droppolás császára... vagy Keenan McCardell aki királyos volt csak, már 35-36 éves lehetett.
Remélem Gates felépül, aztán végre nyertek valamit. (XP nem játszik 😀 )
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 543
Shawn Nelsonnak szerintem nem reszeltek az NFL-ben, de egyvalamit meg kell tanulnia, ha első számú Tight End akar lenni; mégpedig blokkolni. Nagyon jó kezei vannak, nagyon atletikus is (sokan a tavalyi draft egyik legnagyobb steal-jének tartották), de egyelőre a blokkoláson van mit javítani. De ezt már korábban is mondta, hogy Gailey szinte egyáltalán nem használja a Tight endeket, csak blokkolásra, amiben Martin és Stupar magasan jobbak, mint Nelson.
Hungarian Bill
Gates se nagy blokkoló, mégis elsőszámú TE. 😛 Gailey renderszébe ez nem fér bele, máshol sokkal jobb lehetne Nelson.
Dwan IR. ? 😕szaba
Mondjuk most pont nem, mert rokkant. 😕
több mint 13 éve
Shawn Nelsonnak szerintem nem reszeltek az NFL-ben, de egyvalamit meg kell tanulnia, ha első számú Tight End akar lenni; mégpedig blokkolni. Nagyon jó kezei vannak, nagyon atletikus is (sokan a tavalyi draft egyik legnagyobb steal-jének tartották), de egyelőre a blokkoláson van mit javítani. De ezt már korábban is mondta, hogy Gailey szinte egyáltalán nem használja a Tight endeket, csak blokkolásra, amiben Martin és Stupar magasan jobbak, mint Nelson.
Hungarian Bill
Dwan IR. ? 😕szaba
😛 ja, még inkább elsőszámú célpont 😀