NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
481
57
18:30-tól, ARENA4
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 3 éve
Ugyanígy vagyok vele én is, ahogyan korábban kifejtettem, Trask lenne az első opcióm, ha Wilson kiesik, de ha benn van is meggondolnám. A húzásra visszatérve Cutler anno 1/11 volt és előtte ment ki Young és Leinart is.Ez igaz de Wilson nagyon jól tolja idén. Én csak azt mondtam hogy nálam Trask előrébb van mint Lance. Ettől még Wilson se játszik a legnagyobb csapatok ellen, de vele kapcsolatban olyan jó megérzésem van.Akkor megfordítom: a Wilson-féle BYU-ból 11 aktív játékos van (lásd Ezekiel Ansah, Kyle Van Noy, Fred Warner, Michael Davis,...)Pont ezt mondom kicsi suli még kisebb is mint a Tarheels... Ezért van Lanceval kapcsolatban egy kis Trubisky feelingem.Hát boldog szülinapot nekem szépen megleptek a srácok csak úgy mint tavaly. Mondjuk a jövő szempontjából a lehető legjobb dolog történt. Az mondjuk bántó hogy a D az utolsó 2 meccsen liga alja szarnak nèz ki, ahogy az is hogy Mack és Quinn ennyit mutat ennyi pénzért...Draft és QB-k... Sajnos ha top 8 on kívül húzunk nem lesz esély Wilsonra fel trade nélkül. A következő emberem Trask. Nálam ő előrébb van mint Lance. Lance esetében olyan Trubisky érzésem van. Kis suli nem túl sok kezdő tapasztalattal. Persze a potenciál ott van. Trask viszont erősebb csapatok ellen bizonyít és a tavalyi évhez képest rengeteget fejlődött. Szóval akire reális esély lehet az Wilson és Trask (inkább Trask) Érdekes lesz ...OFF:
Tomcsik
Azért a North Carolina és a North Dakota State nagyon nem egy liga még akkor sem ha a Bison valóban kinőtte a másodosztályt.
Számok nyelvén: a North Carolináról van 22 db aktív NFL játékos (pl. Robert Quinn, Eric Ebron, Mitch Trubisky, Tre Boston,...), a North Dakota State-ről 9 (lásd Carson Wentz, Billy Turner, Joe Haeg, Kyle Emmanuel,...)
empty taxi
Tomcsik
empty taxi
Tomcsik
Szerkesztette: hpeter93
több mint 3 éve
mortirolo
1 061
Mondjuk mondhatta volna azt is, hogy annyira bízik magában, hogy megfutotta Ő, mert egy igazi vezér. Többek közt ezért is mondom azt, hogy komoly baj van a szakmai stábban, ha nem tudják értelmezni az alapvető jeleket egy játékossal kapcsolatban. Miért van az, hogy Rodgers egy védő sárga zászló alatt valahogy mindig elhajít egy rakétát előre? Miért van az, hogy Mahomes pl. a múlt héten, rezzenéstelen arccal 3x egymás után dobta ki a labdát a sarokba, elkerülve a - yardot? Ezek nálam alap dolgok lennének, amikor irányítót keresek és nem érdekelne, hogy hanyadik körös meg hol játszott.Trubisky did not take issue with the play call.1. Mi mást mondjon?
"If you are telling me it's one yard and we are handing the ball to David Montgomery," said Trubisky, "my money is on him every time and our offensive line. It doesn't matter what the situation is, so, I think, again, you have to give [the Lions defense] credit. They made the play. We didn't. It's as simple as that."
Mondom én, hogy ezeknek elmentek otthonról.
mortirolo
2. Amilyen egyszerű szegény még lehet hisz is benne.
davemayer
Itt kérek elnézést Cutlertől. Ugyan sokszor felidegesített, de így utólag sokat nőtt a szememben.
Szerkesztette: mortirolo
több mint 3 éve
Tomcsik
8 013
Ez igaz de Wilson nagyon jól tolja idén. Én csak azt mondtam hogy nálam Trask előrébb van mint Lance. Ettől még Wilson se játszik a legnagyobb csapatok ellen, de vele kapcsolatban olyan jó megérzésem van.Akkor megfordítom: a Wilson-féle BYU-ból 11 aktív játékos van (lásd Ezekiel Ansah, Kyle Van Noy, Fred Warner, Michael Davis,...)Pont ezt mondom kicsi suli még kisebb is mint a Tarheels... Ezért van Lanceval kapcsolatban egy kis Trubisky feelingem.Hát boldog szülinapot nekem szépen megleptek a srácok csak úgy mint tavaly. Mondjuk a jövő szempontjából a lehető legjobb dolog történt. Az mondjuk bántó hogy a D az utolsó 2 meccsen liga alja szarnak nèz ki, ahogy az is hogy Mack és Quinn ennyit mutat ennyi pénzért...Draft és QB-k... Sajnos ha top 8 on kívül húzunk nem lesz esély Wilsonra fel trade nélkül. A következő emberem Trask. Nálam ő előrébb van mint Lance. Lance esetében olyan Trubisky érzésem van. Kis suli nem túl sok kezdő tapasztalattal. Persze a potenciál ott van. Trask viszont erősebb csapatok ellen bizonyít és a tavalyi évhez képest rengeteget fejlődött. Szóval akire reális esély lehet az Wilson és Trask (inkább Trask) Érdekes lesz ...OFF:
Tomcsik
Azért a North Carolina és a North Dakota State nagyon nem egy liga még akkor sem ha a Bison valóban kinőtte a másodosztályt.
Számok nyelvén: a North Carolináról van 22 db aktív NFL játékos (pl. Robert Quinn, Eric Ebron, Mitch Trubisky, Tre Boston,...), a North Dakota State-ről 9 (lásd Carson Wentz, Billy Turner, Joe Haeg, Kyle Emmanuel,...)
empty taxi
Tomcsik
empty taxi
több mint 3 éve
Akkor megfordítom: a Wilson-féle BYU-ból 11 aktív játékos van (lásd Ezekiel Ansah, Kyle Van Noy, Fred Warner, Michael Davis,...)Pont ezt mondom kicsi suli még kisebb is mint a Tarheels... Ezért van Lanceval kapcsolatban egy kis Trubisky feelingem.Hát boldog szülinapot nekem szépen megleptek a srácok csak úgy mint tavaly. Mondjuk a jövő szempontjából a lehető legjobb dolog történt. Az mondjuk bántó hogy a D az utolsó 2 meccsen liga alja szarnak nèz ki, ahogy az is hogy Mack és Quinn ennyit mutat ennyi pénzért...Draft és QB-k... Sajnos ha top 8 on kívül húzunk nem lesz esély Wilsonra fel trade nélkül. A következő emberem Trask. Nálam ő előrébb van mint Lance. Lance esetében olyan Trubisky érzésem van. Kis suli nem túl sok kezdő tapasztalattal. Persze a potenciál ott van. Trask viszont erősebb csapatok ellen bizonyít és a tavalyi évhez képest rengeteget fejlődött. Szóval akire reális esély lehet az Wilson és Trask (inkább Trask) Érdekes lesz ...OFF:
Tomcsik
empty taxi
Tomcsik
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Tomcsik
8 013
Pont ezt mondom kicsi suli még kisebb is mint a Tarheels... Ezért van Lanceval kapcsolatban egy kis Trubisky feelingem.Hát boldog szülinapot nekem szépen megleptek a srácok csak úgy mint tavaly. Mondjuk a jövő szempontjából a lehető legjobb dolog történt. Az mondjuk bántó hogy a D az utolsó 2 meccsen liga alja szarnak nèz ki, ahogy az is hogy Mack és Quinn ennyit mutat ennyi pénzért...Draft és QB-k... Sajnos ha top 8 on kívül húzunk nem lesz esély Wilsonra fel trade nélkül. A következő emberem Trask. Nálam ő előrébb van mint Lance. Lance esetében olyan Trubisky érzésem van. Kis suli nem túl sok kezdő tapasztalattal. Persze a potenciál ott van. Trask viszont erősebb csapatok ellen bizonyít és a tavalyi évhez képest rengeteget fejlődött. Szóval akire reális esély lehet az Wilson és Trask (inkább Trask) Érdekes lesz ...OFF:
Tomcsik
empty taxi
több mint 3 éve
Hát boldog szülinapot nekem szépen megleptek a srácok csak úgy mint tavaly. Mondjuk a jövő szempontjából a lehető legjobb dolog történt. Az mondjuk bántó hogy a D az utolsó 2 meccsen liga alja szarnak nèz ki, ahogy az is hogy Mack és Quinn ennyit mutat ennyi pénzért...Draft és QB-k... Sajnos ha top 8 on kívül húzunk nem lesz esély Wilsonra fel trade nélkül. A következő emberem Trask. Nálam ő előrébb van mint Lance. Lance esetében olyan Trubisky érzésem van. Kis suli nem túl sok kezdő tapasztalattal. Persze a potenciál ott van. Trask viszont erősebb csapatok ellen bizonyít és a tavalyi évhez képest rengeteget fejlődött. Szóval akire reális esély lehet az Wilson és Trask (inkább Trask) Érdekes lesz ...OFF:
Tomcsik
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Tomcsik
8 013
Hát boldog szülinapot nekem szépen megleptek a srácok csak úgy mint tavaly. Mondjuk a jövő szempontjából a lehető legjobb dolog történt. Az mondjuk bántó hogy a D az utolsó 2 meccsen liga alja szarnak nèz ki, ahogy az is hogy Mack és Quinn ennyit mutat ennyi pénzért...Draft és QB-k... Sajnos ha top 8 on kívül húzunk nem lesz esély Wilsonra fel trade nélkül. A következő emberem Trask. Nálam ő előrébb van mint Lance. Lance esetében olyan Trubisky érzésem van. Kis suli nem túl sok kezdő tapasztalattal. Persze a potenciál ott van. Trask viszont erősebb csapatok ellen bizonyít és a tavalyi évhez képest rengeteget fejlődött. Szóval akire reális esély lehet az Wilson és Trask (inkább Trask) Érdekes lesz ...
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Sokat fogunk a QB kérdésről és prospectekről beszélni a jövőben az biztos.Trask. Hát maradjunk annyiban, hogy mobilosabb, mint Foles, de azért messze áll pl Trubiskytől. A mérete megvan, de a karja abszolút nincs. Viszont van esze, de őt például már nem húznám ki 10-en belül. (nagyon nem)
Lance nagyon alacsony padló, magas plafon. Na ő egy nagyon risky pick lenne. Amit Wilson idén csinál az nagyon ott van.
Lesz miről beszélni.
több mint 3 éve
De ha valakibe a Wilson/Lance duóból látják a franchise QB-t, akkor szerezzék meg. Ha 2021-ben nem draftolsz QB-t fenn, akkor egy évet megint elvesztettél, egy lehetőséget megint elvesztettél és nincs rá garancia, hogy 2022-ben pozícióban leszel.Pusztán a hagyományokra építve Lance és Fields szerintem esélytelen. Wilson nekem szimpatikus, de én Trask felé húznék, látok a srácban egy Rothliesberger/ Cutler keveréket, a karja és a mobilitása megvan, a játék olvasásában kellene fejlődnie.
Szóval nagyon necces a helyzet, különböző utak vannak előttünk, de én azt mondom, hogy nyomunk egy resetet.
2017-ben elképesztő esélyed volt. S nem elég, hogy ez lett belőle, de 2018-ban Trubiskybe belelátták a franchise QB-t és eladtak Mackért ennyit, aztán mit értünk vele.
tüsi91
Szerkesztette: hpeter93
több mint 3 éve
mortirolo
1 061
Ha minden jól alakul top10-be beférhetünk, csak akkor fixen bukni kell a többi meccset. Nálam kvalifikáltabbak biztos tudják melyik csapatoknak kellenek qb-k. Én annyira nem látom lehetetlennek a helyzetet. Top3 qb-ból tudunk húzni. Foles fog kezdeni jövőre az biztos, mentornak nem rossz a srác.Tegyük fel, hogy kihúznánk Mahomes-t. Persze örülne az ember, de lássuk, be hogy egyetlen pickben bízni, nem túl bölcs dolog. Ráadásul még abban az esetben is edzői állományt kellene cserélni, ahhoz meg új GM kell. A Lions-nál, ha jól emlékszem, szerdáig kellett várni a döntésre. Jó hülye egy csapat az is, hogy behúzták a meccset ellenünk, mondjuk nekik legalább van irányítójuk.
hpeter93
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Tegyük fel, hogy kirúgnak mindenkit, s Phillipsnek találnak valami olyan pozíciót, ami egy gazdász embernek megfelelő és nem foglalkozik tovább futballügyekkel, hanem kineveznek valakit a futAball operátornak vagy valami hangzatos pozícióba.Ami a baj, hogy az új vezetés nagyon nagy QB nyomásban lesz. Folest az idei produktumával nem lehet eladni, hogy kezd. Viszont ha netán nyersz 1 meccset, akkor nagyon messze leszel a Wilson/Lance duótól. Ha megnézed a mögöttünk lévőket. A sorsolásuk nehéz és pl. a Panthers és a Falcons még azzal is meg van spékelve, hogy megvertük őket. Szóval ha netán itt 4 vereség lesz (szerintem nem), akkor is menni kellene fel szerintem. Tippre egyébként 1-et nyerünk, bár a Jacksonville sem tűnik reménytelennek.
Jets: QB
Jacksonville: QB
Bengals: nem QB
Cowboys: nem QB (megfizetik Prescottot)
Eagles: talán nem QB és adnak Hurtsnek egy esélyt
Chargers: nem QB
Redskins: QB
Falcons: nagyban függ, hogy ki lesz GM/HC páros, Ryan 35, de egy QB váltásba nagyon hamar bele lehet bukni. Opciós.
Panthers: Bridgewater nem megoldás, s ezt szerintem ők is tudják, de sokat fizettek neki. Opciós.
Broncos: Lock nem megoldás, kérdés, hogy elhitetik-e magukkal, hogy igen. Opciós
Dolphins: (Texans pick): nem QB
Lions: Stafford jó, de 12 év alatt semmit nem értek el vele. Egy QB váltásba ahogy említettem bele lehet bukni nagyon hamar. Opciós.
Szóval egyelőre én azt látom, hogy abból a 12 csapatból, aki jelenleg előttünk van, van 3 tiszta QB needes és van 4, aki miért ne, de a Broncos ebből nagyon gyanús.
Kérdés mit akar az új rezsim? Full reset? Mert ezesetben, akit lehet mozdítani és értékkel bír - Hicks, Fuller -, azt draft pickre kell váltani. Hicks jó, de 32 éves lesz már jövőre, egyre többet sérült. Fuller 20 milliót nem ér. Robinson transation tag és trade.
Ha full reset, akkor nem kell magunkat mindenáron belehajtani egy QB-ba most, bár Folest nem lehet eladni jövőre QB-nak. De ha valakibe a Wilson/Lance duóból látják a franchise QB-t, akkor szerezzék meg. Ha 2021-ben nem draftolsz QB-t fenn, akkor egy évet megint elvesztettél, egy lehetőséget megint elvesztettél és nincs rá garancia, hogy 2022-ben pozícióban leszel.
Szóval nagyon necces a helyzet, különböző utak vannak előttünk, de én azt mondom, hogy nyomunk egy resetet.
2017-ben elképesztő esélyed volt. S nem elég, hogy ez lett belőle, de 2018-ban Trubiskybe belelátták a franchise QB-t és eladtak Mackért ennyit, aztán mit értünk vele.
OL: ???-Daniels-Whitehair-???-??? És Whitehair nagyon overrated.
WR: Mooney, Miller, Ridley
TE: Kmet
RB: Montgomery
QB: ??? (Foles)
Nehéz belelátni ebbe sokat.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 3 éve
Ha minden jól alakul top10-be beférhetünk, csak akkor fixen bukni kell a többi meccset. Nálam kvalifikáltabbak biztos tudják melyik csapatoknak kellenek qb-k. Én annyira nem látom lehetetlennek a helyzetet. Top3 qb-ból tudunk húzni. Foles fog kezdeni jövőre az biztos, mentornak nem rossz a srác.
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Összességében az offense tegnap jó meccset hozott, de a Lions volt az ellenfél. Viszont ez a belső 3as úgy néz ki valamennyire működik, a sok under center és play acrtion sokat segít nekik, Trubisky lábát azért tisztelik, Kmet jól blokkol. Ezek apró dolgok, de tegnap szépen haladtunk földön és levegőben az első félidőben. Nyilván a másodikban már nem. De 30 pont az 30 pont. A védelem feladta a Vikings meccs után.Trubisky szerintem top 5 bustban sincs benn, de feladni 3 picket érte, s kihúzni Watson és Mahomes előtt... Brutális.
Vikings, Pats nyert 6-6.
Giants nyert 5-7, de ők úgy is vezetik a csoportot.
Lions 5-7, de egyelőre jobb a konferencia mérlegünk.
Falcons, Broncos, Texans nem volt messze a győzelemtől, sajnos egyik sem húzta be, így ők maradtak 4-8. Jövő héten jön Watson. Elkapója már nem igazán van, de a kést megforgathatja bennünk.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 3 éve
Kb ja, az is egy komoly sztori. Nem sok játékosnak vezetett vissza út onnan ahol ő volt.Warnert meg a zöldséges pultból! Nem?Igen, Brady 6.körös volt és igen, Wilson is 3.körös volt sőt, Romot meg az utcáról hozták kb (ha nem ismered a sztorit nézz utána, erdemes) de ezek a példák nem jelenthetnek kiindulópontot egy játékos megtalálásához. Ha analítikus szemmel nézed akkor muszáj a sikeres példák mellé odatenned a sokkal több sikertelent hogy reális képet kapj, és ez a lényeg.Van benne valami, de TB12 is 6. körös volt. Szerintem, ha elég sokat kipróbálsz, akkor biztos lehetne találni egy alkalmasat. Gurulós fociban is láttunk olyat, hogy valaki olasz, francia 4. osztályban játszott, mert szar volt a ügynöke, azután rá 1 évre meg világbajnok lett a válogatottal. Én pl. nem ismertem Glennon-t mikor ide hozták irányítónak, de amikor beállt, 10 perc után láttam hogy alkalmatlan. 4 meccs alatt akár 16 QB-t is kipróbálhatnánk. Hátha... A mai meccsen is volt olyan jelenet, mikor Trub, ahelyett, hogy kidobta volna a labdát, inkább passzolt egy kockázatos negatív yardost. Nálam az ilyenek nem férnek bele. Ezek a dolgok pár perc alatt kiderülnek, itt meg évekig nézik ezt a szerencsétlenkedést. Összefoglalva, egy GM kell azonnal, aki leszerződtet egy jó HC-t és keres egy jó QB-t.Qb-t kicsit összetettebb posztnak érzem, te nem? 😊Ha marad Nagy az jó eséllyel a legjobb sansz, hogy a szezon végéig bukjunk.Azon gondolkodtam még, hogy most ez egy igazán jó alkalom lenne arra, hogy hozzunk 8-10 draftolatlan QB-t a hátralévő 4 meccsre. Rúgó poszton végülis bejött a casting.
Nem fog megtörténni, de sokat játszon innentől Ridley rotációban. Kmet szerencsére már kifúrta Grahamet. (s jól blokkol, ma passz játékba is bevonták). Skrine helyett Vildor vagy Shelley. Quinn/Mingo/Vaughters helyett Trevis Gipson. S el is fogytak a fiatalok a padról. Na ezért is utálom Pacet, bár ha Kmet fejlődik, akkor ez a draft Johnsonnal és Mooneyval jól néz ki.
tüsi91
mortirolo
davemayer
mortirolo
Ha most a te példádat megvalósítanák és hoznának 10+ qb-t és tegyük fel hogy azok közül az egyik azon a meccsén amin beveted kiemelkedően játszana, az mit bizonyít a számodra? Számolatlan azon irányítók száma akik 1-2 meccsre beszállva kiváló teljesítményre voltak képesek majd amint lett róluk videó (4-5 meccs) azonnal drasztikusan romlott a játékuk. Mondom, ez a poszt túl összetett ahhoz hogy csak így rá lehessen mutatni valakire, és ő azonnal be is válna. Van akinek szerencséje van és belenyúl a tutiba a közepes körön választott QB-jával (Wilson), van aki egy sérülésnek hála beteszi azt akivel stabilan nyerővé válik a franchise (Brady) és van a számolatlan elsőkörös elit bust, akinek komoly jövőt jósoltak és 0 lett.
Tüsi amúgy minden idők legnagyobb qb bustja még így is Leaf és nem Trubi, de az tény hogy sikerült közelíteni hozzá.
davemayer
steelwolf
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Warnert meg a zöldséges pultból! Nem?Igen, Brady 6.körös volt és igen, Wilson is 3.körös volt sőt, Romot meg az utcáról hozták kb (ha nem ismered a sztorit nézz utána, erdemes) de ezek a példák nem jelenthetnek kiindulópontot egy játékos megtalálásához. Ha analítikus szemmel nézed akkor muszáj a sikeres példák mellé odatenned a sokkal több sikertelent hogy reális képet kapj, és ez a lényeg.Van benne valami, de TB12 is 6. körös volt. Szerintem, ha elég sokat kipróbálsz, akkor biztos lehetne találni egy alkalmasat. Gurulós fociban is láttunk olyat, hogy valaki olasz, francia 4. osztályban játszott, mert szar volt a ügynöke, azután rá 1 évre meg világbajnok lett a válogatottal. Én pl. nem ismertem Glennon-t mikor ide hozták irányítónak, de amikor beállt, 10 perc után láttam hogy alkalmatlan. 4 meccs alatt akár 16 QB-t is kipróbálhatnánk. Hátha... A mai meccsen is volt olyan jelenet, mikor Trub, ahelyett, hogy kidobta volna a labdát, inkább passzolt egy kockázatos negatív yardost. Nálam az ilyenek nem férnek bele. Ezek a dolgok pár perc alatt kiderülnek, itt meg évekig nézik ezt a szerencsétlenkedést. Összefoglalva, egy GM kell azonnal, aki leszerződtet egy jó HC-t és keres egy jó QB-t.Qb-t kicsit összetettebb posztnak érzem, te nem? 😊Ha marad Nagy az jó eséllyel a legjobb sansz, hogy a szezon végéig bukjunk.Azon gondolkodtam még, hogy most ez egy igazán jó alkalom lenne arra, hogy hozzunk 8-10 draftolatlan QB-t a hátralévő 4 meccsre. Rúgó poszton végülis bejött a casting.
Nem fog megtörténni, de sokat játszon innentől Ridley rotációban. Kmet szerencsére már kifúrta Grahamet. (s jól blokkol, ma passz játékba is bevonták). Skrine helyett Vildor vagy Shelley. Quinn/Mingo/Vaughters helyett Trevis Gipson. S el is fogytak a fiatalok a padról. Na ezért is utálom Pacet, bár ha Kmet fejlődik, akkor ez a draft Johnsonnal és Mooneyval jól néz ki.
tüsi91
mortirolo
davemayer
mortirolo
Ha most a te példádat megvalósítanák és hoznának 10+ qb-t és tegyük fel hogy azok közül az egyik azon a meccsén amin beveted kiemelkedően játszana, az mit bizonyít a számodra? Számolatlan azon irányítók száma akik 1-2 meccsre beszállva kiváló teljesítményre voltak képesek majd amint lett róluk videó (4-5 meccs) azonnal drasztikusan romlott a játékuk. Mondom, ez a poszt túl összetett ahhoz hogy csak így rá lehessen mutatni valakire, és ő azonnal be is válna. Van akinek szerencséje van és belenyúl a tutiba a közepes körön választott QB-jával (Wilson), van aki egy sérülésnek hála beteszi azt akivel stabilan nyerővé válik a franchise (Brady) és van a számolatlan elsőkörös elit bust, akinek komoly jövőt jósoltak és 0 lett.
Tüsi amúgy minden idők legnagyobb qb bustja még így is Leaf és nem Trubi, de az tény hogy sikerült közelíteni hozzá.
davemayer
több mint 3 éve
Igen, Brady 6.körös volt és igen, Wilson is 3.körös volt sőt, Romot meg az utcáról hozták kb (ha nem ismered a sztorit nézz utána, erdemes) de ezek a példák nem jelenthetnek kiindulópontot egy játékos megtalálásához. Ha analítikus szemmel nézed akkor muszáj a sikeres példák mellé odatenned a sokkal több sikertelent hogy reális képet kapj, és ez a lényeg.Van benne valami, de TB12 is 6. körös volt. Szerintem, ha elég sokat kipróbálsz, akkor biztos lehetne találni egy alkalmasat. Gurulós fociban is láttunk olyat, hogy valaki olasz, francia 4. osztályban játszott, mert szar volt a ügynöke, azután rá 1 évre meg világbajnok lett a válogatottal. Én pl. nem ismertem Glennon-t mikor ide hozták irányítónak, de amikor beállt, 10 perc után láttam hogy alkalmatlan. 4 meccs alatt akár 16 QB-t is kipróbálhatnánk. Hátha... A mai meccsen is volt olyan jelenet, mikor Trub, ahelyett, hogy kidobta volna a labdát, inkább passzolt egy kockázatos negatív yardost. Nálam az ilyenek nem férnek bele. Ezek a dolgok pár perc alatt kiderülnek, itt meg évekig nézik ezt a szerencsétlenkedést. Összefoglalva, egy GM kell azonnal, aki leszerződtet egy jó HC-t és keres egy jó QB-t.Qb-t kicsit összetettebb posztnak érzem, te nem? 😊Ha marad Nagy az jó eséllyel a legjobb sansz, hogy a szezon végéig bukjunk.Azon gondolkodtam még, hogy most ez egy igazán jó alkalom lenne arra, hogy hozzunk 8-10 draftolatlan QB-t a hátralévő 4 meccsre. Rúgó poszton végülis bejött a casting.
tüsi91
mortirolo
davemayer
mortirolo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Trubisky did not take issue with the play call.1. Mi mást mondjon?
"If you are telling me it's one yard and we are handing the ball to David Montgomery," said Trubisky, "my money is on him every time and our offensive line. It doesn't matter what the situation is, so, I think, again, you have to give [the Lions defense] credit. They made the play. We didn't. It's as simple as that."
mortirolo
2. Amilyen egyszerű szegény még lehet hisz is benne.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
mortirolo
1 061
Trubisky did not take issue with the play call."If you are telling me it's one yard and we are handing the ball to David Montgomery," said Trubisky, "my money is on him every time and our offensive line. It doesn't matter what the situation is, so, I think, again, you have to give [the Lions defense] credit. They made the play. We didn't. It's as simple as that."
több mint 3 éve
Quinn tradelni sem tudod. Se kivagni, max következő szezon után. Trevathan dettó. Good job Mr. Pace.Mi Foles szerződésére gondoltuk ezt tavaly. Aztán valaki még adott is érte egy 4. kört. Kár hogy pont ő itt a GM...
tüsi91
több mint 3 éve
mortirolo
1 061
Van benne valami, de TB12 is 6. körös volt. Szerintem, ha elég sokat kipróbálsz, akkor biztos lehetne találni egy alkalmasat. Gurulós fociban is láttunk olyat, hogy valaki olasz, francia 4. osztályban játszott, mert szar volt a ügynöke, azután rá 1 évre meg világbajnok lett a válogatottal. Én pl. nem ismertem Glennon-t mikor ide hozták irányítónak, de amikor beállt, 10 perc után láttam hogy alkalmatlan. 4 meccs alatt akár 16 QB-t is kipróbálhatnánk. Hátha... A mai meccsen is volt olyan jelenet, mikor Trub, ahelyett, hogy kidobta volna a labdát, inkább passzolt egy kockázatos negatív yardost. Nálam az ilyenek nem férnek bele. Ezek a dolgok pár perc alatt kiderülnek, itt meg évekig nézik ezt a szerencsétlenkedést. Összefoglalva, egy GM kell azonnal, aki leszerződtet egy jó HC-t és keres egy jó QB-t.Qb-t kicsit összetettebb posztnak érzem, te nem? 😊Ha marad Nagy az jó eséllyel a legjobb sansz, hogy a szezon végéig bukjunk.Azon gondolkodtam még, hogy most ez egy igazán jó alkalom lenne arra, hogy hozzunk 8-10 draftolatlan QB-t a hátralévő 4 meccsre. Rúgó poszton végülis bejött a casting.
tüsi91
mortirolo
davemayer
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Igen is meg nem is. Hátsó körökben verhetetlen, ez mondjuk tény. Mooney, Amos, Howard, Nichols, Kwiatkoski, Jackson, Cohen, de biztos hagyok ki. UDFA Robertson-Harris, Callahan, Meredith.Ha marad Nagy az jó eséllyel a legjobb sansz, hogy a szezon végéig bukjunk.Azèrt tüsi, pláne ha a mi szintünkhöz méred, ha valamire nem panaszkodhatunk akkor azok a draftok.
tüsi91
Pacenek azért volt jópár jó húzása is, sokkal több mint az elődjeinek, nem azt mondom hogy ez elég ahhoz hogy ne rúgják ki de ne vegyük el tőle azt amiben jó volt.
davemayer
Viszont top 10. Trubisky, White, Floyd, Smith. Ez tolerálhatatlan. Nyilván Trubisky gigantikus miss. Ekkora blama nagyon kevés volt az NFL történelmében. De a picknek eltradelese, a QB kiertekeles (Trubisky 2x, amikor draftolta és amikor Mackért eladott ennyit) , a salary cap szitu, az összességében negatív FA tevékenység (pl a 2017 vagy az idei komplett katasztrófa) . 6 szezon 5 nem pozitív mérleg. Megérdemli, hogy kirúgják, s ezen a hátsó körökben jól halászás nem segít. Amikor idejott a Winning culture volt minden beszédében. Ez nem az.
több mint 3 éve
Qb-t kicsit összetettebb posztnak érzem, te nem? 😊Ha marad Nagy az jó eséllyel a legjobb sansz, hogy a szezon végéig bukjunk.Azon gondolkodtam még, hogy most ez egy igazán jó alkalom lenne arra, hogy hozzunk 8-10 draftolatlan QB-t a hátralévő 4 meccsre. Rúgó poszton végülis bejött a casting.
tüsi91
mortirolo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ha marad Nagy az jó eséllyel a legjobb sansz, hogy a szezon végéig bukjunk.Azèrt tüsi, pláne ha a mi szintünkhöz méred, ha valamire nem panaszkodhatunk akkor azok a draftok.
tüsi91
Pacenek azért volt jópár jó húzása is, sokkal több mint az elődjeinek, nem azt mondom hogy ez elég ahhoz hogy ne rúgják ki de ne vegyük el tőle azt amiben jó volt.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
mortirolo
1 061
Ha marad Nagy az jó eséllyel a legjobb sansz, hogy a szezon végéig bukjunk.Azon gondolkodtam még, hogy most ez egy igazán jó alkalom lenne arra, hogy hozzunk 8-10 draftolatlan QB-t a hátralévő 4 meccsre. Rúgó poszton végülis bejött a casting.
tüsi91
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Ha marad Nagy az jó eséllyel a legjobb sansz, hogy a szezon végéig bukjunk. Nem fog megtörténni, de sokat játszon innentől Ridley rotációban. Kmet szerencsére már kifúrta Grahamet. (s jól blokkol, ma passz játékba is bevonták). Skrine helyett Vildor vagy Shelley. Quinn/Mingo/Vaughters helyett Trevis Gipson. S el is fogytak a fiatalok a padról. Na ezért is utálom Pacet, bár ha Kmet fejlődik, akkor ez a draft Johnsonnal és Mooneyval jól néz ki.