Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 14 éve
Helm!Egyébként mi az oka annak, hogy Bowerst nem látod nálunk? Nem illene szerinted ebbe a hibrid-rendszerbe? Vagy a térdsérülése miatt vagy vele szemben kicsit szkeptikus?
több mint 14 éve
Gratula srácok! Dareus kiba jó pick!2/2-re OLBbe jöhet Houston (a kombinén megbukott mariskával, emiatt nagyobbat is csúszhat -> 3/4?), Ayers (én nem szeretem, futás ellen ergya, mondjuk nagyon higany pass rushban), Jabaal Sheard (izombol tolja át magát a tackle-kön, bikaerős emellé, amolyan Merriman stílus, és ő is vezér-típus, de inkább LOLB) vagy Brooks Reed (én őt húznám hozzátok, király all-down playa). A durva, h még 10-15 hellyel később is simán benn lesz vmelyikük.
QB-ből én Dalton húznám, ha muszáj lenne, ő amúgy is kedvencem. Nincs olyan erős karja, mint Mallettnek, (aki sztem tragédia lenne a falatok mögé/Gailey rendszerébe a Buffaloi szelet leigázó ágyú karjával együtt is) de győztes alapanyag, pontos, precíz karral. De elismerem, nem biztos, h jó lenne ő ide (a "maradékból" más sem...), szóval én már nem húznék nektek QB-t idén.
Én a helyetekben letradelnék 8/11 helyet egy 3. körösért a Redskins/49ers duó vmelyikével, akiknek a rendszerébe tökéletes lenne Dalton. (A Pats is sztem ilyesmi trédre pályázik) Így húznám be Houstont/Reedet a 2. körben, Egy playmaker WR-t 3/4re (Cobb, Young, Torrey vajon meddig csúszik?) és a plusz 3. körössel Kelvin Sheppardot ILBbe.
4/3a pedig jöhet egy RT, pl Brewer, Reid, vagy a small school óriás David Mims. 2. körben az inkább G méretű Ijalanán és Gilberten kívűl nm nagyon van olyan OT, aki megérné, hiába Caroll kavarása, az csak annyit jelentett, h Carpenter és Sherrod helyet cserélt a Packers nagy örömére...
Csak így tovább 😊 Az első kör kjól alakult eddig (legalábbis nekem 😊), remélem a második sem okoz csalódást.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 14 éve
Nem igazán lehet tudni, hogy mire húzunk. A Dareus pick azért valljuk be, hogy egyértelmű volt. Nagyon biztonsági húzás volt, de szerintem a DL-en azért még van mit toldozni-foltozni így is akár a drafton, akár FA-téren. Én egy LB után néznék a második körben, viszont az igaz, hogy amelyik csoportban egy TB dobálgat, oda azért illene egy shutdown CB is. Más kérdés, hogy látunk-e ilyen potenciállal rendelkező játékost. McGee öreg, Flo nem rossz, de a jó nem ilyen, McKelvin meg... No comment.Szerintem a második körben még mindig a védelemre megyünk rá, és én személy szerint LB-t húznék. Más kérdés, hogy van-e olyasvalaki benn, aki megéri a 2/2-t.
több mint 14 éve
király pick,mint a tavalyi 😛 😊NewmanEzt most nem igazán értem...?!?!
Srácok!
Szerintetek mire húzunk most a 2. kör elején.
2/2 azért nagyon rendben van, főleg, ha megnézzük, hogy mennyi jó játékos maradt bent.
Szerintetek maradunk D vonalon, és megpróbálunk valamit kezdeni az OLB kérdéssel, vagy most Dareussal annyira megoldottuk a DL -t, hogy "valamikor majd" húzunk egy ILB-t, és most rámegyünk az O-ra!
Szerintetek elképzelhető, hogy nem húzunk OLB-t, hanem Magnum 1 évet rászán az életéből a srácokra?!
OLB- vonalon amúgy megmaradt Houston, és Ayers (Bowerst továbbra sem látom nálunk). Én azonban félek, hogy a NE előttünk oldja meg ugyanezt a kérdést, vagy legalábbis látok rá esélyt.
DB class- Bent van Rahim Moore, Brandon Harris, és Aaron Williams
2/2 - Lehetne akár Mallett is. Pete Carroll-nak hála maradt bent értelmes OL játékos is, akiből munkával lehet még jó játékos
szerk.
Ja és el is felejtettem, hogy Kyle Rudolph is bent van még 😊
több mint 14 éve
Pats -Solder!Szerintem szedjük fel Matt Light-ot, amint cutolják 😀 😂
több mint 14 éve
Quinn is kiesett...
több mint 14 éve
idáig jó... 😊

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 14 éve
... Bejött, Schwartz megtalálta Al utódját. Brutális lesz az a kettős.Annyira a kezünkre játszanak, hogy akkor ha nem kúrjuk el, nagyot lehet lépni playmakerek területén!
több mint 14 éve
Minnesota is bent hagyta Quinnt, megvan még Fairley, Bowers, Kerrigan!!!! Ja és Houston! 😊Helmut ZimmerA mi kezünkre is játszanak. Fairley most ment ki, brutál Detroit DL...
több mint 14 éve
Minnesota is bent hagyta Quinnt, megvan még Fairley, Bowers, Kerrigan!!!! Ja és Houston! 😊
több mint 14 éve
de örülnék neki! jó lenne ide!

több mint 14 éve
2. kör, ha így megy tovább Houston sima ügy! 😂 😂na felőlem jöhet QB is....BillsFanMég jöjjön egy ember a védelembe mindenképpen (front sevenbe).Vrijbloed
több mint 14 éve
na felőlem jöhet QB is....BillsFanMég jöjjön egy ember a védelembe mindenképpen (front sevenbe).
több mint 14 éve
Egyébként valóban nem nagyon tudtuk ezt elcseszni, igazából csak akkor, ha QB-t, vagy Greent húzzuk, vagy egy bazinagy reach-et 😊De kezdésnek mindenképp jó, remélem második körben is a védelembe húzunk!
több mint 14 éve
na felőlem jöhet QB is....

több mint 14 éve
Az utóbbi 2 húzást látva (SF, Titans) lesz itt még bőven Blue Chip játékos nekünk 2/1-re 😊 Királyság!
több mint 14 éve
Yeaaaah! :cool: 😊
több mint 14 éve
Komolyan , mindjárt sírok, csak azért nem merek, mert a csajom tényleg sír, ő fordítva szerette volna (ő Broncos szurkoló)
több mint 14 éve
ezazz!!!!

több mint 14 éve
Végre egy megnyugtató pick.. 😊 Reméljük immediate impact player lesz 😊Welcome to Buffalo, Marcell! 😊
több mint 14 éve
Nagy húzás, Dareus!
több mint 14 éve
IGEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 14 éve
Von Miller -->Broncos