Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 4 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 013
Na egyre jobb Spriggs COVIDos , Ifedi close contact volt így lehet nem játszhat és Mustipher lesérült az OT-ban... Leno van a kezdő OL-ből. Hogy fogunk kiküldeni egyáltalán 5 O fal embert? Leno, Bars, Coward és ???

Szerkesztette: Tomcsik

több mint 4 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Massie térd sérülés. Kb egy hónapot kell kihagynia. Mondjuk olyan fos az O line hogy olyan nagy különbség nincs a backupokkal se 😊 Spriggs se volt rosszabb Massienal
Tomcsik
Ez az előnye ha szar a támadófalad.
De azért az osszeszokottság sosem árt.
Tavasszal nem kevés municiót kell belerakni a falba. Két OT, egy guard, akik mondjuk kezdhetnek is azonnal. QB.
Good job Mr. Pace.
több mint 4 éve
Massie térd sérülés. Kb egy hónapot kell kihagynia. Mondjuk olyan fos az O line hogy olyan nagy különbség nincs a backupokkal se 😊 Spriggs se volt rosszabb Massienal

több mint 4 éve
Ezt a meccset simán nyerni kellett volna. Az első félidő végéig uraltuk a játékot. Aztán jött Nagy a nagyon okos időkérésével... Vezetsz 10 ponttal félidő előtt, te kezded a második félidőt, akkor miért kockáztatod meg hogy adsz Breesnek elég időt hogy csináljon egy TD-t? Hogy adj 38 mp-t ennek a támadósornak hogy esetleg elérnek egy FG-t? Remek húzás volt. Pagano is okosan beállt a prevent D-re soft coverrrel. Pagano egész meccsen a Saints malmára hajtotta a vizet, pont azt hagyta nekik amit a Saints amúgy is akart. Brees karereje már nincs ott, nincs a 3 top célpontja. Gyors rövid passzos játékot akartak, Pagano pedig a passzivitásával pont ezt adta oda nekik. A D-t ennek ellenére nem okolnám. Olyan nyomás alatt vannak meccsről- meccsre ami alatt sok egység megroppanna. A 3. negyed önpusztító játéka alatt ők tartottak minket meccsben ismét. Az is valahol érthető hogy egy ilyen lószarra se jó O miatt Pagano keze meg van kötve. Ha túl agresszív akkor benne van hogy be kapjuk a nagy játékokat amit ezzel az O- val nem előnyös, így viszont kevesebb az impact játék. Tegnap ez ellen a Saints ellen sokkal agresszívabban kellett volna játszani. Arra amit a félidő végén és a 3. negyedben műveltünk nincsenek szavak. Egy ilyen trehány, fegyelmezetlen csapatot ritkán lát az ember. És ez Nagy sara is. Hogy lehet egész évben így kijönni a szünetről? Megnézném hogy zajlik a nagy szünet nálunk...Első drive, bünti, sack... ST enged egy mag visszahordást... AZ OL olyan fos hogy fel se tűnt hogy mennyi csere játszik. Coward nem értem hogy lehet roosteren? Pace teljesen nyugodt volt ezzel az OL-el? Láttuk már tavaly is hogy ez nagy probléma. Ő úgy gondolta hogy leigazoljuk Ifedit és minden ok? Ja mert az edző volt a baj Castilloval majd jobb lesz. Lett volna esély még év közben is hozni némi erősítést, de ő úgy látta jól van ez így...

több mint 4 éve
Nem tudom miért kell egyből támadásnak felfogni.
Nem tudom tegnap mennyi QB nyert volna, lehet csak 3, lehet másik 18 fene tudja. Dehogy ki nyújtana jobb teljesítményt? Szerintem sokan, márcsak szimplán azért mert jobb képességű irányítók. Foles nem játszik jól, abban azért remélem megegyezhetünk.

Lehet védeni Folest, mindenki látja, hogy mi van körülötte. De ugyanez volt Trubiskyvel is. S őt sem védte senki. Jogosan. De azt látom, hogy Foles megítélésénél valahogy jobban számítanak a külső tényezők. Lehet csűrni csavarni, de Foles tényleg jobb? Nem tudom, picivel, talán, de egyertelműen kijelenteni nem lehet.

2021-ben itt lesz Foles bridge QB-nak, ha esetleg nem jön össze a QB idén.

Szerkesztette: tüsi91
több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 14 770 — "Grammar maci"
Dave én továbbra is az a véleményen vagyok, hogy túl sokat látsz bele Folesba. Amivel nincs baj persze, lehet hogy én tévedek. Tökéletes körülmények közt képes remek játékra, de ha nem klappolnak a dolgok akkor Nick Foles az a QB, akit láttunk anno St. Louisban vagy éppen Jacksonvilleban. Nyilván itt semmi nem működik, de Foles tökéletesen kiveszi a részét ebből. Rettenetes pickeket szór minden meccsen, gyakorlatilag álló célpontot jelent az amúgy is rossz fal mögött. Okosabb játékos, mint Trubisky, de a fizikai limitáltsága legalább annyira sérti ezt a támadósort, mint Trubisky mentális képességei.
tüsi91
Ok tüsi, fordítsuk meg: sorold fel azon ma is játszó nfl irányitókat akik nálunk így ezekkel a paraméterekkel garantáltan jobb teljesítményt nyújtanának. Tehát nem arra vagyok alapvetően kiváncsi hogy ki a jobb qb hanem hogy tegnap hany mai nfl irányitó nyert volna az, OL, Nagy és a playcall dacára.

Nálam ez 3 játékos: Wilson (mobilitással megoldja), Rodgers (leszarja és áthivja) és Mahomes (megoldja bármi van). Bocs ha kihagytam vkit, most így kb ennyi jutott eszembe. A maradék mind ugyanígy áldozatául esett volna ezeknek, így pedig számomra a Foles kritika nem ül.
Bárcsak, tényleg bárcsak annyi lenne a baj hogy Foles elbassza...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Dave én továbbra is az a véleményen vagyok, hogy túl sokat látsz bele Folesba. Amivel nincs baj persze, lehet hogy én tévedek. Tökéletes körülmények közt képes remek játékra, de ha nem klappolnak a dolgok akkor Nick Foles az a QB, akit láttunk anno St. Louisban vagy éppen Jacksonvilleban. Nyilván itt semmi nem működik, de Foles tökéletesen kiveszi a részét ebből. Rettenetes pickeket szór minden meccsen, gyakorlatilag álló célpontot jelent az amúgy is rossz fal mögött. Okosabb játékos, mint Trubisky, de a fizikai limitáltsága legalább annyira sérti ezt a támadósort, mint Trubisky mentális képességei.

több mint 4 éve
mortirolo Chicago Bears 1 061
Nekem kezdetben szimpatikus volt Nagy, már csak a neve miatt is, de a time management-je nálam mindig kiveri a biztosítékot. Az is idegesít, hogy nem képes felmérni a saját csapata képességeit, így igaz nagyon tökösen, de tátott szájjal zavarja bele őket a fasz erdőbe. Ha Pace értelmesebb döntéseket hozna, akkor az elfedhetné ezeket a hiányosságokat, de így látszik, hogy az edző is gyenge. Pagano nem Fangio, de ez legyen a legnagyobb problémánk. Sok SB esélyes csapat kiegyezne egy ilyen védelemmel. Hogy ne csak a negatívumokat említsem, a rúgónk gouldi magasságokban teljesít.

Szerkesztette: mortirolo
több mint 4 éve
Veszélyes helyzetben van amúgy a Bears. Mert 4 nap alatt esetlegesen két rossz eredménnyel - s legyünk őszinték simán lehet -, netán ha Foles sem játszik majd jól, azért gyorsan kapnánk egy gyomrost. S itt Trubiskynek nincs már visszaút.
tüsi91
Ezt még a Colts meccs előtt írtam. Azóta túlvagyunk 5 mérkőzésen, 4 pozitív mérlegű csapat ellen, a mérleg 2-3. De ami a legfontosabb, hogy Nick Foles nem jó, s az offense pont olyan rossz, ha nem rosszabb. Van gyengébb láncszem itt a QB játéknál.
tüsi91
Az a baj a qb játék masszívan összefügg a 2 igazi problémánkkal, az OL-nal meg a coachinggal. Ha tegnap csak annyit mond neki hogy "Nick, olvasd le és passzold szét őket", sztem nyerünk.
Robinson mennyit volt használva? Mooney mennyit volt használva? Hányat dobott 10+ yardért és az milyen hatékonysággal sikerült? Na ez az utolsó biztos hogy kiugróan magas az eddigi meccsekhez képest, de ne, mi dobáltassunk vele buzi screent (mennek blokkolni a pufik hozzá, jók benne...), meg fussunk erős oldalra t-formációból(itt is "jól" blokkolnak egész évben).

Belichick többek között ebben rohadt jó, őt kurvára nem zavarja hogy ha csak 1 fegyvere van ellened, nem próbálgat mást hanem akkor azt használja ellened és kész. Tegnap ezt a Saintset úgy szét kellett volna passzolni ahogy illik, lett volna benne int is, meg 4-5 td és a végére full sima meccs.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Veszélyes helyzetben van amúgy a Bears. Mert 4 nap alatt esetlegesen két rossz eredménnyel - s legyünk őszinték simán lehet -, netán ha Foles sem játszik majd jól, azért gyorsan kapnánk egy gyomrost. S itt Trubiskynek nincs már visszaút.
tüsi91
Ezt még a Colts meccs előtt írtam. Azóta túlvagyunk 5 mérkőzésen, 4 pozitív mérlegű csapat ellen, a mérleg 2-3. De ami a legfontosabb, hogy Nick Foles nem jó, s az offense pont olyan rossz, ha nem rosszabb. Van gyengébb láncszem itt a QB játéknál.

több mint 4 éve
A futás ellen sok összetevő van miért rossz ez a védelem, de a coaching probléma alighanem ezen a meccsen volt a legszembetűnőbb. Drew Brees az NFL történelem egyik legjobb irányítója, egészen kiváló zsebben történő mozgással, de 40 éves korára a karereje megkopott. Hiányzott a top 2 elkapója ráadásként.
Pagano helyzete annyiban nem egyszerű, hogy ő is tudja, hogy a támadósor mennyire nem tud semmit, s az, hogy belemenjen egy high risk high reward játékba könnyen a visszájára is elsülhet. Én ezt megértem. De ez már a ló túlsó fele. Kinyirja a passrusht ezzel a punci soft zónával, könnyű, ingyen yardokat engedünk, akár 3 és hosszúnal is simán engedünk egész szezonban olyan paszsokat, hogy abból jöjjön egy 4. és rövid. Nem kockáztat, nem agresszív, nem is jönnek a labdaszerzések. Igen, lehet, hogy néha megbüntetnék, de amit nyerünk azzal, hogy kevés nagyjátékot engedünk, azt bőven elvesztjük ott, hogy nem jönnek a labdaszerzések, nem jönnek a sackek. Nagyon elégedetlen vagyok vele, masszív coaching volt a tegnapi, s overall egyetlen egy embertől kellett tartani.
több mint 4 éve
Még 3 győzelmet összekaparunk, lehet többet is. De az teljesen egyértelmű, hogy van 6 jobb csapat nálunk ebben a konferenciában (NFC East ugye egy PO helyet elvesz). Saints, Bucs, Seahawks, Rams, Cardinals, 49ers és ugye a mi csoportunkból a Packers. A kérdés, hogy becsúszol-e 7. helyen avagy sem.
Nem lesz itt semmi váltás, ami még egy kidobott, elpazarolt, szenvedős év.

Alvin Kamarat a Saints a 2017-es NFL draft 3/3-as draft cetlijével választotta ki. Amit a 49ers-szal cseréltek. Azt a 3/3-as, overall 67. helyet eredetileg a Bears birtokolta, majd elcserélte a 49ers-szal, hogy feljebb tudjon lépni 1/3-ról, 1/2-re, hogy kiválassza Mitchell Trubiskyt. Azt a Mitchell Trubiskyt, akit 4. évére lecserélték, miközben 1/10-en kiment egy HOF QB, és 1/12-re egy nagyon jó irányító. A Trubisky helyére beallt Nick Foles liga szinten gyengén teljesít. That is the Chicago Bears under Ryan Pace and Matt Nagy.

több mint 4 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 790 — Bears & Illinois fan
Eddig is tiszta volt, hogy nem jó a csapat, de az ilyen meccseket, mint a tegnapi hozták idén. Azért zavaró, mert ez tényleg nyerhető lett volna. Erősen gondolkodom, kit verhetünk még meg idén és kb 3 győzelem várhat ránk jó eséllyel, amelyből bravúrral lehet 4, horrible dictu 5. De nem lesz, ahogy Dave is írta, marad a semmire nem jó 8-8 és a csapat gúzsba kötve 2022-23-ig. Ha így lesz, remélem repül mindenki.........

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 790 — Bears & Illinois fan
Felejtsük el, hogy ez a védelem az, ami 2018-ban volt. Nem az. Az egy nagyon kifutott szezon volt, s azóta egy nagyot visszaléptünk coachingban is. Ezt a meccset egy jó védelem mindennel együtt megnyeri. Tudom, hogy a második félidő elején ők tartották életben a csapatot, de ettől függetlenül nem végeztek jó munkát. 23 szerzett pont ettől az offensetől várakozáson felül van.
tüsi91
Ebben nincs igazad tüsi, alapból igazad lenne csakhogy most egy olyan Saints volt az ellenfél akinek se secondaryje, se komoly passrusha nincs. Az ilyen ellen még mi is ha stabilan 10-30 yardokat passzolunk csinálunk 450-500 yardot 4 tdt és 1-2 intet. És nyerünk 33-20ra. De neeeeem, nekünk a kb 9 driveunkból elég csak 2ben stabilan előre passzolni (persze mindketto auto td), a többin szépen lőjük tökön magunkat. A Saints azon imádkozott hogy így legyen mert hátrányból sosem jöttek volna fel.
A második negyed végi 2 min warning után meg amit Nagy meg Pagano rendezett az csak önmagábsn olyan amatőr volt hogy megérné kirúgni öket.

A saints mindent úgy csinált ahogy azt várni lehetett, még ezen felül Payton is volt hogy hülyeségeket hívott, erre mi bizonyítjuk hogy még balfaszabbak vagyunk. Kurvára gratulálok, ha Loviet kirúgták 10-6 után mert látszott hogy nem nfl-kompatibilis már a tudásuk akkor a mérleg ellenére (ellenére, ilyen játékkal 5-1 után leszünk 8-8 kb) igenis ki kell rúgni tényleg mindenkit, és totál új FO-t felállítani.

Hogy lehet ezt az OL teljesítményt tétlenül nézni??? Hülye faszok
davemayer
5-3 után még úgysem rúgtak ki HC-t és GM-t együtt. Legyünk mi az elsők!

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
wide open San Francisco 49ers Oklahoma Sooners 158
 twitter.com/WillBrinson/status/1323042313564815360?s=20

Ha ez nem azonnali eltiltás min erre a szezonra akkor baj van a ligával... pályára se engedném többet
wide open
Ezt most egyébként miért!? Biztos nem a fuksz kellett neki eladásra, mert azt eldobta.
Matthew99
Az eszét meg elhagyta valahol.. fura tüneteket produkál Chicagoban ez a vírus
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man

Ha ez nem azonnali eltiltás min erre a szezonra akkor baj van a ligával... pályára se engedném többet
wide open
Ezt most egyébként miért!? Biztos nem a fuksz kellett neki eladásra, mert azt eldobta.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
wide open San Francisco 49ers Oklahoma Sooners 158

több mint 4 éve
Felejtsük el, hogy ez a védelem az, ami 2018-ban volt. Nem az. Az egy nagyon kifutott szezon volt, s azóta egy nagyot visszaléptünk coachingban is. Ezt a meccset egy jó védelem mindennel együtt megnyeri. Tudom, hogy a második félidő elején ők tartották életben a csapatot, de ettől függetlenül nem végeztek jó munkát. 23 szerzett pont ettől az offensetől várakozáson felül van.
tüsi91
Ebben nincs igazad tüsi, alapból igazad lenne csakhogy most egy olyan Saints volt az ellenfél akinek se secondaryje, se komoly passrusha nincs. Az ilyen ellen még mi is ha stabilan 10-30 yardokat passzolunk csinálunk 450-500 yardot 4 tdt és 1-2 intet. És nyerünk 33-20ra. De neeeeem, nekünk a kb 9 driveunkból elég csak 2ben stabilan előre passzolni (persze mindketto auto td), a többin szépen lőjük tökön magunkat. A Saints azon imádkozott hogy így legyen mert hátrányból sosem jöttek volna fel.
A második negyed végi 2 min warning után meg amit Nagy meg Pagano rendezett az csak önmagábsn olyan amatőr volt hogy megérné kirúgni öket.

A saints mindent úgy csinált ahogy azt várni lehetett, még ezen felül Payton is volt hogy hülyeségeket hívott, erre mi bizonyítjuk hogy még balfaszabbak vagyunk. Kurvára gratulálok, ha Loviet kirúgták 10-6 után mert látszott hogy nem nfl-kompatibilis már a tudásuk akkor a mérleg ellenére (ellenére, ilyen játékkal 5-1 után leszünk 8-8 kb) igenis ki kell rúgni tényleg mindenkit, és totál új FO-t felállítani.

Hogy lehet ezt az OL teljesítményt tétlenül nézni??? Hülye faszok

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
több mint 4 éve
mortirolo Chicago Bears 1 061
Nagy már megint faszán levezérelte a félidő végi 2 percet. Időt kér, hogy még a támadóink vissza tudjanak támadni a maradék pár másodpercben. Mit szív? Nem mi draftoltuk Mahomes-t... Aztán amikor tényleg időt kellene kérni, hogy ne legyen játék késleltetés, akkor csak néz ki a fejéből. Nyerő helyzetből sikerült leültetni a csapatot. Ezzel a védelemmel még mindig SB-t lehetne nyerni, de lehet, hogy még PO sem lesz.
több mint 4 éve
Mondanám hogy 23 szerzett ponttal ennek a csapatnak nyernie kell, de nem tudom ezt mondani. Ebbe mindenki beletette a maga munkáját.

Ez a csapat tökéletes arra, hogy se elől ne tudj draftolni, se playoffba ne juss. Ami az első félidő végén és a harmadik negyedben történt az tolerálhatatlan.

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Paganot nem lehetne kirúgni a gecibe?
Ha a fiam lepadkázza és szétbassza a váltóját az új ferrarimnak adok egy sallert neki, nem?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Elég nagy meglepetés hogy Robinson játszhat a doubtful után, ilyet még kb nem is láttam.
davemayer
Agyrázkódás protokollon lévők mind doubtful státuszt kapnak. Átment ma a teszten, szóval innentől zöld lámpa.
több mint 4 éve
Elég nagy meglepetés hogy Robinson játszhat a doubtful után, ilyet még kb nem is láttam.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal