Bowldog Hálaadást!

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 3 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 790 — Bears & Illinois fan
Nekem az a nagy kérdés, most hogy ég a ház Nagy nevez-e ki egy igazi OC-t báb helyett és feladja ezt a mágikus offensét. Vagy továbbra is marad egy egoista ki ha nem ő HC/OC.

tüsi91
Reuniont vizionálok Pedersonnal.
empty taxi
Érdekes lehetne. Ha az irányító meg van Ok, ha nincs, mindegy ki jön....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Nekem az a nagy kérdés, most hogy ég a ház Nagy nevez-e ki egy igazi OC-t báb helyett és feladja ezt a mágikus offensét. Vagy továbbra is marad egy egoista ki ha nem ő HC/OC.

tüsi91
Reuniont vizionálok Pedersonnal.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 392
Az tré hogy be vizionáltam hogy Wentz ide kerül mert ugye DeFilippoval milyen jó volt? Mennyi lehet az ára mert a Phily kb szabadulni akar tőle...Pl mi lenne egy 3. kör meg Füles csak hogy teljes legyen az élet körforgása 😊 Mondjuk nem tudom jó lenne-e Wentz
Tomcsik
Nekem Pederson kirúgása pont azt mondatja, hogy Wentzzel terveznek Phillyben és őt választották a HC helyett. Állítólag elég rossz viszonyba került Doug sokakkal a végére, köztük Carsonnal is.
több mint 3 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 011
Az tré hogy be vizionáltam hogy Wentz ide kerül mert ugye DeFilippoval milyen jó volt? Mennyi lehet az ára mert a Phily kb szabadulni akar tőle...Pl mi lenne egy 3. kör meg Füles csak hogy teljes legyen az élet körforgása 😊 Mondjuk nem tudom jó lenne-e Wentz

több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023

Ha marad és egy ilyen ember nem adja ki a gyeplőt, akkor úgy fogják kirúgni innen, ahogy még senkit. Szezon közben.
A tegnapi sajtótájékoztatón a riporterek/újságírók olyan kérdéseket engedtek meg maguknak, amit soha nem hittem volna, hogy hivatalos eseményen egy ilyen üzleti vállalat fő embereinek neki szegeznek. De jól mutatják ők is a szurkolók hangulatát.
több mint 3 éve
Watson iszonyat drága lenne pickben és oké, h 21-ben keres 16 misit, de aztán 40-42-37 misi lesz az éves cap hitje.

Willie Parker
Ezt hol láttad? trade kor a szerződés garantált része a houstonnál marad
Nyilván lehet játszani a könyveléssel meg itt új szerződést adni neki ami teljesen új cap hit et generálna és lenne benne garantált rész stb.., szóval szerintem teljesen felesleges ilyen esetekben a jelenlegi szerződését nézni.
És igen legyen mondjuk 4 első kör az ára. Egy jó coachinggal és egy jó védelemmel ezek a cetlik min top 20 de inkább 25 környékén vannak minden évben és ott már minden második évben kb jó ha húzol egy átlagos kezdőt..
Nincs az az ár amit egy ilyen elit QB nem ér meg szerintem. Más kérdés, hogy nem kerül a piacra.
gordon
nem csak az adott évi garantált marad a Houstonnál?
Cuchulain82
Szerintem csak a trade évére voantkozó gari marad az előző csapatnál, a későbbi évek már átmennek.
Willie Parker
Az aláírási bónusz marad mert az már ki lett fizetve csak több évre van könyvelve a többi garival lehet jàtszani az opciós kb.
gordon
Az 4×5,4 milla nála, ami lófütty.

Gondolom ha újrastruktúrálják, akkor sem ír alá 35-40M/év alatt, maximum a szerz hossza nyúlik.

Ha Watson helyébe képzeled magad, te kihez mennél reálisan: Colts, Dolphins, Panthers v Bears?
több mint 3 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
Watson iszonyat drága lenne pickben és oké, h 21-ben keres 16 misit, de aztán 40-42-37 misi lesz az éves cap hitje.

Willie Parker
Nyilván lehet játszani a könyveléssel meg itt új szerződést adni neki ami teljesen új cap hit et generálna és lenne benne garantált rész stb.., szóval szerintem teljesen felesleges ilyen esetekben a jelenlegi szerződését nézni.
És igen legyen mondjuk 4 első kör az ára. Egy jó coachinggal és egy jó védelemmel ezek a cetlik min top 20 de inkább 25 környékén vannak minden évben és ott már minden második évben kb jó ha húzol egy átlagos kezdőt..
Nincs az az ár amit egy ilyen elit QB nem ér meg szerintem. Más kérdés, hogy nem kerül a piacra.
gordon
Cuchulain82
Szerintem csak a trade évére voantkozó gari marad az előző csapatnál, a későbbi évek már átmennek.
Willie Parker
Az aláírási bónusz marad mert az már ki lett fizetve csak több évre van könyvelve a többi garival lehet jàtszani az opciós kb.
több mint 3 éve
mortirolo Chicago Bears 1 059
Állítólag Pace +1 év, így az Ő szerződése is még 2 évre szól. Tehát a következő páros 23-ban jöhet, mivel ha bukjuk a következő szezont, amire azért van egy picike esély, a 22-es tankolásra hülyeség lenne nem megtartani Őket. Kár, hogy a győzelmeket nem az alapján osztják, hogy hányszor tudod kiejteni 1p alatt a culture, collaborative meg a process szavakat.
több mint 3 éve

Willie Parker
gordon
Cuchulain82
Willie Parker
igen, én is így tudom
Cuchulain82
Rémlik egy olyan szabály is, hogy újratárgyalni 3. évtől kezdődően lehet szerződést, vagy az csak rookieknál van?
több mint 3 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985

Willie Parker
gordon
Cuchulain82
Willie Parker
igen, én is így tudom
több mint 3 éve

Willie Parker
gordon
Cuchulain82
több mint 3 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985

Willie Parker
gordon
több mint 3 éve
A tények a következők: Pace kifizetett 18.5 milliót Mike Glennon-nak 4 meccsért. Nem akármilyen körülmények között draftolta Trubit (No comment). 4. kört és ha jól emlékszem évi kb. 8 milliót, adott a backup Nick Foles-ért. Ez eddig nem túl biztató, viszont tegnap óta sokkal nyugodtabb vagyok. Minden okunk meg van a bizakodásra: Pace és Nagy együtt fog dönteni. Pace sokat tanult a kudarcokból, egyre tapasztaltabb lesz. Nagy ott volt mikor kiválasztották Mahomes-t és megosztja a titkot, hogy hogyan kell QB-t választani.
több mint 3 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM

Willie Parker
több mint 3 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 3 905
Pont akartam mondani, hogy egy stafford tradeen nem kepődnék meg. Úgyis a packerst utálja a csoport a legjobban, lenne egy ilyen jó kis lions-bears kooperálás, az egyik megkapja a qb-t, a másik a pickeket a ráncfelvarráshoz.

De tudok olyan elborult ötletet is, hogy bigben fizuját nem bírja a steelers, de a torony még érez magában egy évet és egy másik po contender csapat felé néz... a pánik módban lévő pace-negi páros legnagyobb örömére.

Sztem sem rookie qb-ban gondolkoznak így, hogy be lettek fenyítve.
peach
Akkor már vigyek el inkább Jordan Love-t tőlünk egy első körért , biztosan bejönne Rodgerstol tanul , az h egész évben inaktív volt és sokat megélt Tim Boyle-t se tudta kiszorítani csupán véletlen 😉 😀

Szerkesztette: nando89
több mint 3 éve
https://a.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fi%2Fespn%2Fmisc_logos%2F500%2Fnfl.png
NFL Conference Passing Stat Leaders, 2024 Regular Season - ESPN
ESPN is the place for NFL stats! Discover the Offense Passing stat leaders of the 2024 NFL Regular Season.

Szerintem az RTG egy elég jó mutató. SB esélyhez 95 felett kell lenni, de ilyen irányítót bármikor húzhatsz, kár rá költeni. Ha valaki hozza a 105+ átlagot, mint Watson, az bármennyit megér.

Szerkesztette: mortirolo
több mint 3 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
Pont akartam mondani, hogy egy stafford tradeen nem kepődnék meg. Úgyis a packerst utálja a csoport a legjobban, lenne egy ilyen jó kis lions-bears kooperálás, az egyik megkapja a qb-t, a másik a pickeket a ráncfelvarráshoz.

De tudok olyan elborult ötletet is, hogy bigben fizuját nem bírja a steelers, de a torony még érez magában egy évet és egy másik po contender csapat felé néz... a pánik módban lévő pace-negi páros legnagyobb örömére.

Sztem sem rookie qb-ban gondolkoznak így, hogy be lettek fenyítve.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 790 — Bears & Illinois fan
Huh, nagyon jó nevek keringenek itt irányítóként. Én javaslom, hogy Stafford és Ryan nevét is vessük fel. Két ilyen fiatal tehetség sokat dobhat egy rászoruló frencsi mérlegén. Arról nem is beszélve, hogy lehet, hogy tavaszig Rodgers is összeveszik annyira a staffal, hogy ingyen idejön ..... 😊

Minshew egy érdekes jelenség, adott esetben meccseket tud nyerni, de szerintem nem FR QB. Nálam kicsit FiztMagic kategória (akit amúgy csípek)
Prescottban szerintem több lehetőség lenne, de egyrészt súlyos sérülésből tér vissza (mobilis QB-nál nem előny), másrészt amit többen írtatok, nem mindig meggyőző. Mindenesetre vele valamit lehetne kezdeni.

Watson az egyetlen, akiről azt gondolom, hogy azonnali és remélhetőleg tartós szintemelkedést hozna a támadósorba. Az ára viszont elképesztően drága lesz, de ahogy Dave is írta, ha egy évtizedig hozza magát, megéri. Kérdés, megyünk e érte.

Draftról az igazán jókért megint csak sokat kell adni, a két legjobb pedig nem eladó. Ez az út tűnik a legjárhatóbbnak, hátha nem egy Turbó 2-öt húznak ki.

Ja, Robinson maradna, ha lenne egy normális irányítója?

Mindegy, úgyis elbasszák ezek a suttyók....😕 | Ha mégsem, én leszek az első, aki bocsánatot kér tőlük 😀 |

Szerkesztette: csi77

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Szivacs Chicago Bears 176
Ah nincs visszaút, mindent el fognak költeni, aztán 3-7 után nihill, és kezdődik minden elölről. Spencer Rattler addigra remélem fehérebb lesz hogy jöhessen ide.
több mint 3 éve
Srácok ne vicceljünk már, a Jags kitett QB-it tartjuk megváltónak? Minshew egyértelműen nem Franchise QB. Érted zsiráf Glennon leülette a padra. Prescott egy érdekes dolog volt egy elit futója, jó elkapói, elit O line. Számokat tekintve fantasztikus lenne. Ugyanakkor valahogy mégse tudott vele nyerni a Dallas. Nekem az a megérzésem hogy Watson trade lesz vagy top 10-be megyünk pl Wilsonért vagy Lancert...
Tomcsik
Pontosan. Túlfizetett, középszerű emberekért, mint Prescott vagy olyanokért, akiket huszadik helyen bármikor megszerezhetsz, kár cetlit pazarolni. Nekünk most van egy védelmünk, ami még rossz kezekben is alkalmas a SB-ra. Vagy hozzunk bármi áron olyat, aki TOP5 és 10 évig jó lesz vagy próbáljunk draftolni, hátha összejön valami.
több mint 3 éve
dioadam Jacksonville Jaguars 599
Srácok ne vicceljünk már, a Jags kitett QB-it tartjuk megváltónak? Minshew egyértelműen nem Franchise QB. Érted zsiráf Glennon leülette a padra. Prescott egy érdekes dolog volt egy elit futója, jó elkapói, elit O line. Számokat tekintve fantasztikus lenne. Ugyanakkor valahogy mégse tudott vele nyerni a Dallas. Nekem az a megérzésem hogy Watson trade lesz vagy top 10-be megyünk pl Wilsonért vagy Lancert...
Tomcsik
Minshew sérülés miatt volt a padon, utána meg azért, mert Marrone így reagált arra, hogy elhallgatta a sérülését. A Jets győzelme után meg tartani kellett az 1/1-et. Ettől még Minshew inkább QB2, mint QB1 (amúgy bírom őt, de a tényekkel nehéz szembemenni)

Ha a 2022-es drafton van olyan QB, aki megér 1/1et akkor Glennon a ti emberetek. Én mondjuk az idei "teljesítménye" alapján száműzném valamelyik banánköztársaságba kútásónak, de ez csak magánvélemény 😀

U.I. A nálunk be nem vált QB-k nálatok sem fognak megtáltosodni, szóval inkább más megoldást keressetek 😉
több mint 3 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 011

több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Minshew és Foles együttes használatát a Jagsre gyakorolt hatásuk miatt tiltott állatkísérlet cimszóval betiltották.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Én Minshewt előbb elhoznám, mint Prescottot. Nálam ő az egyetlen opció, akire áldoznék valamit. Prescott túl drága lenne, Watson detto. Vagy draft vagy Minshew. Bár ismerve Pace hatalmas érzékeit elhozza Minshewt nagy pénzért és még mellé elad 3 db 1. kört és még draftol is valakit, hogy teljesen kinyírjon minket.
hpeter93
Ugyanezt írtam: Minshewt.

Ő azért jönne el Houstonból, mert se pick, se cap. Itt sem lenne.

És még Allen Robinsont is itt kellene tartani éves 20-al, h legyen normális célpontja és OL-ről még nem beszéltünk.

És ott tartasz, hogy a QB és Wr1 elviszi a cap harmadát/negyedét.
több mint 3 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 404 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Én Minshewt előbb elhoznám, mint Prescottot. Nálam ő az egyetlen opció, akire áldoznék valamit. Prescott túl drága lenne, Watson detto. Vagy draft vagy Minshew. Bár ismerve Pace hatalmas érzékeit elhozza Minshewt nagy pénzért és még mellé elad 3 db 1. kört és még draftol is valakit, hogy teljesen kinyírjon minket.

Szerkesztette: hpeter93