Chicago Bears

52 feliratkozó

34 perce
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 49 079 — Így remélem megfelelek nektek.....
Milyen poén lenne így is megpicsázni őket, elég is volt mostanában belőlük, de sajnos nem fogjuk......
csi77
Hát ha az életnek van humorérzéke, akkor igen😃
ricsiii83
Egyébként Kínom (Case Keenum, a 3. számú QB-nk) Redskins irányítóként egy meccsen 380 yardot passzolt a Sasok ellen, igaz kikaptak....

Nem tudom, mi lenne a megfelelő stragtégia ebben a helyzetben, a védelmük bivaly még mindig, az általam nem túl kedvelt Hurts kedvét kéne elvenni a játéktól. Sajnos úgy tűnik blitz ellen jól játszik, félek, egyébként sem fogjuk tudni összezavarni. Tartok tőle, hogy Barkley 2024-es számokat fog hozni.

Az is igaz, hogy ez nekik lehet csapda meccs, ebben a helyzetben, mi csak nyerhetünk. Nem fogunk.....
csi77
Off Lassan lehetne egy "utálom Jalen Hurts nevű" topicot nyitni mèg Eagles fanok is rèszt támogatólag gondolnának rá, csak fogalmam sincs hogy mièrt????? Mivel szolgált rá? Azon kívül hogy nem az "èn csapatomat" segíti folyamatosan PO hoz illetve 2xSBhoz benne egy győzelemhez? Számomra ez rejtèly 🤷( nem, az számomra nem èrv hogy milyen csapat van körülötte ès úgy könnyű, mert bármelyik sikeres QB körül volt csapat, ès igenis neki is tevèkeny rèsze volt bármelyik sikerben, egymásra hatnak ezek a dolgok illetve melyik fr vagy sztár QBnak ne lett volna gyengèbb idènye?) ő tíz ève van benne az egyetemmel együtt a játèkban azóta tíz OC. Soha nem balhèzott, amikor padra ültettèk mèg támogatta is Tuat, aztán kèsz volt máshol újat kezdeni onnan felállni, ezek inkább felemelnèk őt, akkor is ha nem "nálam" játszana...bocs csak nagyon böki már ez a szemem hogy lèpten nyomon elèm kerül ez a tèma ès nem èrtem az okát? On 😏 CWnek természetesen gyógyulást. Ellennünk meg a kulcs ahogy mondtam fuss Swift(ie 😉) fuss
1 órája
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 606 — Bears & Illinois fan
Milyen poén lenne így is megpicsázni őket, elég is volt mostanában belőlük, de sajnos nem fogjuk......
csi77
ricsiii83
Egyébként Kínom (Case Keenum, a 3. számú QB-nk) Redskins irányítóként egy meccsen 380 yardot passzolt a Sasok ellen, igaz kikaptak....

Nem tudom, mi lenne a megfelelő stragtégia ebben a helyzetben, a védelmük bivaly még mindig, az általam nem túl kedvelt Hurts kedvét kéne elvenni a játéktól. Sajnos úgy tűnik blitz ellen jól játszik, félek, egyébként sem fogjuk tudni összezavarni. Tartok tőle, hogy Barkley 2024-es számokat fog hozni.

Az is igaz, hogy ez nekik lehet csapda meccs, ebben a helyzetben, mi csak nyerhetünk. Nem fogunk.....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
9 órája
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 248
Na most lehet vakarni a fejeket:

Report: Bears' Bagent in concussion protocol ahead of MNF vs. Eagles
 thescore.com/nfl/news/3606099

Majd jatszotok egy Navy vagy Army stylet.😏
dande2
Durva, hogy még csak a második fordulón vagyunk túl és úgy hullanak az irányítók mindenhol, hogy lassan a szertárosok lesznek benevezve, ha így haladunk
Tarsi
Ezzel jár az, hogy holtszezonban visszavettek a kontakt edzésekből, így a támadófalak sem tudnak élesben gyakorolni, aztán tétmeccsen meg pislogunk, hogy az irányítókat nagy sebességgel összecsukják.
Persze Williams sérülése szerencsétlen eset volt, nem ide tartozik, de nagy többségben azért történik ilyesmi, mert hirtelen terhelésváltozás történik és nem tud reagálni a szervezet.
Dart és Daniels biztosan a tömörülésben és ütközésektől sérült meg, ugye Kyler Murrayt meg kb kiütötték a meccsből. De pl a falemberek is intenzívebb terhelést kapnak, lásd Zach Tom ACL-je.
Willie Parker
Dart fixen, Danielsre a sajàt centere állt rà, s a snap után emiatt hatra esett, s fordult a könyöke a súlya alatt úgy, h belegondolok és a hideg kiràz.
ricsiii83
Igen, csak a Washington centerét előtte egy bullrush move-val kibillentette a DT, amire egyáltalán nem volt felkészülve/felkészítve.
9 órája
ricsiii83 Chicago Bears 1 394
csi77

9 órája

dande2
Durva, hogy még csak a második fordulón vagyunk túl és úgy hullanak az irányítók mindenhol, hogy lassan a szertárosok lesznek benevezve, ha így haladunk
Tarsi
Ezzel jár az, hogy holtszezonban visszavettek a kontakt edzésekből, így a támadófalak sem tudnak élesben gyakorolni, aztán tétmeccsen meg pislogunk, hogy az irányítókat nagy sebességgel összecsukják.
Persze Williams sérülése szerencsétlen eset volt, nem ide tartozik, de nagy többségben azért történik ilyesmi, mert hirtelen terhelésváltozás történik és nem tud reagálni a szervezet.
Dart és Daniels biztosan a tömörülésben és ütközésektől sérült meg, ugye Kyler Murrayt meg kb kiütötték a meccsből. De pl a falemberek is intenzívebb terhelést kapnak, lásd Zach Tom ACL-je.
Willie Parker
Dart fixen, Danielsre a sajàt centere állt rà, s a snap után emiatt hatra esett, s fordult a könyöke a súlya alatt úgy, h belegondolok és a hideg kiràz.

15 órája
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 248

dande2
Tarsi
23 órája
Tarsi San Francisco 49ers 1 824

dande2
1 napja

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 49 079 — Így remélem megfelelek nektek.....

2 napja
 x.com/tompelissero/status/2102063816569651558?s=46
ricsiii83
Azèrt BJ azt nyilatkozta inkább week to week, mint day to day szóval majd meglássuk.

www.bleedinggreennation.com/news/183740/caleb-williams-injury-update-bears-quarterback-might-be-able-to-play-against-eagles#comments

Szerkesztette: dande2
2 napja
 x.com/tompelissero/status/2102063816569651558?s=46

2 napja
Sziasztok!

Jobbulást Williamsnek!

Mit gondoltok mikorra tehető majd a felépülése?

Focizom, aztán ez a combhajlító is tud nagyon makacs lenni, ha nincs rendesen kipihenve. Nyilván nem mindegy, hogy részleges, teljesen szakad stb.
PatrickSKOL
nyilván okosabbak leszünk hajnalba/holnap. ha grade 1es a sérülés (amit egyre többen mondanak, de nyilvàn MRI es tarsai a vegleges) 3-4 hét min. s ahogy irtad, mennyire makacs ugye. Grade 2nel amikor reszlegesen el is szakad az 2-3 hónap. Mivel a kolléga mankó nélkül, magatól lépett le a stadionból szerintem nagyon olcsón megúsztuk. Én a 7. fordulót làtom reális visszatérési opciónak, ha tenylegesen grade 1.

Amúgy most Bagent bizonyíthat s akár, egy jó trade alapot is megalapozhat, s máshol egy kezdő pozit, ha jól jàtszik.

2 napja
PatrickSKOL Minnesota Vikings 484
Sziasztok!

Jobbulást Williamsnek!

Mit gondoltok mikorra tehető majd a felépülése?

Focizom, aztán ez a combhajlító is tud nagyon makacs lenni, ha nincs rendesen kipihenve. Nyilván nem mindegy, hogy részleges, teljesen szakad stb.
2 napja
Én azt nem értem hogy amikor potenciális Achilles-sérülés van minek állítják fel egyből, sokszor erre a nyomásra "robban szét" az ín. Remélem nem ez történt, de nagyon annak tűnt. Akkor jövő ilyenkor ugyanígy állunk majd és lassan kell Williamsnek a nagy szerződés...
davemayer
Ezt én sem értettem, de én elsőre combhajlítóra tippeltem volna. Az Achilles még szarabb.....

Mondjuk, ha az 5 futása helyett 4szer passzol, talán elkerülhető lett volna
csi77
Ha tényleg az, elmegyek diagnosztának....😊

Viccet félretéve, reménykedjünk, hogy tényleg nem komolyabb, bár ezek is képesek nagyon makacsak lenni, de az Achilles sokkal durvább

Hajrá Bad Bones!
2 napja
Toto21 Chicago Bears 9 241
azért említsük meg a hűde nagyon fasza #87-t is. Aki pár play-el Caleb sérülése előtt egy tök üres elkapást nem tud megcsinálni. Valamint azért amiért hoztuk ( blokkolni), se képes kivitelezni. Blokkolt FG-nál, úgy mentek át rajta, hogy azt se tudta milyen rendezvényen van.

Na pont ezek miatt a kidobott pick-ek miatt gondolom, hogy nem sok keresnivalója van a GM-nek...
2 napja
Hosszú hèt, van ideje gyógyulni, talán rendbe jöhet ellenünk. Bár a run Dnket elnèzve Swift revenage game simán lehet.
2 napja
Fefe77 Chicago Bears 140
Úgy néz ki, Caleb combhajlító-sérülést szedett össze a Vikings ellen.

Térdsérülést kizárták, saját lábán is járt utána, de az MRI mutatja majd meg, mennyire komoly. Egyelőre biztatóbb, mint elsőre kinézett.
3 napja
davemayer Chicago Bears 15 741 — "Grammar maci"
Hamstring állítólag, adná az ég

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
3 napja
Én azt nem értem hogy amikor potenciális Achilles-sérülés van minek állítják fel egyből, sokszor erre a nyomásra "robban szét" az ín. Remélem nem ez történt, de nagyon annak tűnt. Akkor jövő ilyenkor ugyanígy állunk majd és lassan kell Williamsnek a nagy szerződés...
davemayer
Miből gondolod h achilesz ? Rivaliskent is nagyon sajnalnam !
nando89
Ahogy levette a testsúlyát azonnal róla az volt nagyon gyanús meg a fájdalom az arcán + amikor levitték az egyik bokáját csak húzta, képtelen volt kicsit is ránehezedni.
davemayer
Megneztem , nekem szakadt egy pár éve , tényleg olyan .. kiment alóla lába , ez tényleg szarul fest :/
nando89
Na te akkor első kézből tudhatod ezek szerint, nem kívánom senkinek nagyon rossz sérülés + nem is biztos a 100%-os gyógyulás

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
3 napja
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 509
davemayer
nando89
Ahogy levette a testsúlyát azonnal róla az volt nagyon gyanús meg a fájdalom az arcán + amikor levitték az egyik bokáját csak húzta, képtelen volt kicsit is ránehezedni.
davemayer
Megneztem , nekem szakadt egy pár éve , tényleg olyan .. kiment alóla lába , ez tényleg szarul fest :/
3 napja
davemayer
nando89

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
3 napja
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 509
davemayer
3 napja
davemayer
Ezt én sem értettem, de én elsőre combhajlítóra tippeltem volna. Az Achilles még szarabb.....

Mondjuk, ha az 5 futása helyett 4szer passzol, talán elkerülhető lett volna

Hajrá Bad Bones!
3 napja
Fefe77 Chicago Bears 140
Laikus szemmel nézve…

A védelem szerintem hozta amit tudott, sőt szerintem meghaladta a saját plafonját is. Wentz nem egy Top irányító, de akkora potenciál van a Vikings O-ban, hogy kész csoda a 9 pont.

Az első félidő gyalázatos volt az O részéről, de a másodikban már látható volt valamiféle javulás. Ekkor azonban a szerencse hagyott el minket egy fumble képében, majd később CW személyében. Ez utóbbi sajnos valószínűleg azt is jelenti, hogy elúszik a szezon…

Bagentnak volt ugyan egy-két szerencsés passsza, de utolsó játékban úgy állt a zsebben, mint aki a buszra vár…
3 napja

BEARS BABY!

Sir Alex immortal