Chicago Bears
52 feliratkozó
3 hónapja
Taps az idei draftoltjainknak is! Loveland 2 target/ 2 elkapas 12 yard. Burden 1 target / 1 elkapas -3 yard.Latom mind a ketto nagyon kellett! Futni nem tudunk, mert nincs futonk, de azt eroltetjuk!
A Coltsban Warren 9 target / 7 elkapas 76 yard. Es nekem senki ne mondja, hogy jobb QB es HC van ott!
Ezert felkelni fajdalom volt... Hajra elore a top 5 pick-ert.
Viszont Odeyingbo-nak voltak szep megmozdulasai.
3 hónapja
Még egy ilyen idegesítő szar vereséget
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 hónapja
Tartom amit írtam, első hét, két hazai NFC North upset (még ha a mixen végül mi favoritok is voltunk)
Poloska vagyok.
3 hónapja
Végre éjjel elkezdődik nekünk is a szezon, fontos a jó kezdés úgyhogy jó lenne ha behúznánk ezt valahogy.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 hónapja
Ma végre kezdődik a szezon, így gondoltam megírom, hogy milyen mérleget várok a csapattól idén:1. hét vs Vikings 1-0
szoros meccs lesz szerintem, viszont jó játékkal nyerünk
2. hét vs Lions 1-1
BJ elizgulja majd a végjátékot és belemegy felesleges kockáztatásokba, így bukni fogjuk ezt
3. hét vs Cowboys 2-1
a Cornerback-jeink leszedik a Cowboys elkpóit a pályáról. Caleb viszont 3 TD-t kiosztva győzelem viszi a Bears-t
4. hét Raiders 3-1
szorosabb lesz, mint szeretnénk, de Caleb GW drive-al szállítja az újabb győzelmet
5. hét bye
6. hét vs Commanders 4-1
pihenten, kielemezve az ellenfelet jön a meglepetés győzelem
7. hét vs Saints 5-1
nincs irányító a Szenteknél, nálunk van, már-már elhisszük a PO reményeket
8. hét vs Ravens 5-2
és itt jön majd egy nagy pofon, ahol Henry 150 yard-ot fog felrakni ellenünk
9. hét vs Bengals 5-3
nem fog tudni elég nyomást helyezni Joe money-ra és szétdobál minket
10. hét vs Giants 5-4
Commanders-t megleptük, itt most minket lepnek meg
11. hét vs Vikings 5-5
McCarthy beleszokott az NFL légkörébe és Addison is visszatér, így visszafizetnek az első heti vereségért
12. hét vs Steelers 6-5
Rodgers-t elküldjük nyugdíjba, ez egy kötelező győzelem
13. hét vs Eagles 6-6
kiadtunk mindent a Steelers ellen, meg rövid hét is, így itt kikapunk
14. hét vs Packers 6-7
sajna nem tudjuk Jacobs-ot megfogni, aki 2 TD-t fog egymaga feltenni ellenünk
15. hét vs Browns 7-7
Barnáknál már csak az irányítókat tesztelik, nem a győzelemre mennek, nekünk ez jól jön
16. hét vs Packers 8-7
hazai pályán több labdát szerez a védelem, ami elég lesz a győzelemhez
17. hét vs 49ers 9-7
McCaffrey már kórházban, elkapók se maradnak, így nem tudnak elegendő pontot feltenni ellenünk, így lesz tétje az utolsó hétnek
18. hét vs Lions 9-8
sajna nem jön össze a PO, de pozitív mérleggel sikerül zárni a szezont.
Úgy érzem pozitív mérleggel fogunk zárni, de a pass rush hiánya miatt nem leszünk még idén PO-ban.
3 hónapja
Igen, de a folyamatos 8-9-es idényeiteknek jobban örülnék......😊Fasza, nem örülök.Ez mondjuk még nincs kizárva.
Abban reménykedem, hátha a következő idények sorozatos 8-9-es mérlege (amelyben mi oda-vissza) majd elveszi a kedvét a focitól és nálunk olcsón levezet.....😊
csi77
zacknorb
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
3 hónapja
Fasza, nem örülök.Ez mondjuk még nincs kizárva.
Abban reménykedem, hátha a következő idények sorozatos 8-9-es mérlege (amelyben mi oda-vissza) majd elveszi a kedvét a focitól és nálunk olcsón levezet.....😊
csi77
Poloska vagyok.
3 hónapja
jó, de ti egy jól menedzselt francise vagytok, mi meg akkor nem voltunk😀😀 (majd kiderul h most azok vagyunk e)Valami hasonlót ereztem mikor ti Mack-ért cseréltetek 😂Eddig is tudtuk, hogy meg kell oldani a LT problémát, de most még égetőbb lett. Ki fogja levédeni Micah Parsons-t?Ahh...bekövetkezett amitől tartottam. Qvára nem örülök neki. Ezzel a vadállattal kell farkasszemet nézni évente legalább kétszer. 😕
Van ennek pozitív oldala is. Két első körbe került nekik, ami még nem lenne akkora gond, de az évi 47 millió az őrültség.
mortirolo
oOo Gery oOo
nando89
3 hónapja
Fasza, nem örülök. Abban reménykedem, hátha a következő idények sorozatos 8-9-es mérlege (amelyben mi oda-vissza) majd elveszi a kedvét a focitól és nálunk olcsón levezet.....😊
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
3 hónapja
Valami hasonlót ereztem mikor ti Mack-ért cseréltetek 😂Eddig is tudtuk, hogy meg kell oldani a LT problémát, de most még égetőbb lett. Ki fogja levédeni Micah Parsons-t?Ahh...bekövetkezett amitől tartottam. Qvára nem örülök neki. Ezzel a vadállattal kell farkasszemet nézni évente legalább kétszer. 😕
Van ennek pozitív oldala is. Két első körbe került nekik, ami még nem lenne akkora gond, de az évi 47 millió az őrültség.
mortirolo
oOo Gery oOo
3 hónapja
Eddig is tudtuk, hogy meg kell oldani a LT problémát, de most még égetőbb lett. Ki fogja levédeni Micah Parsons-t?Ahh...bekövetkezett amitől tartottam. Qvára nem örülök neki. Ezzel a vadállattal kell farkasszemet nézni évente legalább kétszer. 😕
mortirolo
3 hónapja
Eddig is tudtuk, hogy meg kell oldani a LT problémát, de most még égetőbb lett. Ki fogja levédeni Micah Parsons-t?Van ennek pozitív oldala is. Két első körbe került nekik, ami még nem lenne akkora gond, de az évi 47 millió az őrültség.
3 hónapja
Homer PUP listán kezdi a szezont, szerintem DL játékos fog majd menni. Homer az egyik legfontosabb special team player-ünk
3 hónapja
53-as keretünk idénre:Quarterback (3)
Starter: Caleb Williams
Backups: Tyson Bagent, Case Keenum
Running backs (3)
Starter: D'Andre Swift
Backups: Roschon Johnson, Kyle Monangai
Wide receivers (6)
Starters: DJ Moore, Rome Odunze
Backups: Olamide Zaccheaus, Luther Burden III, Devin Duvernay, Jahdae Walker
Tight ends (3)
Starters: Cole Kmet, Colston Loveland
Backups: Durham Smythe
Offensive line (10)
Starters: Braxton Jones (LT), Joe Thuney (LG), Drew Dalman (C), Jonah Jackson (RG), Darnell Wright (RT)
Backups: Ozzy Trapilo, Theo Benedet, Luke Newman, Ryan Bates, Kiran Amegadjie
Defensive ends (5)
Starters: Montez Sweat, Dayo Odeyingbo
Backups: Austin Booker, Dominique Robinson, Daniel Hardy
Defensive tackles (5)
Starters: Grady Jarrett, Gervon Dexter Sr.
Backups: Andrew Billings, Shemar Turner, Chris Williams
Linebackers (5)
Starters: T.J. Edwards, Tremaine Edmunds, Noah Sewell
Backups: Ruben Hyppolite II, Carl Jones
Cornerbacks (6)
Starters: Jaylon Johnson, Kyler Gordon (NCB), Tyrique Stevenson
Backups: Nahshon Wright, Josh Blackwell, Nick McCloud
Safeties (4)
Starters: Jaquan Brisker, Kevin Byard
Backups: Elijah Hicks, Jonathan Owens
Special teams (3)
Starters: Cairo Santos , Tory Taylor , Scott Daly
3 hónapja
CUT Tyler Scott Nálunk nagyon a sor végén volt, de szerintem van olyan csapat, ahova beférne.
CUT Zacch Pickens
Nagy test, de a játékhoz nem sok köze volt.
3 hónapja
Azt eddig is tudtuk, hogy Mahomes-t csak akkor lehet megverni, ha nem engeded, hogy eldobja a labdát, mert az olyan helyre fog érkezni, ahol a védő nem fér hozzá. Ami minket illet, kell legalább egy fél szezon, mire kiderül, hogy összeáll-e a kirakós.
3 hónapja
anno mikor két első körért hoztuk Mack-et én vettem belőle. 😀...ki vásárolna macis Parson mezt? O.okét első körért elhozzuk Parsonst Dallasból...😀remélem igazad lesz, de én fázom Odanemjótól. 😕egyébként rémisztő a nem létező pass rush-unk... remélem ezzel foglalkozunk majd legkésőbb jövőre. Idén nehéz lesz javítani rajta.Biztos vagyok benne, hogy sokkal többet fogunk látni ebből a szezonban. Nem kell még temetni. : D
Toto21
oOo Gery oOo
Sweat rongyosra lesz járatva megint. Az egyedüli ami reményt adhat az, hogy talán belülröl több nyomás érkezhet.
Toto21
csi77
oOo Gery oOo
Egyenlőre senki nem győz meg, hogy rendeljek megint. 😀
Én is vásároltam...." class="embed">
Jut eszembe...ugyanitt Kevin White mez eladó. 😀Toto21
3 hónapja
anno mikor két első körért hoztuk Mack-et én vettem belőle. 😀...ki vásárolna macis Parson mezt? O.okét első körért elhozzuk Parsonst Dallasból...😀remélem igazad lesz, de én fázom Odanemjótól. 😕egyébként rémisztő a nem létező pass rush-unk... remélem ezzel foglalkozunk majd legkésőbb jövőre. Idén nehéz lesz javítani rajta.Biztos vagyok benne, hogy sokkal többet fogunk látni ebből a szezonban. Nem kell még temetni. : D
Toto21
oOo Gery oOo
Sweat rongyosra lesz járatva megint. Az egyedüli ami reményt adhat az, hogy talán belülröl több nyomás érkezhet.
Toto21
csi77
oOo Gery oOo
Egyenlőre senki nem győz meg, hogy rendeljek megint. 😀
3 hónapja
...ki vásárolna macis Parson mezt? O.okét első körért elhozzuk Parsonst Dallasból...😀remélem igazad lesz, de én fázom Odanemjótól. 😕egyébként rémisztő a nem létező pass rush-unk... remélem ezzel foglalkozunk majd legkésőbb jövőre. Idén nehéz lesz javítani rajta.Biztos vagyok benne, hogy sokkal többet fogunk látni ebből a szezonban. Nem kell még temetni. : D
Toto21
oOo Gery oOo
Toto21
csi77
3 hónapja
Inkább fázzál,mint hogy meleged legyen tőle. 😀remélem igazad lesz, de én fázom Odanemjótól. 😕egyébként rémisztő a nem létező pass rush-unk... remélem ezzel foglalkozunk majd legkésőbb jövőre. Idén nehéz lesz javítani rajta.Biztos vagyok benne, hogy sokkal többet fogunk látni ebből a szezonban. Nem kell még temetni. : D
Toto21
oOo Gery oOo
Toto21
D. Allen akarta, megkapta...használni is fogja tudni az agresszív rendszerében. Én legalábbis úgy gondolom.
Sweat nagyon magas %-ban viszi majd az egyik oldalon a snapek számát ez tény,de hát meg is van fizetve érte...dolgozzon csak.
Több nyomás fog érkezni belülről...oldalról...mindenhonnan is,mert elég sok blitzet fogunk látni.
Nagyon nagyon várom már a szezont!
3 hónapja
Alapvetően én nem is nézem, de a kc elleni fordításra ránéztem munka közben. A srácnak jó karja van és jól mozog, persze nem biztos hogy ezt élesben is tudná konstansan hozni de bíztató.Bagent nagyon jó, félek hogy szezon közben valaki eltradeli tőlünk. Nem szeretnèm hogy nálunk legyen most kezdő, de valahol hamarosan esélyt kap majd hogy élesben bizonyítson.A preseason teljesítményt engem már szinte egyáltalán nem érdekel, párszor futottam már bele lelkesen a nagy sallerbe. Én a múltkori meccs alapján sem voltam lelkesebb, pont ezért.
Kiváncsi vagyok mekkora lesz a különbség a preseasonhöz képest az első meccsen az O teljesítményét illetően, remélem sok és pozitív irányba...
davemayer
csi77
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 hónapja
két első körért elhozzuk Parsonst Dallasból...😀remélem igazad lesz, de én fázom Odanemjótól. 😕egyébként rémisztő a nem létező pass rush-unk... remélem ezzel foglalkozunk majd legkésőbb jövőre. Idén nehéz lesz javítani rajta.Biztos vagyok benne, hogy sokkal többet fogunk látni ebből a szezonban. Nem kell még temetni. : D
Toto21
oOo Gery oOo
Toto21
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
3 hónapja
Bagent nagyon jó, félek hogy szezon közben valaki eltradeli tőlünk. Nem szeretnèm hogy nálunk legyen most kezdő, de valahol hamarosan esélyt kap majd hogy élesben bizonyítson.A preseason teljesítményt engem már szinte egyáltalán nem érdekel, párszor futottam már bele lelkesen a nagy sallerbe. Én a múltkori meccs alapján sem voltam lelkesebb, pont ezért.
Kiváncsi vagyok mekkora lesz a különbség a preseasonhöz képest az első meccsen az O teljesítményét illetően, remélem sok és pozitív irányba...
davemayer
Hajrá Bad Bones!
3 hónapja
remélem igazad lesz, de én fázom Odanemjótól. 😕egyébként rémisztő a nem létező pass rush-unk... remélem ezzel foglalkozunk majd legkésőbb jövőre. Idén nehéz lesz javítani rajta.Biztos vagyok benne, hogy sokkal többet fogunk látni ebből a szezonban. Nem kell még temetni. : D
Toto21
oOo Gery oOo
3 hónapja
egyébként rémisztő a nem létező pass rush-unk... remélem ezzel foglalkozunk majd legkésőbb jövőre. Idén nehéz lesz javítani rajta.Biztos vagyok benne, hogy sokkal többet fogunk látni ebből a szezonban. Nem kell még temetni. : D
Toto21

" class="embed">