NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 4 éve
Akkor a mai elé.Biztos, hogy nem az hogy nyerünk... 😀
Massie (RT) - IR
Spriggs (backup RT) - Covid IR
Whitehair (C) - out
Mustipher (backup C) - out
(Daniels (LG) - IR már korábban)
Robertson-Harris (DL) - out
Jenkins (DL) - out
Trubisky (QB) - out
Bush (S) - Covid IR
Wims (WR) - eltiltott
Aktiválva PS-ből:
Dwayne Harris (WR/PR)
Badara Traoré (OT)
Dieter Eiselen (C)
Daniel McCullers (DL)
Tyler Bray (QB)
Kezdő OL:
Leno-Hambright-Bars-Ifedi-Coward
Avagy
7.körös sok éve kezdő rossz LT- 7.körös rookie 0 snap eddig - tavalyi UDFA guard, 2016ban játszott utoljára centert, első kezdő meccs-starting RG - első karrier RT kezdő meccs
A cserék 0 NFL snap. Biztos hogy most fog történni még valami. 😁
tüsi91
Jó szurkolást!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Akkor a mai elé.Massie (RT) - IR
Spriggs (backup RT) - Covid IR
Whitehair (C) - out
Mustipher (backup C) - out
(Daniels (LG) - IR már korábban)
Robertson-Harris (DL) - out
Jenkins (DL) - out
Trubisky (QB) - out
Bush (S) - Covid IR
Wims (WR) - eltiltott
Aktiválva PS-ből:
Dwayne Harris (WR/PR)
Badara Traoré (OT)
Dieter Eiselen (C)
Daniel McCullers (DL)
Tyler Bray (QB)
Kezdő OL:
Leno-Hambright-Bars-Ifedi-Coward
Avagy
7.körös sok éve kezdő rossz LT- 7.körös rookie 0 snap eddig - tavalyi UDFA guard, 2016ban játszott utoljára centert, első kezdő meccs-starting RG - első karrier RT kezdő meccs
A cserék 0 NFL snap. Biztos hogy most fog történni még valami. 😁
több mint 4 éve
mortirolo
1 061
Az utóbbi évek legjobb Bears irányítója, Josh McCown aláírt a Houston Texans-hoz.
több mint 4 éve
mortirolo
1 061
Ha egy olyan szintű védelemmel, mint Fangio-é volt, nem nyertünk semmit, akkor már Mr. Pace főnökeinek is tudnia kellene, hogy pontok nélkül idén sem fogunk. Vagy építünk falat és akkor Foles is jó, vagy szerzünk egy Wilson-t irányítónak. Az előbbi könnyebb.
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
2018-ban Sitton már nagyon messze járt.Kush kezdett LGben, aztán váltotta Daniels. Long volt a jobb guard már amikor nem hagyott ki 8 meccset, amikor Witzmann volt az RG.
A védelem olyan szinten játszott, hogy az offensenek legtöbb meccsen a minimális is elég volt.
több mint 4 éve
Meggyozodesem h 2018ban mi jutunk be a sb-ba a rams helyett. Lefogtuk oket teljesen az alapszakaszban, Fangio Djével semmit sem tudott kezdeni McVay. Nehezebb lett volna ezt idegenben megismételni de nem lett volna lehetetlen feladat. De mind1 ezt már sosem tudjuk meg es sajnos az élet bebizonyította h Fangio fontosabb volt mint varhato, amit ő felépített az nélküle nem úgy megy.Megnéztem volna én az elmúlt 2 szezont is egy jó playcallal, egy közepes offense linenal meg egy jó irányítóval. Meg az ideit is nézném szívesen így. De legalább az egyiket.Őszintén. Kell 2 tackle és legalább egy guard. Mert Ifedi azért távol van a jótól. Angol nyelven úgy mondják serviceable. Na ha a 4-5. legjobb támadófalembered ilyen az oké, ha a legjobb kezdőd legjobb embere az baj.Megnéztem volna ezt a 3 meccset egy közepesen szar OL-nal és jó playcallal. Vasárnap szopás lesz ha az OL-n múlik az bztos.
Vasárnap lesz Ifedi, én jobban örültem volna ha nincs, mert olyan sokat nem hoz, de legalább láthattuk volna a Simmons/Hambright duóból mindkettőt, így csak az egyiket.
Nincs Jenkins és Robertson-Harris, DL rotáció is szűkebb.
Ismét egy elég reménytelen meccsnek tűnik. Ez a 3 meccs azért helyre is teszi a csapatot.
tüsi91
davemayer
tüsi91
Az OLt akkor Long és Sitton korrektebben megoldották sokkal, kiváncsi lennék ha abba a csapatba beraktuk volna Folest hogy játszana. Még Trubi is MVP esélyesnek gondoltak azutan nyáron, nem én vagy vki más idióta, Vegas is... ezt míg élek nem felejtem el.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Megnéztem volna én az elmúlt 2 szezont is egy jó playcallal, egy közepes offense linenal meg egy jó irányítóval. Meg az ideit is nézném szívesen így. De legalább az egyiket.Őszintén. Kell 2 tackle és legalább egy guard. Mert Ifedi azért távol van a jótól. Angol nyelven úgy mondják serviceable. Na ha a 4-5. legjobb támadófalembered ilyen az oké, ha a legjobb kezdőd legjobb embere az baj.Megnéztem volna ezt a 3 meccset egy közepesen szar OL-nal és jó playcallal. Vasárnap szopás lesz ha az OL-n múlik az bztos.
Vasárnap lesz Ifedi, én jobban örültem volna ha nincs, mert olyan sokat nem hoz, de legalább láthattuk volna a Simmons/Hambright duóból mindkettőt, így csak az egyiket.
Ismét egy elég reménytelen meccsnek tűnik. Ez a 3 meccs azért helyre is teszi a csapatot.
tüsi91
davemayer
Szerkesztette: tüsi91
több mint 4 éve
Őszintén. Kell 2 tackle és legalább egy guard. Mert Ifedi azért távol van a jótól. Angol nyelven úgy mondják serviceable. Na ha a 4-5. legjobb támadófalembered ilyen az oké, ha a legjobb kezdőd legjobb embere az baj.Megnéztem volna ezt a 3 meccset egy közepesen szar OL-nal és jó playcallal. Vasárnap szopás lesz ha az OL-n múlik az bztos.
tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Őszintén. Kell 2 tackle és legalább egy guard. Mert Ifedi azért távol van a jótól. Angol nyelven úgy mondják serviceable. Na ha a 4-5. legjobb támadófalembered ilyen az oké, ha a legjobb kezdőd legjobb embere az baj.Vasárnap lesz Ifedi, én jobban örültem volna ha nincs, mert olyan sokat nem hoz, de legalább láthattuk volna a Simmons/Hambright duóból mindkettőt, így csak az egyiket.
több mint 4 éve
Kezdve ott, hogy ki fogja megvédeni az új QB-t? Vagy a teljes draft pick arzenált erre költjük? NGyerekek, ti miről beszéltek? Dak? Erre egy válasz van: NINCS PÉNZ! Olyan szar helyzetben vagyunk, hogy jövőre hiába vágunk ki mindenkit aki nem jó ( Massie, Trevathan,Quinn), akkor sincs. El kell fogadni. Jövőre nem lesz nagy változás.Felmerült bennem, hogy egy jó QB-re talán ráhajt majd a franchise. Nincs sok realitása, de ha kijön piacra miért ne. Nyilván járna vezéráldozatokkal. Robinson, Hicks mondjuk. De elég régóta nézzük szerintem, hogy tudjuk QB nélkül soha sehova nem fogunk eljutni, max az ilyen playoff közeli állapotig. Biztos engem vakított el a Superbowl óta megjárt 2 playoff alkalom.
A jövő évet a következőre kell felhasználni: Megteremteni az új FO. Majd be kell nyelni egy valag halott pénzt, hogy majd utána az új GM tudjon valamit kezdeni.
Minden másról felesleges beszélni. Ezt az évet ki kell élvezni, mert jövőre ez csak rosszabb lesz. Majd 2 év múlva gondolkozhatunk azon, hogy akkor most merre is menjen ez a franchise.
Toto21
Amúgy egyetértek és elég régóta hangsúlyozom, hogy ennek a keretnek 2 éve van együtt. Mármint ez meg tán a jövő évi. Ezen egy QB tudna lendíteni sokat. Na most ezt vagy megtalálod a drafton vagy megfizeted, ha néha van rá lehetőséged.
De azt mind tudjuk, hogy a helyzet szar és a rosteren 1 éven belül több lyuk lesz, mint egy átlag magyar alsóbb rangú úton.
Good job Mr. Pace.
tüsi91
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Gyerekek, ti miről beszéltek? Dak? Erre egy válasz van: NINCS PÉNZ! Olyan szar helyzetben vagyunk, hogy jövőre hiába vágunk ki mindenkit aki nem jó ( Massie, Trevathan,Quinn), akkor sincs. El kell fogadni. Jövőre nem lesz nagy változás.Felmerült bennem, hogy egy jó QB-re talán ráhajt majd a franchise. Nincs sok realitása, de ha kijön piacra miért ne. Nyilván járna vezéráldozatokkal. Robinson, Hicks mondjuk. De elég régóta nézzük szerintem, hogy tudjuk QB nélkül soha sehova nem fogunk eljutni, max az ilyen playoff közeli állapotig. Biztos engem vakított el a Superbowl óta megjárt 2 playoff alkalom.
A jövő évet a következőre kell felhasználni: Megteremteni az új FO. Majd be kell nyelni egy valag halott pénzt, hogy majd utána az új GM tudjon valamit kezdeni.
Minden másról felesleges beszélni. Ezt az évet ki kell élvezni, mert jövőre ez csak rosszabb lesz. Majd 2 év múlva gondolkozhatunk azon, hogy akkor most merre is menjen ez a franchise.
Toto21
Amúgy egyetértek és elég régóta hangsúlyozom, hogy ennek a keretnek 2 éve van együtt. Mármint ez meg tán a jövő évi. Ezen egy QB tudna lendíteni sokat. Na most ezt vagy megtalálod a drafton vagy megfizeted, ha néha van rá lehetőséged.
De azt mind tudjuk, hogy a helyzet szar és a rosteren 1 éven belül több lyuk lesz, mint egy átlag magyar alsóbb rangú úton.
Good job Mr. Pace.
több mint 4 éve
Tomcsik
8 013
A cappel mindig lehet ügyeskedni. Cutok, re structure stb. Ha nagyon akarják meg tudják oldani. Nézd meg a Ramst egy fillérjük nem volt a cap alatt aztán mindenkivel hosszabbítottak...Mindent ki lehet okoskodni...Ettől függetlenül nyílván draft lenne a legjobb megoldás, semmi sem jobb mint egy jó fiatal QB rookie dealen, csak olyat mi ritkán látunk Chicagóba ...Gyerekek, ti miről beszéltek? Dak? Erre egy válasz van: NINCS PÉNZ! Olyan szar helyzetben vagyunk, hogy jövőre hiába vágunk ki mindenkit aki nem jó ( Massie, Trevathan,Quinn), akkor sincs. El kell fogadni. Jövőre nem lesz nagy változás.Felesleges szerintem. Idén látszik hogy Minshew sem franchise QB. Jó persze a talent level nem túl magas körülötte. Előbb-utóbb draftról kéne megoldani. Vagy ha a Dallas hülye és nem marasztalja Dak-ot akkor őt el tudnám viselni 😊 Amúgy Zach Wilson talán ott lehet ahol mi húzunk. Nekem tetszik a játéka, szerintem jobb lesz mint Lance és Fields. Akire még kíváncsi vagyok az Kyle Trask ő olyan első kör vége 2. kör, valszeg bent lenne mikor húzunk és ő rengeteget fejlődött tavaly óta...Szerinted mi lehet egy számotokra ideális forgatókönyv QB ügyben? Mert 8-8al nem fogsz olyan helyen draftolni ahol franchise QB terem.Massie térd sérülés. Kb egy hónapot kell kihagynia. Mondjuk olyan fos az O line hogy olyan nagy különbség nincs a backupokkal se 😊 Spriggs se volt rosszabb MassienalEz az előnye ha szar a támadófalad.
Tomcsik
De azért az osszeszokottság sosem árt.
Tavasszal nem kevés municiót kell belerakni a falba. Két OT, egy guard, akik mondjuk kezdhetnek is azonnal. QB.
Good job Mr. Pace.
tüsi91
Hülye ötlet lenne mondjuk Minshew-ért bekopogni? Szerintem jobb mint a két mostani láma és olyan irgalmatlan ára sem lehet majd.
Bazzani
Tomcsik
Toto21
több mint 4 éve
Toto21
5 965
Gyerekek, ti miről beszéltek? Dak? Erre egy válasz van: NINCS PÉNZ! Olyan szar helyzetben vagyunk, hogy jövőre hiába vágunk ki mindenkit aki nem jó ( Massie, Trevathan,Quinn), akkor sincs. El kell fogadni. Jövőre nem lesz nagy változás.Felesleges szerintem. Idén látszik hogy Minshew sem franchise QB. Jó persze a talent level nem túl magas körülötte. Előbb-utóbb draftról kéne megoldani. Vagy ha a Dallas hülye és nem marasztalja Dak-ot akkor őt el tudnám viselni 😊 Amúgy Zach Wilson talán ott lehet ahol mi húzunk. Nekem tetszik a játéka, szerintem jobb lesz mint Lance és Fields. Akire még kíváncsi vagyok az Kyle Trask ő olyan első kör vége 2. kör, valszeg bent lenne mikor húzunk és ő rengeteget fejlődött tavaly óta...Szerinted mi lehet egy számotokra ideális forgatókönyv QB ügyben? Mert 8-8al nem fogsz olyan helyen draftolni ahol franchise QB terem.Massie térd sérülés. Kb egy hónapot kell kihagynia. Mondjuk olyan fos az O line hogy olyan nagy különbség nincs a backupokkal se 😊 Spriggs se volt rosszabb MassienalEz az előnye ha szar a támadófalad.
Tomcsik
Tavasszal nem kevés municiót kell belerakni a falba. Két OT, egy guard, akik mondjuk kezdhetnek is azonnal. QB.
Good job Mr. Pace.
tüsi91
Hülye ötlet lenne mondjuk Minshew-ért bekopogni? Szerintem jobb mint a két mostani láma és olyan irgalmatlan ára sem lehet majd.
Bazzani
Tomcsik
több mint 4 éve
Tomcsik
8 013
Lol nagyon egyformán látjuk a helyzetet, nagyjából egyszerre lett kész a hozzászólásunk. Én Wilsont nagyon adnám amúgy,66,67 százalék esély volt egy franchise QB-ra... Onnantól, hogy a maradék 33.34 százalékot sikerült megszerezni évekre vissza lett vetve ez a franchise. Főleg hogy annak reményében, hogy Trubisky jó lesz, jött Mack. Mack jó. De nem QB, s nincs akkora hatása. Cserébe elment 2 első kör, meg még a kiváló GM cseréi miatt jó pár középső körös.Szerinted mi lehet egy számotokra ideális forgatókönyv QB ügyben? Mert 8-8al nem fogsz olyan helyen draftolni ahol franchise QB terem.Massie térd sérülés. Kb egy hónapot kell kihagynia. Mondjuk olyan fos az O line hogy olyan nagy különbség nincs a backupokkal se 😊 Spriggs se volt rosszabb MassienalEz az előnye ha szar a támadófalad.
Tomcsik
Good job Mr. Pace.
tüsi91
Bazzani
Szóval az ideális forgatókönyv úgy kezdődik, hogy Pace távozik. Megérdemli. Mindenidők egyik legnagyobb fatális mellélövése az övé, megfűszerezve még több rossz első körrel, rossz döntésekkel, dollár 10 milliók elköltésével olyanokra, akik nem az hogy nem váltak be, hanem jószerivel pályára sem léptek. De ezt is leirtam sokszor.
Nálam Wilson a QB3, Lance a QB4 a drafton jelenleg. Mindketten tippre top20-ban lesznek. Előbbibe nagyon "belezúgtam", de sok a QB needes csapat. S ha 8-8 lesz (Szerintem annyi, vagy 9-7), akkor 2021-ben marad Foles. Én szeretném ha a csapat QB-t húzna, de azt is látni kell, hogy ehhez megint pickeket kell bealdozni, s az utóbbi időben amúgy is nagyon kevés fiatal érkezett. De ha valakiben látják azt, hogy ő az a QB, akkor menni kell. Kerül amibe kerül. De azért rossz ez a rezsim, mert a hibákat vagy nem akarják beismerni, vagy lassan. Ha jön QB, akkor hamar dönteni kell, hogy használható vagy nem. De most is láttuk, hogy a védelem legjobb évei mentek/mennek a levesbe.
A helyzet annyiban jobb, hogy van Foles. Nem lép ki a szerződéséből szezon után, mert sehol nem kapna többet. Foles olyan amilyen ez egy másik kérdés.
Minshewt nem hozzák ide Folesra ez biztos. De valaki kell fiatal. Nem mehet úgy neki a franchise 2021-nek, hogy Nick Foles és mondjuk egy Chase Dániel kaliberű csere. Ez nem történhet meg. Tippre egyébként Prescottra, ha a Dallas nem hosszabbít vele, ráfogunk menni. De igen azt hiszem gabokocka mondta azt, s teljesen igaza van, hogy rossz helyzetben van a franchise, mert tankolni sem tud, de QB nagyon kellene.
tüsi91
több mint 4 éve
Tomcsik
8 013
Felesleges szerintem. Idén látszik hogy Minshew sem franchise QB. Jó persze a talent level nem túl magas körülötte. Előbb-utóbb draftról kéne megoldani. Vagy ha a Dallas hülye és nem marasztalja Dak-ot akkor őt el tudnám viselni 😊 Amúgy Zach Wilson talán ott lehet ahol mi húzunk. Nekem tetszik a játéka, szerintem jobb lesz mint Lance és Fields. Akire még kíváncsi vagyok az Kyle Trask ő olyan első kör vége 2. kör, valszeg bent lenne mikor húzunk és ő rengeteget fejlődött tavaly óta...Szerinted mi lehet egy számotokra ideális forgatókönyv QB ügyben? Mert 8-8al nem fogsz olyan helyen draftolni ahol franchise QB terem.Massie térd sérülés. Kb egy hónapot kell kihagynia. Mondjuk olyan fos az O line hogy olyan nagy különbség nincs a backupokkal se 😊 Spriggs se volt rosszabb MassienalEz az előnye ha szar a támadófalad.
Tomcsik
Good job Mr. Pace.
tüsi91
Bazzani
több mint 4 éve
Megvárjuk míg Áron végképp összeveszik a vezetőséggel, aztán bosszúból idejön....Szerinted mi lehet egy számotokra ideális forgatókönyv QB ügyben? Mert 8-8al nem fogsz olyan helyen draftolni ahol franchise QB terem.Massie térd sérülés. Kb egy hónapot kell kihagynia. Mondjuk olyan fos az O line hogy olyan nagy különbség nincs a backupokkal se 😊 Spriggs se volt rosszabb MassienalEz az előnye ha szar a támadófalad.
Tomcsik
Good job Mr. Pace.
tüsi91
Bazzani
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
66,67 százalék esély volt egy franchise QB-ra... Onnantól, hogy a maradék 33.34 százalékot sikerült megszerezni évekre vissza lett vetve ez a franchise. Főleg hogy annak reményében, hogy Trubisky jó lesz, jött Mack. Mack jó. De nem QB, s nincs akkora hatása. Cserébe elment 2 első kör, meg még a kiváló GM cseréi miatt jó pár középső körös.Szerinted mi lehet egy számotokra ideális forgatókönyv QB ügyben? Mert 8-8al nem fogsz olyan helyen draftolni ahol franchise QB terem.Massie térd sérülés. Kb egy hónapot kell kihagynia. Mondjuk olyan fos az O line hogy olyan nagy különbség nincs a backupokkal se 😊 Spriggs se volt rosszabb MassienalEz az előnye ha szar a támadófalad.
Tomcsik
Good job Mr. Pace.
tüsi91
Bazzani
Szóval az ideális forgatókönyv úgy kezdődik, hogy Pace távozik. Megérdemli. Mindenidők egyik legnagyobb fatális mellélövése az övé, megfűszerezve még több rossz első körrel, rossz döntésekkel, dollár 10 milliók elköltésével olyanokra, akik nem az hogy nem váltak be, hanem jószerivel pályára sem léptek. De ezt is leirtam sokszor.
Nálam Wilson a QB3, Lance a QB4 a drafton jelenleg. Mindketten tippre top20-ban lesznek. Előbbibe nagyon "belezúgtam", de sok a QB needes csapat. S ha 8-8 lesz (Szerintem annyi, vagy 9-7), akkor 2021-ben marad Foles. Én szeretném ha a csapat QB-t húzna, de azt is látni kell, hogy ehhez megint pickeket kell bealdozni, s az utóbbi időben amúgy is nagyon kevés fiatal érkezett. De ha valakiben látják azt, hogy ő az a QB, akkor menni kell. Kerül amibe kerül. De azért rossz ez a rezsim, mert a hibákat vagy nem akarják beismerni, vagy lassan. Ha jön QB, akkor hamar dönteni kell, hogy használható vagy nem. De most is láttuk, hogy a védelem legjobb évei mentek/mennek a levesbe.
A helyzet annyiban jobb, hogy van Foles. Nem lép ki a szerződéséből szezon után, mert sehol nem kapna többet. Foles olyan amilyen ez egy másik kérdés.
Minshewt nem hozzák ide Folesra ez biztos. De valaki kell fiatal. Nem mehet úgy neki a franchise 2021-nek, hogy Nick Foles és mondjuk egy Chase Dániel kaliberű csere. Ez nem történhet meg. Tippre egyébként Prescottra, ha a Dallas nem hosszabbít vele, ráfogunk menni. De igen azt hiszem gabokocka mondta azt, s teljesen igaza van, hogy rossz helyzetben van a franchise, mert tankolni sem tud, de QB nagyon kellene.
több mint 4 éve
Szerinted mi lehet egy számotokra ideális forgatókönyv QB ügyben? Mert 8-8al nem fogsz olyan helyen draftolni ahol franchise QB terem.Massie térd sérülés. Kb egy hónapot kell kihagynia. Mondjuk olyan fos az O line hogy olyan nagy különbség nincs a backupokkal se 😊 Spriggs se volt rosszabb MassienalEz az előnye ha szar a támadófalad.
Tomcsik
Good job Mr. Pace.
tüsi91
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Tegnap nem edzett a vádlisérülése miatt, s a hétvégén sem játszott volna.Érdekes lesz ha lesz még kontakt. Ha csak Spriggs és Whitehair pozitív akkor lesz meccs.
Nagyon remélem, hogy ha nem lesz meg a főcsoport első 7 hely, akkor a Covidra hivatkozva nem mentik meg Pace munkáját. Covidtól függetlenül mennie kell.
Nagy felőlem maradhat, ha HC lenne, nem pedig támadókoordinator és playcaller. OC-ként elbukik, elbukott. S a védelem is masszív coaching problémákkal küzd. Pagano túlságosan szabad kezet kapott.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
#Bears OL Cody Whitehair tested positive for COVID-19, source said. Another Chicago O-lineman to test positive after Jason Spriggs. The team is already in the intensive protocol but team officials decided to do everything virtual today to be extra cautious and safe.
— Ian Rapoport (@RapSheet) November 5, 2020
több mint 4 éve
Tomcsik
8 013
Wims eltiltva 2 meccs.Na sebaj legalább kiderül hogy Simmons Pace egyik hátsó körös gyémántja és kiderül hogy van egy all pro OL 😀
Ted Ginn kirúgva. Nagyon sikeres igazolás volt, megérte ő is a pénzt.
Spriggs COVID IR.
Massie normál IR.
Simmons (7. körös rookie OL) aktiválva a rosterra.
Azaz 3 hely fel is szabadult az 53-ból.
Turbó vállsérülés 😊. Gondolom Foles most fog lesérülni, hogy lássuk az isteni Tyler Brayt élőben.
tüsi91
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Wims eltiltva 2 meccs.Ted Ginn kirúgva. Nagyon sikeres igazolás volt, megérte ő is a pénzt.
Spriggs COVID IR.
Massie normál IR.
Simmons (7. körös rookie OL) aktiválva a rosterra.
Azaz 3 hely fel is szabadult az 53-ból.
Turbó vállsérülés 😊. Gondolom Foles most fog lesérülni, hogy lássuk az isteni Tyler Brayt élőben.
több mint 4 éve
És újra a boldog 2010-es évek elején érezhetjük magunkat. Emlékszem olyan meccsekre, ahol Cutler megkapta a snapet és már a nyakába lehelt a védő. Milyen szép is volt..........😊Na egyre jobb Spriggs COVIDos , Ifedi close contact volt így lehet nem játszhat és Mustipher lesérült az OT-ban... Leno van a kezdő OL-ből. Hogy fogunk kiküldeni egyáltalán 5 O fal embert? Leno, Bars, Coward és ???Hogy őszintén? Az összeszokottság hiánya miatt lehet rosszabb lesz a fal, de olyan hihetetlen visszaesés nem lehet.
Tomcsik
Leno - Hambright - Bars - Simmons - Coward egyelőre a befutó 5-ös, ha nem történik változás és nem játszhat a Whitehair, Ifedi duóból senki.
tüsi91
Foles meddig bírja majd ezt?
Hajrá Bad Bones!
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Na egyre jobb Spriggs COVIDos , Ifedi close contact volt így lehet nem játszhat és Mustipher lesérült az OT-ban... Leno van a kezdő OL-ből. Hogy fogunk kiküldeni egyáltalán 5 O fal embert? Leno, Bars, Coward és ???Hogy őszintén? Az összeszokottság hiánya miatt lehet rosszabb lesz a fal, de olyan hihetetlen visszaesés nem lehet.
Tomcsik
Leno - Hambright - Bars - Simmons - Coward egyelőre a befutó 5-ös, ha nem történik változás és nem játszhat a Whitehair, Ifedi duóból senki.