NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 3 éve
mortirolo Chicago Bears 1 061
A legjobban az fáj, hogy így már nem verhetjük meg a Packerst. Nem mintha meg tudnák. 😊 Tudtam, hogy futás lesz és azt is, hogy nem sikerül. Nyugtassatok meg, hogy Nagy is tudta...
mortirolo
Hidd el nekem hogy nem tudta, ő elhitte hogy most, 27edjére menni fog belőle a 2 yard. Ezért most, amikor bemegy az öltözőbe tudnia kell hogy ennek itt neki vége, max a szezon végéig maradhat de annyira leromlott minden hogy ennek itt, ezzel a meccsel végleg vége.
davemayer
Én is úgy láttam, hogy Ő tényleg úgy gondolta, hogy menni fog. Nem értem hogy juthat el egy ilyen ember egy NFL csapat padjáig?

Szerintem mindenkit ki kellene rúgni és el kellene cserélni. A GM-et azonnal. Hogyan lehet biztosítani, hogy a hátra lévő összes meccset elveszítsük? A harmadik számú irányítóval nem nagyon gyengülnék, szóval Mack, Fuller, Hicks... IR?

Szerkesztette: mortirolo
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 14 770 — "Grammar maci"
A legjobban az fáj, hogy így már nem verhetjük meg a Packerst. Nem mintha meg tudnák. 😊 Tudtam, hogy futás lesz és azt is, hogy nem sikerül. Nyugtassatok meg, hogy Nagy is tudta...
mortirolo
Hidd el nekem hogy nem tudta, ő elhitte hogy most, 27edjére menni fog belőle a 2 yard. Ezért most, amikor bemegy az öltözőbe tudnia kell hogy ennek itt neki vége, max a szezon végéig maradhat de annyira leromlott minden hogy ennek itt, ezzel a meccsel végleg vége.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 790 — Bears & Illinois fan
Amikor már örülsz hogy futàst hívott ez a kretén mert tudod hogy kikaptatok 🤣🤣🤣

Most már biztos hogy kirúgják Nagyot is, ezt már nem lehet semmivel magyarázni.
davemayer
Szerintem, ez már a 3. kísérletre eldőlt. Amikor az elkapó látja a nyalókát és előtte egy yarddal kilép, ez nem az edző irányába történő kiállás felé tendál.....

Ennyire érdektelen meccset csak december végén szoktam megélni. Hess a picsába mindenki!

Szerkesztette: csi77

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023

davemayer
Tartsák meg a végéig. Kellenek a zakók.
tüsi91
És mit érsz vele. El van baszva a cap túlságosan ahhoz, hogy jövőre legyen valami. Maradjanak jövőre is és szarjanak sünt azzal a rosterrel, ami van nekik. Csak pace-t basszuk ki, hogy értelmes játékosok jöjjenek draft-on.
Toto21
Azt hogy tudsz nagyobb eséllyel draftolni valakit aki legalább egy minimális reményt ad.
Őszintén. Trade Fuller, Hicks, kirúgni Massie, Leno, Graham, Skrine.
Ezt a játékot QB nélkül nem lehet. Szerintem látjuk. Pár éve, évtizede. S ha tetszik ha nem ebbe a posztba kell invesztalni. Ha nem jön be, újra és újra. Addig marad max ez a középszerű.
tüsi91
Ezt Pace is tudta, csak rosszba invesztált. Ennyi.
davemayer
Igen, mindenidők egyik legnagyobb baklövése. De legalább tudta.
De menni kell tovább. Az építész championship védelmet sztorival láttuk mire mentünk az elmúlt 15 évben.
több mint 3 éve
Quinn tradelni sem tudod. Se kivagni, max következő szezon után. Trevathan dettó. Good job Mr. Pace.
több mint 3 éve

davemayer
tüsi91
És mit érsz vele. El van baszva a cap túlságosan ahhoz, hogy jövőre legyen valami. Maradjanak jövőre is és szarjanak sünt azzal a rosterrel, ami van nekik. Csak pace-t basszuk ki, hogy értelmes játékosok jöjjenek draft-on.
Toto21
Azt hogy tudsz nagyobb eséllyel draftolni valakit aki legalább egy minimális reményt ad.
Ezt a játékot QB nélkül nem lehet. Szerintem látjuk. Pár éve, évtizede. S ha tetszik ha nem ebbe a posztba kell invesztalni. Ha nem jön be, újra és újra. Addig marad max ez a középszerű.
tüsi91
Ezt Pace is tudta, csak rosszba invesztált. Ennyi.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 5 965

davemayer
tüsi91
Toto21
tüsi91
Nálam Quinn a Nr 1 trade option. Adjunk valakinek egy 4. kört és vegyék át az egész szerződését. Nulla hozzáadott értéke van, cserébe mocskos sokat keres. FA alatt se értettem minek hoztuk ennyit pénzért, ennyi időre...
több mint 3 éve

Szerkesztette: mortirolo
több mint 3 éve

davemayer
tüsi91
Toto21
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 5 965

davemayer
tüsi91
több mint 3 éve

davemayer
több mint 3 éve

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Szar dolog ez.

De a lehető legjobb dolog történt.
több mint 3 éve
Mivel a mi csapatunk mindig is remek volt egy szar szezon végén érdektelen meccsek megnyerésében így a mait nyerni fogjuk, hogy ezzel bebetonozzuk magunkat a reménytelen 12-16. csapatok között a drafton. Nagy majd elmondhatja, hogy a csapat egyben van harcolunk a playoffért stb. Alacsony színvonalú meccsen fogunk nyerni. Mindenki aktív a lényeges játékosok közül, a Lionsnál Golladay ma sincs.
több mint 3 éve
 twitter.com/i/web/status/1334949697644093440

Szerkesztette: tüsi91
több mint 3 éve
Én nem követem más csapatok kommunikációját, de a hivatalos oldalon található nyilatkozatoktól émelyeg a gyomrom. Más csapatoknál is jellemző ez a motivációs beszédbe oltott hittérítős szöveg? Larry Mayer néha válaszol kérdésekre, de azon kívül az érintettek, Nagy és Pace (vagy a beszédíróik) részéről csak a BS megy. Pride, pride, pride meg még több extra munka. Mintha ezeken múlna dolog. Attól nem lesz jobb, ha az alkalmatlanság szorgalommal párosul.
Én nem követem más csapatok kommunikációját, de a hivatalos oldalon található nyilatkozatoktól émelyeg a gyomrom. Más csapatoknál is jellemző ez a motivációs beszédbe oltott hittérítős szöveg? Larry Mayer néha válaszol kérdésekre, de azon kívül az érintettek, Nagy és Pace (vagy a beszédíróik) részéről csak a BS megy. Pride, pride, pride meg még több extra munka. Mintha ezeken múlna dolog. Attól nem lesz jobb, ha az alkalmatlanság szorgalommal párosul.
mortirolo
idézem a Michigannél éppen csúnyán leégő, évi uszkve 9 millió dollárt kereső Jim Harbaugh-t:

r.baggio
Most megnyugodtam. 😊

Azt hiszem valami ilyesmi edző kellene nekünk:
 www.youtube.com/watch?v=tknXRyUEJtU
több mint 3 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 479 — no es importante
mortirolo
idézem a Michigannél éppen csúnyán leégő, évi uszkve 9 millió dollárt kereső Jim Harbaugh-t:

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Patriciával szemben (aki Naggyal egy időben lett kinevezve HC-nak) Nagynak némi hitelességet még kölcsönöz a 2018-as divízió elsőség. Most inkább mondanám azt, hogy 1 évet még kap.

Az mondjuk nála is probléma, hogy elsősorban az ő csapatrésze a sáros.
Kampman
2018-ban azért estél ki, mert az offense szart sem tudott. De a védelem bevitte a csapatot.
2019-ben azért lett 8-8 (mert a Lionsban egyszer Driskel egyszer még Blough irányított, a Vikingsban meg Mannion), mert az offense szart sem tudott, de még annyit sem mint 2018-ban. De legalább a védelem visszaesett.
2020-ban az offense szart sem tud, még annyit sem mint 2019-ben, de legalább már a saját iranyítóját is játszathatta. A legjobb elkapója alig várja hogy elhúzhassa innen a belét.
Ez Matt Nagy offense.

Totálisan szétesett a faszi, úgy néz ki elveszti az öltözőt is.
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 353
Patriciával szemben (aki Naggyal egy időben lett kinevezve HC-nak) Nagynak némi hitelességet még kölcsönöz a 2018-as divízió elsőség. Most inkább mondanám azt, hogy 1 évet még kap.

Az mondjuk nála is probléma, hogy elsősorban az ő csapatrésze a sáros.
több mint 3 éve
Amit Nagy lenyilatkozott az remélem nagyon sokaknál nyitja a bicskát. Az oké hogy a védelem tegnap minősíthetetlen volt, de pont ő az első ilyen meccs után tulajdonképpen beleáll a védelembe? Pont ő? Akinek az offense 3 éven át semmire nem való és csak egyre rosszabb? Minden amit elért itt csak és kizárólag a védelemnek köszönheti. Akiknek a legjobb éveit baszta el az ő munkájával, amit az offensezel vegzett.
Okádék.

Hpeter: szerintem lesznek változások. A csapat totálisan szétesett. S ha a védelem tényleg szkippeli a szezont innentől, akkor nagyon súlyos vereségek elé nézünk.
több mint 3 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 404 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Az a baj nem látom, hogy itt kirugások lennének, Nagyot megmenti az egy jó szezonja, ha a számokat nézzük még mindig jóval több a nyert, mint vesztes meccse. Pagano egész évben ugyanazt erőlteti, a játékokat nem tudom kihívja de teljesen mindegy is. Nincs QB nincs OL, nincs elképzelés és még Cap se lesz jövőre.

több mint 3 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914
Eddig nem lehetett annyira ekézni a D-t de ez mégis mi a franc volt? Ahol ennyi pick és pénz van ölve a D-be ott nem lehet olyan hogy egy stopot csinálsz az egész meccsen. Pagano ezt szőtte ki a bye week alatt? 3&10 3 emberes rush? Ràadásul Mack késleltetett tehát mondjuk 2,5. Mack ès Quinn... Nem hogy sacket nem csináltunk, de egész meccsen 1x ütöttük meg Rodgerst. Ketten együtt 33 millát visznek el a capből. Jackson os kezd aggasztóan szarul játszani. A twitteren tud magyarázni hogy senki nem dob rá... Tegnap a fasz rossz végén volt egész este...Pagano nagy visszalépés, ebből azvállományból sokkal többet kéne kihoznia. Ezt a Nichols mint NT dolgot is elfelejthetnék már. Ő egy jobb rotációs DE nem pedig full time NT. Busz nagyságú helyeken rohangált középen a Packers. Azt vártuk hogy az O fos lesz, de hogy a D így leégjen egy prime time meccsen azt azért nem...
Tomcsik
Hát utálni fogtok ezért a kommentért, pedig eskü nem geciskedésből írom, de pont ez volt a bajunk Mack-kel. HoF szintű, ha van kedve futballozni és sehol semmi, ha nincs.

Kár érte, mert Fangio alatt egy korszakos védelem vezére lehetett volna.
Amadeus
Kiragadtad a szar tengerből a lehető legkisebb problémát ha nevezhető ez egyáltalán annak, hogy Pagano egy analfabéta
ricsiii83
Pagano szerepe nem kérdés.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 339
Eddig nem lehetett annyira ekézni a D-t de ez mégis mi a franc volt? Ahol ennyi pick és pénz van ölve a D-be ott nem lehet olyan hogy egy stopot csinálsz az egész meccsen. Pagano ezt szőtte ki a bye week alatt? 3&10 3 emberes rush? Ràadásul Mack késleltetett tehát mondjuk 2,5. Mack ès Quinn... Nem hogy sacket nem csináltunk, de egész meccsen 1x ütöttük meg Rodgerst. Ketten együtt 33 millát visznek el a capből. Jackson os kezd aggasztóan szarul játszani. A twitteren tud magyarázni hogy senki nem dob rá... Tegnap a fasz rossz végén volt egész este...Pagano nagy visszalépés, ebből azvállományból sokkal többet kéne kihoznia. Ezt a Nichols mint NT dolgot is elfelejthetnék már. Ő egy jobb rotációs DE nem pedig full time NT. Busz nagyságú helyeken rohangált középen a Packers. Azt vártuk hogy az O fos lesz, de hogy a D így leégjen egy prime time meccsen azt azért nem...
Tomcsik
Hát utálni fogtok ezért a kommentért, pedig eskü nem geciskedésből írom, de pont ez volt a bajunk Mack-kel. HoF szintű, ha van kedve futballozni és sehol semmi, ha nincs.

Amadeus
Kiragadtad a szar tengerből a lehető legkisebb problémát ha nevezhető ez egyáltalán annak, hogy Pagano egy analfabéta

több mint 3 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914
Tomcsik

criminal lawyer or criminal lawyer?