Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 14 éve
Pats -Solder!Szerintem szedjük fel Matt Light-ot, amint cutolják 😀 😂
több mint 14 éve
Quinn is kiesett...
több mint 14 éve
idáig jó... 😊

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 14 éve
... Bejött, Schwartz megtalálta Al utódját. Brutális lesz az a kettős.Annyira a kezünkre játszanak, hogy akkor ha nem kúrjuk el, nagyot lehet lépni playmakerek területén!
több mint 14 éve
Minnesota is bent hagyta Quinnt, megvan még Fairley, Bowers, Kerrigan!!!! Ja és Houston! 😊Helmut ZimmerA mi kezünkre is játszanak. Fairley most ment ki, brutál Detroit DL...
több mint 14 éve
Minnesota is bent hagyta Quinnt, megvan még Fairley, Bowers, Kerrigan!!!! Ja és Houston! 😊
több mint 14 éve
de örülnék neki! jó lenne ide!

több mint 14 éve
2. kör, ha így megy tovább Houston sima ügy! 😂 😂na felőlem jöhet QB is....BillsFanMég jöjjön egy ember a védelembe mindenképpen (front sevenbe).Vrijbloed
több mint 14 éve
na felőlem jöhet QB is....BillsFanMég jöjjön egy ember a védelembe mindenképpen (front sevenbe).
több mint 14 éve
Egyébként valóban nem nagyon tudtuk ezt elcseszni, igazából csak akkor, ha QB-t, vagy Greent húzzuk, vagy egy bazinagy reach-et 😊De kezdésnek mindenképp jó, remélem második körben is a védelembe húzunk!
több mint 14 éve
na felőlem jöhet QB is....

több mint 14 éve
Az utóbbi 2 húzást látva (SF, Titans) lesz itt még bőven Blue Chip játékos nekünk 2/1-re 😊 Királyság!
több mint 14 éve
Yeaaaah! :cool: 😊
több mint 14 éve
Komolyan , mindjárt sírok, csak azért nem merek, mert a csajom tényleg sír, ő fordítva szerette volna (ő Broncos szurkoló)
több mint 14 éve
ezazz!!!!

több mint 14 éve
Végre egy megnyugtató pick.. 😊 Reméljük immediate impact player lesz 😊Welcome to Buffalo, Marcell! 😊
több mint 14 éve
Nagy húzás, Dareus!
több mint 14 éve
IGEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 14 éve
Von Miller -->Broncos
több mint 14 éve
Annyira örülök a Carolina húzásának, mondjuk még el tudjuk cseszni 😀És Von is out!!!!!!
Istenkém!
Nézz le ránk, ne húzzunk retteneteset, húzzuk Dareust, vagy PP-t!!!!!!!
több mint 14 éve
Sztem bármelyikükkel jól jártok a felsoroltak közül. Csak tényleg nehogy első körös QB húzás legyen belőle..azon kívűl nem tudtok hibázni sztem.Na, hajnal 2-től draft... Sok mock látott napvilágot, én igazából már annak is örülnék, ha az első körben a védelembe húznánk embert (hacsak nem trédelünk le, én ezt se zárom ki most már). Von Millert állítólag a Denver húzza majd, így személy szerint a harmadik helyen, akinek örülnék, az Dareus lenne!Hungarian BillSzerintem Petersont fogja húzni Nix, ő a legjobb játékos idén,.... nem úgy, ahogy tavaly Spiller volt 😊
Nem szeretem Dareust(még), de én is örülnék, ha nálunk landolna.
Amúgy egyre kevésbé bánnám, ha nem hozzánk jönne Miller...
Nem az erejével kapcsolatos dolgok zavarnak, azt is elfogadom, hogy a "gyarapodással" veszíthet a sebességéből. Tényleg nagyon klassz játékos, és a zsigereiben van, és őstehetség, de engem akkor is zavar, hogy nagyon rátarti módon tud viselkedni, nyilatkozni.
Wishlist (nem így lesz)
1. Peterson/Dareus
2. Austin (nem látok rá sok esélyt)/ Houston
3. Stanzi/már majdnem jó ILB/ Seattlenek Mebaneért 😉Helmut Zimmer
több mint 14 éve
Na, hajnal 2-től draft... Sok mock látott napvilágot, én igazából már annak is örülnék, ha az első körben a védelembe húznánk embert (hacsak nem trédelünk le, én ezt se zárom ki most már). Von Millert állítólag a Denver húzza majd, így személy szerint a harmadik helyen, akinek örülnék, az Dareus lenne!Hungarian BillSzerintem Petersont fogja húzni Nix, ő a legjobb játékos idén,.... nem úgy, ahogy tavaly Spiller volt 😊
Nem szeretem Dareust(még), de én is örülnék, ha nálunk landolna.
Amúgy egyre kevésbé bánnám, ha nem hozzánk jönne Miller...
Nem az erejével kapcsolatos dolgok zavarnak, azt is elfogadom, hogy a "gyarapodással" veszíthet a sebességéből. Tényleg nagyon klassz játékos, és a zsigereiben van, és őstehetség, de engem akkor is zavar, hogy nagyon rátarti módon tud viselkedni, nyilatkozni.
Wishlist (nem így lesz)
1. Peterson/Dareus
2. Austin (nem látok rá sok esélyt)/ Houston
3. Stanzi/már majdnem jó ILB/ Seattlenek Mebaneért 😉
több mint 14 éve
csak ne QB-t bassza meg....