Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 3 éve
Nem tudom mit látsz Prescottban de rodgersi áron kapnál egy Bortlest. Nem fura miert nem kötött vele hosszút a cowboys? Még őket sem tudta meggyőzni.Persze.Prescott, az kb. Cutler. Ilyen szintű QB-t I/20-ra is lehet választani.+egy indok melletteEn sosem valasztanam prescottotHát ha all int nyomnak akkor tudnak neki olyan szerződést adni amivel 2021re maradna erősítésre hely.Tüsi lehet virtuálisan agyonüt majd érte de én kitömném Prescottot a helyetekben.Nem.
Ő az akiben tudnék hinni.
Bazzani
Kurva sokba kerülne, de még se kerülne sokba. Hogy őszinte legyek, vele kb el is menne a salary cap a következő évekre, de a draft capital meglenne. De ha egy staff all-int nyom, akkor Prescott a legjobb sansz.
Csak tudjátok olyan ember választ QB-t, aki eddig Trubisky, Glennon, Foles. És nekem senki ne mondja, hogy de nálunk nem lenne sikeres pl Watson. Egy nukleáris pusztítás közepette játszott úgy, ahogy idén. Két elképesztő jó mellett volt egy szar, s utóbbit sikerült kiválasztani pole-pozícióból.
tüsi91
+a pickek
Azért ez jobban hangzik mint egy Foles vagy egy Lance.
Bazzani
davemayer
(Csak vicc volt.)
Bazzani
mortirolo
Meg 5/12re is.
Pár év próbálkozás és bejön.
Úgyis annyi ideje van most a stábnak.
Oh wait.
Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Hehe+egy indok melletteEn sosem valasztanam prescottotHát ha all int nyomnak akkor tudnak neki olyan szerződést adni amivel 2021re maradna erősítésre hely.Tüsi lehet virtuálisan agyonüt majd érte de én kitömném Prescottot a helyetekben.Nem.
Bazzani
Kurva sokba kerülne, de még se kerülne sokba. Hogy őszinte legyek, vele kb el is menne a salary cap a következő évekre, de a draft capital meglenne. De ha egy staff all-int nyom, akkor Prescott a legjobb sansz.
Csak tudjátok olyan ember választ QB-t, aki eddig Trubisky, Glennon, Foles. És nekem senki ne mondja, hogy de nálunk nem lenne sikeres pl Watson. Egy nukleáris pusztítás közepette játszott úgy, ahogy idén. Két elképesztő jó mellett volt egy szar, s utóbbit sikerült kiválasztani pole-pozícióból.
tüsi91
+a pickek
Bazzani
davemayer
(Csak vicc volt.)
Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Tomcsik
8 011
Ja az más , akkor most már mindent elhiszek. Aki 6 év alatt nem tudott megoldani egy QB posztot akkor majd most változtat és tadammm 😊 Mondjuk a nagy számok törvénye alapján lehet előbb-utóbb belelő 😊 Prescott nem lesz elérhető a Jerry csak pofázik de nem fogja elengedni, ha esetleg mégis vannak csapatok akik több pénzt tudnak neki adni mint mi...Most mondták a sajtótájékoztatón, hogy igazítanak a folyamaton és most nem fognak hibázni. 😊Persze.Prescott, az kb. Cutler. Ilyen szintű QB-t I/20-ra is lehet választani.+egy indok melletteEn sosem valasztanam prescottotHát ha all int nyomnak akkor tudnak neki olyan szerződést adni amivel 2021re maradna erősítésre hely.Tüsi lehet virtuálisan agyonüt majd érte de én kitömném Prescottot a helyetekben.Nem.
Bazzani
tüsi91
+a pickek
Bazzani
davemayer
(Csak vicc volt.)
Bazzani
mortirolo
Meg 5/12re is.
Oh wait.
Bazzani
mortirolo
több mint 3 éve
mortirolo
1 059
A franchise történelmét tekintve nem tartom valószinűnek, hogy afro-amerikai qb-t húzúnk, ezzel én el engedném lance-t. Prescott nagyon sokba kerülne és nem éri meg. Itt bele kell lőni a 4-5 legjobb qb jelöltbe a drafton nincs mese vagy beválik vagy nem.Így van, ha hozunk valakit, akkor az legyen Watson szint vagy lövöldözzünk, de akkor sokat. Már eleget próbálkoztunk QB nélkül.
hpeter93
több mint 3 éve
mortirolo
1 059
Most mondták a sajtótájékoztatón, hogy igazítanak a folyamaton és most nem fognak hibázni. 😊Persze.Prescott, az kb. Cutler. Ilyen szintű QB-t I/20-ra is lehet választani.+egy indok melletteEn sosem valasztanam prescottotHát ha all int nyomnak akkor tudnak neki olyan szerződést adni amivel 2021re maradna erősítésre hely.Tüsi lehet virtuálisan agyonüt majd érte de én kitömném Prescottot a helyetekben.Nem.
Bazzani
tüsi91
+a pickek
Bazzani
davemayer
(Csak vicc volt.)
Bazzani
mortirolo
Meg 5/12re is.
Oh wait.
Bazzani
több mint 3 éve
Persze.Prescott, az kb. Cutler. Ilyen szintű QB-t I/20-ra is lehet választani.+egy indok melletteEn sosem valasztanam prescottotHát ha all int nyomnak akkor tudnak neki olyan szerződést adni amivel 2021re maradna erősítésre hely.Tüsi lehet virtuálisan agyonüt majd érte de én kitömném Prescottot a helyetekben.Nem.
Bazzani
tüsi91
+a pickek
Bazzani
davemayer
(Csak vicc volt.)
Bazzani
mortirolo
Meg 5/12re is.
Oh wait.
több mint 3 éve
mortirolo
1 059
Prescott, az kb. Cutler. Ilyen szintű QB-t I/20-ra is lehet választani.+egy indok melletteEn sosem valasztanam prescottotHát ha all int nyomnak akkor tudnak neki olyan szerződést adni amivel 2021re maradna erősítésre hely.Tüsi lehet virtuálisan agyonüt majd érte de én kitömném Prescottot a helyetekben.Nem.
Bazzani
tüsi91
+a pickek
Bazzani
davemayer
(Csak vicc volt.)
Bazzani
több mint 3 éve
A franchise történelmét tekintve nem tartom valószinűnek, hogy afro-amerikai qb-t húzúnk, ezzel én el engedném lance-t. Prescott nagyon sokba kerülne és nem éri meg. Itt bele kell lőni a 4-5 legjobb qb jelöltbe a drafton nincs mese vagy beválik vagy nem.
Szerkesztette: hpeter93
több mint 3 éve
+egy indok melletteEn sosem valasztanam prescottotHát ha all int nyomnak akkor tudnak neki olyan szerződést adni amivel 2021re maradna erősítésre hely.Tüsi lehet virtuálisan agyonüt majd érte de én kitömném Prescottot a helyetekben.Nem.
Bazzani
tüsi91
+a pickek
Bazzani
davemayer
(Csak vicc volt.)
több mint 3 éve
En sosem valasztanam prescottotHát ha all int nyomnak akkor tudnak neki olyan szerződést adni amivel 2021re maradna erősítésre hely.Tüsi lehet virtuálisan agyonüt majd érte de én kitömném Prescottot a helyetekben.Nem.
Bazzani
tüsi91
+a pickek
Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Hát ha all int nyomnak akkor tudnak neki olyan szerződést adni amivel 2021re maradna erősítésre hely.Tüsi lehet virtuálisan agyonüt majd érte de én kitömném Prescottot a helyetekben.Nem.
Bazzani
tüsi91
+a pickek
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Tüsi lehet virtuálisan agyonüt majd érte de én kitömném Prescottot a helyetekben.Nem.
Bazzani
több mint 3 éve
Tüsi lehet virtuálisan agyonüt majd érte de én kitömném Prescottot a helyetekben.Ő az akiben tudnék hinni.
több mint 3 éve
mortirolo
1 059
Szerintem Watsont nem adják oda 3 olyan első körösért ami alighanem mind top20on kívüli.Szerintem is több lenne, de ismerve a Bears történelmi QB problémáit, mi vagyunk az a csapat, akinek 3 első körnél is többet érne egy Watson szintű QB. Lehet itt próbálkozni három éven át, de akkor sem biztos, hogy találsz olyat.
Bazzani
több mint 3 éve
Szerintem Watsont nem adják oda 3 olyan első körösért ami alighanem mind top20on kívüli.
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Ahogy írtam majd erről az offseasonről is írok, hogy mit várok, de össze kell szednem magam.3 győzelem rossz és széteső csapatok ellen elég volt, hogy maradjanak. Utána két jó csapat kirúgott minket a stadionból. Az nem számít. Ahogy az sem, hogy idén playoff csapatok ellen 1-7. Semmi sem számít.
Ameddig ez McCaskey és Phillips viszi az ügyeket és nem lesz kinevezve egy futballért felelős ember, addig itt nem lesz változás.
több mint 3 éve
Ha jövőre 8-8 lesz PO nélkül 100% hogy nem maradnak, ahhoz kb az kellene hogy 2-7nél beáll az új QB és csodát tesz a 8-8hoz, akkor maximum el tudják hitetni hogy következő évben jobb lesz.Egy rookieval, aki jó dolgokat mutat és összehozna egy hasonló 8-8-at (feltételezve, hogy a védelem jobb lesz) 1 dolgot nyernek: időt. Még egy évet.Dave.Igen, az tény hogy aki félti az állását az nem Folesra bízza, de egy rookie-ra sem nagyobb életbiztosítás nem gondolod?
Elmondták, hogy nem kaptak hosszabbítást és eredmény kell. Pace&Nagy nyomnak egy all-int, agresszívan a piacon, és a drafton. Pontosan az lesz, amit leírtam egy hónapja. Ez az offseason rengeteg pénzt fog elégetni a 2022-es és 2023-as salary capből és nagyon komoly draft pickeket fognak felhasználni minimum 2022-ből.
Ha tippelnem kellene a drafton feltrade és megpróbálják kiválasztani azt, akivel a legtöbb időt nyerhetik innen és egyben a plafonja az elérhetőek közül a legmagasabb: Trey Lance. S ahova felmegyünk az kb 1/8 tájéka, az meg minimum 2022/1. kör és 2021/2-3. kör. Lehet scoutolni a QB-kat.
Tudom, hogy szereted Folest, de egy ilyen helyzetben lévő páros nem Folesszal megy neki a szezonnak. Folesszal akkor mész neki, ha elengeded az évet. Ők ezt nem fogják.
Csinálok már egy Ryan Pace offseason összefoglalót, wordben most járok 9 oldalnál, de őszinte legyek minden kedvem elment attól, hogy folytassam.
tüsi91
Egy olyan rookiet kell húzni ugyanis aki azonnal bevethető, első héttől no1 qb. Na hát ehhez azért sok sikert, ez még egy jó QBnál is kérdéses, nem sok Luck futkozik mostanában draftolásra várva 😊
davemayer
Lehet nézegetni, de a mi emberünk nem Trask lesz, nem is Jones. Wilson túl magasan kimegy. Lanceben magas a plafon, ritka alacsony a padló, de Pacenek és Nagynak ebben már nincs rizikó, nekik mindegy. Ha bejön maradnak, ha nem mennek.
Nevetséges ez a franchise, még mindig nem hizsem el, hogy megtörtént.
tüsi91
Ha itt nem lesz 9-7 v 10-6 jövőre PO-fal akkor repül Négi az tuti.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Én amúgy ezt sosem értettem: ha 3 első kört kell adni, az soknak számít látva azt hogy kiket húz az ember első körben?Ha most oda kellene adni Watsonért a mostani és a kövi első kört én odaadnám. Persze feltételezve hogy Négi tudná használni...Watson többe fájna, mint anno Cutler.
davemayer
empty taxi
Nagyon gáz tudom de nekem a Mack trade-del sem volt bajom, kaptal egy játekost aki top3 a posztján, az más kérdés hogy a birói szemlélet változása miatt (holdingot kvázi eltörölték) alaposan leértékelődött a posztja az elmúlt 2 évben.
Nekem egy kb kövi 10 évben kezdő és jó QBért megérné a 3 első kör is tudva azt hogy a keret alkalmas lehet egy SB runra a QBt kivéve (na ez az ami nálunk nincs meg sajnos, de ők vszinű így gondolják).
Aki nem okos az drágán szerzi be azt amit az okos olcsón. Valakinek még kérdéses hogy mi melyik csoportba tartozunk?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Egy rookieval, aki jó dolgokat mutat és összehozna egy hasonló 8-8-at (feltételezve, hogy a védelem jobb lesz) 1 dolgot nyernek: időt. Még egy évet.Dave.Igen, az tény hogy aki félti az állását az nem Folesra bízza, de egy rookie-ra sem nagyobb életbiztosítás nem gondolod?
Elmondták, hogy nem kaptak hosszabbítást és eredmény kell. Pace&Nagy nyomnak egy all-int, agresszívan a piacon, és a drafton. Pontosan az lesz, amit leírtam egy hónapja. Ez az offseason rengeteg pénzt fog elégetni a 2022-es és 2023-as salary capből és nagyon komoly draft pickeket fognak felhasználni minimum 2022-ből.
Ha tippelnem kellene a drafton feltrade és megpróbálják kiválasztani azt, akivel a legtöbb időt nyerhetik innen és egyben a plafonja az elérhetőek közül a legmagasabb: Trey Lance. S ahova felmegyünk az kb 1/8 tájéka, az meg minimum 2022/1. kör és 2021/2-3. kör. Lehet scoutolni a QB-kat.
Tudom, hogy szereted Folest, de egy ilyen helyzetben lévő páros nem Folesszal megy neki a szezonnak. Folesszal akkor mész neki, ha elengeded az évet. Ők ezt nem fogják.
Csinálok már egy Ryan Pace offseason összefoglalót, wordben most járok 9 oldalnál, de őszinte legyek minden kedvem elment attól, hogy folytassam.
tüsi91
Egy olyan rookiet kell húzni ugyanis aki azonnal bevethető, első héttől no1 qb. Na hát ehhez azért sok sikert, ez még egy jó QBnál is kérdéses, nem sok Luck futkozik mostanában draftolásra várva 😊
davemayer
Lehet nézegetni, de a mi emberünk nem Trask lesz, nem is Jones. Wilson túl magasan kimegy. Lanceben magas a plafon, ritka alacsony a padló, de Pacenek és Nagynak ebben már nincs rizikó, nekik mindegy. Ha bejön maradnak, ha nem mennek.
Nevetséges ez a franchise, még mindig nem hizsem el, hogy megtörtént.
több mint 3 éve
Dave.Igen, az tény hogy aki félti az állását az nem Folesra bízza, de egy rookie-ra sem nagyobb életbiztosítás nem gondolod?
tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
mortirolo
1 059
Én meg már azt hittem, hogy folytatjuk az utat. Foles már itt van, jöhetne Wentz és Pederson is szabad. 😊
több mint 3 éve
mortirolo
1 059
Szerintem több lenne, mint 3 első kör.Ha most oda kellene adni Watsonért a mostani és a kövi első kört én odaadnám. Persze feltételezve hogy Négi tudná használni...Watson többe fájna, mint anno Cutler.
davemayer
empty taxi
több mint 3 éve
Ha most oda kellene adni Watsonért a mostani és a kövi első kört én odaadnám. Persze feltételezve hogy Négi tudná használni...Watson többe fájna, mint anno Cutler.
davemayer
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Proki_
98
De nem lehetséges az a forgatókönyv, amit itt írt már valaki, hogy nem engedik nekik a future pickeket cserélgetni/eladni?
több mint 3 éve
A chicagoi szélben?Én nem szertném, hogy picket adjunk olyan QB-ért, aki máshol már nem kell/megbukott. Hozzunk szabadügynököt, vagy húzzunk a 2. körben hátha beválik.Truskot kell megkockáztatni, 1/20 környékén még bent lesz szerintem.
Proki_
hpeter93
Akkor ink igazoljátok újra Turbót...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...