Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 14 éve
jó ez a JETS DEF de ma szerencsénk sem volt, a D viszont megérdemli a dícséretet!!!

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 14 éve
Ez sajnos nagyon egyértelmű meccs volt, az offense nagyon megragadt most, voltak valóban momentumok, de ez összességében kevés volt, reménykedem egy jobb folytatásban. 😊
több mint 14 éve
Sajna ebből a mai napi turnover-parádéból nem mi jöttünk ki győztesen. Valami nem működik olajozottan a támadósornál, ez már megfigyelhető meccsek óta, mint írtam a múlt heti Washington elleni meccsel se voltam elégedett abból a szempontból. Ez egy elkerülhető vereség lett volna, ha megragadjuk a momentumokat, de hát nem kell ezen keseregni, ez van... A védelem előtt le a kalappal, ameddig lehetett, meccsben tartottak minket, a 4th down stop után meg úgyis eldőlt már a meccs.5-3-al állunk, csoporton belül 1-1, szurkoljunk a "szomszédoknak", hogy ne lógjon meg a Pats!
Most 3 idegenbeli meccs következik, sokminden eldőlhet a szezon szempontjából, kettőt legalább hozni kellene!
több mint 14 éve
Na ennyit a nagy álmokról!elképesztően rossz volt az O!
több mint 14 éve
Owned, és még azt se írtam le jól 😂 Hiába na, meg kell maradni a Fitznél 😀

több mint 14 éve
Mekkora lesz, amikor Maybin sackeli Fitzegeraldot 😀WyattFitzpatricket
több mint 14 éve
GAMEDAY!!!Érkezik a Jets. Ez egy újabb csoportmeccs, ami valószínűleg nüanszokon fog múlni. Tegnap megnéztem a meccshez kapcsolódó videókat az nfl.com-on, és Kurt Warner mondta azt, hogy ez a meccs nekünk egyáltalán nem kötelező, ha becsúszik egy L, attól még jók lehetünk a későbbiekben, mert így is túlteljesítettük az elvárásokat. Én nem annyira értek vele ebben egyet, ha akarunk valamit, akkor a csoportellenfeleket mindenképpen le kéne győzni! Donald Jones ma már elvileg játszani fog, így Spillert nem fogjuk annyira WR-ként használni. A védőfalon nem lesz változtatás, mivel K-Willt jövő héten röntgenezik, és az IR is sanszos, Dareusnak be kell rendezkedni az NT-posztra, amit nagyon jól megoldott a múlt héten! A támadófalba pedig visszatérhet Hairston LT-nek! Szóval épülgetnek szerencsére a sérültjeink, és remélhetőleg a visszatérőkkel kiegészülve sikerül a második csoportellenfelünket is megverni!
A fehér mezünkben játszunk majd, a hazai meccs ellenére 😊
Úgyhogy este minden Bills-fan a képernyőre!!! Én csak a Bayern-meccs után kapcsolódom be 😊
LET'S GO BUFFALO!!! :cool:
több mint 14 éve
Stevie Halloween alkalmából beöltözött Chan Gaileynek 😊http://nflbills.files.wordpress.com/2011/10/stevie-as-chan1.jpg
több mint 14 éve
Donald Jones visszatérhet a hétvégén, valamint Hairston játékára is van sansz, Bellre még várni kell. De legalább Levitre visszatérhet LG-be. Egyébként meglepett, hogy mennyire megállta a helyét Orakpo ellen, nagyon jó kis játékos lett Ő! Cortez faszányos munkát végzett ezzel a fallal, le a kalappal előtte!Már most várom a Jets elleni meccset, csak nehogy pofáraesés legyen belőle...!
több mint 14 éve
némá.... egy shutoutra elökerült Helm is! 😉BillsFanNem igazán, 😛 csak gondoltam válaszolok... Ha már HB kérdezett. 😊
több mint 14 éve
Na, 5-2 😊 2006 után ismét lehoztunk 0-ra egy meccset, ez mindenképp erőt adhat a védelemnek, valamint a 2 pick, és a 9 sack is 😊 Offense oldalon is voltak felvillanások, bár az őszintét megvallva én többet vártam volna, mindegy, a lényeg, hogy sikerült nyerni, és a Pats is vesztésre áll, ha minden igaz, visszavesszük a vezetést a csoportban. Jövő héten a Jets jön, az lényegesen keményebb meccs lesz, de végre hazatérünk az Orchard Parkba, ez a torontói hangulat valami hihetetlen nyomasztó és ratyi volt. Merem remélni, hogy nem fogják meghosszabbítani jövőre azt a szerződést!Szép volt fiúk, így tovább! 😊
több mint 14 éve
némá.... egy shutoutra elökerült Helm is! 😉

több mint 14 éve
Most, hogy két hétig nem látjuk szeretett csapatunk, összedobok én is egy kérdőívet. Természetesen minél többen válaszolnak rá, annál jobb:1. Igen
1. Elégedett vagy-e a jelenlegi 4-2-es mérleggel?
2. A hátralévő sorsolásunk ismeretében alkalmasnak tartod-e a csapatot a rájátszás elérésére?
3. Rábíznád-e Fitzpatrickra hosszabb távon ezt a franchise-t?
4. Melyik a jobb? A labdavadász, de egyébként sok yardot nyelő, vagy a konstansan elfogadható teljesítményt nyújtó, kevés labdát szerző, de kevés yardot nyelő D#?
5. Milyen divízión belüli mérleget tippelsz a csapatnak?
6. Fred Jackson Pro-Bowler lesz-e?
7. Lesz-e primetime-meccsünk idén az alapszakaszban? Csak két lehetőség van, a San Diego elleni idegenbeli meccs, vagy az alapszakasz zárása New Englandben.Hungarian Bill
2. Nem
3. NEM
4. ???
5. 3-3 4-2 akár
6. Igen
7. Igen
több mint 14 éve
1. igen, természetesen :-.)2. Inkább igen, mint nem. 😛
3. Igen
4. 2-es.
5. 3-3
6. Alap.
7. Ajánlom. 😛
több mint 14 éve
Most, hogy két hétig nem látjuk szeretett csapatunk, összedobok én is egy kérdőívet. Természetesen minél többen válaszolnak rá, annál jobb:majdnem kimaradt 😊
2. A hátralévő sorsolásunk ismeretében alkalmasnak tartod-e a csapatot a rájátszás elérésére?
4. Melyik a jobb? A labdavadász, de egyébként sok yardot nyelő, vagy a konstansan elfogadható teljesítményt nyújtó, kevés labdát szerző, de kevés yardot nyelő D#?
7. Lesz-e primetime-meccsünk idén az alapszakaszban? Csak két lehetőség van, a San Diego elleni idegenbeli meccs, vagy az alapszakasz zárása New Englandben.Hungarian Bill
1. igen
2. talán 😊
3. igen
4. a 2. opció
5. 4-2 remélem meglesz
6. ha így folytatja igen
7. igen a látványos foci miatt :cool:

több mint 14 éve
GAMEDAY!!!Hosszú idő után ismét a 10 órás meccs-sávban játszunk (azaz ezúttal 21:05-kor, USA-ban jövő héten van az óraállítás), a Redskins látogat hozzánk, azaz Torontóba. A vendégeknél főleg a támadó oldalon elég sok a hiányzó, ahogy a beharangozóban is olvashattuk, és reméljük, hogy Beck se váltja meg a világot. Nálunk ugye támadóoldalon se Bell, se Hairston, Levitre visszatér a fősulis posztjára, remélhetőleg sikerül majd tartania Orakpót. A védelemtől végre egy jó meccset várok, igazából minden adott ahhoz, hogy megállítsuk a Washington támadósorát, mivel gyakorlatilag a három legjobb játékosuk nem játszik a támadó-oldalon. Remélhetőleg a Merriman helyén kezdő Moats tud nyomást gyakorolni párszor Beck-re. Kelsay felépült, így valószínűleg ő lesz a másik oldali OLB. Sajnos K-Willről nem tudni semmit, egyelőre kivárunk azzal, hogy IR-re tegyük-e, annyi biztos, hogy nem játszik most.
Mindenképp nyerhető meccs a mai, és meg is kéne ahhoz nyerni, hogy továbbra is versenyben maradjunk a rájátszásért!
LET'S GO BUFFALO!!! :cool:
több mint 14 éve
6 évre 59 millió, ebből 24 millió garantált. Elég nagy számok, de remélhetőleg Fitz továbbra is jó teljesítménnyel fog majd előrukkolni!Hungarian Bill2 éve még biztos volt nálatok a QB draft, most ez a kérdés legalább hosszú időre letudva. 😊
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 14 éve
6 évre 59 millió, ebből 24 millió garantált. Elég nagy számok, de remélhetőleg Fitz továbbra is jó teljesítménnyel fog majd előrukkolni!
több mint 14 éve
Fitzpatrickkel szerződést hosszabbít a csapat.
több mint 14 éve
sajnálom,bár sok vizet nem zavart..hátha találunk egy igazi pass rushert a helyére!

több mint 14 éve
Sajnos megint az Achillese... Nem hiszem, hogy őt látjuk még Bills-mezben... 😕
több mint 14 éve
Elhunyt Kent Hull, aki a 90-es évek elején a csapat centere volt... 😕 50 éves volt. Nyugodjék békében!
több mint 14 éve
Most, hogy két hétig nem látjuk szeretett csapatunk, összedobok én is egy kérdőívet. Természetesen minél többen válaszolnak rá, annál jobb:Üdv az uraknak.Vettem a bátorságot a kérdőív kitöltésére,íme:
1.Nem.az igazat megvallva,nem láttam minden meccsünket,de a bengalst vernünk kellett volna!
2.Igen
3.Igen
4.Labdavadász,kevés yardot nyelőD# 😛
5.4-2
6.el tudnám képzelni.
7.remélem mind a kettő!
Na ez az én véleményem,meglátásom,megérzésem.remélem mindenki nagyon örül,hogy vettem a fáradtságot. 😀 nektek csak így tovább,írjatok sokat ide a fórumra,aztán lehet megint feltünök!na viszlát...