NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
397
52
18:30-tól, ARENA4
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 3 éve
Tomcsik
8 011
Amikor számolgatni kellett mikor jutottunk be playoffba? Én ezt elengedtem a Vikings meccs után. Ha nyerünk kettőt akkor a Cardinalsnak 2-t veszteni kell. Veszíthet 2-t nem is az, de ez a csapat a legutóbbi 7 meccséből még mindig elvesztett 6-ot.Értem èn de na akkor sem tudok verességnek örülni, főleg nem csoport rivális ellen...Drafton már szinte tuti kicsúsztunk a top10-ből szóval inkább verjük meg a Vikest és játszanak jól a fiatalok
Stay strong, meg fejezzük be pozitívan. Na ezeknek én soha nem láttam egyetlen előnyét sem.
Zimmer mindig jól meccselt ellenünk, nem tudom hogy mióta ő az edző az offense szerzett-e önmagától 20 pont felett. Talán 2018 szezon végén amikor már mindkét csapatnak mindegy volt, aztán nyertünk a playoffba már nem jutható Vikings ellen.
Ez a szezon egy olyan edzői katasztrófa volt kezdve a gameplannel, play callinggal, personellekkel és személyi döntésekkel... Bárki azt hiszi, hogy ez jövőre jobb lenne?
Nincs szükségünk győzelemre és 20 százalék playoff esélyre.
tüsi91
több mint 3 éve
Most, hogy a texans lefeküdt nekünk már most, 1 győzelemtől olvastam olyat hogy hosszabbítsanak Trubival és legyen kezdő jövőre is, képzeljétek el mi lenne ha nyernénk ma...Nem csak hogy el lehetne felejteni a kirúgásokat év végén de még sztorit is kreálnának köré hogy felállt a csapat a padlóról és megújult - érted, MEGÚJULT.
Nagyon jó lenne nyerni mert meg lehetne az esély arra hogy a soldieren játszhassunk a gb ellen egy olyan meccset amikor nekünk a PO a tét nekik meg a 1st seed, de ez elfeledtethetné azt amilyen leolvadás történt itt a szezon során és legfőképp: biztosan konzerválná Nagyot itt HC-ként.
Szerencsére még a Vikingsnak is van PO esélye, remélem hajtani fognak.
Aki kikap otthon a Lionstól az nem érdemel esélyt sem a POra, ennyi.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Amikor számolgatni kellett mikor jutottunk be playoffba? Én ezt elengedtem a Vikings meccs után. Ha nyerünk kettőt akkor a Cardinalsnak 2-t veszteni kell. Veszíthet 2-t nem is az, de ez a csapat a legutóbbi 7 meccséből még mindig elvesztett 6-ot. Stay strong, meg fejezzük be pozitívan. Na ezeknek én soha nem láttam egyetlen előnyét sem.
Zimmer mindig jól meccselt ellenünk, nem tudom hogy mióta ő az edző az offense szerzett-e önmagától 20 pont felett. Talán 2018 szezon végén amikor már mindkét csapatnak mindegy volt, aztán nyertünk a playoffba már nem jutható Vikings ellen.
Ez a szezon egy olyan edzői katasztrófa volt kezdve a gameplannel, play callinggal, personellekkel és személyi döntésekkel... Bárki azt hiszi, hogy ez jövőre jobb lenne?
Nincs szükségünk győzelemre és 20 százalék playoff esélyre.
több mint 3 éve
Tomcsik
8 011
Jaylon Johnson out.Ma nagyon kelleni fog a pass rush, remélem Pagano ma megtalálja a tökösebb énjét mert ha megint ilyen 3 emberes pass rushok lesznek annak nem lesz jó vége. Cookot szépen tartottuk az első meccsen, ezt most is meg kéne oldani. Zimmer nem hülye Trubisky ellennnen fog mindig all out blitzet hívni 3rd downon mint az első meccsen tette. Az OL ebben az összeállításban kicsit pofásabb, legalábbis ócska D-k ellen nem nézték ki annyira trágyán. Igazából nem tudom minek drukkoljak, ha kikaptunk tuti ugrott a PO és hátha George ideges lesz és kibasz mindenkit és ugye ezt sokan szeretnénk. Illetve jobb lehetne a draft pozíció. Ugyanakkor egy csoport riválisról beszélünk és egy győzelem esetén még a PO remények is megmaradnak...
Buster Skrine out
Deon Bush out.
Elég megtépázott a secondary.
Vildor első NFL startja lesz, Thielen és Jefferson ellen. Nickelben pedig Shelley.
Legalább látjuk a fiatalokat élesben. Johnsont meg tegyék inkább IR-re aztán csinálják meg a vállát. Skrinet is, mert ő még úgyse lesz itt 2021-ben.
S remélem Gipson játszik majd megint 15-20 snapet és nem teszik vissza Vaughterst.
Más kérésem nincs is.
Kíváncsi vagyok nem bottom 3 defense ellen mit tud ez a Lazor&Mitch duó, amikor nem Rodgers van a túloldalon. S kíváncsi vagyok hogy ha Zimmer szetblitzeli magát 3rd downokon, akkor mi lesz a válasz.
tüsi91
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Jaylon Johnson out.Buster Skrine out
Deon Bush out.
Elég megtépázott a secondary.
Vildor első NFL startja lesz, Thielen és Jefferson ellen. Nickelben pedig Shelley.
Legalább látjuk a fiatalokat élesben. Johnsont meg tegyék inkább IR-re aztán csinálják meg a vállát. Skrinet is, mert ő még úgyse lesz itt 2021-ben.
S remélem Gipson játszik majd megint 15-20 snapet és nem teszik vissza Vaughterst.
Más kérésem nincs is.
Kíváncsi vagyok nem bottom 3 defense ellen mit tud ez a Lazor&Mitch duó, amikor nem Rodgers van a túloldalon. S kíváncsi vagyok hogy ha Zimmer szetblitzeli magát 3rd downokon, akkor mi lesz a válasz.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 3 éve
Akkó már jöjjön vissza Mike Martz is OC-nek. Ha lúd legyen kövér!Ha jól emlékszem akkor Lovie Smith most vált szabaddá. Na? Naaaaaa?Ha Megverjük a Vikes-t meg is lehet a 7. hely az a vicc, az elmúlt vereségekből a Lions elleni fáj a legjobban, ahol a védelem olyan szinten teljesített, mint most a Texans. 8-8 nál maradni fog mindenki, ebben biztos vagyok.Szerintem is.
hpeter93
A Vikings meccs szerintem eldönti a sorsokat. Ha nyerünk, akkor maradnak, ha kikapunk akkor mennek.
Loviet 11-5 (playoff win), 8-8 (7-3ról Cutler ujjtörése után), 10-6 (7-1-ről) kirúgták. A váltás nem jött be, de szükségszerű volt.
Na most itt 12-4 (playoff lose), 8-8, és ha egy 7-9 lesz... Hát én nem tudom mi kell hogy bárki maradjon.
Kíváncsi leszek a Vikings meccsre nagyon. Ma a Texans totál kiherélt csapat volt.
tüsi91
Bazzani
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
mortirolo
1 061
Lovie Smith-nek mindig olyan arca volt, mit aki először jár NFL meccsen, de a csapatot ez nem zavarta és jól működött vele. Fangio-t nem akarják kirúgni? Talán visszajönne DC-nak, mert Denver után valószínűleg más sem ajánlana neki jobbat. Persze, amíg Pace itt van...
több mint 3 éve
Fura lenne comebackelni a múltba, Lovie eredményei statisztika alapján elég jók voltak, az Offense playekbe nem pofázott bele legalább,azt meghagyta a OC-nek. A védelemből kitudná hozni a maxot, de mint HC hááát.
több mint 3 éve
ricsiii83
1 339
S nem ez a durva, hanem amerikai honban még mondják is mekkora fit lenne Smith vissza.. hat nem tudom.. nemHa jól emlékszem akkor Lovie Smith most vált szabaddá. Na? Naaaaaa?Ha Megverjük a Vikes-t meg is lehet a 7. hely az a vicc, az elmúlt vereségekből a Lions elleni fáj a legjobban, ahol a védelem olyan szinten teljesített, mint most a Texans. 8-8 nál maradni fog mindenki, ebben biztos vagyok.Szerintem is.
hpeter93
A Vikings meccs szerintem eldönti a sorsokat. Ha nyerünk, akkor maradnak, ha kikapunk akkor mennek.
Loviet 11-5 (playoff win), 8-8 (7-3ról Cutler ujjtörése után), 10-6 (7-1-ről) kirúgták. A váltás nem jött be, de szükségszerű volt.
Na most itt 12-4 (playoff lose), 8-8, és ha egy 7-9 lesz... Hát én nem tudom mi kell hogy bárki maradjon.
Kíváncsi leszek a Vikings meccsre nagyon. Ma a Texans totál kiherélt csapat volt.
tüsi91
Bazzani
több mint 3 éve
Ha jól emlékszem akkor Lovie Smith most vált szabaddá. Na? Naaaaaa?Ha Megverjük a Vikes-t meg is lehet a 7. hely az a vicc, az elmúlt vereségekből a Lions elleni fáj a legjobban, ahol a védelem olyan szinten teljesített, mint most a Texans. 8-8 nál maradni fog mindenki, ebben biztos vagyok.Szerintem is.
hpeter93
tüsi91
több mint 3 éve
Tomcsik
8 011
Fasza... Edwards jól tolta erre balfaszságot csinál. Valami picsa volt a hotel szobájába. Állítólag a nő ment neki, de valszeg ő is ütött...Na meg ugye ezzel megszegte a Covid protokollt ...twitter.com/wiltfongjr/status/1338876169710661634?s=21
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 3 éve
mortirolo
1 061
Most akkor tényleg 5-ről 13%-ra növeltük a PO esélyünk? Innentől nincs más választás, tapossunk bele. Szeretném, ha egyszerre két SB MVP QB lenne a csapatban. 😊 Emlékszem, hogy 2009-ben az F1-es tesztek előtt 1:300-hoz adták Button VB címét. Akkor nem tettem meg, pedig sejtettem valamit. Most is azt a rezgést érzem az erőben. 😊 Trubisky SB MVP címére vajon mennyi lehet az odds?
Szerkesztette: mortirolo
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Ha Megverjük a Vikes-t meg is lehet a 7. hely az a vicc, az elmúlt vereségekből a Lions elleni fáj a legjobban, ahol a védelem olyan szinten teljesített, mint most a Texans. 8-8 nál maradni fog mindenki, ebben biztos vagyok.Szerintem is.
hpeter93
több mint 3 éve
Ha Megverjük a Vikes-t meg is lehet a 7. hely az a vicc, az elmúlt vereségekből a Lions elleni fáj a legjobban, ahol a védelem olyan szinten teljesített, mint most a Texans. 8-8 nál maradni fog mindenki, ebben biztos vagyok.
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Nagy 2019-ben képtelen volt feladni az offensét és Trubisky játékának jobb részeire szabni, s a futójátékon váltani. El is ment rajta a szezon.2020-ban jobban Trubiskyre szabták az offenset, több under center, több play action és úgy ahogy még működött. Ha döcögve is a passzjáték és a futás is.
De jött Foles az irányítója, aki majd megmutatja, hogy az ő rendszere jó és Trubisky miatt nem ment. Komplett katasztrófa.
Visszatért Trubisky és rossz védelmek ellen a szezon eleji játék működik levegőben és földön egyaránt is.
Amikor egy edző egoja fontosabb. Hihetetlenül dühítő. Ez az év ilyen gyenge sorsolással, a lehető legjobb ütemben játszva szinte mindenkivel....
Én továbbra is nagyon reménykedek benne, hogy George végre belatta, hogy itt mennie kell mindenkinek.
Ez a győzelem gyakorlatilag likvidált minket a top 10ből és a 4 legjobbnak tartott QB húzásától.
A playoff egy meccsre van. Tipikus a végén semmit nem érő Bears győzelem volt.
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Tipikus Bears.Annyira szürreális, hogy ez a csapat 1 győzelemre van a playofftól, miközben egyértelmű, hogy nagy változásoknak kell jönnie.
Ez a győzelem körülbelül ki is nyírja a QB esélyt, 13-on kívül fogsz draftolni. S jövőre az akivel működik az offense elégségesen irányító megy, s az akivel semmi nem működött kezd, miközben a legjobb elkapó szintén megy.
Ez egy lehetetlen helyzet, s annyira komolytalan nézni ezt a teli hiányzóval játszó Texans elleni meccset.
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Ha Trubisky nem csinál wtf inteket a Packers ellen, akkor az sem nézett volna ki annyira rosszul. Én félek tőle, hogy az offense most tud annyit hogy nyerjünk. Ha a védelem ma játszik, akkor ez Watson ide-oda meglesz. Csak mert a Texasban iszonyu sok hiányzó van.
több mint 3 éve
Én biztos, ami biztos alapon megraktam a Texans-t akikrre egészen nagy szorzó volt 1,75, (ránk 2.1) Így legalább van miért izgulnom. Bár szerintem egészen sima lesz, Watson hülyére szopat majd minket, az Offensünk pedig gyászos lesz, mint mindig. Ne tévesszen meg senkit a Lions elleni teljesítmény a liga legrosszabb defense ellen tudtunk haladni.
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Egyelőre én biztos vagyok benne, hogy ha nyerünk 2-t, akkor megtartják.De ez hogy az ember azért ül le, hogy kapjunk ki... Fox alatt legalább tudtam szorítani az elúszott szezonok végén, amikor Barkley ment a Titans ellen - 20-ról a győzelemért 2-8-nál... De most?
Mait nyerjük. Csak mert a Bears ilyen.
több mint 3 éve
mortirolo
1 061
Hatalmas tétje van ennek a meccsnek. Ha megnyerjük, akkor azonnal el kell küldeni Pace-t. Ha elveszítjük, akkor is. 😊 Basszus majdnem elhibáztam: Akkor is el kell küldeni Pace-t, ha döntetlen, elmarad, félbeszakad, illetve bármilyen egyéb opció bekövetkezése esetén is.
Szerkesztette: mortirolo
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Bears vs TexansNincs nagy érdeklődés. Egy vereséggel biztosan javitunk 1 draft pozíciót, egy győzelemmel biztosítjuk, hogy 13-nál előbb ne draftoljunk.
A Texans Bill O'Brien menesztése óta 4-4. Kikaptak hosszabbításban a Titanstól, simán a Packerstől, 3 ponttal a Brownstól, 6 ponttal a Coltstól úgy hogy a végén 10 yardon belül jártak. Verték kétszer a Jaguarst, a Patriotsot és simán a Lionst.
A védelmük rossz, a támadósoruk nem annyira. De nincs ma David Johnson, Cobb, Stillst ugye kirúgták. S Cooks sem játszik. Fuller eltiltott. Összességében ellenünk elég sok jó elkapó nem lépett idén pályára. Golladay kétszer, Julio Jones, Michael Thomas, Goodwin, most a Texans top elkapói nincsenek.
X körüli meccs lesz. Texans run offense rossz, passz offense a fentebb említettek miatt megtépázott, a védelmük nem jó.
Nálunk nincs Skrine, jó lenne ha Shelley vagy Vildor játszana, de gondolom én McManis lesz a kezdő nickel. Mack ismét nem edzett, de játszani fog. Összességében a keretünk egészségesnek mondható. Egész évben. Nincs mire fogni ezt a gyászos teljesítményt. Csak nem kellene ma egy semmit érő győzelmet összehozni.
több mint 3 éve
Nem tudom anno linkelve volt-e ide, de a témában a legjobb cikk: bleacherreport.com/articles/2911595-why-how-the-bears-trubisky-and-the-fateful-2017-nfl-draftMost komolyan ezen megy a vita, hogy Watson jó lenne itt vagy sem?Mondhatod ezt UTÓLAG, de előzetesen Trubiskyt a paraméterei alapján nagyon magasra értékelték. Sajnos egy QBnál van egy faktor amit előzetesen csak ritkán lehet tudni, ez pedig hogy fejben mennyire nfl-kész. Trubisky fizikálisan maximálisan illett ide, az egyik red flag vele kapcsolatban az volt hogy csak 1 evig volt kezdő az egyetemén, de ott nagyon jó volt (ennyit jelent kb a college mutató...). Futkorászós QB-t sztem nem akartak (vegyuk bele az idojarasi korulmenyeket is), Mahomest pedig mindenki elismerte de igazán csak a Rozmár látott benne fantáziát, ezért is tradelt fel érte (ez az nfl-es tökéletes házasság egyik mintapéldája). Trubiba előzetesen benne volt hogy ha fizikális tulajdonságai mellett fejben ready akkor hozhatja azt a közepesnél jobb szintet ami kellett volna nekünk a championshiphez. Nem volt fejben ready, kiderült hogy hülye a játékhoz, ez van, ilyen szempontból azért nem ő az első ilyen zsákbamacska ami terített betliként sült el.
A legjobb képességű QB lenne itt csak amióta NFLt nézek, igen Cutlernál is jobb... S ha valami akkor ez Pace bűne, hogy őt vagy Mahomest hagyta elúszni Trubival szemben. Ez fél akasztófát érdemelne....
dande
davemayer
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Persze lehet erről vitatkozni, de én kicsit meddő vitának érzem,hogy a három évvel ezelőtti draftot találgatjuk,hogy mi lett volna ha. Azon is lehetne gondolkozni, amikor Grossman-t húztuk miért nem Riversre esett a választás, aki később ment ki stb..Ez történt, itt van Trubisky, nem Watson nem Mahomes. Pace elcseszte, mehet Naggyal és a konkért edzői gárdával együtt. A jelenlegi, illetve Jövöbeli helyzteket kell orvosolni.
Szerkesztette: hpeter93
több mint 3 éve
Mack trade-n már túl lennénk, csak eredmeny nincs ugye. Szegény csávót azért sajnalom, nagyot robbanhatott volna ez a Mack-Bears dolog.Igen, csak a legfontosabb építőkocka meglenne évekre, így meg rágjuk még a szart sajnos sokáig, amit a Turbó (meg a Mack) trade ránk tett.Az én véleményem az, hogy egy Watson-kaliberű QB-ból nálatok ilyen vezetéssel, ilyen kisegítőszemélyzettel, ilyen beszari hozzáállású edzőkkel pepitában ugyanaz lenne, mint a SB utáni Eagles-Wentz házassággal.Nekem is nagyjából ez az érzésem, talán kicsit annyiban jobb lenne hogy "erőből" tudna hozni pár meccset amit amúgy elvesztettünk, de ennyi. Lenne egy jó qb-nk aki vergődne.
Willie Parker
davemayer
csi77
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Igen, csak a legfontosabb építőkocka meglenne évekre, így meg rágjuk még a szart sajnos sokáig, amit a Turbó (meg a Mack) trade ránk tett.Az én véleményem az, hogy egy Watson-kaliberű QB-ból nálatok ilyen vezetéssel, ilyen kisegítőszemélyzettel, ilyen beszari hozzáállású edzőkkel pepitában ugyanaz lenne, mint a SB utáni Eagles-Wentz házassággal.Nekem is nagyjából ez az érzésem, talán kicsit annyiban jobb lenne hogy "erőből" tudna hozni pár meccset amit amúgy elvesztettünk, de ennyi. Lenne egy jó qb-nk aki vergődne.
Willie Parker
davemayer
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png