Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 5 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
A drafton csak projektet húzol.

Fields kezdő lesz, ha jobb lesz Daltonnál. Fejben nem biztos hogy augusztus végére az lesz. Minden másban fényévekkel előbbre van.

Szerkesztette: tüsi91
több mint 5 éve
mortirolo Chicago Bears 1 294
Szerintem mindenben jó, csak egy kicsit lassabban dönt. Kellene legalább egy közepes fal és akkor Mooney-val brutál lesz. Brutál a karja és lábon is jó.
mortirolo
Trubiskynek sem fizikálisan voltak gondjai, hanem fejben.
Ne essék félreértés én nem kritizálom a picket, csak az út hosszú és itt pozitív tapasztalat még nem volt QB fejlesztésben. Fields lehet top 10 QB, de nem egy olyan Pick , akinek a padlója is magas. Őt ki kell nevelni.

A falról továbbra is tartom, hogy egy QB rajtuk sokat dobna.

Pace az elsőben felfelé jön, másodikban lefelé. Ez sem lepne meg.
tüsi91
Jó lenne lefelé menni és növelni a pick számot. Sajnos már rengeteg magasan rangsorolt fal ember kiment. WR és CB lesz ebből inkább?
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 551 — "Grammar maci"
Fields egy projekt, rizikós de nagyot adhat.
A csapat öreg, minőségi depth nélkül. S jövőre a draft capital nagyon gyér lesz.
Van red flag, de ott van az extra is.

Csak a jövő évi 4.kör ne ment volna.
tüsi91
Az lesz a legkisebb bajunk ha bevalik. Ha meg nem minden sok érte. Újra nem tudom értelmezni Dalton/Foles mit keres a csapatnál.
davemayer
Dalton azért jött ha ez a trade nem sikerül. Meg azért mert Foles leégett. Mindent ami pozitívumot vele kapcsolatban kiemeltek arra is rácáfolt. Valahogy el kellene passzolni.
tüsi91
Fields egy project? 11. helyen nem projectet húzol hanem kezdőt, úgy is hogy rookie vele kell menni a kezdetektől. Ha lenne egy Smith nálunk is mint volt Mahomesnál akkor ok, ne kezdjen de így, mindegy mik a hibái vele kell menni és kész. Remélem Daltont nem látom a pályán, akkor végünk van.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Szerintem mindenben jó, csak egy kicsit lassabban dönt. Kellene legalább egy közepes fal és akkor Mooney-val brutál lesz. Brutál a karja és lábon is jó.
mortirolo
Trubiskynek sem fizikálisan voltak gondjai, hanem fejben.
Ne essék félreértés én nem kritizálom a picket, csak az út hosszú és itt pozitív tapasztalat még nem volt QB fejlesztésben. Fields lehet top 10 QB, de nem egy olyan Pick , akinek a padlója is magas. Őt ki kell nevelni.

A falról továbbra is tartom, hogy egy QB rajtuk sokat dobna.

Pace az elsőben felfelé jön, másodikban lefelé. Ez sem lepne meg.
több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 229 — Axel Foley
A+ pick.

több mint 5 éve
több mint 5 éve
Fields egy projekt, rizikós de nagyot adhat.
A csapat öreg, minőségi depth nélkül. S jövőre a draft capital nagyon gyér lesz.

tüsi91
Az lesz a legkisebb bajunk ha bevalik. Ha meg nem minden sok érte. Újra nem tudom értelmezni Dalton/Foles mit keres a csapatnál.
davemayer
Dalton azért jött ha ez a trade nem sikerül. Meg azért mert Foles leégett. Mindent ami pozitívumot vele kapcsolatban kiemeltek arra is rácáfolt. Valahogy el kellene passzolni.
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 835 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
A+?
mortirolo
Több, ezt nevezem....van Franchise QB 100 év után.
cikesz
Jay Cutler smafu? 🙃
több mint 5 éve
Szivacs Chicago Bears 177
Tényleg változik a világ. Nagyon fogok szurkolni.
több mint 5 éve

tüsi91

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Fefe77 Chicago Bears 137
Újra felcsillant a remény… Jó Trade, ígéretes választás.
több mint 5 éve

több mint 5 éve
cikesz Baltimore Ravens 628
A+?
mortirolo
Több, ezt nevezem....van Franchise QB 100 év után.
több mint 5 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 279
Éreztem Fieldset ide már fel kellett menni érte. Ez szerintem egy jó pick, jó trade....És 2. körben még somá. Jöhet egy jó OT

több mint 5 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 368 — Keep pounding
Grat, kívánok egy olyan szezont mint a Chargersnek volt 20-ban.

Szerkesztette: gabokocka

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
A+?
mortirolo
Az

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
A+?
több mint 5 éve
Így azért nem rossz. Nem adtunk túl sokat. Csak azt nem tudni, hogy mit kaptunk érte.
több mint 5 éve
Toto21 Chicago Bears 8 345
Egyértelmű Darrisaw lenne az álom pick 1/20-ra, de nem lesz benn ott már szerintem.

Így viszont bedobom Christian Baremore nevét, aki nekem tetszene. Nem beszélve arról, hogy jövőre át tudná venni Akiem Hicks helyét 3 tech-ben. Vagy még tovább megyek, esetleg egy draft napi trade? Eladjuk Akiem Hicks-et meg egy 6. körös picket, hogy feljebb mozogjunk 3. körbe esetleg?

Vélemények?
több mint 5 éve
Szivacs Chicago Bears 177
Feltrade és Rashawn Slater, Virgi néni azonnal rapportra hívja, utána Pace felköti magát, de levágják.
több mint 5 éve
Én egy lefelé cserét és egy 2-3 körös QB-t szeretnék, de ez nem lesz, szóval legyen egy OT.
több mint 5 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 279
Remélem OL-ba húzunk és majd jövőre top 5-10 pickkel húzunk qbt.
davemayer
Én azért fohászkodok, hogy idén vagy jövőre jó QB-t húzzunk, ekkora hendikeppel, amivel mi irányító poszton rendelkezünk sem rövid, sem közép, sem hosszú távon nem lehet elérni semmit.

Mindenki annak örülne, ha 5 helyes letrade mellett húznánk top QB-t.
Szerintem Pace úgy toldozgatta, foltozgatta a keretet, hogy adva legyen a feltrade. Sokat segítene ha a Pats Garoppolot megszerezné, a Broncos meg megelégedne a Lock-Bridgewater párossal. A top 10be baromi drága lenne fellépni, de 12 környékére talán már nem. Abba beletörődtem már, hogy jövőre nem lesz első kör, csak mellé ne adjunk el mindent. Ha bejön a QB, akkor mindegy az első kör, ha nem, akkor hosszú időre ismét a liga végére visszük magunkat.

Mindig van csúszó QB talán ma is lesz.

Estéig a szokásos tippeket tegyük meg 😊
tüsi91
Rég volt ilyen kiszámíthatatlan draft. Én azt mondom megyünk egy QB-ért ha valaki csúszik. Ez esetben remélem Fields lesz az. Ha maradunk 20 on akkor valszeg a legjobb elérhető OT tippre Jenkins

több mint 5 éve
davemayer
Én azért fohászkodok, hogy idén vagy jövőre jó QB-t húzzunk, ekkora hendikeppel, amivel mi irányító poszton rendelkezünk sem rövid, sem közép, sem hosszú távon nem lehet elérni semmit.

Mindenki annak örülne, ha 5 helyes letrade mellett húznánk top QB-t.
Szerintem Pace úgy toldozgatta, foltozgatta a keretet, hogy adva legyen a feltrade. Sokat segítene ha a Pats Garoppolot megszerezné, a Broncos meg megelégedne a Lock-Bridgewater párossal. A top 10be baromi drága lenne fellépni, de 12 környékére talán már nem. Abba beletörődtem már, hogy jövőre nem lesz első kör, csak mellé ne adjunk el mindent. Ha bejön a QB, akkor mindegy az első kör, ha nem, akkor hosszú időre ismét a liga végére visszük magunkat.

Mindig van csúszó QB talán ma is lesz.

Estéig a szokásos tippeket tegyük meg 😊
több mint 5 éve

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
A QB run miatt top játékost lehet húzni akár 10en kívül is. De a 20. előtt már van egy kisebb gap a top talentek és az utánuk következők miatt.
Vajon a Panthers akarna ennyire hátracserélni?

Szerintem nem lesz annyira könnyű felcserelni 20ról, mint sokan hiszik. Egyszerűen túl hátul vagyunk már.
Mindegy, azzal már megbaratkoztam januárban, hogy a jövő draft pickjeit így vagy úgy eladják, csak Kellen Mond ne jöjjön, mert akkor tökön szúrom magam.

Tomcsik. Kicsit tagold szét légyszíves ha ilyen hosszan írsz. Egyszerűbb olvasni.