NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 393
Poén lenne, ha Foles mellé elhoznátok Minshewt
Willie Parker
Ja, csak megint nem velünk nevetnének hanem rajtunk
davemayer
Én amúgy komolyan gondoltam, hogy Gardnernek adhatnátok egy esélyt Foles helyett, ha már Nagy és Pace maradnak.

A Jax Lawrence mellett nem gondolom, hogy padon fogja tartani GM-et, elég nekik Glennon vagy Luton-kaliber is backupnak. Szerintem magas picket sem kellene feláldozni érte, egy 2.+6. kört nálam simán megérne.

Nagy rendszerében sztem sokkal jobban nézne ki, mint Trubisky. Pontosabban passzol, nem pánikol, bevállalós, jól átlátja a pályát, nincs szüksége kiemelkedő falra, szépen ki tud mozogni, lábon is képes meghosszabbítani a play-t. A-Rob maradásának is nagyobb lehetne az esélye (persze a nagy csekk mellett).

Én nem látom, hogy nála potensebb QB-t tudtok draftolni.
több mint 3 éve
mortirolo Chicago Bears 1 059
Na Pagano mar tuti nem tér vissza. Visszavonult
ricsiii83
Belátta hogy ennek így már nem volt értelme. Négi respect neki

Keresni kell egy Fangio 2.0-át
davemayer
Ha Saleh elérhető maradna, akkor sem valószínű, hogy vállalná, max. ha beígérnék neki a feljebb lépést.

Nagy és Pace viszont marad, szóval ha találunk egy Fangio 2.0-át, akkor talán végre tudnánk nyerni egy PO meccset, mert most már van egy rendes rúgónk.

Szerintem Trubi nem olyan rossz, mint amilyennek látszik. Jobb QB Ő, mint amilyen HC Nagy. Azt a 9 pontot, ami valójában 3, Nagynak köszönhetjük. Ha Covid listára kerül, szerintem megszorongattuk volna a Szenteket.
ricsiii83

davemayer
Ha Saleh elérhető maradna, akkor sem valószínű, hogy vállalná, max. ha beígérnék neki a feljebb lépést.

Nagy és Pace viszont marad, szóval ha találunk egy Fangio 2.0-át, akkor talán végre tudnánk nyerni egy PO meccset, mert most már van egy rendes rúgónk.

Szerintem Trubi nem olyan rossz, mint amilyennek látszik. Jobb QB Ő, mint amilyen HC Nagy. Azt a 9 pontot, ami valójában 3, Nagynak köszönhetjük. Ha Covid listára kerül, szerintem megszorongattuk volna a Szenteket.
mortirolo
Salehnek több HC interjú van lebeszélve. Kötve hinném hogy a Bears DC pozíciója érdekelné a legjobban ... Trubisky tényleg olyan szar mint amilyennek látszik ne szépítsük ezt. Az hogy a liga bottom 5 védelmei ellen elfogadhatóan játszott az ne tévesszen meg. Amint jobb egy közepes vagy jobb D jött szembe láthattuk hogy mit tud. Abban egyet értünk hogy Nagy szar 😊
Tomcsik
Tulajdonképpen egyetértünk csak az a kérdés, hogy ki mennyire akadálya az eredményes szereplésnek. Jó lenne legalább még egyiküket lecserélni. Szerintem a maga posztján Trubi és Pace is jobb, mint Nagy. Ez nem azt jelenti, hogy bármelyik elérné az elfogadható szintet. Én úgy látom, hogy Nagy úgy tudná kihozni a legtöbbet Trubiból, ha nem lenne ott. Úgy meglenne egy 10-7 és talán egy PO győzelem. Az nem fog menni, hogy folyamatosan a védelem van fönn a pályán. Fangoval már láttuk a maximumot és az is kevés volt. Mondjuk szórakoztató, de kevés.
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Willie Parker
Ja, csak megint nem velünk nevetnének hanem rajtunk

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 393
több mint 3 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 339
Innentől csak annyi kérdés van, hogy mekkora kárt hagynak maguk mögött.
Ez van, amikor egy franchise futball szakmai döntés helyett gazdasági döntést hoz.
tüsi91
Hát fosok hogy Pace bele megy valami nagy pick szórásba. Amúgy a legjobb az lenne nekünk ha egy nagyon rossz szezont megyünk és akkor a következő év végén repül mindenki és az új stáb indíthatna egy top 10 draft pickkel.
Tomcsik
Ja, de ahhoz kell a top10 draft pick, amit Pace nem tradel el.

több mint 3 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 011
Ez van, amikor egy franchise futball szakmai döntés helyett gazdasági döntést hoz.
tüsi91
Hát fosok hogy Pace bele megy valami nagy pick szórásba. Amúgy a legjobb az lenne nekünk ha egy nagyon rossz szezont megyünk és akkor a következő év végén repül mindenki és az új stáb indíthatna egy top 10 draft pickkel.

több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
több mint 3 éve
ricsiii83

davemayer

mortirolo
Salehnek több HC interjú van lebeszélve. Kötve hinném hogy a Bears DC pozíciója érdekelné a legjobban ... Trubisky tényleg olyan szar mint amilyennek látszik ne szépítsük ezt. Az hogy a liga bottom 5 védelmei ellen elfogadhatóan játszott az ne tévesszen meg. Amint jobb egy közepes vagy jobb D jött szembe láthattuk hogy mit tud. Abban egyet értünk hogy Nagy szar 😊

több mint 3 éve
ricsiii83

davemayer

több mint 3 éve
ricsiii83

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 339

több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 5 962
Good job 😊 írj többet.

Én is írok majd egyet, abban majd leírom miben nem értek egyet 🙂 de megmondom őszintén megakarom várni mi történik itt. A másik, hogy a salary cap sok mindent változtat majd. Mert eddig mindig számoltál egy növekedéssel, most legjobb esetben stagnálás, de inkább minimális csökkenés.
tüsi91
Szívesen tenném, de nem érdemli meg Pace és Nagy miatt a bagázs. Sose volt még olyan, hogy PO meccs ennyire hidegen hagyott. Nem is tudtam ideges lenni már, mert tudtam mi lesz a vége. Remélem lesznek változások, mert ez így nagyon kevés.
több mint 3 éve
Grahamet mindenképp kivágnátok? Persze, drága ennyiért de nem volt olyan rossz mint az utolsó 2 évében. Kmet azért nem tudom elég-e még egyedül TE-ben, vagy ha graham cut hozzunk mellé vki rutinost olcsóbbért (ha lesz ilyen a piacon).

Én mindent az OL-ba tennék ami érték és építenék egy pass protban elit/ run blockban erős közepes falat. Persze ezt nem lenne könnyű 1 év alatt...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Good job 😊 írj többet.

Én is írok majd egyet, abban majd leírom miben nem értek egyet 🙂 de megmondom őszintén megakarom várni mi történik itt. A másik, hogy a salary cap sok mindent változtat majd. Mert eddig mindig számoltál egy növekedéssel, most legjobb esetben stagnálás, de inkább minimális csökkenés.
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 5 962
2021-es év pár megjegyzés előre:

Eddig 34 játékosnak van aktív szerződése

Offense:

1x QB - Foles
3x RB - Montgomery, Cohen és Pierce
4x WR - Mooney, Millers, Wims, Ridley
3x TE - Graham, Kmet, Clark
2x C - Mustipher, Whitehair
2x G - Daniel, Hambright
3x T - Leno, Massie, Simmons

Defense:

2x DT - Hicks, Goldman
2x DE - Nichols, Gipson
2x OLB - Mack, Quinn
3x ILB - Smith, Trevathan, Iyeigbunwie
6x CB - Fuller, Johnson, Skrine, Vildor, Shelley, Roberson
2x S - Lucas, Jackson

Special Team:

K - nincs
P - nincs
LS - nincs

Cap Space ha 182M marad akkor -200e dollar

Hiányposztok:

1. irányító
2. NR 1 WR
3. pass rush ( depth) ?
4. OL depth ( bár inkább majd felírnám a RT posztot)
5. SS

Nálam no brainer move lenne pénz felszabadítására:

- Cut - Graham - 7M spórolás
- Cut - Massie - 6,7M spórolás
- Restructure - Hicks utolsó éve jön 11,5M lehetne vele spórolni, szerintem hosszabítani fognak vele és növelik a garantált mértékét ( szerintem itt kb 7M fogunk spórolni)
- Restructure - Fuller utolsó éve jön neki is 20M nem ér 11M lehet spórolni, szerintem itt is egy hosszabítás várható, ami back loaded lesz majd. Nálam Fuller fontos láncszem a D-ben, így meg kell tartani ( spórolni fogunk itt is 10M szerintem)
-Restructure - Leno utolsó év itt is nem egy franchise LT. 6,2M lehetne spórolni egy cut-al, de szerintem itt egy pay/cut - hosszabítás lesz a várható ( 5-7M megtakarítás lesz itt is)

Na már most ezekkel a lépésekkel 36-38M-t lehetne felszabadítani, amit a következőképp költeném el:

Re-Sign:

1. Re-Sign Allen Robinson - fizessük meg, ha 18-20M/év aláír akkor írassuk alá 5 évre

2. Re-Sign Ifedi - 1M-ért nem fog aláírni, de ha 2,5M körül aláír akkor maradhat, ha nem akkor Daniels lesz valszeg a jobb guard

3. Re-Sign Santos - végre volt egy rúgó akitől nem kaptam azonnal agyfaszt. 3 év 1,5M/év talán? más esetben draft

4. Re-Sign O'Donnell - ha kevesebbért visszajön ok egyébként draft (1,2M/év 2 évre)

Itt 24-26M el is menne, attól függ Robinson szerződése, hogy nézne ki. Biztos úgy kötném vele, hogy idéndre 10M-nál többet ne foglaljon. De tegyük fel maradna 20-22M

Kiket hoznék:

1. egy rendes T - nekem Daryl Williams a kedvenc FA-em itt, nem lenne olcsó de talán 6-8M/ év ( Schwartz (8M/év-ből kiindulva). Jobbnak tartom, mint Massie, így instant upgrade lenne

2. SS - John Johnson / Neal / S. Williams 3-ból jöjjön valaki - átlag 2,5M a SS szerződése, legyen ez nálunk valakinek egy 3 év / 10M valakinek, itt olcsón lehet jó value-t szerezni

3. sok vet. min-es játékos a draft után roster feltöltésére

+4. WR ha nem jön Robinson vissza ( szerencse mély lesz a FA piac)

Még mindig maradna 12-14M, de szerintem ennél több lesz, mert back loaded szerződéseket tudunk csak adni.

Draft:

Két opció lehetséges:

1. változat

Felmegyünk irányítóért ( ha 1/8 környékén benn van még Wilson vagy Fields), akkor biztos kelleni fog ide és jövő évi 1. kör, valamint egy 3. kör. Második kört nem adnék oda, mert kell még játékos, mert öreg a keretünk

Akkor a második körben kellene egy T vagy WR, szabadügynök piac függvényében, esetleg egy potens ILB ( Bolton vagy Moses), még annyit nem foglalkoztam a prospect-ekkel, így nagyon neveket nem mondanék

hátsó körökben: DL, S, WR, CB és UDFA P,LS,K

2. változat

Foles-al vágunk neki az idénynek ( nem tartom valószínűnek)

Akkor első kör WR vagy OT pick kellene, itt is a szabadügynök tevékenységtől függően, szerintem vagy az O-line-t vagy WR sort erősíteni fogjuk szabadügynök piacról. Én mind a kettőt tenném és a jövőbeli LT-t hoznám el, aki Leno helyét idővel átveszi majd.

Második kör OT vagy WR, attól függően kit hozunk első körben

utána: ILB, S, DL, CB és UDFA P, LS, K

Most így utána olvasva és nézegetve nem vagyunk annyira rossz helyzetben, csak okosan költsük el azt amink van és ne Patterson, Glennon, Burton, Graham félékre...

Vélemények? ( nem vagyok annyira profi ezekben, csak gondoltam szánok most a jövő évünkre kis időt. Biztos sok dolgot nem vettem észre, vagy rosszul csináltam, de nekem ez így tetszene)
több mint 3 éve
Az elsőre tényleg soknak tűnik az a 20-as, de mérlegelni kell azt is, hogy a tovább szar döntések mennyibe fognak kerülni? Három év óta van egy félkész (SB képes védelemmel rendelkező) csapatod, amiről legkésőbb a 2019-es szezon elején kiderült, hogy fejlődésképtelen. Ideje lenne lépni.
mortirolo
... ha a SB győzelem a cél. Eleve a szurkolók jórésze szerint a 3 év alatt 2 PO már siker, többi nem számít.
Nincs meg a közvélemény részéről az a nyomás ami edzőváltást idézne elő, az meg h winning culture meg hasonló szövegek mind csak duma.

Ezért volt gáz hogy a lions elleni bukas után nyertek 3at, ha az nincs akkor meglett volna az a nyomás ami kirepíti innen őket.

Ez a franchise nem utálja a középszert.
davemayer
Hát akkor ezt benéztem. Én mindig úgy gondoltam, hogy a második az első vesztes. Mondjuk ez a szezon tényleg emlékezetes volt. Mikor Jimmy, az egykezes után kigyalogolt, az beleégett a retinámba.
mortirolo
Ja, így rohan Chicagoból minden normális játékos 😊

Mindenki úgy áll hozzá h SB vagy semmi, de sajnos a történelem azt mutatja hogy nálunk már mással is elégedettek. Lovie kirúgásánál sokan (én is) azt hitték hogy ez megváltozik, de ha ez igaz lenne most mi is HC-ot keresnénk.
davemayer
Jobban belegondolva, Allen Robinson nyilatkozatából is azt éreztem, hogy szeretne Ő itt játszani, de ahhoz HC és QB csere kellene.
mortirolo
Szerencsétlen eddig közepes QB-HC párossal sem hozta össze a sors, én totál megértem ha elmegy egy contender csapathoz.
Jefferynek pont így lett gyűrűje az eagles-szel

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Az elsőre tényleg soknak tűnik az a 20-as, de mérlegelni kell azt is, hogy a tovább szar döntések mennyibe fognak kerülni? Három év óta van egy félkész (SB képes védelemmel rendelkező) csapatod, amiről legkésőbb a 2019-es szezon elején kiderült, hogy fejlődésképtelen. Ideje lenne lépni.
mortirolo
... ha a SB győzelem a cél. Eleve a szurkolók jórésze szerint a 3 év alatt 2 PO már siker, többi nem számít.
Nincs meg a közvélemény részéről az a nyomás ami edzőváltást idézne elő, az meg h winning culture meg hasonló szövegek mind csak duma.

Ezért volt gáz hogy a lions elleni bukas után nyertek 3at, ha az nincs akkor meglett volna az a nyomás ami kirepíti innen őket.

davemayer
Hát akkor ezt benéztem. Én mindig úgy gondoltam, hogy a második az első vesztes. Mondjuk ez a szezon tényleg emlékezetes volt. Mikor Jimmy, az egykezes után kigyalogolt, az beleégett a retinámba.
mortirolo

Mindenki úgy áll hozzá h SB vagy semmi, de sajnos a történelem azt mutatja hogy nálunk már mással is elégedettek. Lovie kirúgásánál sokan (én is) azt hitték hogy ez megváltozik, de ha ez igaz lenne most mi is HC-ot keresnénk.
davemayer
Jobban belegondolva, Allen Robinson nyilatkozatából is azt éreztem, hogy szeretne Ő itt játszani, de ahhoz HC és QB csere kellene.
több mint 3 éve
mortirolo

davemayer
mortirolo

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
mortirolo

davemayer
több mint 3 éve
mortirolo

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
több mint 3 éve
A GM/HC/pozíciós edzők fizetése az közvetlenül a tulaj zsebéből megy.
A játékosoké nem.
több mint 3 éve
Nehéz, de én azt mondanám, hogy engedjük el a következő évet, főleg ha marad a mostani brigád. És akkor 22-ben az új stáb mindent magának választhat ki, HC-tól, QB-tól kezdve mindent.
Proki_
Csak ha Pace marad pozícióban, akkor az eddig munkásságát ismerve ez nagyon komolyan befolyásolhatja a 2022-es (és 2023-as) év elkölthető pénzét, illetve a rendelkezésre álló draft pickeket.
Előbbit komoly backloaded szerződésekkel, utóbbit a draft pickek eltradelésével.

A másik, hogy Te elengeded a következő évet, meg én is. Ha marad Pace ha nem. De ő nem teheti meg ha marad. S ha ez lesz, akkor ő mindent be fog áldozni (lásd feljebb), hogy valami eredményszerűséget kierőszakoljon. És ez az amiben én rettentő komoly veszélyt érzek. A rebuildet el kell kezdeni most, teljesen egyértelmű, hogy a jobb csapatok simán lenyelnek minket, most QB sincs, Robinson is lelép, a védelem csak öregszik. Ez a csapat 2023-ra ott lehet megint, talán 22-re is, de ahhoz most kell reset.
tüsi91
Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ezt mi szurkolók látjuk, aki meg tényleg tudna ez ügyben tenni valamit az nem?!
Proki_
Sztem látják, egyszerűen zsugoriak a tulajok, ezért nem váltanak.
empty taxi
Pont az bosszantó, hogy nem zsugoriak. Rengeteg pénzt elköltöttek, csak szar koncepció (Pace) alapján. Talán megunják, hogy mindenki Őket szidja és változtatnak.
mortirolo
OK, elfogadom.
Ettől még sztem nem akarnak 2 szerződés alatt lévő GM-et fizetni pl.
empty taxi
Ehhez nem értek. Mennyi egy GM, HC fizetés?
mortirolo
Ha jól tudom ha most kicsapnák mind a kettőt közel 20 millát kéne kiperkálni Georgenak. Mondjuk ez nekik még mindig nem a világ vége de na senki nem szeret 20 millát kivágni az ablakon...

több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 482 — Keep pounding
Nehéz, de én azt mondanám, hogy engedjük el a következő évet, főleg ha marad a mostani brigád. És akkor 22-ben az új stáb mindent magának választhat ki, HC-tól, QB-tól kezdve mindent.
Proki_
Csak ha Pace marad pozícióban, akkor az eddig munkásságát ismerve ez nagyon komolyan befolyásolhatja a 2022-es (és 2023-as) év elkölthető pénzét, illetve a rendelkezésre álló draft pickeket.
Előbbit komoly backloaded szerződésekkel, utóbbit a draft pickek eltradelésével.

A másik, hogy Te elengeded a következő évet, meg én is. Ha marad Pace ha nem. De ő nem teheti meg ha marad. S ha ez lesz, akkor ő mindent be fog áldozni (lásd feljebb), hogy valami eredményszerűséget kierőszakoljon. És ez az amiben én rettentő komoly veszélyt érzek. A rebuildet el kell kezdeni most, teljesen egyértelmű, hogy a jobb csapatok simán lenyelnek minket, most QB sincs, Robinson is lelép, a védelem csak öregszik. Ez a csapat 2023-ra ott lehet megint, talán 22-re is, de ahhoz most kell reset.
tüsi91
Nem kell kibaszni, de meg lehet mondani neki, barátom főzz abból ami van, nagy kontraktus, jövő évi pickek cseréje nuku. Sőt inkább cserélj hátra, draftolj több olcsóbbat, gyűjts jövő évi picket, ha ügyes leszel talán megtartunk (nyilván nem).

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Proki_

tüsi91
Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ezt mi szurkolók látjuk, aki meg tényleg tudna ez ügyben tenni valamit az nem?!
Proki_
Sztem látják, egyszerűen zsugoriak a tulajok, ezért nem váltanak.
empty taxi
Pont az bosszantó, hogy nem zsugoriak. Rengeteg pénzt elköltöttek, csak szar koncepció (Pace) alapján. Talán megunják, hogy mindenki Őket szidja és változtatnak.
mortirolo
OK, elfogadom.
Ettől még sztem nem akarnak 2 szerződés alatt lévő GM-et fizetni pl.
empty taxi
Ehhez nem értek. Mennyi egy GM, HC fizetés?
mortirolo
 www.sportingnews.com/us/nfl/news/nfl-highest-paid-coaches-2020-salary/1rvqdfp8aswj016sqey1b06r2e

A frissen nevezett houstoni GM Caserio állítólag 6 millió dodót fog évente keresni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...