NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 4 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 790 — Bears & Illinois fan
Apró off, a Miami kivágta Howardot.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Ahhoz hogy itt változások legyenek GM pozíciótól lefelé vereségek kellenek. Alapban Pace személyisége, kora, háttere már 2015-ben egy teljesen más típus volt, mint mondjuk jelentette Emery kiválasztása, s nekem elsősorban George az, akiben látom, hogy nagyon szeretné, hogy az ő neve is bekerüljön azok közé, akik a jobb tulajok közé tartoznak. Ezt láttam a Pace kinevezésben, hogy egy merőben új irányvonalat akart egy fiatal, dinamikus GM-el elindítani. Az más kérdés, hogy ez lett belőle. Ettől függetlenül GM-től felfele is komoly bajok vannak, de ott úgyse lesz váltás.

6 meccsből 4-et el kell veszteni, s akkor szerintem repül mindenki, már csak azért is, mert ebben az esetben egy 2-8-as szezon végét sikerülne prezentálni. Ebből 2 adott, s reméljük a Packersnek lesz tétje az utolsó meccsnek. A Vikings talán ver minket Minneapolisban, de a maradék 3-at tulajdonképpen lehet nyerni. Texans, Lions, Jaguars. S azt még mindig látjuk, hogy a védelem tud annyit, hogyha kiszalad egy közepes támadóteljesítmény, akkor nyerjünk. Bár Pagano csak azért nem kerül előtérbe a mai passz elleni védekezésért, mert az offense a menetrendszerű betlit hozta. Szomorú, hogy egyébként ezért kell szorítani, hogy a csapat kikapjon. De nincs az a futball szakmai döntés, ami ezt a GM&HC párost a helyén tartja innentől, ha nem jön egy 180 fokos fordulat, amit nehéz elképzelni. A baj itt azon van, hogy George és Phillips futball szakmai, vagy érzelmi és gazdasági döntést hoznak. Mert azt tudjuk, hogy Pacet kedvelik, nem keveset beinvesztáltak vele közösen az infrastruktúrába is.

A cap szituáció, az offense jelenlegi personel helyzete, a védelem kora nyilván nem kecsegtető, de ezt egyetlen egy poszt rögtön más megvilágításba tudná helyezi. S ez nem a bal oldali tackle, ami szintén nagyon fontos lenne.
tüsi91
Ebben igazad van, nem is vezet általában jóra, de ha egy langyos, semmire sem jó 8-8 lesz, még a végén megússzák. Akkor vagy 10-6, vagy 6-10.........

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Ahhoz hogy itt változások legyenek GM pozíciótól lefelé vereségek kellenek. Alapban Pace személyisége, kora, háttere már 2015-ben egy teljesen más típus volt, mint mondjuk jelentette Emery kiválasztása, s nekem elsősorban George az, akiben látom, hogy nagyon szeretné, hogy az ő neve is bekerüljön azok közé, akik a jobb tulajok közé tartoznak. Ezt láttam a Pace kinevezésben, hogy egy merőben új irányvonalat akart egy fiatal, dinamikus GM-el elindítani. Az más kérdés, hogy ez lett belőle. Ettől függetlenül GM-től felfele is komoly bajok vannak, de ott úgyse lesz váltás.

6 meccsből 4-et el kell veszteni, s akkor szerintem repül mindenki, már csak azért is, mert ebben az esetben egy 2-8-as szezon végét sikerülne prezentálni. Ebből 2 adott, s reméljük a Packersnek lesz tétje az utolsó meccsnek. A Vikings talán ver minket Minneapolisban, de a maradék 3-at tulajdonképpen lehet nyerni. Texans, Lions, Jaguars. S azt még mindig látjuk, hogy a védelem tud annyit, hogyha kiszalad egy közepes támadóteljesítmény, akkor nyerjünk. Bár Pagano csak azért nem kerül előtérbe a mai passz elleni védekezésért, mert az offense a menetrendszerű betlit hozta. Szomorú, hogy egyébként ezért kell szorítani, hogy a csapat kikapjon. De nincs az a futball szakmai döntés, ami ezt a GM&HC párost a helyén tartja innentől, ha nem jön egy 180 fokos fordulat, amit nehéz elképzelni. A baj itt azon van, hogy George és Phillips futball szakmai, vagy érzelmi és gazdasági döntést hoznak. Mert azt tudjuk, hogy Pacet kedvelik, nem keveset beinvesztáltak vele közösen az infrastruktúrába is.

A cap szituáció, az offense jelenlegi personel helyzete, a védelem kora nyilván nem kecsegtető, de ezt egyetlen egy poszt rögtön más megvilágításba tudná helyezi. S ez nem a bal oldali tackle, ami szintén nagyon fontos lenne.
több mint 4 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 013
Trubival mi van különben ??
Hogy hogy nem ő a csere QB ?
Hétvégén ő fog kezdeni ?
Rózsa Sándor (betyár)
Vàll sérülése van mert Nagy a Saints ellen beküldte egy trükkös játékra ahol agyonverték egy 3 yardos futásért... Buy week jön ha se Foles se Trubisky nem épül fel Bray kezd...
Tomcsik
Már csak FA játékost lehet hozni.
Bazzani
Bocsáss meg bye week 😊 ezt dobta a szótár nem figyeltem 😊

Szerkesztette: Tomcsik

több mint 4 éve
Itt totális reset kell. Az egész stábot ki kell csapni év végén. Pace 6 év alatt nem tudott QB-t találni a csapatnak, pedig voltak lehetőségek. Ami még bosszantóbb hogy mindig a lehető legrosszabb opciót tudta megtalálni ami még draft cetli vesztésével is járt. Hihetetlen hogy évről évre teljesen ignorál posztokat. Hogy gondolta hogy az O falat Ifedi majd jobbá teszi? Hatalmas probléma volt már tavaly is és semmit nem csinált vele. Volt 1-2 jobb FA igazolása, de ott is több volt az olyan aki hatalmas pénzeket vitt el a semmiért. Emelett egyre inkább úgy látszik hogy az edző választással os besült 2x is. Mondjuk hogy Fox mennyire volt az ő edzője az kérdéses. A D-t szépen össze rakta, de ez így 6 év alatt kevés. Nagy megbukott. Az egyenlőre pozitív mérlegéhez nem sok köze van. A D és Fangio nélkül messze nem állna így. Amiért őt idehozták azt nem tudta teljesíteni. Ugye az elvárás az volt hogy Trubiskyt felépítse és létre hozzon egy KC szerű támadó gépezetet. Ez a 3. éve és a liga legszarabb támadó egységét sikerült letennie az asztalra. A csapaton látszik hogy fegyelmezetlen és szarul felkészített. Alapvető hiányosságok vannak. Lehet hogy jó motivátor meg club dub meg minden, de aki felelős ezért az offensért annak mennie kell, márpedig nagyobb felelős mint az “ O guru HC” nincs... Minden àron kell egy QB mert nem mehetsz neki még egy szezonnak Folessal mint kezdő. Ha Wilson kicsúszik a top10-ből fel kell menni érte, ha nem akkor Traskot húzzuk be és minden muníciót az O falba kell tenni. Ez a fos nézhetetlen hétről- hétre...

több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 659 — Axel Foley
Hétvégén ő fog kezdeni ?
Rózsa Sándor (betyár)
Vàll sérülése van mert Nagy a Saints ellen beküldte egy trükkös játékra ahol agyonverték egy 3 yardos futásért... Buy week jön ha se Foles se Trubisky nem épül fel Bray kezd...
Tomcsik
Már csak FA játékost lehet hozni.

több mint 4 éve
Hétvégén ő fog kezdeni ?
Rózsa Sándor (betyár)
Vàll sérülése van mert Nagy a Saints ellen beküldte egy trükkös játékra ahol agyonverték egy 3 yardos futásért... Buy week jön ha se Foles se Trubisky nem épül fel akkor Bray kezd...

több mint 4 éve
Be lettünk árazva, ahogy évek óta szinte mindig (2018 a kivétel, ott csak a PO-ban).
Irányító, támadófal, futójáték, játékhívás -edző, manager -szar. Robinsont vedd ki a támadóktól és megkapod az elmúlt évek legszarabb támadósorát ligaszinten.

A védelem jó, de nem annyira, hogy ezt a silány O teljesítményt elrejtse. Arra valószínűleg nem sok védelem lenne képes. Pagano alatt lágyult a D, de tegnap már labdát is szereztek. Most már ott tartunk, hogy nekik kell pontokat is szerezni, mert egyébként nem megy.

Már sajnálom, hogy a Lionsos fiú elejtette a győztes TD-t, ahogy a Giants (vagy a Falcons elleni fordítást) legyőzését is. Most 3-7-tel állnánk, ami sokkal közelebb van a valósághoz, mint az 5-5.

Ami a legszomorúbb, ha tabula rasa lesz (mindenkit kirúgunk), akkor is gúzsba kötött kézzel kezdhet az új garnitúra. Nem lesz itt csapat évekig megint, ráadásul mennyire leszünk vonzó célpont bárkinek?

Szerkesztette: csi77

Hajrá Bad Bones!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Hétvégén ő fog kezdeni ?
több mint 4 éve
De most komolyan szerinted miért jó Foles? Mondd el hogy Te mit látsz jót a játékában? Engem komolyan érdekelne. Ne a mai meccset vegyük, vegyük azt a 7 meccset amit játszott. Jobb és kevésbé jobb védelmek ellen. Vagy róla nem lehet lenni más véleménnyel? Vagy csak a körülmények a hibásak?
Senki nem várja tőle, hogy egyedül nyerjen, de egyelőre ott tartunk, hogy Trubisky játékához képest sikerült egy masszívat visszalépni. S igen Foles nehéz helyzetben van, tényleg. De ő sem segít másokon. Se a playcallon, se a támadófalon, az elkapókon meg végleg nem. Nick Foles olyan játékos vagy picit rosszabb mint amilyen körülmények közé berakod. Sok van ilyen, meg vannak legalább 15en olyanok, akik a körülmények ellenére átlagban jobbá teszik a körülöttük játszókat. Én ezért tartom csere QB-nak, és semmi többnek. De ha visszaolvasod én ezt mondtam áprilisban, nyáron, amikor beállt stb. De tényleg nagyon érdekelne, hogy Foles a játék melyik elemében játszik egy game manager szintet? Nekem a Bucs és a Saints elleni meccse volt ilyen. A többi nem... Köztük egészen "kiváló" teljesítmények.

Mégegyszer senki nem vitatja, hogy szar helyzetben van, mindenki látja, hogy az offense komplett 0. Senki nem várja el, hogy hátára kapja a támadósort és felszórjon 30 pontot. Viszont tényleg ez a szint, amit tud hozni?

Szerkesztette: tüsi91
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 775 — Így remélem megfelelek nektek.....
Gyógyulást Folesnak, vlszeg ez volt az utolsó NFL meccse, ha csak vmi csoda nem történik, a Bearsben biztosan. Sajnálom, hogy nem tudott élni a lehetőséggel és nem is segítették túlzottan. Remélem még időben találtok egy megfelelő támadót ennek a védelemnek. Megérdemelnék. Persze ehhez új HC is kellhet. Speciel Paganot sem lehet kizárni.
több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 14 770 — "Grammar maci"
Szerintem Nick Foles a sok résztvevős játék egyike. Ha körülötte klappol minden tud jól játszani. Ha a sok résztvevő egyike nem klappol, akkor nem. Ha több akkor Nick Foles komplett katasztrófa. Nekem ilyen QB nem kell. Pont az a limitált játékos, aki mindig is volt, s igen a körülmények csak rosszabbá teszik. De Nick Foles rosszabb, mint Mitchell Trubisky. Ezzel mindent el lehet mondani Nick Folesról.

Nem az ő hibája. De itt a playcall nem teszi jobbá a QBt. A QB nem teszi jobbá a playcallt. Az OL nem teszi jobbá a QB-t, a QB nem teszi jobbá az OL-t. És sorolhatnánk. Nick Foles rossz. S ezen nem változtat az sem, hogy mindenki más is.
tüsi91
Húha tüsi, őszintén várom az elemzésedet arról hogy tudná Foles jobbá tenni a playcallt illetve az OL-t. Van a mai nflben olyan qb aki ezekkel a problémákkal együtt is képes lett volna ma pl normális teljesítményt nyújtani???????
davemayer
Igen.
Vannak. Szerintem legalább 15-én, akik mondjuk ezekből a field pozíciókból nem 6 pontot tesznek fel. Folesban nincs semmi amit tisztelni kell. Nincs lába, nincs karja, s baszhatja hogy érti a játékot. Ezeket a QBkat szeretik cserének. Ezért Nick Foles egy kibaszott csere QB.

Sorolom. Játék meghosszabbítás. Mobilisság, Pocket presence. Ball placement, Ball velocity.
Az első hármat aligha kell ecsetelnem. Mindegyikben 0.
Utóbbi kettő. Az INT, nálam Foles. Bravúrral elkapható passz. Későn, magasan, mögé, lassan. Ha vezeti Miller, akkor 30 yardos játék. Helyette? 40-ről jött a Vikings.
4&9. Miller 2 yard előny. Bravúrral elkapható passz. Túldobta.
Smith PBU Robinson ellen. Későn. Lassú passz. Rengeteget van a levegőben, s magasan, hogy Robinson ne tudja fedezni a testével. 20 yardos játék helyett punt.

Félreértés ne essék Foles szar körülmények között van. De akkor soroljuk azokat is, hogy Foles miben jó?
tüsi91
Ok én többet nem szólok hozzá ezek után a Foles-témához, ha látva ezt a meccset neked ez a reakciód akkor hagyjuk. 15 qb, az.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Szerintem Nick Foles a sok résztvevős játék egyike. Ha körülötte klappol minden tud jól játszani. Ha a sok résztvevő egyike nem klappol, akkor nem. Ha több akkor Nick Foles komplett katasztrófa. Nekem ilyen QB nem kell. Pont az a limitált játékos, aki mindig is volt, s igen a körülmények csak rosszabbá teszik. De Nick Foles rosszabb, mint Mitchell Trubisky. Ezzel mindent el lehet mondani Nick Folesról.

Nem az ő hibája. De itt a playcall nem teszi jobbá a QBt. A QB nem teszi jobbá a playcallt. Az OL nem teszi jobbá a QB-t, a QB nem teszi jobbá az OL-t. És sorolhatnánk. Nick Foles rossz. S ezen nem változtat az sem, hogy mindenki más is.
tüsi91
Húha tüsi, őszintén várom az elemzésedet arról hogy tudná Foles jobbá tenni a playcallt illetve az OL-t. Van a mai nflben olyan qb aki ezekkel a problémákkal együtt is képes lett volna ma pl normális teljesítményt nyújtani???????
davemayer
Igen.
Vannak. Szerintem legalább 15-én, akik mondjuk ezekből a field pozíciókból nem 6 pontot tesznek fel. Folesban nincs semmi amit tisztelni kell. Nincs lába, nincs karja, s baszhatja hogy érti a játékot. Ezeket a QBkat szeretik cserének. Ezért Nick Foles egy kibaszott csere QB.

Sorolom. Játék meghosszabbítás. Mobilisság, Pocket presence. Ball placement, Ball velocity.
Az első hármat aligha kell ecsetelnem. Mindegyikben 0.
Utóbbi kettő. Az INT, nálam Foles. Bravúrral elkapható passz. Későn, magasan, mögé, lassan. Ha vezeti Miller, akkor 30 yardos játék. Helyette? 40-ről jött a Vikings.
4&9. Miller 2 yard előny. Bravúrral elkapható passz. Túldobta.
Smith PBU Robinson ellen. Későn. Lassú passz. Rengeteget van a levegőben, s magasan, hogy Robinson ne tudja fedezni a testével. 20 yardos játék helyett punt.

Félreértés ne essék Foles szar körülmények között van. De akkor soroljuk azokat is, hogy Foles miben jó?
több mint 4 éve
mortirolo Chicago Bears 1 061
Wilsonnal meglenne a 8-8.
több mint 4 éve

tüsi91

Nem azt mondom hogy nem hibázik, vagy nincs olyan play ami nem az ő hibája. De azt számon kérni rajta hogy ő miért nem képes kb egyedül nyerni? Mondom, se futójáték, se ol, se normalis segítség a sidelinetól. Sok sikert, erre jelenleg senki nem lenne képes, nem hogy Foles. Ezt azért kezdetnek igazán elismerhetnéd, nem szép szerintem hogy bármi van ő van elővéve - olvasd vissza az eredmenykövetőt.

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
" Ne kezdjük már el a védelmet hibáztatni! Persze nem Fangio szint, de hány csapat támadó sora tudna egy ilyen védelemmel SB-t nyerni? 10? Hány csapat védelme tudna ezzel a támadó sorral SB-t nyerni? 0?"

Most még labdát is szereztek...
mortirolo
Sztem a védelemre most senkinek egy szava sem volt. Ezzel szemben amit ma Foles kapott az eredménykövetőben azt egy viccnek tartom, már elnézést. Mindenkit szétvertek volna ma, senki sem tudott volna haladni veluk, Millernek 2 labda elmegy a kezei közt (nem sima elkapás egyik sem de nem is elkaphatatlan ha a kezei közt megy át könyörgöm, még ha egy kézzel nyújtózva sem éri el elhiszem hogy tutira túl van dobva).

Mind1, lelketek rajta, nekem az a véleményem hogy Foles nem az a QB aki egy ilyen helyzetből kirángatna, de hogy semmi esélyt nem kap a csapattól a bizonyításra az 100%. Végig félti az életét, nem tud egy passzba sem beleállni, a végén amikor már mindenáron passzolni kell az incompletért akkor meg is sérült. De biztos hogy az ő hibája, hiszen limitált szegényem.
Nincs kerék az autón de mi a motort hibáztatjuk hogy kevés benne a kakaó azért nem megy normálisan a verda...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Mindenkit kirúgni! Túl sok ez a 5 győzelem...
több mint 4 éve
" Ne kezdjük már el a védelmet hibáztatni! Persze nem Fangio szint, de hány csapat támadó sora tudna egy ilyen védelemmel SB-t nyerni? 10? Hány csapat védelme tudna ezzel a támadó sorral SB-t nyerni? 0?"

Most még labdát is szereztek...
több mint 4 éve
Azt ne mondjátok már hogy ez a meccs Foles hibája... lehet szidni, nem top qb de baszki semmit nem látunk abból amit ki tudna hozni ebből a csapatból. 0 futójáték, 0 pass prot, 0 play design, és kegyetlen szar playcall - melyik qb tudna így meccset nyerni?!

A szezonunk véget ért, remélem Nagy és bandája ki lesz rúgva év végén bár meglepne ha így lenne, ismerve magunkat várunk még 2 évet, hátha a vak látni fog.

Addigra a D is lepusztul újra természetesen, jó kilátások mondhatom. Pedig ez a jelenlegi garnitúra +2 értelmes O line emberrel és jó play design-nal simán PO-s lenne a mai NFC-ből.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
A playoff elúszott, nem mintha reálisan lett volna esély rá.
Innentől kezdve az ideális 6 vereség lenne.
Adják meg nekünk a reményt.

Újabb szégyenletes offense teljesítmény.
több mint 4 éve
A futás megállításos téma.
Következtetést nem vonok le belőle csupán megállapítom.
A Titans és a Vikings offense számomra tényleg hasonló. Erős futójátékra épülő offense, amelyből jönnek a play-action passzok. A különbség, hogy a Vikingsnál talán több szélső futás, ami nem véletlen, mert Cook mintha jobban gyorsulna, mint Henry, aki inkább izomból tud menni, de ha felgyorsul... A Vikings talán több roll-out playactionből.
Lényeg a lényeg nekem tetszett, amit a védelem csinált a Titans ellen. Nincsenek pontos számaim, de sokkal több 3 emberes DL volt fenn, s alapjában mindenki megfelelő munkát végzett. Leigazoltuk ezt az Anthony Rush nevű szép nagydarab fiatalembert, ő is elég masszív nose. McCullers szépe zabálta a lyukakat, érdekes lesz ha netán aktiváljuk őt is. A védelemtől hasonlót várok, a cornerek megint tesztelve lesznek és ebbe belefér, hogy egyszer elvesztik az embert. Már amennyire Skrine elvesztette Brownt... Jó védekezés volt, de jobb passz és jobb elkapás. Előfordul.
Cousinst ismerjük és előbb-utóbb minden rossz széria megszakad, miért ne ma történne neki. De tudjuk mit nem tud és ezt a védelem 2018ban, tavaly meg pláne megmutatta. A frontnak jól kell játszania, s akkor nem kapunk annyi pontot, amellyel egy közepes offense ne nyerne. De ugye innen jönnek a kérdések.
több mint 4 éve
Ha ma kikapunk a Vikingstől, akkor közelebb leszünk a csoport utolsó helyéhez, mint a playoffhoz. Csak úgy mellékesen.
tüsi91
Annyira összesűrűsödik az nfc mezőnye jelenleg hogy a playoffot szerintem nyugodtan tegyük zárójelbe. Jelenlegi szituacióban nem is vagyunk PO csapat, pedig a nyerhető meccsek jönnének... ha csak a 3 meccsből egyet fogunk meg ezt akkor sikerülne, így még ha ma nyerünk akkor is necces. De hogy nyernénk? Rájönnek hogy passzjáték kell min 80%-ban? Tudunk mi olyan változatosan játszani hogy haladjunk is de ne is verjék össze a qb-nkat? Aligha.
davemayer
Pont azzal fogtok nyerni, ha passzjáték kell majd tőlünk 80%-ban...
Kirknek az ilyen meccseken átlagon felüli diszkomfortja van. 🙂
Ha tudtok passzt siettetni, márpedig ilyen védelemmel, mint a tiétek tudtok, figyelemmel persze arra, hogy milyen szépen megvédi a falunk amúgy is Cousinst, ja nem...

A kulcs az az lehet, hogy Cookot és a futásunkat milyen mértékben ölitek meg...
PatrickSKOL
Kemény rangadó, de ettől még nem valószínű, hogy bárkit meg akarnánk ölni.
Legfeljebb Wims..........)

Hajrá Bad Bones!
több mint 4 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 404 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Nagy mint offensive edző mindenféle tekintetben elbukott. Nekem picit olyan érzésem van, hogy ez a playcall átadás nem szól másról, minthogy bukjon bele Lazor is, s akkor Nagy legalább ezt ledobhatja magáról, hogy nem a playcall miatt volt rossz az offense. Mert azt nem látom, hogy hosszútávon jobb lenne az offense Lazor hívásaival. AZt el tudom képzelni egyébként, hogy hétfőn jobban fog kinézni az offense, de a maradék 7 meccsen overall nem. Az OL ignorálása Pace egyik legnagyobb bűne, amellett, hogy 6 év alatt nem tudott egy a 6-osnál jobb QB-t idehozni, sőőt még sikerült is nem keveset visszalépni. Az Nagy felelőssége, hogy ebből a szerény képességű keretből is csak ennyit tud kihozni, hogy Trubisky csak rosszabb lett a keze alatt, de azt is megmutatta, hogy az ő QB-ja pont ilyen rossz ebben a támadó szisztémában (illetve minden szám alapján rosszabb is). Szóval amit ő hozott offense az totálisan megbukott, most kis mentsvár lehet az hogy a playcall legalább nem az ok, ha Lazorral sem fog menni.

Talán mondhatom többes számban, hogy mi szurkolók menesztenénk mindenkit, mert ezzel az ember legalább azt a reményt megadná magának, hogy minden jobb lesz majd egy új vezetőséggel és új edzőkkel. Viszont akik erről döntenek ők gazdasági tényezőket is nézik. Nagy 5 évre írt alá, ez a 3. szezonja. Pace szerződése 2021-es szezon végéig szól.

A playoff részvétel biztosítaná mind Pacet, mind pedig Nagyot.
Az esetleges nem PO részvétel az már érdekesebb lesz mindenkinek, ha azt nézzük, hogy 5-1ről nem lenne meg egy olyan évben, ahol már 7-en is bejutnak, egy olyan évben, ahol a tavalyi NFC győztes tulajdonképpen a sérülések miatt kiesett a képből. A maradék 7 mérkőzésből csupán a két Packers elleni az, ahol pozitív mérlegű az ellenfél, az a két meccs szerintem instant bukta is, azaz ha így lenne Nagy mérlege 1-5 lenne a Packers ellen. Pace 2-10. (Vikings 2x, Lions, Texans, Jaguars a maradék).

De ha a gazdasági szempontokat figyelembe vesszük és szimplán érzelmileg és az alapján döntünk, amit látunk nem kérdés, hogy menniük kellene.

---

Ami a hétfői Vikings elleni hazai mérkőzést illeti. Az ellenfelünk felszálló ágban van, két remek győzelemmel a csoportriválisok ellen. Futni tudnak, az irányítójuk olyan mobilis, mint a mienk. Az elmúlt két évben elsősorban itthon tökéletesen megmutattuk mit kell ellenük tenni a védelemnek, hogy limitálják erősen őket. A Titans hasonló csapat, erős futójátékra épülő explozív passzjáték. A védelem ott megoldotta, mert 17 engedett ponttal meccset kellene nyerni. De ha nem szereznek labdát, akkor ez is épp olyan meccs lehet, mint a Titans elleni.

Montgomery out. Remélem nem jelenti azt, hogy Patterson több lehetőséget kap.
A támadófalba még talán Whitehair visszatér a Covid listáról, de nem edzett a Rams meccs óta.

Én győzelmet várok valami low scoring meccsen, de ha nem akkor egy lépéssel közelebb kerülünk ahhoz, hogy legalább némi reményt kapjon az ember.
tüsi91
Elvileg Lamar Miller lesz aktiválva, 2018 után először játszhat. Túlhajszolva biztosan nincs.
alatriste
Van egy draftolt futonk, aki eddig egy másodpercet sem kapott, a csodás vezetés azért megnézhetné mennyire életképes.

több mint 4 éve
Ha ma kikapunk a Vikingstől, akkor közelebb leszünk a csoport utolsó helyéhez, mint a playoffhoz. Csak úgy mellékesen.
tüsi91
Annyira összesűrűsödik az nfc mezőnye jelenleg hogy a playoffot szerintem nyugodtan tegyük zárójelbe. Jelenlegi szituacióban nem is vagyunk PO csapat, pedig a nyerhető meccsek jönnének... ha csak a 3 meccsből egyet fogunk meg ezt akkor sikerülne, így még ha ma nyerünk akkor is necces. De hogy nyernénk? Rájönnek hogy passzjáték kell min 80%-ban? Tudunk mi olyan változatosan játszani hogy haladjunk is de ne is verjék össze a qb-nkat? Aligha.
davemayer
Pont azzal fogtok nyerni, ha passzjáték kell majd tőlünk 80%-ban...
Kirknek az ilyen meccseken átlagon felüli diszkomfortja van. 🙂
Ha tudtok passzt siettetni, márpedig ilyen védelemmel, mint a tiétek tudtok, figyelemmel persze arra, hogy milyen szépen megvédi a falunk amúgy is Cousinst, ja nem...

A kulcs az az lehet, hogy Cookot és a futásunkat milyen mértékben ölitek meg...
PatrickSKOL
En a saját stratégiánkról beszéltem... 😊
Az Otek ellen egyértelműen a futás elleni D a kulcs, bár ezzel együtt ha sikerül is Cousins megverhet minket passzal is. Minden sorozat megszakad egyszer, az övé is.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal