Carolina Panthers
32 feliratkozó
több mint 8 éve
Béczkó
1 264
www.sbnation.com/longform/2016/1/13/10753992/the-dark-knight-unmasked Jó hosszú írás!
több mint 8 éve
A Vikes nulla mélységi játékkal négy FG kísérletig jutott el, abból kétszer a Hawks térfeléről indultak, AP kettes átlaggal se futott. Ellenben ha tartani kell a nagy játékoktól, megnőnek a pálya közepén a területek, nagyobb ablakokba lehet dobálni, stb... Ezért gondolom ezt kulcsfontosságúnak.-21 fok volt, azt a meccset teljesen felesleges szerintem vizsgálni.
gabokocka
több mint 8 éve
A Vikes nulla mélységi játékkal négy FG kísérletig jutott el, abból kétszer a Hawks térfeléről indultak, AP kettes átlaggal se futott. Ellenben ha tartani kell a nagy játékoktól, megnőnek a pálya közepén a területek, nagyobb ablakokba lehet dobálni, stb... Ezért gondolom ezt kulcsfontosságúnak.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Néhány gondolat arról, hogy mi lehet a kulcs a győzelemhez. Ugye a Seahawksnál TE-ek elleni védekezés elég gyengén megy, azonban én úgy gondolom, hogy nem Olsen lesz a kulcs. Sokkal inkább Ginn lesz az, aki rengeteget tehet a győzelemért. Meg kell nyújtania a pályát, kell létezzen mélységi passzjáték, különben tömött boksz ellen meg fogunk rohadni. Ehhez a faltól is extra kell, Remmers nem bénázhat, különben nincs esély mély passzjátékokat hívni, mert Camnek szaladoznia kell az életéért. Ha sikerülne néhány nagy játékot megvalósítani a meccs elején, akkor futni is egyszerűbb lenne, Stew tudná hozni a yardokat, ülne a playaction, ülne minden.Szerintem nem feltétlenül kell nagy vertikális játék a támadóitoktól.
A védelemből fel kell lépni a kiemelkedő teljesítményt nyújtó játékosok mellé, nem lesz elég, ha csak Short hoz extrát a falból, vagy ha Normanen kívül nem tud hozzátenni senki a secondary teljesítményéhez. Jó volna, ha négy emberrel tudnánk nyomást gyakorolni és benn tudnánk tartani a zsebben Wilsont, a miracle playeket el kéne kerülni (ez úgyse fog sikerülni), első kontaktnál meg kell csinálni a szereléseket. Lockettre kurvára figyelni kell, én tőle tartok leginkább, mind offenseben, mind pedig ST-ben. Ja igen, a speciális egység nem bénázhat, nem fér bele, hogy rúgást blokkoljanak, hogy nagy returnöket engedjünk, minimalizálni kell a faszságokat.
Qrva nagy meccs lesz, igencsak várom már, pedig még csak szerda van.
gabokocka
Alap ugye a TE elleni védekezés problémaköre nálunk, de ezt most hagyjuk.
A legfontosabbnak azt tartom, hogy 3rd downoknál ne tudja Cam megfutni. Mert amennyi meccset idén láttam, mindig a nyomás elől hajszállal, de meglépett, és lábon megcsinálta. Ez amellett, hogy fizikailag ad még 3 downt a védelem fárasztására, fejben nagyon frusztrálttá teszi a védelmet és esélyt ad lent tartani Russékat, pedig nekünk kell pár drive mire klikkelni kezd a dolog.
Ha pedig Cam futásait megfogtuk, jön a harmadik (TE és Cam) nagy probléma. A backfieldről késleltetve érkező RB routok. Na ezekkel semmit nem tudunk csinálni kb. AP is egy ilyen routból csinált pont egy 10 yard körüli gaint, amikor jött a fumbli. De pl a Rams ellen sem tudunk vele mit csinálni. Gyanítom Irvin lesz a spy Camen, így talán neki kel majd az ilyen routokra is figyelni.
A negyedik nagy kérdőjel (TE, Cam futásai, RB delay) pedig a tackle. youtubeon fent van a PC által készített tackle oktatóanyag, a ligában sok helyen ebből tanítanak, erre idén elfelejtettünk szerelni. Rossz szögből érkezünk sokszor, így nem hátrafelé dől az emberke, hanem előre +2 yardért. Idén a vereségek alkalmával jellemző, hogy nem tudtunk szerelni. Pl ET ebben nagyon gyenge idén. Meglepően gyenge. Futás ellen állandóan lepattan az emberről, ahbár a Vikes ellen megmutatta, hogy van még a tankjában (talán a műtétje hátráltatja még).
Ergo szerintem nem kell feltétlenül nagy játék az elején ahhoz, hogy üljön a támadóstratégiátok.
több mint 8 éve
Néhány gondolat arról, hogy mi lehet a kulcs a győzelemhez. Ugye a Seahawksnál TE-ek elleni védekezés elég gyengén megy, azonban én úgy gondolom, hogy nem Olsen lesz a kulcs. Sokkal inkább Ginn lesz az, aki rengeteget tehet a győzelemért. Meg kell nyújtania a pályát, kell létezzen mélységi passzjáték, különben tömött boksz ellen meg fogunk rohadni. Ehhez a faltól is extra kell, Remmers nem bénázhat, különben nincs esély mély passzjátékokat hívni, mert Camnek szaladoznia kell az életéért. Ha sikerülne néhány nagy játékot megvalósítani a meccs elején, akkor futni is egyszerűbb lenne, Stew tudná hozni a yardokat, ülne a playaction, ülne minden. A védelemből fel kell lépni a kiemelkedő teljesítményt nyújtó játékosok mellé, nem lesz elég, ha csak Short hoz extrát a falból, vagy ha Normanen kívül nem tud hozzátenni senki a secondary teljesítményéhez. Jó volna, ha négy emberrel tudnánk nyomást gyakorolni és benn tudnánk tartani a zsebben Wilsont, a miracle playeket el kéne kerülni (ez úgyse fog sikerülni), első kontaktnál meg kell csinálni a szereléseket. Lockettre kurvára figyelni kell, én tőle tartok leginkább, mind offenseben, mind pedig ST-ben. Ja igen, a speciális egység nem bénázhat, nem fér bele, hogy rúgást blokkoljanak, hogy nagy returnöket engedjünk, minimalizálni kell a faszságokat.
Qrva nagy meccs lesz, igencsak várom már, pedig még csak szerda van.
több mint 8 éve
Ennyi, marad minden a régiben 😊Meglátjuk, ebben egyelőre nem hiszek, legutóbbi pletyka a Rams Chargers költözés volt, akkor pedig nem kell variálni.Ne nagyképűsködj, hogy állandóan mind2 csapat SB-ba jut 😛Jó ez így, jöhet a revans 😊Könnyen elképzelhető, hogy a következő néhány évben még lesz pár Panthers-Seahawks a playoffban 😊
Gorro
gabokocka
| Az LA-s relocationnek lehet következménye h a Seahawks átkerül az AFC-be |
empty taxi
gabokocka
több mint 8 éve
SzAdam
2
Az idegenbeli felszerelésetekben léptek pályára ellenünk, hazai pályán.2014 January 12, vs San Francisco 49ers: L
undisputedly
2009 January 10, vs Arizona Cardinals: L
Ezeken feketében voltunk, babonás a csapat 😀
több mint 8 éve
Kötelező olvasmány 😊www.footballoutsiders.com/film-room/2016/film-room-cam-newton
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Az idegenbeli felszerelésetekben léptek pályára ellenünk, hazai pályán.
több mint 8 éve
A sérültek elvileg rendben lesznek, egyedül Fozzy fog hiányozni, ő úgy gondolom pótolható.Szerdán műktik Tillmant, még akár az is benne van a pakliban, hogy folytatja.
több mint 8 éve
Annyira jól marketingelheto a Wilson-Newton párharc, hogy nem lenne benne logika ( megbontani).Amugy Allen a világ egyik leggazdagabb embere. Ha nem akar költözni, nem megyünk.
több mint 8 éve
Meglátjuk, ebben egyelőre nem hiszek, legutóbbi pletyka a Rams Chargers költözés volt, akkor pedig nem kell variálni.Ne nagyképűsködj, hogy állandóan mind2 csapat SB-ba jut 😛Jó ez így, jöhet a revans 😊Könnyen elképzelhető, hogy a következő néhány évben még lesz pár Panthers-Seahawks a playoffban 😊
Gorro
gabokocka
empty taxi
több mint 8 éve
Ne nagyképűsködj, hogy állandóan mind2 csapat SB-ba jut 😛Jó ez így, jöhet a revans 😊Könnyen elképzelhető, hogy a következő néhány évben még lesz pár Panthers-Seahawks a playoffban 😊
Gorro
gabokocka
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
😀Jó ez így, jöhet a revans 😊A ravens nem jutott PO-ba 😀
Gorro
vpi
#KeepPounding
több mint 8 éve
Jó ez így, jöhet a revans 😊Könnyen elképzelhető, hogy a következő néhány évben még lesz pár Panthers-Seahawks a playoffban 😊
Gorro
több mint 8 éve
Seahawks, Cards, Pats menetrendet kérek, akkor minden PO vereségért bosszút lehet állni 😊Az elsőt megkaptátok 😊
Aztán kérdés meddig jutunk ezen az úton 😊
gabokocka
több mint 8 éve
Seahawks, Cards, Pats menetrendet kérek, akkor minden PO vereségért bosszút lehet állni 😊Aztán kérdés meddig jutunk ezen az úton 😊
több mint 8 éve
Úgy tűnik, ennek így kellett lennie. Legalább most hazai pályán is megverhetjük őket 😊
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Na jön a Hox, jó ez, verjük meg a legnagyobbakat, különben azt mondták volna, csak azért jutunk tovább, mert szarokkal játszunk 😊
több mint 8 éve
Állítólag jövőre már nem lesz FB poszt, csak flex, akkor meg nincs isten, hogy ne egy RB/WR/TE kerüljön be.Brutál mód várom már a jövő hetet, ez a meccs is mi volt, előreláthatóan infarktus garantált 😊
több mint 8 éve
6!!!! All-pro játékosunk van, Cam, Tolbert, Kalil, Luke, TD és Norman. A korábbi rekord három volt.Kedvelem Tolbertet, jó arc, nálunk remek fit, de egy vicc az ő All Pro tagsága... Értem, hogy beválasztanak egy FB-t is, de tök felesleges, nekünk volt a legtöbb futáskísérletünk idén, de kevesebb mint a snapek 40%-ban használtuk Tolbertet - összehasonlításként még a backup TE is sokkal többször került pályára -, egész egyszerűen nem impact player, ergo semmi keresnivalója az év csapataiban.
gabokocka
Rant over.
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
6!!!! All-pro játékosunk van, Cam, Tolbert, Kalil, Luke, TD és Norman. A korábbi rekord három volt.
több mint 8 éve
Floridában bármilyen HC interjúztatás csak formalitás.Mondjuk attól nem nagyon tartok, ott sztem csak idő kérdése Koetter bejelentése.A Bucs is bejelentkezett érte.Szmöre megy interjúra csütörtökön a Brownshoz, és diszkréten jelezte, hogy érdekelné a munka az Eaglesnél 😊A Giantshez is hivatalos, nagyon úgy néz ki, hogy tőle idén meg kell váljunk.
Rivera nagyon szimpatikusan nyilatkozott, azt mondta támogatja mindkét koordinátorát és rettentő boldog lenne, ha sikerülne HC álláshoz jutniuk.
gabokocka
gabokocka
empty taxi
gabokocka
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin