Bowldog Hálaadást!

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Dave.

Elmondták, hogy nem kaptak hosszabbítást és eredmény kell. Pace&Nagy nyomnak egy all-int, agresszívan a piacon, és a drafton. Pontosan az lesz, amit leírtam egy hónapja. Ez az offseason rengeteg pénzt fog elégetni a 2022-es és 2023-as salary capből és nagyon komoly draft pickeket fognak felhasználni minimum 2022-ből.
Ha tippelnem kellene a drafton feltrade és megpróbálják kiválasztani azt, akivel a legtöbb időt nyerhetik innen és egyben a plafonja az elérhetőek közül a legmagasabb: Trey Lance. S ahova felmegyünk az kb 1/8 tájéka, az meg minimum 2022/1. kör és 2021/2-3. kör. Lehet scoutolni a QB-kat.

Tudom, hogy szereted Folest, de egy ilyen helyzetben lévő páros nem Folesszal megy neki a szezonnak. Folesszal akkor mész neki, ha elengeded az évet. Ők ezt nem fogják.

Csinálok már egy Ryan Pace offseason összefoglalót, wordben most járok 9 oldalnál, de őszinte legyek minden kedvem elment attól, hogy folytassam.
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Keresem a szavakat, de nem tudok erre mit mondani.

Ez a 90 perc a legnagyobb szégyen volt, amit Bears drukkerként átéltem.
tüsi91
Akkor érdemes ilyesmit rendezni, ha meg akarsz mutatni magadból valamit, amire büszke lehetsz. Ez inkább olyan volt, mintha büntetésből rakták volna Őket oda.
mortirolo
Minden szezon végén van egy záró sajttáj, ez volt az. Mivel a helyzet kényes, ezért tényleg lehetett olyan hogy büntetésnek tűnt 😊

Tüsi kár hogy leírtad hogy mit nem szeretnél mert pontosan az lesz - nem akarsz írni arról, miért nyerjük meg a SB-t jövőre...?! 😛

Egyébként ha most csak jó döntéseket hoznak (tudom, lol) akkor elsülhet ez még jól is ha ránézünk a mostani nfc-re.

Ha most oda kellene adni Watsonért a mostani és a kövi első kört én odaadnám. Persze feltételezve hogy Négi tudná használni...

A probléma hogy nekünk egy azonnal bevethető kezdő qb-ra lenne szükségünk leginkább, az meg eleve nincs 32 a ligában (draftról sem jön kezdő jó eséllyel), ezért ha win now van akkor tényleg komoly költekezés lesz.

Számomra még mindig a legoptimálisabbnak az tűnik ha megpróbáljuk Folesra szabni az OL-t és a playbookot, hiszen ő tutira itt lesz jövőre és cserének meg azért drága. Azért egy jó pass prot OL-nal valószínű ő is máshogy festett volna, sajnos annyi pluszt ő sem adna valószínűleg már hogy SB contender csapat legyünk de a legkisebb jövőbeli kárt valószínűleg úgy okozzák a csapatnak ha a legtöbb értéket az OL-ba áldozzák.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 011
Nekem Teddy volt a kedvencem 😊 Szerinte fejlődés látható mert bejutottunk a PO ba. Ez az ember nézte a szezont? Fejlődés ? PO? Uhhh. Mondjuk nem mintha nem tudtuk volna hogy ez lesz. Pace már most megmondta hogy a QB kérdés megoldása a legfontosabb... Már most látom hogy pakolgatja a pickeket... Hogy OL miből lesz? Hogy WR hogy lesz ha Robinson elmegy, hogy ILB depth S stb stb honnan lesz? Az majd legyen az új vezetés baja...Szégyen volt ez a maszlag amit lenyomtak

több mint 3 éve

tüsi91
"Grossman is my qb"

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
mortirolo Chicago Bears 1 059

tüsi91
Akkor érdemes ilyesmit rendezni, ha meg akarsz mutatni magadból valamit, amire büszke lehetsz. Ez inkább olyan volt, mintha büntetésből rakták volna Őket oda.
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Amikor Pace-nek megemlítették Mahomes-t, akkor kicsit megsajnáltam. Nagy nagyon ideges volt az elején, csakúgy remegett a háttámla mögötte.
több mint 3 éve
Újabb jó kérdés: Miben lesz más a QB kiválasztás folyamata, mint Foles esetében? 😊
több mint 3 éve
Azt hiszem ezt a bő órát nagyon nehéz lesz megemészteni.

Nagy és Pace 2021-ben az állásukért mennek és ebbe fentről meg is erősítették őket. Nagyon sok pénz lesz elköltve és azt hiszem a 2022-es és 2023-as draft pickek közül is mennek majd magas pickek.

Komolyan én érzem magam rosszul.

A jó kurva anyádat, de komolyan. Bocsánat, de most ezt nem tudom máshogyan.

Szerkesztette: tüsi91
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 651 — Axel Foley
Na most vagy gecire kitömitek Prescottot vagy odaadtok mindent egy irányítóért.
Ebbűl baj lesz more.

több mint 3 éve
Remek ez a sajtótájékoztató: Miből gondolják, hogy jövőre ugyanazokkal az emberekkel más eredmény születik, mint az előző két évben? Válasz: Jó kérdés...
több mint 3 éve
Ez bicskanyitogató. Komolyan. Szembeköpik a saját szurkolóikat.
több mint 3 éve
Részvétem.

iktriad
Semmi meglepő nincs benne sajnos

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
17 órakor lesz sajtótájékoztató. Akinek esetleg emelni kell a vérnyomásán az nézze egy darabig.
Én addig a törékeny dolgokat eltűntetem.
tüsi91
Kontinuitás, lojalitás, hardwork, egy jó draftra meg pár szabadügynökre vagyunk a SB-tól, Trubisky és Foles remek munkát végzett.
Na? Naaaa?
Bazzani
Mi nem a lions vagyunk, ezt itt nevetés nélkül már el sem tudnák mondani
davemayer
Nálunk ezt bármikor, fapofával lenyomják.
Ja meg hogy legyen identitás meg győztes kultúra az kurva fontos.
Nálunk győzelmek nélkül is építik.
Bazzani
Amint a mi évünk is mutatta, nem csak földrajzilag nincs messze a 2 város egymástól jelenleg

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Részvétem.
több mint 3 éve
17 órakor lesz sajtótájékoztató. Akinek esetleg emelni kell a vérnyomásán az nézze egy darabig.
tüsi91
Kontinuitás, lojalitás, hardwork, egy jó draftra meg pár szabadügynökre vagyunk a SB-tól, Trubisky és Foles remek munkát végzett.
Na? Naaaa?
Bazzani
davemayer
Nálunk ezt bármikor, fapofával lenyomják.
Ja meg hogy legyen identitás meg győztes kultúra az kurva fontos.
Nálunk győzelmek nélkül is építik.

több mint 3 éve
tüsi91
Na? Naaaa?
Bazzani

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
tüsi91
Jó hogy melózok...
Van egy pezsgőm, nem ittam szilveszterkor de ha nyomnak egy resetet lenyomom este egyben 😊

| ok mondjuk ez könnyű vállalás volt |
davemayer
Akartam mondani, ez így ergya...😊
Egy üveg pálinka, az már vállalás
csi77
Ha azt mondom hogy 2020ban részeg sem voltam és alkoholt is kb 3szor ha ittam + a pezsgőt nem igazán szeretem

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
tüsi91
Na? Naaaa?

több mint 3 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 790 — Bears & Illinois fan
tüsi91
Gondolom tele lesz bullshittel, ami kifejezetten kell most nekünk. Jók voltak a fiúk, meg küzdöttek, nem sokon múlt, a sérülések,meg a Covid (ez a kettő minket a többiekhez képest alig sújtott) etc etc.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 790 — Bears & Illinois fan
tüsi91
Jó hogy melózok...
Van egy pezsgőm, nem ittam szilveszterkor de ha nyomnak egy resetet lenyomom este egyben 😊

davemayer
Akartam mondani, ez így ergya...😊
Egy üveg pálinka, az már vállalás

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
tüsi91
Jó hogy melózok...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
több mint 3 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 404 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Én nem szertném, hogy picket adjunk olyan QB-ért, aki máshol már nem kell/megbukott. Hozzunk szabadügynököt, vagy húzzunk a 2. körben hátha beválik.
Proki_
Truskot kell megkockáztatni, 1/20 környékén még bent lesz szerintem.

több mint 3 éve
Proki_ Chicago Bears North Carolina Tar Heels 98
Én nem szertném, hogy picket adjunk olyan QB-ért, aki máshol már nem kell/megbukott. Hozzunk szabadügynököt, vagy húzzunk a 2. körben hátha beválik.