NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Nekem az a tippem hogy Pace-Nagy-Pagano mind marad, FA és drafton rámennek az OLra és Foles-szal megyünk neki 2021-nek. Aztan jövő ilyenkor vagy PO vagy kuka mindenki.

Es ahogy irtad tüsi most nyomnak egy all int.
davemayer
Szerintem ez a hármas nem marad. Ha Pace és Nagy kap még egy évet, akkor Paganot elküldik.

All-int nyomni Folesszal? 😊. Na ennek nincs értelme. Mert akkor legyen egy tankolosabb év, arra jó lesz Foles. Pár meccset vele nyerünk, de all-inra egy komplett szezonra nem alkalmas.
több mint 3 éve
Tüsi, egyetértek, de Fullert miért? Menni akar? Nem elég jó nekünk?
Robinson fájni fog, Marshall óta nem volt ilyen elkapónk (néha Jeffery mutatott ilyen jeleket), Mooney játéka tetszetős valóban.

Ami szomorú, a védelem visszaesése. Legutóbb, sérülések ide vagy oda, rossz volt nézni a Vikings (aműgy nem gyenge) futójátékát.

Legyen 2023-ra csapat, de akkor legalább 10 évre legyünk Po szereplők

Boldog Karácsonyt amúgy!
csi77
Boldog Karácsonyt 😊

Fuller jó corner. Viszont 2021-ben 20 milliót keresne aztán lejár a szerződése. Abban biztos vagyok, hogy a jelenlegi kondíciokkal nem játssza végig a szezont 2021-ben. Vagy hosszabbítunk vele, s ezzel 2021-re megpróbálunk pénzt felszabadítani (ez ha marad Pace&Nagy biztos vagyok benne, hogy meg is történik), úgy hogy a nem garantált 2021 pénzét átforgatjuk signing bonusszá a következő évekre. Mivel a hosszabbítás tippre az egy 3 év 45-50 millió környéke lenne, így elég sok garantált tartalmat adnál egy 2022-ben már 30 éves cornernak. Ez sem hangzik egyébként még nagyon durvának.
A másik oldal, hogy Fuller egy olyan CB, akinek most van még értéke. Az új klubja vinne kb 11 milliós fizetést egy évig és kapna egy kezdő cornert. Egy 3. körös picket ebbe mindenképp belelátok. Ha idén a GM/HC váltás mellett döntünk, akkor ez is egy opció lehet szerintem. Egyszerűbb a helyzet úgy, hogy Jaylon jónak tűnik, kérdés hogy az egyetemen is rossz válla mennyire befolyásolja a pályáját.

Nem feltétlen mondom, hogy ez szükségszerű csak egy opció lehet ez is.

Robinson szerintem jobb, mint Marshall. Hihetetlen megbízható, nagyon precíz route runner, nem személyiség zavaros. Hát 7 év alatt dobált neki Bortles, Trubisky és Foles. Körülbelül emiatt nem tartják top elkapónak. Szerintem az.
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 14 770 — "Grammar maci"
Nekem az a tippem hogy Pace-Nagy-Pagano mind marad, FA és drafton rámennek az OLra és Foles-szal megyünk neki 2021-nek. Aztan jövő ilyenkor vagy PO vagy kuka mindenki.

Es ahogy irtad tüsi most nyomnak egy all int.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 790 — Bears & Illinois fan
Tüsi, egyetértek, de Fullert miért? Menni akar? Nem elég jó nekünk?
Robinson fájni fog, Marshall óta nem volt ilyen elkapónk (néha Jeffery mutatott ilyen jeleket), Mooney játéka tetszetős valóban.

Ami szomorú, a védelem visszaesése. Legutóbb, sérülések ide vagy oda, rossz volt nézni a Vikings (aműgy nem gyenge) futójátékát.

Legyen 2023-ra csapat, de akkor legalább 10 évre legyünk Po szereplők

Boldog Karácsonyt amúgy!

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 339
Én úgy látom, hogy akkor lesz Nagy kirúgva, ha végre sikerül meggyőzni Pat Fitzgeraldot, a Northwestern főedzőjét. Ő csak ezért az állásért adná fel a college-t, és most vonul vissza évtizedes dc-je, illetve az egyetem AD-je is a minap fogadott el egy még nagyobb presztízsű, jobban fizető állást, tehát az időzítés tökéletes lenne, jövőre már sokkal kevésbé valószínű.
r.baggio
Marmint a Bears HC pozíciójáért hagyná el a ncaat?

több mint 3 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 479 — no es importante
Én úgy látom, hogy akkor lesz Nagy kirúgva, ha végre sikerül meggyőzni Pat Fitzgeraldot, a Northwestern főedzőjét. Ő csak ezért az állásért adná fel a college-t, és most vonul vissza évtizedes dc-je, illetve az egyetem AD-je is a minap fogadott el egy még nagyobb presztízsű, jobban fizető állást, tehát az időzítés tökéletes lenne, jövőre már sokkal kevésbé valószínű.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Az egészben az a vicc hogy idén már egy közepes teljesítmény is bőven elég lett volna a PO-hoz, 5-1ről esetlegesen nem bejutni idén ebből az nfc-ből pedig hatalmas blama. Egy baj lesz ezzel, hogy ránéznek a 8-8ra és azt mondják: ok, nézzük meg jövőre milyen irányba változik a mutató. Sajnos nem vagyok biztos benne hogy a játékunk alakulását figyelembe fogják venni.
davemayer
Tökéletesen egyetértek. S ezzel kapcsolatban szeretnék hosszabban reagálni.

Már többször leírtam, hogy a Bears nincsen jó helyzetben szerintem.

Abba adok Daven igazatnek, hogy Foles semmi másért nem volt jó, minthogy kiderült, hogy Nagy itt a legnagyobb probléma.
Nem akarom Pacet védeni, de legalább volt egy terve, hogy akarja a Bearst újra felhelyezni a térképre. Nem jött be. Ennek két oka van, az egyik Trubisky, a másik Nagy.

Nagyról még szezon elején is azt gondoltam, hogy tulajdonképpen nem rossz edző. De az. A lehető legrosszabb körülbelül. Ő az az edző, akinek az egoja az egekben. Aki a játékosait az ő fejében lévő támadórendszerbe kényszeríti bele és nem pedig a játékosok erősségére szabja a rendszerét. Trubisky olyan amilyen. Viszont Nagy mindenáron egy Kansas City light offenset szeretett volna itt installálni, holott se a támadófal, se a QB, semmi és senki nem volt erre alkalmas. Ha van egy QB-d, aki szemlátomást jobban érzi magát egy playactionokre, bootlegekre épülő offenseben, akkor abban kell játszatni, akkor is, ha az nem a Te elképzelésed. Nem csak a passzjátékot nyírta ki Nagy, hanem a futást is. 2017-hez képest masszívat sikerült visszaesni a földön is. A 2018-as szezon is ráment Nagy offensere, csak akkor a védelem nagyon sok problémát elhomályosított. 2019-ben már nem. Jöttek is a váltások az offense staffban. De ez az idei év, ami főleg megmutatta, hogy Nagy a probléma.

Első 3 hét Trubiskyvel. Playaction passzok, bootlegek stb. Az offense működött, a támadófal nem nézett ki rossznak, a futójáték főleg az első két meccsen ment. Aztán jött az első adandó alkalom. Nagynak a saját offense kellett. Az ego, hogy az ő offense a jó, s Trubisky a probléma. Jött Foles az irányítója, akiért lobbizott.

Week 4-11: komplett katasztrófa. Mindentéren. 5 vereség zsinórban.

Week 12-: Trubisky, PA heavy offense, bootlegek. Működik. Vannak korlátai, de működik.

Nagy feladta a playcallt, kvázi egyik utolsó veszett fejsze nyelét megragadva. Az még is milyen, amikor a beosztottad sokkal okosabbnak, jobbnak néz ki? A védelem nagyon látványosan feladta az első Vikings meccs után.

Miért tartanál meg egy ilyen edzőt? Még nekem nem is a mutatott játék a fő bajom, hanem az ember és az ő döntései, hogy ő okosabb másoknál. Három év ment el ezen a faszin. Azon, hogy nem a játékosokra és főleg az irányítójára szabta az offenset. Ha ezt teszi meggyőződésem, hogy a Bears 2019-ben is bejut a playoffba. Meggyőződésem, hogy 2020-ban is bejut a playoffba. S akkor lehetne mutogatni, hogy Trubisky ennyit tud.
Itt viszont összefoglalva annyi történt idén, hogy kirúgott mindenkit a stábból, aztán egy valamennyire működőképesnek tűnő rendszert a sajátjáért eldobott, a saját QB-ja a saját rendszerében egy totális csőddel egyenértékű offenset mutatott fel, majd visszatérve az idei eredeti gameplanhez, a saját beosztottja jobb mindenben, Trubisky vállalható és a futás működik. A védelem mindeközben pedig köszönte szépen az idei részvételt. A pályára küldött játékosokról már szót sem kell ejteni, hogy miért nézzük a szezon feléig Demetrious Harrist, miért nézzük Cowardot mondjuk Bars helyett, hogy nem látták Mustipherben ezt a jó játékot? Miért kell Pattersonnak cipelést elvenni Montgomery elől ésatöbbi.
Komplett hülyét csinált magából Nagy 2020-ban, s egy dolgot tudott bizonyítani, hogy ő maga a probléma.

Én nem tudom, hogyan lehet kérdés, hogy visszajön-e 2021-ben? Előbb hoznám vissza Pacet, akinek megítélése legalább nem lehet egyértelmű, mert az ordas baklövései mellett azt nem lehet elvitatni tőle, hogy összességében nem épített rossz csapatot, azt hiszem, hogy pl a draft hátsó köreiben ennyi jó játékost GM még nem húzott, de Nagy&Trubisky olyan lépések voltak, amelyekkel megérdemli , hogy kirúgják.

Ha McCaskey nem rúgja ki egyikőjüket sem ritka nagy hibát követ el. Mi történik, ha maradnak?
Nagy és Pace is tudja, hogy egy dobásuk van. A baj az, hogy úgy kellene egy lapra feltenni mindent, hogy úgy fest nincs QB, úgy fest a liga egyik top 10 WR-je lelép, és amblokk ez a csapat kb eddig a szezonig volt pozícióban, mert a védelemben Hicks és Mack például idén állandóan sérült. Azaz a keret nemhogy erősebb lenne és csak egy - két kirakó kell, hanem kezd széthullani és ebből kellene valamit kicsikarni.

Az én véleményem az, hogy a Bearsnek kell egy átmeneti év 2021-ben. Nem kell egy full reset, mert vannak itt olyanok bőven, akikre lehet építeni. A védelemben Nichols, Goldman, Roquan, Jackson, Johnson adhat egy jó magot, s Mack még mindig jól teljesít. Az offenseben vannak nyilván kevesebben, de talán a Whitehair- Daniels duó a támadófalban. Kmet blokkolásban kimondottan jó, s egy átlagos rookie évet hoz, főleg így hogy pályára is kerül végre. Amit én továbbra is látok az egy Kyle Rudolph karrier, ami nem elit, de lehet rá mondjuk 8 évig biztosan számítani. Montgomery látjuk milyen jó, ha a LOS előtt nem csapják arcon, Mooney egy jobb offenseben OROY címért mehetne. Cohent lehetne használni szintén. Csak amikor a legjobb támadójátékosod menekülne az sok mindent elmond.

Ha Pace és Nagy marad nyomnak egy all-int, mert egy dobásuk van. De hogyan, ha nincs QB?
Folesszal? A csodálatos rendszerrel? Felmennek egy QB-ért (újabb pickeket elszórva)? Ha nagyon belenyúlnak, akkor bebetonozzák magukat, ha nem, akkor majd az új vezetés nyögi ennek a kárát, hol érdekli már őket. Csak akkor a QB-hoz megint jön egy vezetőedző majd. Ahhoz, hogy allint nyomjanak kell pénz, hogy piacról megfizessenek játékosokat. Ehhez jönnek az átstruktúrálások (Hicks, Mack, Fuller pl) és így tovább. Az ironikus, hogy Pacenek és Nagynak az utolsó dobáshoz a legjobb elérhető esélye Trubisky.

Én ezért mondom azt, hogy mindkettőnek mennie kell és2021-et be kell áldozni.
Új ember Phillips helyett, új GM, új HC. S akkor a keret 2023-ra kész kell legyen. Nem 2022-re, ha előbb sikerül az csak jó.
Ebbe benne van az, hogy akit lehet mozdítani azt vihetik.
- Robinson tag és trade kb. 2-3. kör jöhet
- Fuller trade kb. 3. kör jöhet
- Hicks trade kb 4. kör jöhet
- Miller (hiába fiatal, de megbizhatatlan), talán érte is jöhet valami.
- cut: Massie, Graham, Skrine

A nagy baj, hogy hiába új GM, új HC és türelem. Folest nehéz lesz eladni jövőre, mint starter QB. Ami Nagy hibája is természetesen, de akkor is.

Összességében a lehető legrosszabb, ami történhet, hogy Nagy és Pace menteni akarja az állását. Mert az a Bearsnek nagyon sok pénzbe, nagyon sok dead moneyba és nagyon sok draft pickbe fog fájni. A kérdés az, hogy foltozzuk-e tovább ezt a nagy léket kapó hajót, vagy hagyjuk elsüllyedni. Szerintem nincs értelme ezt tovább erőltetni és még egy évvel halogatni azt, ami 2021 után amúgy is bekövetkezne.
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az négi problema lesz ha minden nap lesz egy ilyen hozzászólásod... 😛 🤣
davemayer
Akkor jönne csak A-Robbanás.

Remélem Glennon, imádtam nézni, ahogyan a szobor mozgásával és a nyalóka fejével 5 yardokat dobál.
hpeter93
A Jags fanbase 90 %-a is Glennont akarja kezdő QB-ként látni. (Én mondjuk Minshewra számítok). A legjobb támadónk, James Robinson se lesz 100%-os, de valószínűleg játszik. A vicc az, hogy kb a Jags játékosait és azok családtagjait leszámítva MINDENKI a Bears W-nek drukkol majd Jacksonvilleben vasárnap. 😊
több mint 3 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 404 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
A Jagsnél még nem tudni, ki lesz ellenetek a kezdő QB vasárnap. Csak nehogy ez Nagy problémát okozzon.

iktriad
Remélem Glennon, imádtam nézni, ahogyan a szobor mozgásával és a nyalóka fejével 5 yardokat dobál. Nna nem mintha most sokkal jobb lenne a QB helyzetünk. Apropó Glennon giga szerződését is Mr Pace-nek köszönhetjük áldassék a neve.

több mint 3 éve
A Jagsnél még nem tudni, ki lesz ellenetek a kezdő QB vasárnap. Csak nehogy ez Nagy problémát okozzon.

iktriad
Az négi problema lesz ha minden nap lesz egy ilyen hozzászólásod... 😛 🤣

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 3 éve
Igaz hogy Foles kezd a Jax ellen? Amcsi fórumon olvastam de gyanús hogy sehol nem látom még hivatalosan
davemayer
Nem, ez csak Foles Alarm.
iktriad
Látom kialudtad magad (vagy nagyon nem) 😊
davemayer
Foles start, offense.
iktriad
2x ugyanabba behelyettesíteni már ciki 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Igaz hogy Foles kezd a Jax ellen? Amcsi fórumon olvastam de gyanús hogy sehol nem látom még hivatalosan
davemayer
iktriad
davemayer
Foles start, offense.
több mint 3 éve
davemayer
iktriad

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
davemayer
több mint 3 éve

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Cordarrelle Patterson és Khalil Mack idén is Pro Bowl kerettag lett.

iktriad
Sosem fogom megérteni hogy ez a pro bowl dolog mire jó, már semmi rangja nincs, nem érdemes követni egyszerűen.
davemayer
jó kondícós érték trade-ekben ill. szerződésbeli bónuszokhoz
ennyi
empty taxi
Na ha ez alapján osztogatnak bónuszokat az olyan mintha az EU-s pénzeket az eurovizios dalfesztivál eredménye alapjan osztanák ki
davemayer
Pedig létező gyakorlat, ez a cikk a 2 évvel ezelőtti Pro Bowlra reflektál:  www.profootballrumors.com/2018/12/notable-2019-pro-bowl-incentivesescalators

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 011

iktriad
Sosem fogom megérteni hogy ez a pro bowl dolog mire jó, már semmi rangja nincs, nem érdemes követni egyszerűen.
davemayer
ennyi
empty taxi
Na ha ez alapján osztogatnak bónuszokat az olyan mintha az EU-s pénzeket az eurovizios dalfesztivál eredménye alapjan osztanák ki
davemayer
És az nem lenne igazságos? 😊

több mint 3 éve

iktriad
davemayer
ennyi
empty taxi

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve

iktriad
davemayer
ennyi

Madden hates me.
több mint 3 éve

iktriad

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
több mint 3 éve
mortirolo Chicago Bears 1 061
Szerintem Nagy felesleges a pálya szélére. A döntései és a metakommunikációja is ezt mutatják. Én hoznék egy új, karakteres főnököt, mint pl. Urlacher. 😊
több mint 3 éve
Az egészben az a vicc hogy idén már egy közepes teljesítmény is bőven elég lett volna a PO-hoz, 5-1ről esetlegesen nem bejutni idén ebből az nfc-ből pedig hatalmas blama. Egy baj lesz ezzel, hogy ránéznek a 8-8ra és azt mondják: ok, nézzük meg jövőre milyen irányba változik a mutató. Sajnos nem vagyok biztos benne hogy a játékunk alakulását figyelembe fogják venni.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Amúgy mikor volt utoljára, hogy a Bills és a Browns egyszerre voltak PO-ban (ha összejön)? 1999?
Ettől még simán lehet NFC-s bajnok.
csi77
Még egy évtizeddel korábban, 1989. Akkor össze is futottak a divisional roundban, 34-30-ra nyert a Browns elsősorban Bernie Kosar remek játékának köszönhetően (20/29 251 yard 3 TD 0 INT). Aztán a konfdöntőben nem bírtak John Elway-jel, aránylag sima meccsen jutott tovább Broncos azért, hogy utána a Super Bowlban Montanáék úgy elverjék őket, mint szódás a lovát.
Persze meg kell jegyezni h '96-'98 között nem volt Browns (ugye a jogutódja a Ravens, az új Browns pedig még nem alakult meg) és ez a 3 év alatt csak '97-ben nem volt PO-s a Bills.

Madden hates me.