Ben Johnson a Chicago Bears új főedzője lesz!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 14 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 585
A második negyedtől elég hatékonyan futtatjuk a labdát, a círryk többségét a Lynch-Jackson duó kapja, de Spiller is be-beszáll. Így kell használni 3 jó képességű RB-t, megnyitni ezzel a passzjáték előtt az utat, és akár még kijöhet valami kellemes is a végére!

Így tovább!
több mint 14 éve
Mai inactive-lista:

Buffalo Bills: QB Brian Brohm: Third QB in depth chart Also inactive: DE Alex Carrington, LB Antonio Coleman, FS Cary Harris, DT John McCargo, ILB Paul Posluszny, T Ed Wang

Byrd kezd, ez jó hír!

LET'S GO BUFFALO! :cool:
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Na itt van Vrij is, lassan visszaszivárognak itt a Bills-fanok 😊 Örülnénk neki, ha nemcsak a Holló-fórumba írnál annyit 😊Hungarian Bill
Igyekszem majd. Az a baj, hogy ez a 24 óra kevés. 😀
Annyi dolog van, alig érek rá, de majd igyekszem. 😊

Bár pechem van, hogy a két meccs egy időpontban lesz... Jó lenne egymás után nézni bevallom. 😊Vrijbloed
Mindegyik Bills-meccs 7-től lesz, szóval ez fix, kivéve ha olyan jók leszünk, hogy utolsó fordulóban beraknak minket primetime-ba 😛

Szóval a Ravens meccseinek kell később kezdődni 😊Hungarian Bill
Hmm, jó tudni, köszi. 😊
több mint 14 éve
Na itt van Vrij is, lassan visszaszivárognak itt a Bills-fanok 😊 Örülnénk neki, ha nemcsak a Holló-fórumba írnál annyit 😊Hungarian Bill

Bár pechem van, hogy a két meccs egy időpontban lesz... Jó lenne egymás után nézni bevallom. 😊Vrijbloed
Mindegyik Bills-meccs 7-től lesz, szóval ez fix, kivéve ha olyan jók leszünk, hogy utolsó fordulóban beraknak minket primetime-ba 😛

Szóval a Ravens meccseinek kell később kezdődni 😊
több mint 14 éve

Bár pechem van, hogy a két meccs egy időpontban lesz... Jó lenne egymás után nézni bevallom. 😊
több mint 14 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 181 — Bills & Dawgs fan
a remény hal meg utoljára...

LET'S GO BUFFALO!!!

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 14 éve
Na itt van Vrij is, lassan visszaszivárognak itt a Bills-fanok 😊 Örülnénk neki, ha nemcsak a Holló-fórumba írnál annyit 😊
több mint 14 éve
Régen írtam.
Nos nem vagyok kompetens, hiszen a Miami elleni meccset se tudtam megnézni csak az összefoglalót.

Nyilván nem túl bölcs dolog abból kiindulni, hogyha otthon kikapunk a Miamitől, akkor simán kikapunk a Green Baytől idegenben. Kétségtelen, hogy sokkal nehezebb a feladat, mint volt az a múlthéten.

Az írásokból az jön le, hogy nem csapnivaló a defense, ez mindenképpen jó jel.
De ahogy Hungarian Bill is elmondta, ha sokat lesz a pályán a defense, akkor szinte biztos, hogy nem nyerhetünk.

Ha a secondary állja a sarat, és nem szedünk be nagyobb hátrányt, akkor szerintem megszorongathatjuk a Packerst. Őszintén bevallom, hogy meglennék lepődve, ha győztesen hagynánk el a Lambeau-t, de ettől szép az NFL, hogy bármi megtörténhet.

Bízom abban, hogy ha nem is nyerünk, de az Offense jobb teljesítményt nyújt majd, mint a múlthéten.
több mint 14 éve
Bár az lenne a legjobb, ha Moorman nem is lépne pályára inkább... 😊Hungarian Bill
Ennyi turnovert csak nem szerzünk 😛

Elvileg nem lehet gond packers részről aztán kitudja, tavaly is sikerült kikapni a Tampa ellen egy biztosra vett meccsen.JayB
Naigen, ebben bízom én is, remélhetőleg az, hogy az "NFL-ben nincs lefutott meccs", ezen a meccsen is beigazolódik, és ha óriási meglepetésre nem is leszünk képesek, talán egy szorosabb meccset tudunk játszani veletek. Tavaly a Patriots elleni MNF-en én nagyon büszke voltam a csapatra, valami ilyesmi teljesítményt várok ma is Wisconsinban, persze nem lepne meg egy blowout sem.
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 098
Bár az lenne a legjobb, ha Moorman nem is lépne pályára inkább... 😊Hungarian Bill
Ennyi turnovert csak nem szerzünk 😛

Elvileg nem lehet gond packers részről aztán kitudja, tavaly is sikerült kikapni a Tampa ellen egy biztosra vett meccsen.
több mint 14 éve
GAMEDAY!!!

Hát fel kell kötni azt a bizonyos felkötnivalót, most a secondary minden bizonnyal igencsak tesztelve lesz, remélhetőleg nem mondanak csődöt. Ehhez viszont az is kell, hogy ne csak a védelem legyen a pályán, és jó hosszú driveokkal az oldalvonal mellett tudjuk tartani Rodgerséket. Személy szerint az, hogy A-Rod 400+ yard fölé mehet a Bills ellen, túlzásnak tartom, annyira nem kutya a védelmünk a Miami ellen látottak alapján. Moorman elvileg Q, remélhetőleg tud játszani, és nem kell Lindellnek puntolnia. Bár az lenne a legjobb, ha Moorman nem is lépne pályára inkább... 😊
több mint 14 éve
hallgatnivaló
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1267briareos
Köszi Bria, jó volt ez a kísérleti adás, támogatom a továbbiakat is!

Egyébként ugyanazokat gondolom szeretett csapatunkról, mint te. Igazából nem is tudok most min vitatkozni, talán csak annyiban, hogy ha már előrejelezted a Green Bay elleni meccset, előreláthatólag most jóvan többet futtatjuk a labdát majd, szóval Edwards passzkísérleteinek száma max 20 lesz, azt jósolják. Addig meg csak nem döngölik a földbe. Annyira...
több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 088 — StuG Life
hallgatnivaló
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1267

több mint 14 éve
azért jó hirek is vannak:

Torbor edzett a héten vszeg játszhat a GB ellen,Poz sérülése sem olyan komoly talán a NE ellen visszatérhet!!

több mint 14 éve
Bizony-bizony, 3-4-ben toljuk már, bár még sűrűn elő-előfordulnak 4-3-as elemek is. Nehéz az átállás, még ha a Miami elleni jó játék nem is erről tanúskodik.

Egyébként ez a trade tényleg csak pletyka volt, Nix és Gailey is megerősítették, hogy Lynch kell ide, és nem tervezik eltrédelni. Szóval itt le is záródik a dolog.
több mint 14 éve
Közben rájöttem hogy már ti is 34be tolljátok (wtf??), azthittem 43-van és akkor egy remek trade lett volna mindkét oldalról, ott gyilkos Hawk.
több mint 14 éve
Kinti fórumon egy Pack-fan véleménye:

"Hey, guys. Packer fan here. Yeah, Hawk is technically a starter, but only in our base defense - which we rarely play. In fact, we were in nickel or dime on every snap last Sunday, so he only played special teams. He's a solid player against the run, and very assignment-sure, but he's not much of a playmaker, a mediocre pass rusher, and he can't cover worth a ****. He's a terrific guy and a great teammate, but he is just not suited for the 34. He needs to go to a team that plays the 43, but if y'all want to take him even up for Lynch, we'd probably be happy to make that deal. I think it would turn out better for us than for you."

Nekem is ez a véleményem, hogyha a Packers sémájába nem fér bele, akkor a miénkbe miért férne? ILB-posztra ottvan Poz, Davis, Ellison, és Ayodele is. Nem hiszem, hogy upgrade lenne. Nektek Lynch mindenképp az lenne, de akkor meg mi jönnénk ki szarul ebből a tradeből.
több mint 14 éve
Egyes pletykák szerint a közeljövőben létrejöhet egy A.J. Hawk Lynch trade. Vélemények?
több mint 14 éve
Most néztem meg a GM-mel készült interjút. Dióhéjban a lényeg: a defense várakozáson felül teljesített, RT-poszton váltás lehet (Green helyén Urbik vagy Meredith, de inkább előbbi).

Ennyi a lényeg, ja meg az, hogy Buddy nem csipázza McNabbet 😊
több mint 14 éve
pos MCL húzódás pár hetes pihenőbriareos
Poz is basszus, hihetetlen, mennyire üvegből van, nem tudom, meddig lehet ezt tolerálni, hiába jó évente 6-7 meccsen, ha a többin nem játszik, erre nem lehet csapatot építeni...somoskovig
Odakinn sokan vizionáltak egy McClain-draftot, utólag bevallhatjuk, nem lett volna hülyeség. Mondjuk annyi hiányposztunk van, hogy gyakorlatilag egyik elmélet sem az 😊
több mint 14 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 417 — 49ers GM
pos MCL húzódás pár hetes pihenőbriareos
Poz is basszus, hihetetlen, mennyire üvegből van, nem tudom, meddig lehet ezt tolerálni, hiába jó évente 6-7 meccsen, ha a többin nem játszik, erre nem lehet csapatot építeni...

több mint 14 éve
én már semmin sem lepődöm meg 😊

Edwards a PS-ben nem volt checkdown meg is lepődtem, de csak visszatért az öreg kapitány 😊
3-4 meccs és összetörik, aztán szeretném Brohm-ot látni!!

hullanak az LB-k de talán Torbor visszatérhet...

több mint 14 éve
ehh Kansas City Chiefs 1 962 — Chiefs fan
igazából azon vagyok meglepődve captain checkdown teljesitményét elnézve, hogy gailey miért nem próbálta elhozni a fins-ból thigpent-t, dolgozott vele, kellően mobilis és még dobni is tud, az itt lévő irányitóknál sokkal jobb és valósziűleg jobban elnavigálta volna az offense-t amig szereztek egy franchise irányitót
több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 088 — StuG Life
pos MCL húzódás pár hetes pihenő

több mint 14 éve
Defense második félidei produkciója előtt le a kalappal tényleg. Ha ez a jövőben is így marad, megint ők fognak minket meccsben tartani, addig, míg el nem fáradnak szegények a 4. negyedre az Offense töketlenkedései miatt.

Offense terén sokmindent nem értek: Kezdjük ezzel a Cornell Green nevű sztárigazolással. Minek kellett ő nekünk ide? Egyszerűen szart se ér, az oaklandiek is örültek, mint majom a farkának, amikor megszabadultak tőle.

A másik; van három jó futónk. Miért nem futtatjuk azt a retkes labdát?

A támadófalunk is szét lett alázva sajnos, bár volt egy-két szép megmozdulásuk, amivel adtak időt Edwardsnak, melyet hellyel-közzel kihasznált.

A szezon előtt azt hittem, hogy végre az Offense a Defense szintjére jut, vagy akár túl is szárnyalja azt. Tudom, hogy még csak az első meccsen vagyunk túl, de ha ez tartósan így maradna, nem lepődnék meg azon, hogyha Stroudék edzés után leülnének Checkwards-szal "beszélgetni"...