NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
253
33
18:30-tól, ARENA4
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Boldog ujevet. Bahktari szezon ending sérülést szerzezt. Ellenfélként sem jók az ilyen hírek, de ezzel Mackék jó napot foghatnak ki. m persze ha Pagano is úgy akarja.Packers OL jó jatekosokbol áll, jó a QB, jó az edző, jó a futó és van egy elit WR. Megfogják oldani. Náluk minden OL ember jobban néz ki, aminek sok összetevője van. Max most az egyik kicsit erősebb lesz.
ricsiii83
Én továbbra sem látom, hogy ne szeleteljék fel Paganot. Az offense felrak olyan 20-24 pontot tőlünk, tippre egy 30-23 vagy ilyesmit tippelek nem ide.
Vannak forgatókönyvek. A megint megaláznak minket, de a Cardinals kikap a legrosszabb. Nagyon kíváncsi leszek mi fog történni.
Nagy szerintem marad, a kérdés az mi lesz Pace sorsa. Amit eltudok képzelni, ha nem lesz playoff, de szoros meccsen kapunk ki, hogy Pace talán megy. De ha olyan meccsen kapunk ki, mint pár hete az kérdéseket vetne fel.
Ha tippelnem kellene Nagy marad, és Pace sorsa attól függ lesz-e playoff.
Csak egy kis mellékes.
Pozitív merlegű csapat ellen: Colts sima vereség, Bucs bírói segedlettel szoros győzelem, Rams sima vereség, Saints szoros vereség, Titans sima vereség, Packers sima vereség.
Tényleg nem értem mi szólna a még egy év mellett.
több mint 3 éve
ricsiii83
1 339
Boldog ujevet. Bahktari szezon ending sérülést szerzezt. Ellenfélként sem jók az ilyen hírek, de ezzel Mackék jó napot foghatnak ki. m persze ha Pagano is úgy akarja.
több mint 3 éve
Remélem NAGY fejmosást kap Trubisky ezért.Vedd már észre hogy ebben a topicban csak négi van 😉
The Bears better be careful about extending Mitch because he still made his fair share of awful throws against the worst team in the NFL pic.twitter.com/qCVC5eEjRb
— Billy M (@BillyM_91) December 28, 2020
iktriad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Remélem NAGY fejmosást kap Trubisky ezért. The Bears better be careful about extending Mitch because he still made his fair share of awful throws against the worst team in the NFL pic.twitter.com/qCVC5eEjRb
— Billy M (@BillyM_91) December 28, 2020
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Ha lemaradunk a PO-ról, akkor az nem Goff miatt lesz. A Detroit elleni utolsó 2 percbe bele volt sűrítve a csapat minden balfaszsága. A GB-t és különösen a vigyorgó Rodgers-t, mérlegtől függetlenül mindig meg kell verni.S az miért lenne jó, ha a Lions edzője lenne? 🙃
Robert Saleh igazán hazatérhetne Michigan-be.
mortirolo
több mint 3 éve
Igen, azzal is kezdtem hogy ha nyer a Saint és a Hawks a GB vereség mellé....de ha a Seahawks nem nyer, akkor mindenképp a Packersé az első kiemelés. Saints csak hármas holtverseny esetén léphet előre.Ha nyer a Saints és a Hawks is, és ti veritek a GB-t akkor beelőzzük őket igen, és a Packers a harmadik helyre csúszik vissza, úgyhogy hajrá 😀22:25 idősávra került a Bears meccs, egyidőben az Arizona-Los Angeles meccsel.Ha nem nyer a Packers, a Saints beelőzi?
A Packersnek van tétje még, miután tönkre verték a Titans Lions, Texans, Jaguars szintű védelmét, aki ellen a Bears pont 0 pontra volt képes az első félidőben, a garbage timeig 3 pontra.
A Packersnek az első kiemeléshez nyerni kell.
A Ramsnel Goffnak megsérült a dobókezén a hüvelykujja. Valószínűleg törés. Ha ez beigazolódik, ő nem játszik a Cardinals ellen.
A Bears playoffba jut:
- ha nyer a Packers ellen
- ha kikap és a Cardinals is kikap
Ha Goff nem játszik, akkor az Arizona esélyei jelentősen megnőnek. Szóval szépen alakul a helyzet egy Packers elleni must win meccsre. Láttunk már ilyet az elmúlt bő 10 évben. Egyet nem nyertünk belőle.
tüsi91
Kisebb lábsérülése Murraynek is van.
csi77
kapitnono
gbol
több mint 3 éve
gbol
382
...de ha a Seahawks nem nyer, akkor mindenképp a Packersé az első kiemelés. Saints csak hármas holtverseny esetén léphet előre.Ha nyer a Saints és a Hawks is, és ti veritek a GB-t akkor beelőzzük őket igen, és a Packers a harmadik helyre csúszik vissza, úgyhogy hajrá 😀22:25 idősávra került a Bears meccs, egyidőben az Arizona-Los Angeles meccsel.Ha nem nyer a Packers, a Saints beelőzi?
A Packersnek van tétje még, miután tönkre verték a Titans Lions, Texans, Jaguars szintű védelmét, aki ellen a Bears pont 0 pontra volt képes az első félidőben, a garbage timeig 3 pontra.
A Ramsnel Goffnak megsérült a dobókezén a hüvelykujja. Valószínűleg törés. Ha ez beigazolódik, ő nem játszik a Cardinals ellen.
A Bears playoffba jut:
Ha Goff nem játszik, akkor az Arizona esélyei jelentősen megnőnek. Szóval szépen alakul a helyzet egy Packers elleni must win meccsre. Láttunk már ilyet az elmúlt bő 10 évben. Egyet nem nyertünk belőle.
tüsi91
csi77
kapitnono
több mint 3 éve
Ha nyer a Saints és a Hawks is, és ti veritek a GB-t akkor beelőzzük őket igen, és a Packers a harmadik helyre csúszik vissza, úgyhogy hajrá 😀22:25 idősávra került a Bears meccs, egyidőben az Arizona-Los Angeles meccsel.Ha nem nyer a Packers, a Saints beelőzi?
A Bears playoffba jut:
tüsi91
csi77
több mint 3 éve
22:25 idősávra került a Bears meccs, egyidőben az Arizona-Los Angeles meccsel.Ha nem nyer a Packers, a Saints beelőzi?
A Bears playoffba jut:
tüsi91
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
mortirolo
1 059
Ha lemaradunk a PO-ról, akkor az nem Goff miatt lesz. A Detroit elleni utolsó 2 percbe bele volt sűrítve a csapat minden balfaszsága. A GB-t és különösen a vigyorgó Rodgers-t, mérlegtől függetlenül mindig meg kell verni. Robert Saleh igazán hazatérhetne Michigan-be.
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
22:25 idősávra került a Bears meccs, egyidőben az Arizona-Los Angeles meccsel.A Packersnek van tétje még, miután tönkre verték a Titans Lions, Texans, Jaguars szintű védelmét, aki ellen a Bears pont 0 pontra volt képes az első félidőben, a garbage timeig 3 pontra.
A Bears playoffba jut:
több mint 3 éve
mortirolo
1 059
A Bears szempontjából nem ez a győzelem a nap híre, hanem az hogy Vic Fangio marad Denverben.
több mint 3 éve
Hát igen, úgy meg szart sem ér a mai győzelem....Kezdhetek megbarátkozni a gondolattal, hogy maradni fog a bagázs, ami továbbra is szerintem hatalmas hiba és csak elodázza azt, ami 1 vagy 2 éven belül következik. Hosszútávon ez a csapat nincs jó helyzetben és nincs jó irányban.Ott az igazság az utolsó mondatodban, ezek a győzelmek meg teljesítmények nem sokat érnek és félek hogy ezt jövő héten megint meg fogjuk látni.
Mindenesetre remélem nyer a Cardinals jövő héten és tétmeccs lesz a Packers elleni. Csak mert kíváncsi vagyok, hogy jelen állás szerint hol tartunk. Az offense működik, Trubisky ma nem volt jó. De ezek a védelmek akik ellen mostanában játszottunk rosszak.
tüsi91
Ami nekem ennél jobban fáj hogy a védelem képtelen konstansan harapni egy ilyen csapat ellen sem, nagyon ki van herélve és ez sem mutat semmi jót a gb elleni meccsre nézve.
Engem nagyon meglepne ha tétmeccsen meg tudnák verni Rodgerst.
davemayer
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Kezdhetek megbarátkozni a gondolattal, hogy maradni fog a bagázs, ami továbbra is szerintem hatalmas hiba és csak elodázza azt, ami 1 vagy 2 éven belül következik. Hosszútávon ez a csapat nincs jó helyzetben és nincs jó irányban.Ott az igazság az utolsó mondatodban, ezek a győzelmek meg teljesítmények nem sokat érnek és félek hogy ezt jövő héten megint meg fogjuk látni.
Mindenesetre remélem nyer a Cardinals jövő héten és tétmeccs lesz a Packers elleni. Csak mert kíváncsi vagyok, hogy jelen állás szerint hol tartunk. Az offense működik, Trubisky ma nem volt jó. De ezek a védelmek akik ellen mostanában játszottunk rosszak.
tüsi91
Ami nekem ennél jobban fáj hogy a védelem képtelen konstansan harapni egy ilyen csapat ellen sem, nagyon ki van herélve és ez sem mutat semmi jót a gb elleni meccsre nézve.
Engem nagyon meglepne ha tétmeccsen meg tudnák verni Rodgerst.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Kezdhetek megbarátkozni a gondolattal, hogy maradni fog a bagázs, ami továbbra is szerintem hatalmas hiba és csak elodázza azt, ami 1 vagy 2 éven belül következik. Hosszútávon ez a csapat nincs jó helyzetben és nincs jó irányban.Mindenesetre remélem nyer a Cardinals jövő héten és tétmeccs lesz a Packers elleni. Csak mert kíváncsi vagyok, hogy jelen állás szerint hol tartunk. Az offense működik, Trubisky ma nem volt jó. De ezek a védelmek akik ellen mostanában játszottunk rosszak.
több mint 3 éve
Grat a W-hez és sok sikert a Packers ellen!
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Remélem mindenki figyelte ma a két QB-t. Az egyik elvitt innen 20 milliót, a másikat meg kihúzták két all-pro kaliber előtt fel trade után, ahol kihúzták egy all-pro kaliber futót, meg egy átlag feletti linebackert.
több mint 3 éve
Kicsit utána néztem, és ami jó hír hogy ha mi nyerünk ma a gb elleni meccsünk mindenképp éles mindkét csapat számára, akkor is ha hozza a mostani snf-t a packers.Ugyanis ha a seahawks hozza a maradek 2 meccsét + a saints is nyer jövő héten, akkor ha a gb kikap tőlünk akkor bukják a tiebreakert (3 csapat állna 12-4gyel) és nem az övék a 1st seed.
Leszarom a PO-t, ezért érdemes hajtani!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Tomcsik
8 011
Azért én nem izgulok annyira. A Packers jól leszopat majd az utolsó meccsen. Rodgers nem fog pihenni a Bears ellen. Aztán tuti majd valami drámai meccsen az utolsó pillanatban dob valami 50 yardos TD passzt és előhúzza azt a gusztustalan mosolyát...A 8-8 viszont szinte tuti, kérdés ez elég-e Georgenak ahhoz hogy fejek hulljanak és történik-e valami vagy spórol és elhiszi hogy csak egy kicsike hiányzik...Szerintem attól függően hogy játszik Trubisky a hátra lévő meccseken , meg esetleg a PO-ban vissza hozzák majd valami olcsó prove it dealen a drafton meg jön egy OT első körben és sanszosan O heavy draft lesz....Hàt a 49-Ers megtette a szívességet, innentől a mi kezünkben van a sorsunk. Az öreg Gould pedig nagyon nem akarta hogy PO esélyünk legyen. Kihagyott 2 cheapshot FG-t meg egy extra pontot.Ha lesz PO Nagy és Pace kitölti a szerződését 2022-ig.
Tomcsik
És ők lesznek azok, akik egy QB váltást véghez visznek. Viszont azt nem hiszem, hogy a keret fiatalítását is megtennék. A Bears az egyik legöregebb csapat a ligában, a védelme a legöregebb.
Tudom, hogy én vagyok most ünneprontó és negatív, de a 49ers győzelme olyan csapatoknak a legjobb, mint a Packers és a Vikings. A Bearsnek hosszútávon nem az. Most nem kellene nekünk egy full reset, de ha Pace és Nagy ezt nem látja be, akkor 2 év múlva már az kell.
Aztán ne legyen igazam.
Remelém azért mindenki látja milyen egy jól coachingolt védelem, amely sérülésekkel ráadásban teletüzdelt. Meg nézzük meg a miénket, ahol kiesett egy jó NT, meg egy rotációs DL játékos.
tüsi91
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 3 éve
Pedig jó lenne, rühellem BB-t. DE ez itt off.Nem vagyok biztos benne hogy a pittsburg kikap. De innentől nekem akkor az a meccs win-win 😉Ha netán kikapna a snf-on a packers semmi sem menti meg a jövő heti meccset hogy az legyen a sunday night...Azért a Steelers-Browns is komoly jelentkező, ha nyer valahogy a Cleveland és kikap a Pitt az Indytől. Konkrétan az AFC North divízió győzelem lenne a tét.
davemayer
iktriad
davemayer
Hajrá Bad Bones!
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Hàt a 49-Ers megtette a szívességet, innentől a mi kezünkben van a sorsunk. Az öreg Gould pedig nagyon nem akarta hogy PO esélyünk legyen. Kihagyott 2 cheapshot FG-t meg egy extra pontot.Ha lesz PO Nagy és Pace kitölti a szerződését 2022-ig.
Tomcsik
És ők lesznek azok, akik egy QB váltást véghez visznek. Viszont azt nem hiszem, hogy a keret fiatalítását is megtennék. A Bears az egyik legöregebb csapat a ligában, a védelme a legöregebb.
Tudom, hogy én vagyok most ünneprontó és negatív, de a 49ers győzelme olyan csapatoknak a legjobb, mint a Packers és a Vikings. A Bearsnek hosszútávon nem az. Most nem kellene nekünk egy full reset, de ha Pace és Nagy ezt nem látja be, akkor 2 év múlva már az kell.
Aztán ne legyen igazam.
Remelém azért mindenki látja milyen egy jól coachingolt védelem, amely sérülésekkel ráadásban teletüzdelt. Meg nézzük meg a miénket, ahol kiesett egy jó NT, meg egy rotációs DL játékos.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 3 éve
A-Rob vállalja a játékot.Bears’ WR Allen Robinson, listed as questionable for Sunday due to a hamstring injury, is expected to play vs. the Jaguars, per source.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) December 27, 2020
If the Bears win their final two games, they advance to the playoffs.
több mint 3 éve
George Kittle üdvözletét küldi. “I fucking love the Bears.”
— Daniel Greenberg (@ChiSportUpdates) December 27, 2020
- San Francisco 49ers TE George Kittle
This is a must watch for Bears fans.
(Video via 49ers YouTube) pic.twitter.com/NZm7Iz5i2x
több mint 3 éve
Merész kijelentés a Colts és Steelers formáját látva.Nem vagyok biztos benne hogy a pittsburg kikap. De innentől nekem akkor az a meccs win-win 😉Ha netán kikapna a snf-on a packers semmi sem menti meg a jövő heti meccset hogy az legyen a sunday night...Azért a Steelers-Browns is komoly jelentkező, ha nyer valahogy a Cleveland és kikap a Pitt az Indytől. Konkrétan az AFC North divízió győzelem lenne a tét.
davemayer
iktriad
davemayer
több mint 3 éve
Nem vagyok biztos benne hogy a pittsburg kikap. De innentől nekem akkor az a meccs win-win 😉Ha netán kikapna a snf-on a packers semmi sem menti meg a jövő heti meccset hogy az legyen a sunday night...Azért a Steelers-Browns is komoly jelentkező, ha nyer valahogy a Cleveland és kikap a Pitt az Indytől. Konkrétan az AFC North divízió győzelem lenne a tét.
davemayer
iktriad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal