NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
525
57
18:30-tól, ARENA4
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Szimplán van egy eshetőség, ami nem sportemberhez méltó.Feladták, leszarják. Vagy csak tudták, hogy ha kurva jól játszanak, akkor kikapunk 10-zel. S őszintén. Ha most kaparnak és nyeretnek 2 meccset a szintén romokban lévő Lions és mondjuk a Jaguars ellen, akkor aztán nagyon előrébb lennénk.
Én így ennek nem adnék még 1 évet. Nem az edzőknek, hanem az egésznek. Ha új GM/HC jön, akkor legyen egy full reset. Kell egy QB. Aki mozdítható, azt mégha fájó is, de akár egy 4. körért is eladni (pl. Fuller, Hicks, Mack(?)). Leno, Massie, Graham, Skrine cut. S ebbe nálam az is egyértelmű, hogy Robinson megy. Nem is akar itt maradni. Aki nem mozdítható az Quinn és Trevathan. Rajtuk max jövőre tudunk túllépni. Good job Mr. Pace.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 3 éve
Tomcsik
8 013
Eddig nem lehetett annyira ekézni a D-t de ez mégis mi a franc volt? Ahol ennyi pick és pénz van ölve a D-be ott nem lehet olyan hogy egy stopot csinálsz az egész meccsen. Pagano ezt szőtte ki a bye week alatt? 3&10 3 emberes rush? Ràadásul Mack késleltetett tehát mondjuk 2,5. Mack ès Quinn... Nem hogy sacket nem csináltunk, de egész meccsen 1x ütöttük meg Rodgerst. Ketten együtt 33 millát visznek el a capből. Jackson os kezd aggasztóan szarul játszani. A twitteren tud magyarázni hogy senki nem dob rá... Tegnap a fasz rossz végén volt egész este...Pagano nagy visszalépés, ebből azvállományból sokkal többet kéne kihoznia. Ezt a Nichols mint NT dolgot is elfelejthetnék már. Ő egy jobb rotációs DE nem pedig full time NT. Busz nagyságú helyeken rohangált középen a Packers. Azt vártuk hogy az O fos lesz, de hogy a D így leégjen egy prime time meccsen azt azért nem...
több mint 3 éve
mortirolo
1 061
Hát ezt már én sem bírtam végignézni. Az előtte lévő meccsen, mikor Mahomes 3x egymás után dobta ki ugyanoda a jobb sarokba "ember felé" a labdát, hogy ne legyen sack és mínusz yard, akkor elgondolkoztam, hogy vajon Trubi meg tudná-e ezt az alapvető dolgot tenni, csak 1x? Amint láttuk a GB meccsen, a válasz NEM. Mint korábban írtam, nekem mindegy, hogy mi történik a további meccseken csak Rodgerst gyaluljuk a földbe. Ehhez képest egész meccsen hozzá sem értünk... Nem lehetne a meccs elején egy 11 emberes pass rusht vezényelni és eltávolítani a pályáról? 😊
több mint 3 éve
Tomcsik
8 013
Hát nem volt még ilyen én még a 54:14 -es rémálmot is végig néztem. Nem szoktam kikapcsolni meccseket főleg nem a Packers ellenit... Tegnap a 3. negyed első drive után elmentem aludni...Nem éri meg ezért a szarért fáradtnak lenni. Remélem George megmondja hogy felesleges innentől meccset nyernetek mert év végén repültök... Kell QB ahhoz pedig innentől nem lehet meccset nyerni...
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 3 éve
Jó reggelt! Mindenkit kirúgni!csi77Ez jo volt! 😀
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Szerintem legalább 35-40 perc.Lions meglépte azt, amit nekünk is meg kellene legkésőbb szezon végén.Jó reggelt! Mindenkit kirúgni! Ja és nem kell várni a szezon végéig.
Érdekes lesz ők hogy mennek tovább. Mindenesetre ha Stafford nélkül akarnak, akkor egy újabb QB needes csapat.
Jövő vasárnap Bevell vezetésével jönnek a Soldierra. Nagy csörte lesz.
tüsi91
A hajnali meccs gyakorlatilag egy teljes félidős garbage time volt.......
csi77
Pats 5-6
49ers 5-6
Bears 5-6
Vikings 5-6 (kikaptunk és lesz még 1 meccs)
Panthers 4-7 (vertük)
Lions 4-7 (vertük, jönnek vasárnap)
Falcons 4-7 (vertük)
Broncos 4-7
Texans 4-7 (játszunk velük)
Redskins 4-7
Giants 4-7 (vertük)
Eagles 3-6-1
Cowboys 3-8
Chargers 3-8
Bengals, Jags, Jets
Ha nyerünk egyet nem leszünk top 10ben sem.
több mint 3 éve
Lions meglépte azt, amit nekünk is meg kellene legkésőbb szezon végén.Jó reggelt! Mindenkit kirúgni! Ja és nem kell várni a szezon végéig.
Érdekes lesz ők hogy mennek tovább. Mindenesetre ha Stafford nélkül akarnak, akkor egy újabb QB needes csapat.
tüsi91
A hajnali meccs gyakorlatilag egy teljes félidős garbage time volt.......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Davenek igaza volt Trubisky rosszabb. Ha nem is sokkal. Vagy inkább máshogy. De inkább máshogy. Rosszak. 5-6. Nehéz meccsek jönnek.
Újabb megalázó vereség.
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Fasza. Nincs Hicks...Alapjában véve a Bears még mindig az egészséges csapatok közé tartozik.
Tomcsik
Nyilván a DL Goldman, Hicks és Robertson-Harris nélkül ma, ha azt nézzük a 4 legjobbjából 3.
De amúgy kiesett Daniels, Massie, Cohen, Goldman és egy rotációs DL játékos eddig hosszútávon. Nem mondható elképesztő sérülés hullámnak.
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Lions meglépte azt, amit nekünk is meg kellene legkésőbb szezon végén.Érdekes lesz ők hogy mennek tovább. Mindenesetre ha Stafford nélkül akarnak, akkor egy újabb QB needes csapat.
több mint 4 éve
Két jó arc, és egymás idegeit rágjátok. Semmi értelme 15x leírni ugyanazt. Más a véleménye és kész. Kár gyilkolni egymást. Foles király vagy nem, vagy miért nem. Értjük.Mindkettõtöknek igaza van egyébként. Más a szempont.
Szerkesztette: ulpianus
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Kivettem a Vikings elleni legjobb Bears driveból a rossz Nick Folest. Ez a 2. drive volt a mérkőzésen, amit vezettünk. (az első INT lett, hogy az Miller vagy Foles hibája volt az megint egy vitakérdés, így azt bele sem teszem). Ennek a vége 3 pont lett. Folesnak ebben a driveban még 3 complete passza volt. 2 Robinsonnak. egy WR screen és egy gyors oldalpassz, valamint Pattersonnak egy 10 yardos passz külső vállra first downért. Ezeket nem tettem bele. Nem voltak extra passzok. Sajnos gifeket nem találtam.Első játék.
Under center, play action. 7 emberes protection. Érdemes megnézni, hogy Coward a képen sincs, valahol a LOS előtt császkál, szóval ha szőrös szívűek a bírók, akkor ez a play kapásból negálva.
Gyönyörű passz Robinsonnak a vonal mellé. 3 ember közé. Robinson elkapás, szép lábmunka. 24 yard. Hogy miért tettem be ide?
Keresd meg Darnell Mooneyt a képen. Bekarikáztam.
Szépen felrajzolt játék, minden működött. Lehetett volna sokkal jobb.
Nehéz a QB-t felelősségre vonni egy ilyen jól megdobott passz miatt. Mindenesetre ez egy TD játék volt, s nem lett az.
Második játék.
2&7. Kiváló play design. Kmet megadja a blokkot, Grahamtől a safety 10 yardra. Protection jó, Foles tudja ki a first read.
Aztán ez történt.
Ha nem is lett volna TD, de 3 yardon belülre egy jó passzal eljutottunk volna. Nem volt jó a passz.
Szeretném ha ezek a playek inkább Kmetre lennének felrajzolva. Mindenesetre nagyon szép design.
Ezután 3&7-re nagyon szép Foles passz Pattersonnak a vonal mellé külső vállra. First down
Harmadik játék.
1&goal a 7 yardos vonalról. Vikings 5 man rush. Tony Dye a bliztelő játékos bekarikázva. Kmet a támadófal jobb szélén, Graham jobbra (a képen nem látszik). Patterson a backfielden. 5 emberes protection.
Protection elosztás nem jó. Blitz akadálytalanul átjön. De. Patterson kilép a flatbe jobbra. Kmet útvonala akadályozza Kendrickset (#54) és Wilsont (#50). Patterson előtt Graham a corner ellen. És jó sok szabad gyep. Graham a first read, Foles le is tapadt nála.
Kendricks és Wilson elváltják egymást. Patterson teljesen üres továbbra is jobbra, ha megkapja a labdát TD, mert az ő erejével és sebességével beviszi. Kmet középen maradt teljesen üresen. Foles lassan reagál mindenre, a blitz időközben odaér. Foles megpróbája az 1-1-ben lévő Grahamnak dobni, aki a testét használva még akár jó is lehetne, de Dye megüti a kezét Folesnak. Harrison majdnem összeszedte az endzoneban a labdát. Folesnak tippre fogalma sem volt mi történik körülötte. Protection elosztása véleményem szerint nem volt jó, de ettől még ennek simán TD-vel kellett volna záródnia. De kb annyival biztos, hogy jöjjön egy 2&2.
Ezután jött egy futás, ahol Leno szokása szerint seggre ült. Patterson kicsikart belőle 2 yardot.
Negyedik játék.
3&5 goal. Vikings ahogy az egész meccsen blitzel 3.-ra. 6 emberes rush, 5 emberes protection. Ami azt jelenti, hogy mindenki egy az egyben.
Smith követi Artavis Piercet a backfieldről. Robinson balra (nincs képen). Miller és Kmet jobbon. Mooney a fal mellett jobbra. Coward természetesen hibázik. Nem a belső rusht veszi fel. Mooney szokásához híven tökéletes útvonal.
Foles pánik, elindít egy side arm passzt jobbra (ami amúgy is reménytelen volt), de ott az útvonalak még nem bontakoztak ki. Foles itt nem is értem mire gondolt, hogy valaki zone readre visszalép a falból vagy nem tudom.
Ha Coward a jó embert veszi fel Folesnak van egy plusz üteme. Lehet az elég lett volna a TD-hez Mooneynak. Szerintem így is ha Foles tudja mi van körülötte akkor bőven elégnek kellett volna lennie. Nem lett az.
Amit én tartok Nick Folesról, hogy ő nem az a játékos, aki ha nem klappol minden körülötte akkor ezeken felülkerekedik. Itt az utolsó kettő nem volt tökéletes play a támadóktól, de bőven menedzselhető 7 pontért.
Nyilván ez kiragadott 4 play a rengetegből. Csak nekem továbbra is az a véleményem, hogy nem csak azért rossz a QB játék, mert minden rossz körülötte, hanem mert maga a QB is rossz. Legyen az 10-es vagy 9-es.
több mint 4 éve
Tomcsik
8 013
Mint mondtam vakok közt a félszemű.. Most hogy melyik a szarabb meg mitől az tök mindegy. A lényeg hogy kell egy új, mert egyikkel sem jutunk sehova sem. Most hogy Trubisky nyert -e volna azzal a Philyvel SB-t sosem tudjuk meg. Mindenkinek lehet egy jó napja, lehet akkor szakadt volna ki belőle a Bucks elleni 6 TD. Tök felesleges ilyen hipotetikus kérdésekbe belemenni. Egy dologban igaza van Davenek ,hogy Foles egy dolgot jól megmutatott, azt hogy Nagy “rendszere” egy kalap szar. A gond hogy itt nincs semmilyen rendszer. A gond az hogy ha lebontjuk a playeket akkor látszik hogy gyakran 11 emberből 7 azt se tudja hogy mi zajlik a pályán. Az hogy a 3. évben alap dolgokat nem tudnak a játékosok végrehajtani az coaching hiba is. Hogy nincs egy counter blitz játékunk, hogy nincs egy rohadt hot route 3&10- nél amikor tudjuk hogy menni fognak a QB-ra az edző hiba. Most abba ne menjünk bele hogy Coward kezd, és alap blokkokat nem tud megcsinálni. Na most hogy olyan játékosok látnak pályát akiknek nem kéne az meg ugye Pace meg az edzők. Szóval új GM, HC , QB aztán lehet lesz értelme vitatkoznunk valamin 😊 ...
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 4 éve
Én is Foles mellett voltam, hogy milyen jó lesz, ha őt igazoljuk le. Mára bebizonyosodott, hogy ITT ő sem jobb, mint Turbo.Ha Tampába vagy méginkább Pittsburghbe ment volna, ahol Brady, de főleg Röfi vígan dobálgat, nem érnek oda hozzá, na talán ezeken a helyeken tudott volna valamit virítani. Itt nem.
Dave, te mióta lettél ilyen érzékeny?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Szerintem elmagyarázta, legfeljebb nem értesz vele egyett. Kár ezen vitázni, mert ezt a Bears offenseet egyik sem fogja megváltani....és nem csak qb hiányzik.Szerintem Dave arról próbált meggyőzni, hogy volt valamikor Foles jó néhány meccs erejéig, s az a teljesítmény azért nem jön ki, mert a körülmények nem teszik lehetővé. Itt van a véleménykülönbség, hogy ő Folesban sokat lát s pont annyit amit írok róla. (ez nem igaz teljesen ennél én is többet gondolok róla). Én arra lennék kíváncsi, hogy mi az, amit itt lát benne. 2020-ban. Bears mezben. Én értem, s igazat adok is neki, hogy a körülmények visszavetik. Csak az a baj, hogy Foles nem csak akkor rossz, ha a play nem működik. Akkor is rettentő nevezzük inkonzisztens, ha a play működik. Ilyen is van. Többször, mint egyébként szerintem hinnénk. S nekem az igazi bajom vele, hogy ha a play nem működik akkor semmit nem tesz hozzá. Ezért nem értek vele egyet és nekem ezért nem támasztotta alá a mondanivalóját.
gbol
Az is egyértelmű, hogy itt a QB feje felett vannak a legnagyobb gondok. Ez még nem mentette fel Trubiskyt. Okkal.
több mint 4 éve
gbol
382
Szerintem elmagyarázta, legfeljebb nem értesz vele egyett. Kár ezen vitázni, mert ezt a Bears offenseet egyik sem fogja megváltani....és nem csak qb hiányzik.Köszönöm.Nick Folest egy meccse alapján ítéled meg.Inkább hagyjuk, múltkor is mondtam hogy en inkább nem szólok hozzá a qb kerdeshez többet, inkabb legyen igazad és Foles UGYANOLYAN HA NEM SZARABB mint Trubi. Gratulálok.
Biztos, hogy Trubisky azt a meccset nem nyerte volna meg. S amúgy ezzel mit akartál bizonyítani? Hogy Foles stabilan jó irányító, mert volt 3 jó meccse egymás után a lehető legjobbkor?
De fordítsuk meg. Hány olyan középszar szintű QB van, aki egy tökéletesen futó rendszerben jó? Kb ilyen kérdésekkel próbálsz érvelni.
Nem attól lesz egy QB nálam jó, hogy egy működő rendszerből nem veszt el.
Egy dolog aztán én tényleg hagyom, mert nálad Foles jó, nálam meg nem, s igazából úgysem jutunk sehova sem, pedig már elkezdtem screenshotolni a Vikings elleni csak a körülmények teljesítményét.
Miért van az, hogy konkrétum nem hangzik el? Foles miben jó?
tüsi91
davemayer
De még mindig nem magyaráztad el nekem, hogy mivel jobb, mert azt tudom, hogy 2017ben mivel volt jobb, csak azt nem, hogy 2020-ban. Nick Foles megél abból a pályán, hogy 2017-ben nyert Superbowlt? Foles ennél többet tud, s nagyon visszavetik a körülmények. Berakom azért azt a 4 playt a Vikings meccsből. Lehet lesz 5. Aztán nem néztem tovább 2 drivenál.
tüsi91
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Na jó fórumozást, én egy időre leléptem innenNémítsd le a profilom és nem kell abbahagynod.
davemayer
több mint 4 éve
Na jó fórumozást, én egy időre leléptem innen
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
A kritikád akkor lenne jogos ha most normálus körülmények között lenne szar, mit nem értesz ezen?Köszönöm.Nick Folest egy meccse alapján ítéled meg.Inkább hagyjuk, múltkor is mondtam hogy en inkább nem szólok hozzá a qb kerdeshez többet, inkabb legyen igazad és Foles UGYANOLYAN HA NEM SZARABB mint Trubi. Gratulálok.
Biztos, hogy Trubisky azt a meccset nem nyerte volna meg. S amúgy ezzel mit akartál bizonyítani? Hogy Foles stabilan jó irányító, mert volt 3 jó meccse egymás után a lehető legjobbkor?
De fordítsuk meg. Hány olyan középszar szintű QB van, aki egy tökéletesen futó rendszerben jó? Kb ilyen kérdésekkel próbálsz érvelni.
Egy dolog aztán én tényleg hagyom, mert nálad Foles jó, nálam meg nem, s igazából úgysem jutunk sehova sem, pedig már elkezdtem screenshotolni a Vikings elleni csak a körülmények teljesítményét.
tüsi91
davemayer
De még mindig nem magyaráztad el nekem, hogy mivel jobb, mert azt tudom, hogy 2017ben mivel volt jobb, csak azt nem, hogy 2020-ban. Nick Foles megél abból a pályán, hogy 2017-ben nyert Superbowlt? Foles ennél többet tud, s nagyon visszavetik a körülmények. Berakom azért azt a 4 playt a Vikings meccsből. Lehet lesz 5. Aztán nem néztem tovább 2 drivenál.
tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Köszönöm.Nick Folest egy meccse alapján ítéled meg.Inkább hagyjuk, múltkor is mondtam hogy en inkább nem szólok hozzá a qb kerdeshez többet, inkabb legyen igazad és Foles UGYANOLYAN HA NEM SZARABB mint Trubi. Gratulálok.
tüsi91
davemayer
több mint 4 éve
Nick Folest egy meccse alapján ítéled meg.Inkább hagyjuk, múltkor is mondtam hogy en inkább nem szólok hozzá a qb kerdeshez többet, inkabb legyen igazad és Foles UGYANOLYAN HA NEM SZARABB mint Trubi. Gratulálok.
tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Nick Folest egy meccse alapján ítéled meg. Biztos, hogy Trubisky azt a meccset nem nyerte volna meg. S amúgy ezzel mit akartál bizonyítani? Hogy Foles stabilan jó irányító, mert volt 3 jó meccse egymás után a lehető legjobbkor?
több mint 4 éve
Egy dolgot elfelejtessz, azt hogy Foles SBt tudott nyerni az Eagles-szel, és MVP teljesítményt nyújtott azon a meccsen. Nem csak a csapat nyerte meg, hanem ő is kellett hozzá. Javaslom hogy nézd meg azt a SBt, aztan mondd hogy Trubi ott nyerni tudott volna-e egy olyan pats elleni meccsen, ahol ha egy drive-ot ekcseszel már a másik nyer - na ő meg azt a meccset tudta megnyerni.Tüsi leírod hogy nem bízik Foles az OL-ban, az életét félti kb majd leírod hogy nem jött ki belőle az hogy milyen jól olvassa a védelmet... nem érzed az ok-okozati összefüggést a kettő között?! Monhatod hogy Foles szar de azt érdemes lenne hozzátenni hogy esély nem volt rá hogy lássuk milyen amikor stabilan jó. Túl nagy kérés Chicagóban hogy legyen 2.5-3 mp-e egy qb-nak továbbra is, csak ez az 1 faktor meghatározta Cutler itteni pályáját és most Foles teljesítményét is. Ja és Cutlernek volt egy Forte-ja, Folesnak mi az ami működött mellette az O-ban?!Pre-snap readre gondoltam. A Bucs meccsen láttam egyedül ebből valamit. Az, hogy utána kevés ideje van egy dolog. Nézd meg a Vikings meccset. Szarrá blitzelték minden 3.-nál. Nyilván ez coaching és playcall is. De a fogalmatlan QB-kat blitzelik szarrá 3.-nál. Lásd Mitchell Trubisky. Két TD-t hagyott emiatt benn az első negyedben a legutóbbi meccsen.
Trubiét kisebb mértékben mert ő jó protection mellett is olyan szar lenne mint rossznál, ezért teszed ugyanarra a polcra a 2 qbt (sőt Foles szarabbb...lol).
davemayer
"Monhatod hogy Foles szar de azt érdemes lenne hozzátenni hogy esély nem volt rá hogy lássuk milyen amikor stabilan jó."davemayerNick Foles megítélését de eltorzítja az a 3 meccs. Mikor volt Foles stabilan jó?
Megint ott vagyunk, hogy véded Folest - joggal - , hogy miért szar minden körülötte. Egy dolgot emelj ki, amiben Foles szerinted NFL szinten top 20 volt ezen a 7 meccsen. Nem top 5, top 10, hanem top 20. Csak emelj ki valami pozitívat Foles játékában. Emeld ki azt, hogy miben volt jobb mint a kétségtelenül fogalmatlan Trubisky mondjuk tavaly vagy idén? Miben jobb, mint Trubisky?
Foles mellett nyilván semmi nem működik. Ezt aláírom én is, ebben vita sincs. Nem mintha Trubisky mellett működött volna, de őt érdekes módon és jogosan senki nem védi. Mert védhetetlen. Csak akkor erre mondom ezt újra. Foles mindig olyan lesz, de inkább mindig rosszabb, mint amilyen körülmények közé berakod. Na és én ezért nem tartom, mint játékost Nick Folest sokra. Illetve ezért tartom egy csere QB-nak és semmi többnek. De mégegyszer mondom rajtam kívül van pár csapat, amely szintén ennek látta csak.
Az a baj, hogy Tomcsiknak van igaza ebben, hogy vitatkozunk két szar QB-ról. Trubisky szar, Foles szerintem legalább annyira. Statisztikai mutatók alapján biztosan rosszabb is. Trubisky jövőre másutt lesz. Foles 2021-ben itt lesz. De nem kezdhet.
tüsi91
Igen, mindig ugyanoda jutunk, mert Foles teljesítményével kapcsolatban nem lehet nem megemlíteni hogy semmi, de tényleg semmi nem működik körülötte. Miben nyújtott top 20as teljesítményt? Hány qb tudott volna top20at hozni úgy hogy nincs OL, nincs futás (nem kevés vagy gyenge, 0!) és nem segít a play design sem.
Nem volt jó readje csak a bucs ellen?! Kapásból beugrik a győztes td a falcons ellen de mind1...
Nagyon jól megjegyeztétek szezon előtt hogy Foles abban jó hogy egy normálisan működő systembe behelyezve nem teszi tönkre azt hanem hozzá tudja tenni azt a pluszt ami a győzelemhez kell. Ez eddigi pályafutása során hány helyen adatott meg neki? Csak az eaglesnél, és egy sb győzelem lett a vége - és nem mákos vagy a védelem altal megnyert (flacco, payton manning) hanem egy olyan amiben az ő teljesítménye vastagon benne van.
Szezon előtt mondtam, Foles idehozatala azért volt jó döntés mert megmutatja hogy Nagy mit épített. Szerencsére ez kiderült, de emiatt azt mondani hogy Foles ugyanolyan szar mint Trubi finoman szólva is érdekes.
Ha más nem egy kérdésen gondolkozzatok el: Trubi nyert volna az eagles-szel? Na ugye.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Tüsi leírod hogy nem bízik Foles az OL-ban, az életét félti kb majd leírod hogy nem jött ki belőle az hogy milyen jól olvassa a védelmet... nem érzed az ok-okozati összefüggést a kettő között?! Monhatod hogy Foles szar de azt érdemes lenne hozzátenni hogy esély nem volt rá hogy lássuk milyen amikor stabilan jó. Túl nagy kérés Chicagóban hogy legyen 2.5-3 mp-e egy qb-nak továbbra is, csak ez az 1 faktor meghatározta Cutler itteni pályáját és most Foles teljesítményét is. Ja és Cutlernek volt egy Forte-ja, Folesnak mi az ami működött mellette az O-ban?!Pre-snap readre gondoltam. A Bucs meccsen láttam egyedül ebből valamit. Az, hogy utána kevés ideje van egy dolog. Nézd meg a Vikings meccset. Szarrá blitzelték minden 3.-nál. Nyilván ez coaching és playcall is. De a fogalmatlan QB-kat blitzelik szarrá 3.-nál. Lásd Mitchell Trubisky. Két TD-t hagyott emiatt benn az első negyedben a legutóbbi meccsen.
Trubiét kisebb mértékben mert ő jó protection mellett is olyan szar lenne mint rossznál, ezért teszed ugyanarra a polcra a 2 qbt (sőt Foles szarabbb...lol).
davemayer
"Monhatod hogy Foles szar de azt érdemes lenne hozzátenni hogy esély nem volt rá hogy lássuk milyen amikor stabilan jó."davemayerNick Foles megítélését de eltorzítja az a 3 meccs. Mikor volt Foles stabilan jó?
Megint ott vagyunk, hogy véded Folest - joggal - , hogy miért szar minden körülötte. Egy dolgot emelj ki, amiben Foles szerinted NFL szinten top 20 volt ezen a 7 meccsen. Nem top 5, top 10, hanem top 20. Csak emelj ki valami pozitívat Foles játékában. Emeld ki azt, hogy miben volt jobb mint a kétségtelenül fogalmatlan Trubisky mondjuk tavaly vagy idén? Miben jobb, mint Trubisky?
Foles mellett nyilván semmi nem működik. Ezt aláírom én is, ebben vita sincs. Nem mintha Trubisky mellett működött volna, de őt érdekes módon és jogosan senki nem védi. Mert védhetetlen. Csak akkor erre mondom ezt újra. Foles mindig olyan lesz, de inkább mindig rosszabb, mint amilyen körülmények közé berakod. Na és én ezért nem tartom, mint játékost Nick Folest sokra. Illetve ezért tartom egy csere QB-nak és semmi többnek. De mégegyszer mondom rajtam kívül van pár csapat, amely szintén ennek látta csak.
Az a baj, hogy Tomcsiknak van igaza ebben, hogy vitatkozunk két szar QB-ról. Trubisky szar, Foles szerintem legalább annyira. Statisztikai mutatók alapján biztosan rosszabb is. Trubisky jövőre másutt lesz. Foles 2021-ben itt lesz. De nem kezdhet.