Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 14 éve
A Pats jó lesz, kb. Az első hideglelős PO meccsig... jets meg jó, top 5 csapatHelmut ZimmerNa majd aztat meglátjuk 😀

több mint 14 éve
Még nem tudni, marad-e, mert a jelenlegi tulajdonos-játékos csatározások egyik eredménye az, hogy nincs szabadügynök-piac. De szerintem maradni fog, Shepparddal ketten jók lesznek ők belül!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Köszönöm a válaszokat, akár hiszitek, akár nem, a gépem beszarásáig passzív fórum tag voltam, csak olvastam a véleményeket, de írni nem tudtam. Már csak egy kérdésem lenne: POZ maradt?Üdv
BB
több mint 14 éve
szia Buffalobill baratom,a
Öröm újra itt látni!
Nagyon jól draftolt a csapat -komoly vltozások voltak a front officeban.
Nix elzavarta RW Jr örökós draft megmondó iemberét Modrakot.
A Broncos elvitte ugyan Von Millert, de így meghagyta Dareust. Ez pedig összoességében jobb forgatókónyv mint amire vártunk, hiszenaz idei draft egyik lepnagyobb tehetsgét hoztuk el az első körben. Mint emléxek a futás elleni védelem terén komoly gondjaink voltak. A 2. Körben szerintem hibáztunk, bár aaron williams tehetséges sokoldalú back, az ő ára justin houston lett, szóval egy igazi vérszomjas olb. Williamsre mindenki azt mondja, hogy fizikális s sokoldalú, de sajnos minden oldalról misstackle művsz, meg kell tanulnia szerelni. A felépítés, az esze, és az atletikus képességei adottak ahhoz, hogy jó játékos legyen. Sokan mondják, hogy donte helyn nyomja majd, na ezt majdo meglátjuk.
3.kör ben viszont egy igazi nyugis okos és határozott belső lb-t hoztunk. kellett is nagyon Sheppard. Ő rendben lesz. Nem a leggyorsabb gyerek, nem ő fogja kergetni a qbt, de zònában jól mozog, érti ezt a sportot, és akit egyszer megfog, az nem megy már sehova. 4. Kör ol húzás,...ránk is fért.
Szumma: jó munka volt, jövőre egy más védelmet láptunk majd. Szerintem a finsnél idén sem voltunk számottevően rosszabbak, és bennük idén nem látom az erősödés lehetőségét. Azon nem változtattak, amelyen pedig de nagyon kellett volna, az szakember gárdán. amúgy a drafton túl még annyi örömnk van, hogy nálunk pont ezen a téren láthatö az előre lpés. Egyre több jó kis szaki érkezik.
A Pats jó lesz, kb. Az első hideglelős PO meccsig... jets meg jó, top 5 csapat
Marad a 34, nem váltunk.
Üdv
Helm
több mint 14 éve
Egyelőre legyen szezon. Jelenleg 1/32 esélyünk van a Super Bowl-győzelemre, szigorú matek alapján.Egyébként nem lesz visszalépés a 4-3-hoz, egy hibrid-rendszerünk lesz, valószínűleg Edwards fogja vinni a 3-4-es elemeket a védelembe, és az új szaki, Wannstedt pedig a 4-3-at próbálja majd a tökélyre fejleszteni. Kérdés, hogy a Front 7 mennyit fog fejlődni, de én úgy gondolom, hogy Dareus és Sheppard érkezésével, akikről azt hallom, hogy azonnal beválhatnak majd, végre sikerül majd a futást megállítani, úgy-ahogy.
több mint 14 éve
Van sanszunk a rájátszásra? Továbbra is 3-4-ben gondolkodunk?BuffaloBillSansz mindig van, de szerintem egyelőre csak negyedik legjobbnak tűntök a csoportban. Ameddig itt nem tudtok felmutatni négy győzelmet (pozitív div. mérleget), csak valami ordas mázlival jöhet össze a PO.
A védelemnél nem volt olyan hír, hogy visszalépés lesz a 43-hoz.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Már meg nem mondom, hogy kinek küldtem. Válasz: 0. De nem ez a baj. Lehet, hogy a nick nevem aktív, de nem tudok semmit se csinálni vele. Se módosítani, se új jelszót kérni. Tehát eltemetve. De azt gondolom, nem ez ennek a fórumnak a lényege.Üdvözlet az uraknak! Régebben Buffalo Bill néven voltam jelen, de egy géphiba miatt elveszett a jelszavam. Annyira tré ez a rendszer, amin a "bowl.hu" fut, hogy az valami rettentő. A rendszergazdáknak küldött mailjeimre nem jött válasz, jelszavat módosítani nem lehet, felhasználónevet módosítani nem lehet. Ezért voltam egy ideig a nejem nevén itt. Most új szolgáltatónk van, a nevemet is megváltoztattam, így sikerült újra megjelennem. Valaki tudna informálni, hogy hogyan draftoltunk? Mik a kilátások? Előre is köszi!BuffaloBillMiért nem nekünk küldtél mailt? Az itteni adminok felhasználónevet és jelszót is tudnak módosítani, Buffalo Bill nicked is aktív még...JJ
Van sanszunk a rájátszásra? Továbbra is 3-4-ben gondolkodunk? Azért a Phil Hansen - Jeff Wright - Bruce Smits fal tudott valamit erről a játékról...
több mint 14 éve
Üdvözlet az uraknak! Régebben Buffalo Bill néven voltam jelen, de egy géphiba miatt elveszett a jelszavam. Annyira tré ez a rendszer, amin a "bowl.hu" fut, hogy az valami rettentő. A rendszergazdáknak küldött mailjeimre nem jött válasz, jelszavat módosítani nem lehet, felhasználónevet módosítani nem lehet. Ezért voltam egy ideig a nejem nevén itt. Most új szolgáltatónk van, a nevemet is megváltoztattam, így sikerült újra megjelennem. Valaki tudna informálni, hogy hogyan draftoltunk? Mik a kilátások? Előre is köszi!BuffaloBillMiért nem nekünk küldtél mailt? Az itteni adminok felhasználónevet és jelszót is tudnak módosítani, Buffalo Bill nicked is aktív még...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Valaki tudna informálni, hogy hogyan draftoltunk? Mik a kilátások? Előre is köszi!BuffaloBillÁltalános a vélekedés, hogy ti voltatok az egyik legjobban draftoló csapat. Ami tisztán látszott, hogy a futás elleni védelmet, és a secondaryt akarták a drafton megerősíteni. A pickek fényében nehezen képzelhető el, hogy Donte Whitnert újraszerződtetik.
Höri értékelése: http://www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-draftelemzes-a-legkivalobb-valasztok-2079840
Tőlem meg jövő hét elején jön ide az oldalra az AFC east értékelő.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Üdvözlet az uraknak! Régebben Buffalo Bill néven voltam jelen, de egy géphiba miatt elveszett a jelszavam. Annyira tré ez a rendszer, amin a "bowl.hu" fut, hogy az valami rettentő. A rendszergazdáknak küldött mailjeimre nem jött válasz, jelszavat módosítani nem lehet, felhasználónevet módosítani nem lehet. Ezért voltam egy ideig a nejem nevén itt. Most új szolgáltatónk van, a nevemet is megváltoztattam, így sikerült újra megjelennem. Valaki tudna informálni, hogy hogyan draftoltunk? Mik a kilátások? Előre is köszi!
több mint 14 éve
Június 24-én kerülnek majd bemutatásra az új mezek nagy csinnadrattával a Ralphban.
több mint 14 éve
41 játékos vesz részt jelenleg az önkéntes edzésen, 35-en tavaly is a csapat tagjai voltak valamilyen minőségben. Nagyobb hiányzók: Dareus, Merriman, Spiller, ők tegnap se voltak. Nem tudom, mi van Marcellal, elvileg tegnap azt tweetelte, hogy elindult Los Angelesből, és már délen tart valahol. Biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb ő is beesik.
több mint 14 éve
Újoncok közül Dareus, Sheppard, és Searcy jön tutira.Mivel úgy tűnik, hogy mostanság nem nagyon lesz megegyezés, így marad ez az autodidakta módszer. De jó látni, hogy a nálunk is van egy kis mozgás. Egy régi ismerős is a srácokkal dolgozik majd, jelesül J.P. Losman.
több mint 14 éve
Állítólag jövőhéten tart a csapat egy 30 játékosos, non-contractos edzést. "It's just time to start doing some football stuff," cornerback Terrence McGee said. "I know a lot of guys have been training and getting into shape individually, but this will be a chance to work on some things together."
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
sajnos a bust flag nincs tekintettel arra, hogy ki milyen jó fej, mennyire becsületes, jótékonykodó, peches, milyen katasztrófa érte az életében, sérülés miatt nem tudott teljesíteni, etc, azt ráragasztják arra is, aki csak véletlenül lett bust.Így aztán Maybin fiu még akkor is igencsak jó úton van a Vernon Gholston díj megszerzése felé, ha ebben esetleg külső okok is közrejátszanak, mint egy családi tragédia.
(ui: Wyatt elkeseredettségét meg tudom érteni 😊)
több mint 14 éve
Ejj, az cudar, azt nem figyeltem vele kapcsolatban :/ Akkor nem kell bekapnia, de azért próbálkozzon javulni 😊

több mint 14 éve
Épp nemrég olvastam Maybinnel egy interjút. Hatalmas szíve van a srácnak, rengeteget jótékonykodik, törődik a családjával, mindent megad nekik, ami tőle tellik. Azonban a tavalyi szezon előtt 2-3 héttel meghalt a gyereke, rá egy nappal pedig született egy másik... Ez szerintem egyedülálló egy ember életében. Borzasztó lehet úgy edzőtáborba vonulni, hogy nemrég elvesztetted a gyereked.Egyébként azt mondja, hogy magas IQ-val rendelkezik, de bizonyos dolgokat máshogy kell neki megtanítani, máshogy fog fel. Én annyira nem vagyok ebben otthon, de Helmut biztosan tudja, hogy miről is van szó, mert bizonyára találkozott már ilyen gyerkőcökkel/emberekkel.
Summa summarum, a srác egy igazi jófiú, de nem biztos, hogy valaha is játékos lesz belőle. 😕
több mint 14 éve
http://www.chrissteuber.com/billstop10.htmlLehet vitatkozni a listával. Maybinnak szurkolok, hogy ne legyen bust. Elkélne a jó játéka. Sohasem jó látni egy játékost, aki nagy ígéret, de elbukik. Még van esélye, de nem túl sok már.
több mint 14 éve
Az 5-1-es szezonkezdés 2008-ban...a PO-ra gondoltam 😊
A NE ellen elvesztett szezonnyitó 2009-ben...
A 3 OT-vereség, és a Bengals elleni meccs 2010-ben...
Azért nem unatkoztunk 😊Hungarian Bill

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 14 éve
Az 5-1-es szezonkezdés 2008-ban...+lockout
A NE ellen elvesztett szezonnyitó 2009-ben...
Azért nem unatkoztunk 😊Hungarian Bill
több mint 14 éve
Az 5-1-es szezonkezdés 2008-ban...A NE ellen elvesztett szezonnyitó 2009-ben...
Azért nem unatkoztunk 😊
több mint 14 éve
hát már unatkoztunk eleget, nem? 😉Kis belekukkantás, mi játszódott le a war roomban.Grand Declaration of War !!!
Különösen ajánlom Nix reakcióját, amikor kiderült, hogy a Denver Millert húzta. Valamint Gaileyt is érdemes meghallgatni, mit mondott neki Dareus, amikor viziten volt 😊Hungarian Bill
Szerintem nem fogunk unatkozni az elkövetkezző években!!! 😀
http://blogs.nfl.com/2011/05/17/dareus-wants-to-make-panthers-broncos-pay/?module=HP_headlinesHelmut Zimmer

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 14 éve
Kis belekukkantás, mi játszódott le a war roomban.Grand Declaration of War !!!
Különösen ajánlom Nix reakcióját, amikor kiderült, hogy a Denver Millert húzta. Valamint Gaileyt is érdemes meghallgatni, mit mondott neki Dareus, amikor viziten volt 😊Hungarian Bill
Szerintem nem fogunk unatkozni az elkövetkezző években!!! 😀
http://blogs.nfl.com/2011/05/17/dareus-wants-to-make-panthers-broncos-pay/?module=HP_headlines