Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 14 éve
és össze is omlott a passzjáték....az amúgy sem nagy nevekből Evans trade, Easley IR, Parrish IR, Jones vszeg IR,Stevie és Nelson pedig sérüléssel küzd.
Az O-line teljesen megkeveredett a kezdő center kiválásával, Fitz pedig pontatlan de mégis kockáztat a saját red-zone ban is és jönnek is a pickek 😕
A DEF elvesztette több vezérét is ,a 0 pass rush mellett még szarok a cornerek is, mit is várjunk ?
sok jóra nem számítok 1-2 meccs nyerhető még de nem a csoportunkban, igy úszik a PO, ez van :/

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 14 éve
Annó Trent Edwards is nyert hatból öt meccset, a történet végét mindenki ismeri.
Nem szeretek negatív lenni, de félek, hogy szépen le a lejtőn, pedig annyira jól indult a szezon...
A Jets sincs jó formában, de ilyen játékkal még akár a Miami is megelőzhet bennünket... :/
Majd ha valaki tud, mondjon valami pozitívat is. :/
El vagyok keseredve.Vrijbloed
A védelemről nem nagyon írok, mert felesleges, de az ilyen Torrel Troup v. Terrence Cody (hm... nagyon nehéz kérdés) döntések miatt nem nagyon kell csodálkozni,hogy itt tart a csapat, sérülésektől függetlenül.
A támadóknál papíron nagyon jó ez a spread a gyors rövidpasszos játékkal, mert ha minden klappol lehetetlen levédekezni. Ezt pedig Fred Jackson jól ki tudja egészíteni a futásaival. Ez a filozófia a támadófal vállairól isl leveszi a terhet pass protection terén, mert kevesebb idő van arra, hogy előjöjjön a tehetség hiánya a két szélen. Viszont ha ez a passzjáték összeomlik (egy-két rossz passz, nincs meg a tempó, elejtett, el nem kapott passzok), akkor game over van. Fitzpatrickot nem kell bántani, az ő képességeinek ez a maximuma NFL pályán, és nem mintha túl sok segítséget kapna jó eséllyel a liga egyik, ha nem a leggyengébb elkapósorától.
Szerintem nem a mostani visszaesésen kell csodálkozni, hanem hogy annyira összejött minden az idény elején, a sok váratlan második félidei fordítással.
több mint 14 éve
Utólag szerencsés módon megúsztam a meccset, mert egyidőben játszott a Ravens is. Az elmúlt 2 meccs botrányos játéka után bíztam, hogy azért a Miamit szoros meccsen megverjük, és ellépünk a Jetstől... De nem, sajnos itt nagyobb a baj... :/ Ilyen védelemmel, ha Fitz csúcsformában játszana se nyernénk meccset, így meg agyonvernek minket hétről-hétre. :/ Nem szeretek negatív lenni, de félek, hogy szépen le a lejtőn, pedig annyira jól indult a szezon...
A Jets sincs jó formában, de ilyen játékkal még akár a Miami is megelőzhet bennünket... :/
Majd ha valaki tud, mondjon valami pozitívat is. :/
El vagyok keseredve.
több mint 14 éve
én nem ismerem annyira a csapatot, csak a menetrendet vágtam össze az injury/IR listávalWilliams/Williams ha keresnéd, hümm..........sutianap???Helmut Zimmer

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Williams/Williams ha keresnéd, hümm..........sutianap???
több mint 14 éve
Williams/Williams ha keresnéd, hümm..........

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Fórumokat érdemes olvasni...D puccs! Összeesküvés elmélet szerintem, de döbbenetes a váltás a D játékban!
Ha mégis így lenne, az okát nem érteném!
több mint 14 éve
Előbb norv 😊hogyne Helmut, még mit nem 😀NewmanTréfát félre, ....fire gailey....
és szaba special edition.... Fire aj kovacsHelmut Zimmer
több mint 14 éve
hogyne Helmut, még mit nem 😀NewmanTréfát félre, ....fire gailey....
és szaba special edition.... Fire aj kovacs
több mint 14 éve
nemá, egész jó a D# Cle-ben 😊Fire Gailey! 😊 Fire Gailey! Fire Gailey, fire, fire, fire!!! 😀Helmut ZimmerBring back Jauron!!!briareos
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 14 éve
Borzasztó nézni ezt a szenvedést már 3 hete... Ez a csapat jelenleg a szó szoros értelmében botrányos! Eltűnt a ragyogó szezonkezdő forma, persze kellettek hozzá a sérülések. Jones és McGee valószínűleg IR lesz, csak hogy tovább fokozódjon a fejfájás. Levitre szerintem több rossz snapet adott, mint jót, szegény, nem az ő hibája, hogy Hangartnert elküldtük a szezon előtt... Máig nem értem azt a döntést, de igazából sokmindent nem értek. Pl. azt, hogy George Edwards mi a faszt keres még a védelem koordinátoraként? Jöjjön Bajusz, csak hát vele meg vissza kéne állni 4-3-ra, amihez megint egy komplett draft kéne, hogy az emberanyagot összegyűjtsük. Fitzre inkább nem pazarlok szót, szabaduljon meg a szakállától, akkor talán jobban fog látni a pályán, a hosszabbítása óta Edwardsot idézi.Borzasztóan csalódott vagyok, most ment el a szezonunk, ahelyett, hogy WC-helyre jók lennénk, lehúzhatjuk magunkat a WC-n.
Áááááá :mad:
több mint 14 éve
Fire Gailey! 😊 Fire Gailey! Fire Gailey, fire, fire, fire!!! 😀Helmut ZimmerBring back Jauron!!!
több mint 14 éve
Fire Gailey! 😊 Fire Gailey! Fire Gailey, fire, fire, fire!!! 😀Helmut ZimmerLOL 😀
több mint 14 éve
Fire Gailey! 😊 Fire Gailey! Fire Gailey, fire, fire, fire!!! 😀
több mint 14 éve
Borzasztó volt ez, mindkét oldalon. Kicsivel több, mint a félideig bírtam. A QB kérdés meg nagyon érdekes lesz így, hogy Fitzet hosszú időre a csapathoz kötöttük.
több mint 14 éve
Ez a csapat nem érdemli meg a szurkolóit. 😊 Nagy ötlet volt fitz szerződése, azöta dobott vagy 7-8 intet. Remek!
Persze mindez eltörpül a védelem mellett! 😕
több mint 14 éve
Vékony sajnos tényleg ez a védelem. Én abban bízom, hogy az O összekapja magát, a Miaminek meg azért vannak gondjai a támadójátékkal, meg úgy a pontszerzéssel is. Ha az O jó formában lesz, akkor nyerünk. Ha nem, akkor szenvedés, ismét olyan 10 pont körül leszünk, onnantól meg a Miamin múlik, akik ugye az utolsó 2 meccsüket megnyerték...Szoros győzelemben bízom! Erőt kell adjon a csapatnak, hogy kikapott a Jets, s el kéne tőlük lépni...
több mint 14 éve
GAMEDAY!!!Ma Miamiba látogatunk. Ahogy a beharangozóban Rajna is írta, pár hete ez a meccs még fix 2-es lett volna, most viszont aggódom, nem kicsit, nagyon. Hogy fogja összekapni magát a támadósor, és a sérülésektől gyötört védelem? Levitre kezd majd centerben Wood helyett, jó döntés volt Gaileytől, hogy a TC-ben adott snapeket centerből, talán így nem lesz olyan idegen számára ez a poszt. Hairston kezd majd LT-ben, ő erőállapot terén előrébb jár, mint Bell, aki questionable a mai meccsre. Kíváncsi vagyok, hogy az a támadófal, Rinehart-tal, Urbikkel, és Pears-szel kiegészülve mennyire lesz acélos, Freddy tud-e ugyanolyan jól játszani, mint az egész szezonban? Ahogy Helm is írta, Wood kiesésével szerintem túl sok középső futásra ne nagyon számítsunk. A védelemben ugye Wilson nem edzett egész héten, így ő kihagyja a mai meccset, helyette majd Scott kezd. K-Will kiesése után Dareus az egyszemélyes falunk, újoncként viszont ne várjuk el tőle azt, hogy majd ő nyeri meg nekünk a meccseket, főleg, hogy nem NT az ő igazi posztja... Nagyon aggódom emiatt a védelem miatt, mert mind a földön, mind a levegőben verhetőek vagyunk 😕
Bizonyára nem a védelmek fognak dominálni, de ha akarunk valamit ettől a szezontól még, akkor mindenképp nyerni kell South Beach-en!
LET'S GO BUFFALO! :cool:
több mint 14 éve
Van, de csak az első 10-et mutatja összesítésben:Jackson első helyen áll az AFC-nél a Pro Bowl-szavazáson! 😊Hungarian BillValami konkrét állást mutató link létezik?JayB
QB Aaron Rodgers, Packers 589,801
QB Tom Brady, Patriots 537,780
WR Calvin Johnson, Lions 487,547
RB Adrian Peterson, Vikings469,117
WR Wes Welker, Patriots 430,945
WR Greg Jennings, Packers 399,521
QB Drew Brees, Saints 396,436
RB Fred Jackson, Bills 384,771
WR Mike Wallace, Steelers 377,615
RB Matt Forte, Bears 348,880
több mint 14 éve
Jackson első helyen áll az AFC-nél a Pro Bowl-szavazáson! 😊Hungarian BillValami konkrét állást mutató link létezik?
több mint 14 éve
Jackson első helyen áll az AFC-nél a Pro Bowl-szavazáson! 😊Hungarian BillRendeltem is egy FredEx-es pólót. 😊
több mint 14 éve
Jackson első helyen áll az AFC-nél a Pro Bowl-szavazáson! 😊
több mint 14 éve
csak hogy jó hírek is legyenek:Kelsay,A.Williams,Hairston és talán Bell is visszatér a hétvégén!!
Williamset azért még megnézném McK helyett, hátha 😉

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 14 éve
Wood ACL-tear, szezon vége... 😕 Óriási veszteség!Ezzel valójában a csapat szezonjának is vége, Jackson mellett a legjobb támadó játékosunk Wood, és elévülhetetlen érdemei vannak Fred teljesítményében 😕 ACL Olinemannél amúgy is nagyon kínos!
Sajnálom, pedig Pro Bowl-esélyes lett volna!Hungarian Bill
A sérültek száma ismét átlépte a tolerálható mértéket. K Will kidőlt, nincs passrusherünk (és senki nem is nő fel a feladathoz), valójában nincs igazi 2. számú elkapónk (van 1 elkapónk, és 1 TE-nk), és az eddig gyönyörűen teljesítő O-line elvesztette a vezérét, Fitz elvesztette a varázserejét... nem mintha a playhívások működnének!
Hetek óta ordas zakók! 😕 😕