NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 4 éve
PatrickSKOL
399
Pont azzal fogtok nyerni, ha passzjáték kell majd tőlünk 80%-ban...Ha ma kikapunk a Vikingstől, akkor közelebb leszünk a csoport utolsó helyéhez, mint a playoffhoz. Csak úgy mellékesen.Annyira összesűrűsödik az nfc mezőnye jelenleg hogy a playoffot szerintem nyugodtan tegyük zárójelbe. Jelenlegi szituacióban nem is vagyunk PO csapat, pedig a nyerhető meccsek jönnének... ha csak a 3 meccsből egyet fogunk meg ezt akkor sikerülne, így még ha ma nyerünk akkor is necces. De hogy nyernénk? Rájönnek hogy passzjáték kell min 80%-ban? Tudunk mi olyan változatosan játszani hogy haladjunk is de ne is verjék össze a qb-nkat? Aligha.
tüsi91
davemayer
Kirknek az ilyen meccseken átlagon felüli diszkomfortja van. 🙂
Ha tudtok passzt siettetni, márpedig ilyen védelemmel, mint a tiétek tudtok, figyelemmel persze arra, hogy milyen szépen megvédi a falunk amúgy is Cousinst, ja nem...
A kulcs az az lehet, hogy Cookot és a futásunkat milyen mértékben ölitek meg...
több mint 4 éve
Ha ma kikapunk a Vikingstől, akkor közelebb leszünk a csoport utolsó helyéhez, mint a playoffhoz. Csak úgy mellékesen.Annyira összesűrűsödik az nfc mezőnye jelenleg hogy a playoffot szerintem nyugodtan tegyük zárójelbe. Jelenlegi szituacióban nem is vagyunk PO csapat, pedig a nyerhető meccsek jönnének... ha csak a 3 meccsből egyet fogunk meg ezt akkor sikerülne, így még ha ma nyerünk akkor is necces. De hogy nyernénk? Rájönnek hogy passzjáték kell min 80%-ban? Tudunk mi olyan változatosan játszani hogy haladjunk is de ne is verjék össze a qb-nkat? Aligha.
tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Ha ma kikapunk a Vikingstől, akkor közelebb leszünk a csoport utolsó helyéhez, mint a playoffhoz. Csak úgy mellékesen.
több mint 4 éve
Nagy mint offensive edző mindenféle tekintetben elbukott. Nekem picit olyan érzésem van, hogy ez a playcall átadás nem szól másról, minthogy bukjon bele Lazor is, s akkor Nagy legalább ezt ledobhatja magáról, hogy nem a playcall miatt volt rossz az offense. Mert azt nem látom, hogy hosszútávon jobb lenne az offense Lazor hívásaival. AZt el tudom képzelni egyébként, hogy hétfőn jobban fog kinézni az offense, de a maradék 7 meccsen overall nem. Az OL ignorálása Pace egyik legnagyobb bűne, amellett, hogy 6 év alatt nem tudott egy a 6-osnál jobb QB-t idehozni, sőőt még sikerült is nem keveset visszalépni. Az Nagy felelőssége, hogy ebből a szerény képességű keretből is csak ennyit tud kihozni, hogy Trubisky csak rosszabb lett a keze alatt, de azt is megmutatta, hogy az ő QB-ja pont ilyen rossz ebben a támadó szisztémában (illetve minden szám alapján rosszabb is). Szóval amit ő hozott offense az totálisan megbukott, most kis mentsvár lehet az hogy a playcall legalább nem az ok, ha Lazorral sem fog menni.Elvileg Lamar Miller lesz aktiválva, 2018 után először játszhat. Túlhajszolva biztosan nincs.
Talán mondhatom többes számban, hogy mi szurkolók menesztenénk mindenkit, mert ezzel az ember legalább azt a reményt megadná magának, hogy minden jobb lesz majd egy új vezetőséggel és új edzőkkel. Viszont akik erről döntenek ők gazdasági tényezőket is nézik. Nagy 5 évre írt alá, ez a 3. szezonja. Pace szerződése 2021-es szezon végéig szól.
A playoff részvétel biztosítaná mind Pacet, mind pedig Nagyot.
Az esetleges nem PO részvétel az már érdekesebb lesz mindenkinek, ha azt nézzük, hogy 5-1ről nem lenne meg egy olyan évben, ahol már 7-en is bejutnak, egy olyan évben, ahol a tavalyi NFC győztes tulajdonképpen a sérülések miatt kiesett a képből. A maradék 7 mérkőzésből csupán a két Packers elleni az, ahol pozitív mérlegű az ellenfél, az a két meccs szerintem instant bukta is, azaz ha így lenne Nagy mérlege 1-5 lenne a Packers ellen. Pace 2-10. (Vikings 2x, Lions, Texans, Jaguars a maradék).
De ha a gazdasági szempontokat figyelembe vesszük és szimplán érzelmileg és az alapján döntünk, amit látunk nem kérdés, hogy menniük kellene.
---
Ami a hétfői Vikings elleni hazai mérkőzést illeti. Az ellenfelünk felszálló ágban van, két remek győzelemmel a csoportriválisok ellen. Futni tudnak, az irányítójuk olyan mobilis, mint a mienk. Az elmúlt két évben elsősorban itthon tökéletesen megmutattuk mit kell ellenük tenni a védelemnek, hogy limitálják erősen őket. A Titans hasonló csapat, erős futójátékra épülő explozív passzjáték. A védelem ott megoldotta, mert 17 engedett ponttal meccset kellene nyerni. De ha nem szereznek labdát, akkor ez is épp olyan meccs lehet, mint a Titans elleni.
Montgomery out. Remélem nem jelenti azt, hogy Patterson több lehetőséget kap.
A támadófalba még talán Whitehair visszatér a Covid listáról, de nem edzett a Rams meccs óta.
Én győzelmet várok valami low scoring meccsen, de ha nem akkor egy lépéssel közelebb kerülünk ahhoz, hogy legalább némi reményt kapjon az ember.
tüsi91
Liverpool Fc
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Nagy mint offensive edző mindenféle tekintetben elbukott. Nekem picit olyan érzésem van, hogy ez a playcall átadás nem szól másról, minthogy bukjon bele Lazor is, s akkor Nagy legalább ezt ledobhatja magáról, hogy nem a playcall miatt volt rossz az offense. Mert azt nem látom, hogy hosszútávon jobb lenne az offense Lazor hívásaival. AZt el tudom képzelni egyébként, hogy hétfőn jobban fog kinézni az offense, de a maradék 7 meccsen overall nem. Az OL ignorálása Pace egyik legnagyobb bűne, amellett, hogy 6 év alatt nem tudott egy a 6-osnál jobb QB-t idehozni, sőőt még sikerült is nem keveset visszalépni. Az Nagy felelőssége, hogy ebből a szerény képességű keretből is csak ennyit tud kihozni, hogy Trubisky csak rosszabb lett a keze alatt, de azt is megmutatta, hogy az ő QB-ja pont ilyen rossz ebben a támadó szisztémában (illetve minden szám alapján rosszabb is). Szóval amit ő hozott offense az totálisan megbukott, most kis mentsvár lehet az hogy a playcall legalább nem az ok, ha Lazorral sem fog menni.Talán mondhatom többes számban, hogy mi szurkolók menesztenénk mindenkit, mert ezzel az ember legalább azt a reményt megadná magának, hogy minden jobb lesz majd egy új vezetőséggel és új edzőkkel. Viszont akik erről döntenek ők gazdasági tényezőket is nézik. Nagy 5 évre írt alá, ez a 3. szezonja. Pace szerződése 2021-es szezon végéig szól.
A playoff részvétel biztosítaná mind Pacet, mind pedig Nagyot.
Az esetleges nem PO részvétel az már érdekesebb lesz mindenkinek, ha azt nézzük, hogy 5-1ről nem lenne meg egy olyan évben, ahol már 7-en is bejutnak, egy olyan évben, ahol a tavalyi NFC győztes tulajdonképpen a sérülések miatt kiesett a képből. A maradék 7 mérkőzésből csupán a két Packers elleni az, ahol pozitív mérlegű az ellenfél, az a két meccs szerintem instant bukta is, azaz ha így lenne Nagy mérlege 1-5 lenne a Packers ellen. Pace 2-10. (Vikings 2x, Lions, Texans, Jaguars a maradék).
De ha a gazdasági szempontokat figyelembe vesszük és szimplán érzelmileg és az alapján döntünk, amit látunk nem kérdés, hogy menniük kellene.
---
Ami a hétfői Vikings elleni hazai mérkőzést illeti. Az ellenfelünk felszálló ágban van, két remek győzelemmel a csoportriválisok ellen. Futni tudnak, az irányítójuk olyan mobilis, mint a mienk. Az elmúlt két évben elsősorban itthon tökéletesen megmutattuk mit kell ellenük tenni a védelemnek, hogy limitálják erősen őket. A Titans hasonló csapat, erős futójátékra épülő explozív passzjáték. A védelem ott megoldotta, mert 17 engedett ponttal meccset kellene nyerni. De ha nem szereznek labdát, akkor ez is épp olyan meccs lehet, mint a Titans elleni.
Montgomery out. Remélem nem jelenti azt, hogy Patterson több lehetőséget kap.
A támadófalba még talán Whitehair visszatér a Covid listáról, de nem edzett a Rams meccs óta.
Én győzelmet várok valami low scoring meccsen, de ha nem akkor egy lépéssel közelebb kerülünk ahhoz, hogy legalább némi reményt kapjon az ember.
több mint 4 éve
Futásblokkban a Viking OL az egyik, ha nem A legjobb a ligában. Passzblokkban is közéomezõny lenne, ha a QB jobban érezné a zsebet, mondjuk átlagosan.Bár nekünk ilyen lenne
Ennél azért van lejjebb.
ulpianus
Ezért nem értettem azt a hszt
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Futásblokkban a Viking OL az egyik, ha nem A legjobb a ligában. Passzblokkban is közéomezõny lenne, ha a QB jobban érezné a zsebet, mondjuk átlagosan.Ennél azért van lejjebb.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Ezt nem mondhatod komolyan... szted nálunk hogy élne meg Cook??? Na ugye.Azért szerintem van rosszabb OL is a tiéteknél... 🙄😃... Továbbra is rossz az OL...Hát érdekes lesz hogy ez változtat-e valamin. Most akkor az a helyzet , hogy Nagy mérlege mint tudjuk nagyon jó. Ugyan akkor ő azért lett ide hozva hogy fejlessze Trubiskyt és létre hozzon egy modern támadó gépezetet, valami olyat mint KC-ben van. Na most ott tartunk hogy Trubiskynek lefőtt a kávé és 2 éve minden támadó mutatóban bottom 5 a csapat. Teljes a káosz O oldalon. Ennek a tetejére most a play callt is feladja. Az O fal egy trágya most hogy ez mennyire Nagy hibája az egy dolog. A play hívások igen csak megkérdőjelezhetőek. A játékosok szemmel láthatóan sokszor nem tudják mit is kéne csinálni. Emelett idén a Bears a legjobban bűntett csapat és tavaly is az élmezőnyben voltunk ilyen téren. Ezek általában egy rosszul edzett, fegyelmezetlen csapat ismérvei. Az O sok tekintetben NFL történeti mélységekben van, lásd pl 3. negyedben szerzett pontok. Hétről- hétre úgy jönnek ki a szünetről hogy egy épkézláb driveot nem bírnak összerakni. Feltehetnénk azt a kérdést is hogy hány edzőnek lenne ilyen vagy még jobb mérlege egy ilyen D-vel a háta mögött...Szóval most akkor Nagy jó HC? Maradjon, menjen? Nem egyszerű kérdések ezek...
tüsi91
Tomcsik
Pl. annak a csapatnak, aki majd hétfőn megy hozzátok. 😃
PatrickSKOL
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
PatrickSKOL
399
Azért szerintem van rosszabb OL is a tiéteknél... 🙄😃... Továbbra is rossz az OL...Hát érdekes lesz hogy ez változtat-e valamin. Most akkor az a helyzet , hogy Nagy mérlege mint tudjuk nagyon jó. Ugyan akkor ő azért lett ide hozva hogy fejlessze Trubiskyt és létre hozzon egy modern támadó gépezetet, valami olyat mint KC-ben van. Na most ott tartunk hogy Trubiskynek lefőtt a kávé és 2 éve minden támadó mutatóban bottom 5 a csapat. Teljes a káosz O oldalon. Ennek a tetejére most a play callt is feladja. Az O fal egy trágya most hogy ez mennyire Nagy hibája az egy dolog. A play hívások igen csak megkérdőjelezhetőek. A játékosok szemmel láthatóan sokszor nem tudják mit is kéne csinálni. Emelett idén a Bears a legjobban bűntett csapat és tavaly is az élmezőnyben voltunk ilyen téren. Ezek általában egy rosszul edzett, fegyelmezetlen csapat ismérvei. Az O sok tekintetben NFL történeti mélységekben van, lásd pl 3. negyedben szerzett pontok. Hétről- hétre úgy jönnek ki a szünetről hogy egy épkézláb driveot nem bírnak összerakni. Feltehetnénk azt a kérdést is hogy hány edzőnek lenne ilyen vagy még jobb mérlege egy ilyen D-vel a háta mögött...Szóval most akkor Nagy jó HC? Maradjon, menjen? Nem egyszerű kérdések ezek...
tüsi91
Tomcsik
Pl. annak a csapatnak, aki majd hétfőn megy hozzátok. 😃
Szerkesztette: PatrickSKOL
több mint 4 éve
Tomcsik
8 013
Lazor lesz a playcaller hétfőn.Hát érdekes lesz hogy ez változtat-e valamin. Most akkor az a helyzet , hogy Nagy mérlege mint tudjuk nagyon jó. Ugyan akkor ő azért lett ide hozva hogy fejlessze Trubiskyt és létre hozzon egy modern támadó gépezetet, valami olyat mint KC-ben van. Na most ott tartunk hogy Trubiskynek lefőtt a kávé és 2 éve minden támadó mutatóban bottom 5 a csapat. Teljes a káosz O oldalon. Ennek a tetejére most a play callt is feladja. Az O fal egy trágya most hogy ez mennyire Nagy hibája az egy dolog. A play hívások igen csak megkérdőjelezhetőek. A játékosok szemmel láthatóan sokszor nem tudják mit is kéne csinálni. Emelett idén a Bears a legjobban bűntett csapat és tavaly is az élmezőnyben voltunk ilyen téren. Ezek általában egy rosszul edzett, fegyelmezetlen csapat ismérvei. Az O sok tekintetben NFL történeti mélységekben van, lásd pl 3. negyedben szerzett pontok. Hétről- hétre úgy jönnek ki a szünetről hogy egy épkézláb driveot nem bírnak összerakni. Feltehetnénk azt a kérdést is hogy hány edzőnek lenne ilyen vagy még jobb mérlege egy ilyen D-vel a háta mögött...Szóval most akkor Nagy jó HC? Maradjon, menjen? Nem egyszerű kérdések ezek...
Sok extrát nem látok benne, de rosszabb nem igen lehet. Továbbra is rossz az OL, szerintem rossz a QB. De ha az ostoba play hívás és personellek kicsit csökkennek már előbbre leszünk.
Egy vezetőedző legyen vezetőedző. Talán most lesz ideje Paganora is ránézni.
tüsi91
több mint 4 éve
ricsiii83
1 339
Lazor lesz a playcaller hétfőn.s ez hivatalos is?
Sok extrát nem látok benne, de rosszabb nem igen lehet. Továbbra is rossz az OL, szerintem rossz a QB. De ha az ostoba play hívás és personellek kicsit csökkennek már előbbre leszünk.
tüsi91
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Lazor lesz a playcaller hétfőn.Sok extrát nem látok benne, de rosszabb nem igen lehet. Továbbra is rossz az OL, szerintem rossz a QB. De ha az ostoba play hívás és personellek kicsit csökkennek már előbbre leszünk.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 4 éve
Ez igaz, de onnantól nekik kellett volna többet kockáztatni, esetleg kevesebbet futni, jobban passzoltatniNem kell nagy futball zseninek lenni, hogy előnyből azért teljesen más játszani még ha a meccs korai szakaszában van is. Szóval szerintem nem mindegy, hogy mondjuk sikerül megszerezned a vezetést pl a Titans és a Colts meccs elején. S szerintem az sem volt mindegy, hogy a Panthers elleni 3. playnél a védelem lerakta a labdát a 7 yardos vonalon, ami után vezettünk 7-0-ra. Nyilván nem tudjuk meg mi történt volna, dehogy nem múlik ilyenen? Szerintem meg de. Ezen is múlik.A TEN meccsen ugyanolyan volt az O mint a CAR meccsen? Nem hinném, így pedig a hasonlatod sem ül.
Nem lesz tőle jobb az offense ez igaz. De ha csak a Saints meccset nézzük, ha Roquan megfogja a hosszabbításban, akkor nem is kellett volna az offense és megnyered a meccset.
Egy ilyen támadósorral ezeket a lehetőségeket muszáj lenne megragadni.
Mert sajnos a védelem jó, meg nem rossz, de labdaszerzés nélkül azért nem az igazi.
tüsi91
Sajnos amikor a labda egyik oldalan ennyire gyenge vagy ott csinálhat akarmit a masik oldal. Erre jo pelda a vasarnapi sea- buf meccs, a sea vedelem annyira gyenge volt h latszott h csinalhat az Ouk amit akar siman kikapnak.
davemayer
Matt Nagy "támadóguru"
A lényeg, hogy nálunk lett volna az a pici lélektani előny, ami egy szoros derbin segíthet eldönteni a meccset. Nyilván még a teljes meccs hátravan, de nekik kellett volna kezdeményezni.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Nem kell nagy futball zseninek lenni, hogy előnyből azért teljesen más játszani még ha a meccs korai szakaszában van is. Szóval szerintem nem mindegy, hogy mondjuk sikerül megszerezned a vezetést pl a Titans és a Colts meccs elején. S szerintem az sem volt mindegy, hogy a Panthers elleni 3. playnél a védelem lerakta a labdát a 7 yardos vonalon, ami után vezettünk 7-0-ra. Nyilván nem tudjuk meg mi történt volna, dehogy nem múlik ilyenen? Szerintem meg de. Ezen is múlik.A TEN meccsen ugyanolyan volt az O mint a CAR meccsen? Nem hinném, így pedig a hasonlatod sem ül.
Nem lesz tőle jobb az offense ez igaz. De ha csak a Saints meccset nézzük, ha Roquan megfogja a hosszabbításban, akkor nem is kellett volna az offense és megnyered a meccset.
Mert sajnos a védelem jó, meg nem rossz, de labdaszerzés nélkül azért nem az igazi.
tüsi91
Sajnos amikor a labda egyik oldalan ennyire gyenge vagy ott csinálhat akarmit a masik oldal. Erre jo pelda a vasarnapi sea- buf meccs, a sea vedelem annyira gyenge volt h latszott h csinalhat az Ouk amit akar siman kikapnak.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Nem kell nagy futball zseninek lenni, hogy előnyből azért teljesen más játszani még ha a meccs korai szakaszában van is. Szóval szerintem nem mindegy, hogy mondjuk sikerül megszerezned a vezetést pl a Titans és a Colts meccs elején. S szerintem az sem volt mindegy, hogy a Panthers elleni 3. playnél a védelem lerakta a labdát a 7 yardos vonalon, ami után vezettünk 7-0-ra. Nyilván nem tudjuk meg mi történt volna, dehogy nem múlik ilyenen? Szerintem meg de. Ezen is múlik. Nem lesz tőle jobb az offense ez igaz. De ha csak a Saints meccset nézzük, ha Roquan megfogja a hosszabbításban, akkor nem is kellett volna az offense és megnyered a meccset.
több mint 4 éve
Látszik hogy Nagy-gyal ez az O nem nagyon lesz már jobb, egyszerűen nem érzi az emberünk hogy mikor mit kellene hívni. A biztonsági játékot azt tudja (nehéz is lenne elcseszni), emiatt nem látszódott ez annyira 2018-ban, de most amikor az Onek már stratégiát kellene mutatnia akkor látszik hogy nincs meg az agy hozzá.Nem igazán tudtak. Nyilván más lett volna, de a meccs elején egy jobb O-val meg lehetett volna lepni őket. Ahogy minket, szurkolókat is.....Ne áltasd magad hogy ilyenen múlik egy olyan meccs ahol az O-ed 0 pontot csinál 50 percig. Ezekkel a lehetőségekkel mind nem tudott volna elni a csapat az O miatt. Szerintetek ha pl a Titans elleni 0-7tel kezdodik nem kapcsol nagyobb sebességi fokozatra a Ten?Ráadásul az szinte a kezében volt, ilyeneken múlik egy ilyen meccs.17 pontot 0 labdaszerzéssel.Igazából a védelem ismét csak 17 pontot kapott a liga 6. legjobb pontszerző egységétől. Ugye a fumbli returnt nem tudják megállítani. Henryt lelimitálták úgy ahogy az nagyon sok csapatnak nem sikerült. RRH hasznos, de a DL még így is elég mély. Edwards nagyon jó igazolás volt, nem úgy mint Quinn... Elég kiábrándító az az egy sack...Viszont a depth jövőre kérdéses lesz az általad is említett FA-k miatt. De ez az O....RRH szezonja is befejeződött. Vállsérülés amit várhatóan műteni kell.Szopás.
Tomcsik
Nem volt olyan domináns idén passrushban, s gyanítom neki ennyi volt a Bears mezben eltöltött karrierje. De szép UDFA találmány volt Ryan Pacetől.
Sokkal több Mario Edwardsot. Ő és Urban is UFA év végén, jó rotációs játékosok.
McCullerstől semmit nem vártam, a Steelersben soha semmivel nem tűnt ki, viszont pár nagyon szép playt összehozott vasárnap, ahol ha nem is került fel a statisztikai adatlapra, de jól tömte a lyukakat.
És Danny Trevathan? Wáó. Jól játszott az öreg.
tüsi91
Tomcsik
Soha rosszabbat, de.
A labdaszerzés legalább van olyan fontos, mint a kapott pontok. S a védelem nem szerez sok labdát. 2018 oké kifutott év volt. Tavaly sem volt sok turnover, idén sem.
4 vereség.
Colts: valamikor a meccs elején, lehet még 0-0-nál. Mack elejtett egy teljesen könnyű, hulló faleveles labdát kb a Colts 25 yardosán.
Rams: második félidő eleje 3-10. Mack strip sack, de nem tudjuk felszedni a labdát a Rams térfelén.
Siants: hosszabbítás. Roquan beugrik az útvonalba nem könnyű elkapas, de ha megvan pick six. Nem volt meg.
Titans: első drive 3&10. Fuller beugrik az útvonalba, nem tudja megfogni, ha megfogja TD.
Ezek az elhibázott, meg nem ragadott lehetőségek a védelemtől sokba kerülnek.
tüsi91
csi77
davemayer
csi77
Inkább próbálnám meg erőltetni a passzt, és bevállalni hogy lesz akar 1-2 int is de ne álljunk 0 ponttal 3 negyed után, ez teljesen kilátástalan. Papíron lehet hogy szoros volt jóideig a vasárnapi meccs, de a játék képe alapján nagyon hamar lehetett tudni a végét.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Nem igazán tudtak. Nyilván más lett volna, de a meccs elején egy jobb O-val meg lehetett volna lepni őket. Ahogy minket, szurkolókat is.....Ne áltasd magad hogy ilyenen múlik egy olyan meccs ahol az O-ed 0 pontot csinál 50 percig. Ezekkel a lehetőségekkel mind nem tudott volna elni a csapat az O miatt. Szerintetek ha pl a Titans elleni 0-7tel kezdodik nem kapcsol nagyobb sebességi fokozatra a Ten?Ráadásul az szinte a kezében volt, ilyeneken múlik egy ilyen meccs.17 pontot 0 labdaszerzéssel.Igazából a védelem ismét csak 17 pontot kapott a liga 6. legjobb pontszerző egységétől. Ugye a fumbli returnt nem tudják megállítani. Henryt lelimitálták úgy ahogy az nagyon sok csapatnak nem sikerült. RRH hasznos, de a DL még így is elég mély. Edwards nagyon jó igazolás volt, nem úgy mint Quinn... Elég kiábrándító az az egy sack...Viszont a depth jövőre kérdéses lesz az általad is említett FA-k miatt. De ez az O....RRH szezonja is befejeződött. Vállsérülés amit várhatóan műteni kell.Szopás.
Tomcsik
Nem volt olyan domináns idén passrushban, s gyanítom neki ennyi volt a Bears mezben eltöltött karrierje. De szép UDFA találmány volt Ryan Pacetől.
McCullerstől semmit nem vártam, a Steelersben soha semmivel nem tűnt ki, viszont pár nagyon szép playt összehozott vasárnap, ahol ha nem is került fel a statisztikai adatlapra, de jól tömte a lyukakat.
tüsi91
Tomcsik
Soha rosszabbat, de.
A labdaszerzés legalább van olyan fontos, mint a kapott pontok. S a védelem nem szerez sok labdát. 2018 oké kifutott év volt. Tavaly sem volt sok turnover, idén sem.
4 vereség.
Colts: valamikor a meccs elején, lehet még 0-0-nál. Mack elejtett egy teljesen könnyű, hulló faleveles labdát kb a Colts 25 yardosán.
Rams: második félidő eleje 3-10. Mack strip sack, de nem tudjuk felszedni a labdát a Rams térfelén.
Siants: hosszabbítás. Roquan beugrik az útvonalba nem könnyű elkapas, de ha megvan pick six. Nem volt meg.
Titans: első drive 3&10. Fuller beugrik az útvonalba, nem tudja megfogni, ha megfogja TD.
tüsi91
csi77
davemayer
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Tomcsik
8 013
Az a helyzet hogy ott tartunk hogy azt várjuk hogy a D pontokat csináljon meg labdát szerezzen minden meccsen mert anélkül kb esélyünk sincs. A 2018 egyértelműen nagy kilengés volt, nyilván nem várta senki hogy az reálisan fenntartható. Én pont most a Titans ellen láttam hogy miért nem mer Pagano agresszívabb lenni. Mind a 2 TD előtt Tannehill megverte a blitzet. Majdnem oda értünk de még időben eldobta amiből nagy játék lett. De Vrabel nyilatkozata volt a legérdekesebb. Azt mondta hogy nem akarták hagyni hogy a Bears D impact játékokat csináljon. A biztosakat dobják csak meg. Ha úgy van inkább nyeljék be a sacket vagy dobja el Tannehill a labdát csak ne legyenek TO-k. Többször mondták az angol kommentárban is hogy Tannehill nagyon okosan nem kockáztat. Valszeg a legtöbb csapat ugyan ezt csinálja ellenünk. Nem véletlen hogy AJax hetek óta reklamál hogy nem dobnak rá. Az se véletlen hogy a Bears ellen sokkal gyorsabban passzolnak a QB-k. Lehet hogy sackekben 17. a Bears de QB pressure az top5 a legkisebb blitz % melett. A Bears D hagyja idén. 3. legkevesebb explosive vagy ha úgy tetszik nagy játékot. Ez azért is van mert nem nagyon mennem nagy játékra ellenünk inkább a gyors rövid passzokkal operálnak hogy kevesebb esélye legyen a D-nek labdát szerezni. Ha nem is 2018 de ez a D még mindig simán top10 egység.17 pontot 0 labdaszerzéssel.Igazából a védelem ismét csak 17 pontot kapott a liga 6. legjobb pontszerző egységétől. Ugye a fumbli returnt nem tudják megállítani. Henryt lelimitálták úgy ahogy az nagyon sok csapatnak nem sikerült. RRH hasznos, de a DL még így is elég mély. Edwards nagyon jó igazolás volt, nem úgy mint Quinn... Elég kiábrándító az az egy sack...Viszont a depth jövőre kérdéses lesz az általad is említett FA-k miatt. De ez az O....RRH szezonja is befejeződött. Vállsérülés amit várhatóan műteni kell.Szopás.
Tomcsik
tüsi91
Tomcsik
Soha rosszabbat, de.
4 vereség.
tüsi91
több mint 4 éve
Ne áltasd magad hogy ilyenen múlik egy olyan meccs ahol az O-ed 0 pontot csinál 50 percig. Ezekkel a lehetőségekkel mind nem tudott volna elni a csapat az O miatt. Szerintetek ha pl a Titans elleni 0-7tel kezdodik nem kapcsol nagyobb sebességi fokozatra a Ten?Ráadásul az szinte a kezében volt, ilyeneken múlik egy ilyen meccs.17 pontot 0 labdaszerzéssel.Igazából a védelem ismét csak 17 pontot kapott a liga 6. legjobb pontszerző egységétől. Ugye a fumbli returnt nem tudják megállítani. Henryt lelimitálták úgy ahogy az nagyon sok csapatnak nem sikerült. RRH hasznos, de a DL még így is elég mély. Edwards nagyon jó igazolás volt, nem úgy mint Quinn... Elég kiábrándító az az egy sack...Viszont a depth jövőre kérdéses lesz az általad is említett FA-k miatt. De ez az O....RRH szezonja is befejeződött. Vállsérülés amit várhatóan műteni kell.Szopás.
Tomcsik
tüsi91
Tomcsik
Soha rosszabbat, de.
4 vereség.
tüsi91
csi77
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Ráadásul az szinte a kezében volt, ilyeneken múlik egy ilyen meccs.17 pontot 0 labdaszerzéssel.Igazából a védelem ismét csak 17 pontot kapott a liga 6. legjobb pontszerző egységétől. Ugye a fumbli returnt nem tudják megállítani. Henryt lelimitálták úgy ahogy az nagyon sok csapatnak nem sikerült. RRH hasznos, de a DL még így is elég mély. Edwards nagyon jó igazolás volt, nem úgy mint Quinn... Elég kiábrándító az az egy sack...Viszont a depth jövőre kérdéses lesz az általad is említett FA-k miatt. De ez az O....RRH szezonja is befejeződött. Vállsérülés amit várhatóan műteni kell.Szopás.
Tomcsik
tüsi91
Tomcsik
Soha rosszabbat, de.
4 vereség.
tüsi91
Hajrá Bad Bones!
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
17 pontot 0 labdaszerzéssel.Igazából a védelem ismét csak 17 pontot kapott a liga 6. legjobb pontszerző egységétől. Ugye a fumbli returnt nem tudják megállítani. Henryt lelimitálták úgy ahogy az nagyon sok csapatnak nem sikerült. RRH hasznos, de a DL még így is elég mély. Edwards nagyon jó igazolás volt, nem úgy mint Quinn... Elég kiábrándító az az egy sack...Viszont a depth jövőre kérdéses lesz az általad is említett FA-k miatt. De ez az O....RRH szezonja is befejeződött. Vállsérülés amit várhatóan műteni kell.Szopás.
Tomcsik
tüsi91
Tomcsik
Soha rosszabbat, de.
4 vereség.
több mint 4 éve
60 yard no td Henry ellen az gyönyörű. Alapvetően nem is a védelemmel van baj, illetve azzal van a kisebb baj.Igazából a védelem ismét csak 17 pontot kapott a liga 6. legjobb pontszerző egységétől. Ugye a fumbli returnt nem tudják megállítani. Henryt lelimitálták úgy ahogy az nagyon sok csapatnak nem sikerült. RRH hasznos, de a DL még így is elég mély. Edwards nagyon jó igazolás volt, nem úgy mint Quinn... Elég kiábrándító az az egy sack...Viszont a depth jövőre kérdéses lesz az általad is említett FA-k miatt. De ez az O....RRH szezonja is befejeződött. Vállsérülés amit várhatóan műteni kell.Szopás.
Tomcsik
tüsi91
Tomcsik
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Tomcsik
8 013
Igazából a védelem ismét csak 17 pontot kapott a liga 6. legjobb pontszerző egységétől. Ugye a fumbli returnt nem tudják megállítani. Henryt lelimitálták úgy ahogy az nagyon sok csapatnak nem sikerült. RRH hasznos, de a DL még így is elég mély. Edwards nagyon jó igazolás volt, nem úgy mint Quinn... Elég kiábrándító az az egy sack...Viszont a depth jövőre kérdéses lesz az általad is említett FA-k miatt. De ez az O....RRH szezonja is befejeződött. Vállsérülés amit várhatóan műteni kell.Szopás.
Tomcsik
tüsi91
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
RRH szezonja is befejeződött. Vállsérülés amit várhatóan műteni kell.Szopás.
Tomcsik