NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
79
17
18:30-tól, ARENA4
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 3 éve
Tomcsik
8 011
"Ami a másik, hogy Nagy 2022 végéig van szerződés alatt. Ezért fog maradni idén, mert 2 évet nem fizetnek ki neki."Ez egy kis nyomás gyakorlás a bírókra meg a csapat társakra. Hivatalosan nincs megerősítve. Persze van egy gyanúm hogy ma a bírókkal is meg kell küzdenünk.
Egy ekkora méretű vállalkozás esetében én furcsának találnám, hogy pont ez az aprópénz okozna gondot a tulajdonosoknak. Képesek voltak óriási pénzeket kifizetni az beígért siker érdekében. Szerintem most már nagyon idegesek lehetnek, mert mindenki Őket szidja, pedig mindent megtettek, amit csak lehetett. Át lettek verve. Természetesen, ha nyernénk két-három PO meccset, akkor más lenne a helyzet, de én jelenleg teljes (Nagy)takarításra számítok. Esélytelenségünk ellenére ma nyugdíjazni kell Brees-t!
mortirolo
több mint 3 éve
mortirolo
1 059
"Ami a másik, hogy Nagy 2022 végéig van szerződés alatt. Ezért fog maradni idén, mert 2 évet nem fizetnek ki neki."Egy ekkora méretű vállalkozás esetében én furcsának találnám, hogy pont ez az aprópénz okozna gondot a tulajdonosoknak. Képesek voltak óriási pénzeket kifizetni az beígért siker érdekében. Szerintem most már nagyon idegesek lehetnek, mert mindenki Őket szidja, pedig mindent megtettek, amit csak lehetett. Át lettek verve. Természetesen, ha nyernénk két-három PO meccset, akkor más lenne a helyzet, de én jelenleg teljes (Nagy)takarításra számítok. Esélytelenségünk ellenére ma nyugdíjazni kell Brees-t!
több mint 3 éve
Tomcsik
8 011
Nem sok jót várok estére. Így hogy Smith kiesett az amúgy is gyenge védelem elvesztette a legjobbját. Smith idén all pro szinten tolta még ha el is lopták tőle csak úgy mint a pro bowlt. Hicks, Mack és Quinn ma nagyon ott kell hogy legyen a toppon különben ez egy 10+ pontos sima zakó lesz. Támadó oldalon Mooney rookie létére az egyik legjobb és legmegbízhatóbb ember volt az O-ban. Az ő kiesése nagyobb érvágás mint gondolnánk. A Saints D a jobbak közül való, főleg futás ellen, nem nagyon látom hogy lesz ebből szorosabb meccs. Én már Pagano kinevezése előtt is örültem volna ha Rodgers lett volna a DC. A faszi remek munkát végez a DL-el. Paganonak mindenképp mennie kell, ebből a keretből sokkal többet kéne kihoznia. Biggs azt emlegette amúgy hogy ha Pace repül akkor elvileg a KC front officeból van kiszemelt. Elfelejtettem a nevet de valami olaszos. Borgonzoli vagy ilyesmi. Szóval Pace helyzete közel sem beton biztos. Ha itt lesz valami nagy PO run ( nem hiszem) akkor valszeg marad, ha nem akkor az öreg George is tudja hogy kegyelem kenyéren jutottunk be a PO-ba nem azért mert olyan jók vagyunk...
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Az én reményem is nagyobb mint a bizadalmam. De élénken itt van előttem, amit George mondott, hogy nem akar egy középszert.Ha itt mindenkinek kristálytiszta lenne a jövő évi helye, már lenne róla fix kijelentés. Nem segített Pace és Pagano helyzetén, hogy a Packers ismét elgyepálta a csapatot. A kiszivargó pletykák alapján nem állunk olyan messze attól, hogy ez a 2 ember megboruljon. A jobb csapatok átlépnek rajtunk. Átléptek tavaly is. Ha ma sima meccs lesz én még mindig eltudom képzelni, hogy Pace nem lesz jövőre GM. (hogy esetleg feljebb bukik-e? Az egy másik kérdés.)Hasonló menet nála mint Elway felbuktatása, nemlenne rossz.
Az elmúlt két év a nem rossznak tűnő 8-8-ak ellenére játékban nagyon nem nézett ki jól.
tüsi91
Én remélem igazad lesz s ha kikapunk repül mind, de legalabb is Pagano..
ricsiii83
Én onnan kezdeném, hogy Phillips a hírek szerint visszavonul. Ugye ő a CEO, aki egy gazdász szakember, ő választ Gm-et, viszi a futball ügyeket stb. Igazán megsüvegelendő sikertelenséggel. Azt is tudjuk, hogy Pacet kedveli a család és teljesen logikusnak tűnik, hogy ő lép eggyel feljebb, ő lesz a CEO vagy valami futball operáció vezető vagy valami ilyesmi. S bármennyire is nem vagyok elégedett vele, de ezzel még meg is békélnék. Az más kérdés, hogy ebben az esetben egy olyan faszira bíznánk a GM választást, aki se QB-t, se HC-t nem tudott választani, a csapat felépítési struktúrája idejét múlt stb. Maga a terv rendben volt, csak a kritikus lépéseket elbaszta.
Ami a másik, hogy Nagy 2022 végéig van szerződés alatt. Ezért fog maradni idén, mert 2 évet nem fizetnek ki neki. Amikor jött Jerry Angelo 2003 januárjában egy évet maradt Jauron. 2011-Ben jött helyette Emery, egy évet még maradt Lovie (aki egyébként egy főcsoport döntő, 8-8 (Cutler ujjtörésnél még 7-3 volt zsinórban 5 győzelemmel), 10-6 (7-1-ről) utolsó 3 évvel rúgták ki). Szóval a Bearsnél van példa arra, hogy az új GM marad 1 évet a jelen HC-val.
Én egyébként ezt a scenariot tudom leginkább elképzelni.
Pagano. Én Davevel ellentétben biztosra veszem, hogy ő ki lesz rúgva. Ha csak nem jön mától a védelemben egy nagy fordulat, amit nehéz bele látni. A hekyzet így hasonló lesz 2012-höz. Mindenki tudta, hogy ha nincs playoff repül mindenki. Éppen ezért nem is jött külsős OC, hanem Tice lett előléptetve. Én ilyesmit várok most is és emiatt Jay Rodgers DL edző nálam az első számú jelölt. Más nem hiszem, hogy házon belül potenciális lehet. Rodgers 2015 óta itt van. Kinevelte Goldmant, Hicks alatta lett a posztja egyik legjobbja, kinevelte Nicholst, kinevelte Robertson-Harrist. S a rotációs emberek, mint Urban, Nick Williams, Mario Edwards is szépen teljesítenek illetve teljesítettek. Szóval a faszi rászolgálna arra, hogy előrelépjen.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 3 éve
ricsiii83
1 339
Ha itt mindenkinek kristálytiszta lenne a jövő évi helye, már lenne róla fix kijelentés. Nem segített Pace és Pagano helyzetén, hogy a Packers ismét elgyepálta a csapatot. A kiszivargó pletykák alapján nem állunk olyan messze attól, hogy ez a 2 ember megboruljon. A jobb csapatok átlépnek rajtunk. Átléptek tavaly is. Ha ma sima meccs lesz én még mindig eltudom képzelni, hogy Pace nem lesz jövőre GM. (hogy esetleg feljebb bukik-e? Az egy másik kérdés.)Hasonló menet nála mint Elway felbuktatása, nemlenne rossz.
Az elmúlt két év a nem rossznak tűnő 8-8-ak ellenére játékban nagyon nem nézett ki jól.
tüsi91
Én remélem igazad lesz s ha kikapunk repül mind, de legalabb is Pagano..
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Ha itt mindenkinek kristálytiszta lenne a jövő évi helye, már lenne róla fix kijelentés. Nem segített Pace és Pagano helyzetén, hogy a Packers ismét elgyepálta a csapatot. A kiszivargó pletykák alapján nem állunk olyan messze attól, hogy ez a 2 ember megboruljon. A jobb csapatok átlépnek rajtunk. Átléptek tavaly is. Ha ma sima meccs lesz én még mindig eltudom képzelni, hogy Pace nem lesz jövőre GM. (hogy esetleg feljebb bukik-e? Az egy másik kérdés.)Az elmúlt két év a nem rossznak tűnő 8-8-ak ellenére játékban nagyon nem nézett ki jól.
több mint 3 éve
Smith és Mooney out. Kapásból kiváló kifogások.Azért a secondaryt (ami az egyik kulcs a mostani nfl-ben) totál taccsra küldte, és ez az igazi baj, hogy nem oszlottak el a sérülések hanem egy egységet teljesen kiiktattak, erre nem tud mit reagálni a D sajnos. Persze a teljesítményüknek ez csak az egyik faktora, attól még lehetnénk jobbak...
Összességében megkockáztatom, hogy a sérülések tekintetében a teljes szezonban az 5 legjobb helyzetben lévő volt a Bears.
tüsi91
Ez a seattle-rams is megmutatta hogy a seahawks is kb kiesett az nfc élmezőnyéből, van jelenleg 3 SB aspiráns csapat, a többi mind futottak még. Nagyot lehetett volna villantani, kár hogy erre esély sincs 😕
Nem értelek tüsi miben reménykedsz még, nsgy összegben mernék fogadni hogy Nagy és Pace még egy évre minimum marad + Pagano maradása is nálam minimum 80%.
Nem lesz itt semmilyen változás, ahhoz ennél is nagyobb összeomlás kellett volna, csak 5-7nél jött 3 gigaszar csapat.
Ha bele gondolok hogy most azon agyalhatnánk már hogy milyen lesz az új FO és merre lehet elindulni ebből rosterből... szomorú hogy ha a saját csapatod ellen kell szurkolni, de ugye ahogy írva vagyon meg kell védeni a hazát legyen az a fenyegetés "foreign or domestic".
Most izomból lehet szurkolni egy komoly PO run-ért hiszen 1. úgysem lesz 2. ha lesz ha nem lesz akkor sem lesz változás.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Smith és Mooney out. Kapásból kiváló kifogások.Összességében megkockáztatom, hogy a sérülések tekintetében a teljes szezonban az 5 legjobb helyzetben lévő volt a Bears.
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Szerintem sima meccs lesz. Ami azt jelenti, hogy 10+ pontos vereség.Be lehet jutni a playoffba vereséggel, ezzel nincs gond. Viszont nem egy ilyennel, én vadul reménykedek, ha holnap simán kiesünk, akkor George tartja magát ahhoz, hogy ő nem akar egy középszerű franchiset. Mi pedig telibe azok vagyunk. Egy közepes, de a jobb csapatok ellen semmire nem jó gárda. Nem hinném, hogy Pace helye biztosabb lett azzal, hogy a Green Bay ismételten körberöhögött minket egy olyan meccsen, ahol nekünk extra tétje volt. Ha megteszi ezt a Saints is, akkor sok mindenről nem kell beszélni. Főleg ugye hogy hányszor hallottuk, hogy amikor a Saints így még Drew Brees így.
Amikor 2016-ban 3-10-nél a Packers ellen egy fos csapattal teli sérülttel játszottunk egy olyan meccset, hogy lerágtam a kezem és ríni tudtam volna ahogy kikaptunk. Azt a csapatot szerettem. A mostanit. Kb rühelleni tudnám. Legyünk a liga alja egy olyan csapattal ami ennyit tud, de lelkesen kimaxolja magát. Ez a mostani nem olyan.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 3 éve
Remélem azért hogy nem ilyen dicstelenül esünk ki mint amit ez előre jelez, amúgy nekem van egy olyan érzésem hogy szorosabb lesz sokkal mint amit az emberek várnak. Egy gond van hogy Payton tuti tanult a tavalyi Vikings elleni zakóból és nem takaréklángon akar majd nyerni hanem "nyugodt" győzelmet akar majd.Mindeközben az egyik Trubisky felcserélése miatt eladott draft pickből kiválasztott Fred Warner (49ers ILB) all-Pro lett. Meg van egy Alvin Kamara is.2017-ben kellett volna a seggünkön maradva behúznia a jelenlegi GM-nek.Ilyet mikor vállalt bárki bármikor magára (az NFLben)?
15 évre pozícióban lehettünk volna. Szerintem még mindig nem fogják fel sokan, hogy mekkora baklövés volt az. S ezért senki nem vállalta a felelősséget.
tüsi91
Nálunk állandóan olyan mocskot hagynak a GMek maguk után, hogy börtön járna érte de soha sehol nem volt egy elbasztam nyilatkozat.
Bazzani
Ahogy várható volt semmi PO hangulat se itt, se kint. Nagyék nyomják a bullshit szövetet, hogy mindenki 0-0ról indul meg stb. Összességében elmondható, hogy így senkinek nem kell ez a playoff, ahogy a Bears bejutott.
tüsi91
Így hogy mindenki jatszik az O-ükben nem látom hogy állítja meg Pagano őket...
Tipp 27-17 oda , de ez lehet 23-24 ide vagy 42-10 oda is 🤣
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Mindeközben az egyik Trubisky felcserélése miatt eladott draft pickből kiválasztott Fred Warner (49ers ILB) all-Pro lett. Meg van egy Alvin Kamara is.2017-ben kellett volna a seggünkön maradva behúznia a jelenlegi GM-nek.Ilyet mikor vállalt bárki bármikor magára (az NFLben)?
15 évre pozícióban lehettünk volna. Szerintem még mindig nem fogják fel sokan, hogy mekkora baklövés volt az. S ezért senki nem vállalta a felelősséget.
tüsi91
Nálunk állandóan olyan mocskot hagynak a GMek maguk után, hogy börtön járna érte de soha sehol nem volt egy elbasztam nyilatkozat.
Bazzani
Ahogy várható volt semmi PO hangulat se itt, se kint. Nagyék nyomják a bullshit szövetet, hogy mindenki 0-0ról indul meg stb. Összességében elmondható, hogy így senkinek nem kell ez a playoff, ahogy a Bears bejutott.
több mint 3 éve
2017-ben kellett volna a seggünkön maradva behúznia a jelenlegi GM-nek.Ilyet mikor vállalt bárki bármikor magára (az NFLben)?
tüsi91
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
2017-ben kellett volna a seggünkön maradva behúznia a jelenlegi GM-nek.15 évre pozícióban lehettünk volna. Szerintem még mindig nem fogják fel sokan, hogy mekkora baklövés volt az. S ezért senki nem vállalta a felelősséget.
több mint 3 éve
Porognek a pletykak Watson is "állitolag" fontolgatja a tradet, tegyük fel a Texans hajlik rá.. belemennétek TI egy Mack tradhez hasonló tradbe? persze ez csak spekulációSztem 3 első kör alatt le se lehet üllni velük beszélgetni. De még az is kevés... Főleg, hogy a Bears pickje most is 20 környéként lesz és ez Watsonnal csak magasabb lesz a jövőben.
update: most nézem pörög az insta es a twitter, hogy watson followolt ket chicahoi meteorologust 😂
ricsiii83
Alapvetően meg Watson nemrég firkantott alá egy elég szép kis szerződést. Lehet, hogy elvágyódik csak ebben azért nem ő a döntéshozó szóval az is lehet, hogy a következő 5 év első köre se lenne elég mert a Texans (érthetően) nem akarja eladni.
Liverpool Fc
több mint 3 éve
ricsiii83
1 339
Porognek a pletykak Watson is "állitolag" fontolgatja a tradet, tegyük fel a Texans hajlik rá.. belemennétek TI egy Mack tradhez hasonló tradbe? persze ez csak spekulációupdate: most nézem pörög az insta es a twitter, hogy watson followolt ket chicahoi meteorologust 😂
Szerkesztette: ricsiii83
több mint 3 éve
mortirolo
1 059
Persze, hogy kihagytam, hiszen Brady-t már egyszer beáraztuk idén és Trubi megteszi újra azzal a nyaraló nyugdíjassal, ha az szükséges. Meg lett volna a lehetősége, hogy hozzánk szerződjön és felvegye a harcot MVP Trub-bal, de beszari volt és megfutamodott. 😊Kihagytad hogy Brady is kiégettNa ahogy nézem a jövő évi schedule-t nagyon nem kell rettegni hogy itt hatalmas előrelépés lesz... idegenben csak nehéz ellenfelet kaptunkA SB megnyerése után már nem kell előrelépni. 😊
davemayer
Először Trubi nyugdíjazza Brees-t, majd Rodgers arcára fagyasztja a mosolyt, végül Mahomes is megérti, hogy nem volt véletlen az a 2017-es draft.
mortirolo
davemayer
több mint 3 éve
Kihagytad hogy Brady is kiégettNa ahogy nézem a jövő évi schedule-t nagyon nem kell rettegni hogy itt hatalmas előrelépés lesz... idegenben csak nehéz ellenfelet kaptunkA SB megnyerése után már nem kell előrelépni. 😊
davemayer
Először Trubi nyugdíjazza Brees-t, majd Rodgers arcára fagyasztja a mosolyt, végül Mahomes is megérti, hogy nem volt véletlen az a 2017-es draft.
mortirolo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Spencer Rattlert be kell várni, mikor jön ki a draftra ? Olyan érzésem van mintha a Bears csalt volna a vizsgán, mégis ott fényképészkedik a többiekkel. Nemigazán van jó megoldás, a cap romokban, qb nincs, stáb béna, és ryan pace gyűjti az erőt és a picket egy új qb-ra. Amugy a Vikings szarabb helyzetben van sztem meg tán a 49 ers is.még egy szezon
Szivacs
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
mortirolo
1 059
Na ahogy nézem a jövő évi schedule-t nagyon nem kell rettegni hogy itt hatalmas előrelépés lesz... idegenben csak nehéz ellenfelet kaptunkA SB megnyerése után már nem kell előrelépni. 😊
davemayer
több mint 3 éve
Szivacs
176
Spencer Rattlert be kell várni, mikor jön ki a draftra ? Olyan érzésem van mintha a Bears csalt volna a vizsgán, mégis ott fényképészkedik a többiekkel. Nemigazán van jó megoldás, a cap romokban, qb nincs, stáb béna, és ryan pace gyűjti az erőt és a picket egy új qb-ra. Amugy a Vikings szarabb helyzetben van sztem meg tán a 49 ers is.
több mint 3 éve
Na ahogy nézem a jövő évi schedule-t nagyon nem kell rettegni hogy itt hatalmas előrelépés lesz... idegenben csak nehéz ellenfelet kaptunk
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
mortirolo
1 059
Bizakodóak a nyilatkozatok: "Mindegy, hogy hogyan, de megvan a PO. Mindenki tiszta lappal indul..." Ha kicserélnénk a két HC-t vagy legalább a miénk nem lenne ott, akkor beszélhetnénk tisztább lapról, de nálunk nagyon sok hülyeség fel van írva arra a lapra, pl. Nagy, Trubi, Pagano... Szerintem még így is kb. minden tizediket be tudnánk húzni a Szentek ellen, szóval van esély.
több mint 3 éve
A PO szerepléssel és a 8-8-as állással én három logikus lehetőséget látok az irányítókérdés megoldására.1. Trubiskyvel nem hosszabbítunk kimegy a piacra és visszahozzuk minimális árral, talán húzunk valakit a második kör környékén.(Erre sok esélyt nem látok biztosan lesz valaki, aki elviszi nagyobb pénzzel másodiknak)
2. Trubisky out, Pace kutyát macskát házat feltéve feltradel egy tehetségért. (Nagy nem tud irányítót építeni ezt láttuk Tru-nál, illetve ha mégis ez lenne akkor az öregedő védelem és a hiányos támadósor még tovább romlana mert nem maradna se pénz se pickek őket építeni.)
3. Trubisky out, Foles kezdő jövőre és húzunk egy második körbe jósolt irányítót, (Én ennek örülnék legjobban, ha egy Traskot vagy hasonló lejjebb jósolt QB-t szerencsével eltudnánk vinni akkor még lehetne jövőnk)
Mind a három opció borzalmas, csak kozmetikázni lehet. Dickens klasszikusával élve, Szép remények...
több mint 3 éve
Tomcsik
8 011
Sehogy se tudok örülni ennek a PO-nak. Nálam ez a Packers elleni meccs volt a vizsga feladat amin el buktunk. A taktika nem volt rossz, a futás ment. Kontroláltuk az órát hogy Rodgers ne legyen fent sokat a pályán. Papíron megvolt a siker receptje. Aztán jött a nagyon okos Pagano aki úgy gondolta hogy az nagyon jó lesz ha Trevathan 1v1- ben futó versenyt rendez a GB elkapóival. Kaptunk is belőle egy 70 yardos TD-t . Shelleyt szét szopatta Rodgers, de nem segített volna be neki egy S vagy valami. Persze rohadtul nem jött jól hogy a fél kezdő DB sor kidőlt aztán ugye Smith is...Ettől függetlenül Pagano semmit nem tanult az első meccsből. Packers ellen nem lehet ilyen szar konzervatív soft covert játszani. Egy ilyen meccsen a D eldobott 3 tükör sima intet, ilyenek nem férnek bele a PO csapat akarsz lenni. Aztán jöttek a hírek hogy Nagy megint bele folyt a játékhívásokba ami meg is látszott. Hatalmas játék után ott vagy a 1,5 yardon, átvehetnéd a vezetést, de Nagy összefossa a bokáját és nem megy neki. Aztán amikor sima FG távban vagy és fel jöhetnél akkor meg neki megy na de hogy? Feláll shotgunba és passzoltatja Trubiskyt. Erről a játékról ordított hogy Nagy hívása volt. Aztán a ST szerez egy labdát a red zoneban FG lesz a vége úgy hogy meg se próbáltál egy passzt az end zoneba. A GB szerez egy labdát a red zoneban az meg TD. Ilyen dolgokon mennek el a meccsek. Persze Trubisky egész vállalható volt egy darabig aztán jött a tipik WTF double coverbe bedobott intje ami le is zárta a meccset. Ha rajtunk múlik nem vagyunk a PO-ba. A nagy vizsgán el buktunk. Jövő héten mehetünk UV-rá amin sanszosan megint el hasalunk, de se baj jövőre év ismétlés valószínűleg ugyan azokkal a felkészületlen “tanulókkal” ...