NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 5 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 018
Mit gondolnátok Minshawrol? Ha Foles egészséges marad, lehetséges, hogy a Jaguars elengedné, nekem szimpatikus a srác, mobilis a karja sem rossz, én megprobalnám elhozni.
hpeter93
Szimpatikus a gyerek voltak is jó dolgai, de hát láttunk már olyat hogy egy QB jó volt 4-5 meccsen aztán sehol nem volt. A jobb csapatok elleni meccseket (Texans, Saints, Phanters) bukták vele. Engem 5-6 meccs még nem biztos hogy meggyőz, na de ha Trubisky a QB-m akkor lehet ennyi is elég. Eddig nem volt túl sok film róla, nem tudtak annyira készülni rá. Egy próbát megérhet, de ahogy itt mondták is nem biztos hogy mozdítható lesz...

több mint 5 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 918
Hát nagy butaság volna szerintem a részükről.
gabokocka
ha van elbaszott franchise az NFL-ben.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 486 — Keep pounding
Hát nagy butaság volna szerintem a részükről.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 404 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Mit gondolnátok Minshawrol? Ha Foles egészséges marad, lehetséges, hogy a Jaguars elengedné, nekem szimpatikus a srác, mobilis a karja sem rossz, én megprobalnám elhozni.
hpeter93
Miért engedné el?
gabokocka
2. Körért

több mint 5 éve
hpeter93
Miért engedné el? Még három évig keres minimumot, biztos hogy ott marad legrosszabb esetben cserének.
Minshew még jó ideig ott marad, ő nem mozdítható, Foles inkább.

több mint 5 éve

Szerkesztette: hpeter93

több mint 5 éve
Mariota is szabad lesz, ehhez a védelemhez tökéletes lenne.
Én a vezetők helyébe hoznám Mariotát, draftolnék valakit a középső körökben, akár 2 QB-t is, aztán valamelyik csak beválik. Ide nem csoda QB kell, hanem valaki, aki nem bassza el a többiek játékát. Sztem már egy Kyle Allen is plusz 2-3 győzelmet jelentene turbómenhez képest.
gabokocka
sőt, még Newton is elérhető lesz.
Amadeus
miért érzem úgy hogy te nem ennek a franchise-nak az érdekei szerint ajánlgatsz...

Mariota sem sokkal jobb mint Trubi, Foles kb az egyetlen akit érdemes lehet hozni.
Bridgewater nem tudom elérhetővé válik-e de őt nem is tudom hogy jó lenne-e nálunk.

Ami a lényeg hogy jelen pillanatban én a D miatt most nem draftról hoznék QB-t hanem mindenképp FA/trade-ről egy kipróbált, jó játékost aki illik Nagy-hoz.
davemayer
nahh, nekem csak idén számít, hogy mit mentek, utána felőlem Super Bowlt is nyerhettek. Hogy lásd, nem vagyok 100% bears hater: Teddy Bridgewater. Kár, hogy soha nem engedi el a Saints, mivel képes átvenni Brees helyét hosszabb távon SP rendszerében.
Amadeus
Nálam sokkal inkább Mariota, mint Hídvíz, láttuk őt évekig a Vikings-ben hát nem voltam tőle elájulva, most éppen jó formában van, de ez sokkal inkább az edző és a rendszer miatt van, nem azért, mert ő akkora talentum lenne. A Vikes mindent megtett, hogy megszabaduljon tőle, kétlem, hogy mostantól MVP lett a srác. Mariota pont az ellentéte, egy jó képességű játékos, rossz rendszerben, minden évben új OC, rengeteg új játékos rossz edző, rossz csapat. Neki pont megfelelő lenne Chicago, ahol van egy erős védelem, egy közepes futójáték és kész.

több mint 5 éve
Én a vezetők helyébe hoznám Mariotát, draftolnék valakit a középső körökben, akár 2 QB-t is, aztán valamelyik csak beválik. Ide nem csoda QB kell, hanem valaki, aki nem bassza el a többiek játékát. Sztem már egy Kyle Allen is plusz 2-3 győzelmet jelentene turbómenhez képest.
gabokocka
Amadeus
miért érzem úgy hogy te nem ennek a franchise-nak az érdekei szerint ajánlgatsz...

Mariota sem sokkal jobb mint Trubi, Foles kb az egyetlen akit érdemes lehet hozni.
Bridgewater nem tudom elérhetővé válik-e de őt nem is tudom hogy jó lenne-e nálunk.

Ami a lényeg hogy jelen pillanatban én a D miatt most nem draftról hoznék QB-t hanem mindenképp FA/trade-ről egy kipróbált, jó játékost aki illik Nagy-hoz.
davemayer
nahh, nekem csak idén számít, hogy mit mentek, utána felőlem Super Bowlt is nyerhettek. Hogy lásd, nem vagyok 100% bears hater: Teddy Bridgewater. Kár, hogy soha nem engedi el a Saints, mivel képes átvenni Brees helyét hosszabb távon SP rendszerében.

több mint 5 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 018
Nos ez az egész ki hova várt minket dolog érdekes. Vegasban mi voltunk az egyik legnagyobb favoritok a SB-ra. Sok szaki azt várta hogy ez egy SB contender csapat. Persze voltak akik regressziót jósoltak, de ezt inkább a védelem esetében várták főleg Fangio, Amos és Callahan távozása miatt. Nos a tavalyi számokat várhatóan nem lehetett fenntartani, legalábbis ami a szerzett labdákat és a D által szerzett pontokat illeti. Mondhatjuk hogy visszalépett a D, mert most nem a legjobbak csak a 7. legerősebb össz D-ben. Gyanítom Hicksel ez még mindig egy top5 egység ami azért nem rossz. A O-tol mindenki pont azt várta hogy ők viszont előre lépnek. Azzal volt tele a Bears média hogy a Reid féle rendszerekben a QB-k mekkorát fejlődnek a 2. évben meg hogy most aztán már megvannak Nagy rendszeréhez a megfelelő játékosok főleg ugye a rendszer fit RB-k. Ezt persze sokan bekajáltuk. Nagy volt a hype a tavalyi év miatt, ugye Nagy lett a COTY, no1 D. 100. Bears season. Mégis hogy történhetne itt bármi rossz? Az biztos hogy még aki várt is visszaesést az sem ilyen gyökeres pálfordulást jósolt...Amadeus élete végéig ugrálni fog ezen a Mack traden. Abban az esetben az FO úgy gondolta papíron megvan a QB egy hatalmas needeünk volt azt pedig orvosolták. Kockáztattak Trubiskyvel, nem jött be. Attól függetlenül adott helyzetben ez egy remek trade volt és most sem érzem azt hogy hiba lett volna. Amúgy ok szarrá szapuljuk Trubiskyt, valóban nem jó. Nagyot és a játékhívásokat már kiveséztük. Azonban miért nem beszélünk Helfrichről vagy Ragoneról? Az OC és a QB coach még is mi a faszt csinál? Az ok hogy Trubisky szar és nem fejlődik, de hogy ilyen szintre lesüllyed az már komoly edzői kérdéseket is felvet. Az hogy a 3. évében még mindig mechanikai meg láb munka problémái vannak és ezen semmit nem sikerült javítani az bizony edzői hiba is. Azt is értem hogy Nagy idejött egy vizióval, de egy jó edző adaptálódik és belátja ha valami nem megy. Nagy csökönyösen ragaszkodik a BE YOU mantrájához. Szinte mindent kivett az O-ból ami tavaly jó volt. A fegyelemről és a dekoncentráltságról ne is beszéljünk. Hosszú egy szezon lesz ez így. Sajnos nem tudom mi a megoldás. Foles nem tudom tolt -e valaha egy full szezont, Mariotát leültette egy Tannehill. Newton ki tudja kiheveri-e valaha a sérüléseit. Bridgewater lenne még tán a legjobb , de sokba fog kerülni a Saintses széria miatt... Eleve remélem Pace be tudja ismerni hogy hibázott és hoznak valakit...

több mint 5 éve
gabokocka
Amadeus
Sztem ő visszavonul
gabokocka
éveket szenvedhetne még, majd utána még évekig lehetne milliókért második számú QB. Nem kell neki már a pénz?
davemayer
Ha egy QB-t kell mondani, aki nem a pénzért, hanem a játék élményéért csinálja, az Cam.
Ha nem fogja élvezni, nem fog focizni.

több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 14 772 — "Grammar maci"
gabokocka
Amadeus
Sztem ő visszavonul
gabokocka
éveket szenvedhetne még, majd utána még évekig lehetne milliókért második számú QB. Nem kell neki már a pénz?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
gabokocka
Amadeus

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
gabokocka
Amadeus
Sztem ő visszavonul

több mint 5 éve
gabokocka

több mint 5 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 797 — Bears & Illinois fan
gabokocka
Kérdés, hogy neki (vagy Folesnak) mi az ára? Nem nagyon tudunk licitálni, ha kell másnak is.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve

több mint 5 éve
De neginek mégis mit kellett volna nyilatkoznia szezon előtt? Nyílván látta ő a bajt, mert nem hülye, de olyan forgatókönyv nincs, hogy kiáll a nyílvánosság elé és közli, hogy bocsi gyerekek, semmi jóra ne számítsatok mert a fr. qb-nak draftolt emberünk annyira szar, hogy csoda ha nem hátrafele haladunk. Azt mondta amit mondania kellett mind a qb önbizalma, mind a csapat morálja miatt. Hovatovább az egész bearsnek ez volt az érdeke.
peach
azt nem értem, hogy akkor miért nem valami run heavy, rövid passzos dolgot erőltet inkább. A védelem megvan ehhez az offensehez.
Amadeus
Nem én vagyok a legpengébb a témában, de elmondom szerintem miért.
Ugye egy interjúnak gondolom az egyik, ha nem a legfontosabb része, hogy a gm elmondja milyen csapatot akar építeni, mit szeretne a pályán látni. A hc, ha megvan a közös nevező előadja, hogy ő ezt hogyan gondolja megvalósítani a pályán. Ekoor mondhatjuk megvan a vízió, hogy mit akar a csapat csinálni, hogyan akar nyerni. Ehhez a vízióhoz draftolnak és szerződtetnek játékosokat.
Titkos fegyver és negi tudja mit akar játszani, az pedig nem az amit te mondasz. Az, hogy a legfontosabb eleme a játéknak félre lett scoutolva és ordas nagy bust az nyílván szopó, de ő már negi eljövetele előtt itt volt. Előbb fognak új qb-t megpróbálni, immárom úgy, hogy a hc-nak is van beleszólása, minthogy dobjanak mindent a kukába. Aztán majd lássuk...
peach
ezt én értem, csak a jelenlegi koncepció ki fogja végezni a csapatot, arra meg nincs se pénz, se pick, hogy franchise qb-t szerezzenek belátható időn belül. Ezt a Mack tradet is ezért nem értettem a Bears részéről. Minimum még egy szezon, mire irányítót tudnak draftolni, FA-n pedig nem nagyon lesz senki, maximum Foles.
Amadeus
és ő pont elég is. Én mindenképp őt elhoznám, megérné nekünk nagyon.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
De neginek mégis mit kellett volna nyilatkoznia szezon előtt? Nyílván látta ő a bajt, mert nem hülye, de olyan forgatókönyv nincs, hogy kiáll a nyílvánosság elé és közli, hogy bocsi gyerekek, semmi jóra ne számítsatok mert a fr. qb-nak draftolt emberünk annyira szar, hogy csoda ha nem hátrafele haladunk. Azt mondta amit mondania kellett mind a qb önbizalma, mind a csapat morálja miatt. Hovatovább az egész bearsnek ez volt az érdeke.
peach
azt nem értem, hogy akkor miért nem valami run heavy, rövid passzos dolgot erőltet inkább. A védelem megvan ehhez az offensehez.
Amadeus
Ugye egy interjúnak gondolom az egyik, ha nem a legfontosabb része, hogy a gm elmondja milyen csapatot akar építeni, mit szeretne a pályán látni. A hc, ha megvan a közös nevező előadja, hogy ő ezt hogyan gondolja megvalósítani a pályán. Ekoor mondhatjuk megvan a vízió, hogy mit akar a csapat csinálni, hogyan akar nyerni. Ehhez a vízióhoz draftolnak és szerződtetnek játékosokat.
Titkos fegyver és negi tudja mit akar játszani, az pedig nem az amit te mondasz. Az, hogy a legfontosabb eleme a játéknak félre lett scoutolva és ordas nagy bust az nyílván szopó, de ő már negi eljövetele előtt itt volt. Előbb fognak új qb-t megpróbálni, immárom úgy, hogy a hc-nak is van beleszólása, minthogy dobjanak mindent a kukába. Aztán majd lássuk...
peach
ezt én értem, csak a jelenlegi koncepció ki fogja végezni a csapatot, arra meg nincs se pénz, se pick, hogy franchise qb-t szerezzenek belátható időn belül. Ezt a Mack tradet is ezért nem értettem a Bears részéről. Minimum még egy szezon, mire irányítót tudnak draftolni, FA-n pedig nem nagyon lesz senki, maximum Foles.

több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
peach
Amadeus

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
peach
Amadeus
run heavy? ezzel a mostani OL teljesítménnyel?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
peach
nem ő draftolta, kimondhatja róla az igazságot. De ha nem is az igazságot, akkor sem indokolja azt miért kellett róla azt mondani hogy hatalmasat fejlődött és hogy igen jó lesz. Azt kellett volna mondania hogy szépen dolgozott és majd a szezon bebizonyítja hogy helyes úton jár-e - ez semleges.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
peach

több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Hulkeinstein nem lettek volna nagy elvárások ha az offseason nem arról szól hogy kócs of dö jír teleharsogja a médiát arról hogy Trubi mennyit fejlődött. Te is írod hogy egy jó QB teljesítmény hiányzik hogy vezessük az NFC-t (amúgy ez nem igaz mert ennél sokkal apróbb dolgokon múlik, akik vezetni akarják az NFC-t azoknál a jó QB teljesítmény az alap) , minden arról szólt a szezon előtt hogy ez meglesz.

Pagano érkezésével sokan, köztük mi is visszaesést vártunk a D-től, legalábbis a pontszerzési átlagot amit tavaly csináltak lehetetlen lett volna tartani. Ami probléma hogy a sérülések miatt (és a playcall miatt is sajnos) visszaesett a játékuk minősége is,

Szóval durva ferdítés hogy itt mindenki SB-t várt, ebből az NFC-ből senki sem várhatta előzetesen SB-ba magát annyi a jó csapat, csak arról volt szó hogy a stáb elhitette velünk hogy az ami kell a stabilan jó szerepléshez az most megvan, hát nem volt meg. A nyitómeccs óta szerintem senki szájából nem hangzott el a SB kifejezés, de kb a PO sem...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 903 — Eagles & Seahawks fan
Na ez az a meccs ami után fejeknek kéne hullania. Történelmi mélypont a legkevesebb 1st down és yard amit valaha a Bears csinált egy félidő alatt. Ez nem csak Trubisky ez bizony legalább akkora részben Nagy. Komolyan mondom mintha a faszi befűzné ugyanazt a filmet minden meccsen. Értem én hogy Andy Reid szeretne lenne, de nem az. Értem én hogy Mahomest akarja, de Trubisky nem az. Semmi változást nem láttam 4 meccs alatt. Ugyan az az elképzeléstelen fos. Ne szépítsük Trubisky egy giga bust fos, na de tavaly is az volt és mégis tudtunk nyerni. A gyerek azt se tudja amit eddig jól tudott, mert Nagy most már a 202-es O verziót futtatja igaz az updateléshez nincs meg a hardware így kicsit fagy a rendszer. Helfrichet meg Ragonet úgy basznám ki hogy a lábuk nem érné a földet. A gyerek vissza felé fejlődik és alap mechanikai dolgokkal gondjai vannak. Ez bizony edző hiba is. Nagy egy félidőn keresztül hívja a sablonos láthatóan nem életképes szart. Aztán láss csodát s 2. félidőben behoz egy extra fal embert egy extra TE-t aki mondjuk FB-t játszott és elindul a futás. A futással ott voltak a play action játékok és jééé tudunk pontokat felrakni. Tudjuk hogy ha valamiben egész jó Trubisky akkor az az hogy jól dob mozgásból. Több mint egy félidőnek kellett eltelnie ahhoz hogy kimozgassuk a zsebből. Értem én BE YOU meg minden, de Nagy csökönyös ragaszkodása a láthatóan nem működő dolgokhoz lesz a veszte. És akkor említsük meg a szanaszét szopkodott liga elit D-t akik ma minden döntő szitut benéztek. A büntik tömkelege még egy dolog, de hogy 4x etetik meg velünk a szaros screent 3&10+ az vicc. Pagano mester sincs a helyzet magaslatán az elmúlt hetekben. Hicks kiesése egyértelműen hatalmas érvágás. Mivel nincs Hicks folyamat duplázzák Goldmant egy G megy a 2. szintre dózerolni az LB-ket és szanaszét futnak minket középen. Hicksel biztos nem így nézne ki a futás elleni védelem. Félre értés ne essék nem a bírok miatt kaptunk ki , de hogy Ertzre hogy a faszba nem dobtak OPI-t az első TD előtt az rejtély. Tisztán eltolta Fullert úgy hogy az arcába tette a kezét és a labda még a levegőben volt. Nem csoda hogy Fuller kiakadt. Hát a szezon előtt nagyon nem ezt vártuk. Hatalmas csalódás...
Tomcsik
Ezt többször láttam tőled és más Bears fanoktól is, hogy az év előtt ti valami nagy runt vártok. Én minden hiteles és hozzáértő szakértőtől azt hallottam, hogy a Bears a legnagyobb esélyes az év regressziója címre, méghozzá több logikus és reális érv miatt.

Most pont ezt látjuk, ezért én Bears-szempontból semleges szurkolóként egyáltalán nem vagyok meglepve. Szerintem ha a szubjektív fan-véleményt félreteszed, te is mélyen legbelül tudtad, hogy Trubisky egyelőre semmit nem tett le az asztalra, vagyis legjobb esetben is idén kell ezt megtennie. A 32 csapatból kb. 20 így megy neki minden szezonnak a QB-poszton, és abból mondjuk átlag 2-ről derül ki, hogy above average, mondjuk 5 hoz egy elfogadható game manager szintet, a többi meg megy a levesbe. Statisztikailag ez volt a valószínűbb kimenetel.

A védelem tavaly az expected számokhoz képest jóval többet termelt, nem nagyon volt sérülés, minden labda hozzátok pattant - ez megint csak nem fenntartható.

Szóval összességében én csak a papírformát látom sajnos, igenis ez volt a semleges szurkolók nagy részének elvárása szvsz. Ez egy liga közepe csapat, amivel az AFC-ben playobba lehetne menni (lásd Bills), de az NFC-ben a top 10 is esélytelen.

Én is mindent azonnal eltemetek és durván kifakadok ha az Eagles-ről van szó, szóval ismerem az érzést, de ez a big picture-ben közel sem olyan tragikus mint ahogy ti most látjátok. Ha lenne itt egy elit QB, akkor ti vezetnétek az NFC-t, ha lenne egy top10, akkor a playoff meglenne, ha meg egy above average, akkor a wild cardért harcolnátok. A védelem továbbra is király és a talent is megvan a csapatban, csak egy QB kell. Általában a többi dolog (coaching, playhívás, defense) is azonnal csodásan összeáll ha jó a QB play.

A tavalyi év edzőjét meg nyilván nem fogják kirúgni.