NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 5 éve
ricsiii83
1 339
siirsz és akkor Truby tegnap játszotta idei egyik legjobb meccsétMariota, Eli, Bridgewater, Tannehill, Winston, és Rivers is FA lesz. Valamelyikre rá lehet menni, szeintem mindegyikre van esély hogy nem hosszabbít, és mind előrelépés Trubiskyhez képestCsak ami Trubisky legjobb meccse, az kurva messze van a liga közepétől.Ez mind így van, de emberileg ez egy szemét dolog volt amit tegnap csinált. Semmi értelme nem volt ennek. Akkor ültesse le a következő héten. Mondjuk minek leültetni. Daniel nem a Jövő adjuk most már oda ezt a szezont ennek a szerencsétlennek hátha fejlődik valamit, tàn lesz belőle egy jó back up. Itt bizony megint egy nagytakarítás kéne de persze jövőre is csodálhatjuk majd ezt a szennyet...
Amit látni kell szerintem, hogy Pace és Nagy közt lehet egy nagy ellentét. Nagynak szemmel láthatóan elege van Trubiskyből, ami a legnagyobb baj, hogy mind tudjuk, hogy Daniel nem tud jobbat. S itt a kutya elásva nincs kire lecserélni.
Rendes srác, hardworker, leader. Ezek a szavak ugye Cutler után nagyon hangzatosak voltak. Sajnos annak is ott kellett volna lennie, hogy NFL QB.
tüsi91
Tomcsik
Vagy a csúszó Tua.
Én semmiképpen nem gondolkodnék már Trubiskyben (amit tegnap művelt az mindennek a legalja volt már)
braxa88
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Mariota, Eli, Bridgewater, Tannehill, Winston, és Rivers is FA lesz. Valamelyikre rá lehet menni, szeintem mindegyikre van esély hogy nem hosszabbít, és mind előrelépés Trubiskyhez képestCsak ami Trubisky legjobb meccse, az kurva messze van a liga közepétől.Ez mind így van, de emberileg ez egy szemét dolog volt amit tegnap csinált. Semmi értelme nem volt ennek. Akkor ültesse le a következő héten. Mondjuk minek leültetni. Daniel nem a Jövő adjuk most már oda ezt a szezont ennek a szerencsétlennek hátha fejlődik valamit, tàn lesz belőle egy jó back up. Itt bizony megint egy nagytakarítás kéne de persze jövőre is csodálhatjuk majd ezt a szennyet...
Amit látni kell szerintem, hogy Pace és Nagy közt lehet egy nagy ellentét. Nagynak szemmel láthatóan elege van Trubiskyből, ami a legnagyobb baj, hogy mind tudjuk, hogy Daniel nem tud jobbat. S itt a kutya elásva nincs kire lecserélni.
Rendes srác, hardworker, leader. Ezek a szavak ugye Cutler után nagyon hangzatosak voltak. Sajnos annak is ott kellett volna lennie, hogy NFL QB.
tüsi91
Tomcsik
Vagy a csúszó Tua.
Én semmiképpen nem gondolkodnék már Trubiskyben (amit tegnap művelt az mindennek a legalja volt már)
több mint 5 éve
Azert kb Mack is elveszett az utolso par meccsre.Serult? Akkor minek jatszik?
Vagy?
több mint 5 éve
Mit csinált negyi amivel megalázta turbót?www.sportingnews.com/us/nfl/news/mitchell-trubisky-benched-bears-hip-injury/1xu2qo1htvntt19r9awiph4v0u
peach
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Mit csinált negyi amivel megalázta turbót?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 918
Csak ami Trubisky legjobb meccse, az kurva messze van a liga közepétől.Ez mind így van, de emberileg ez egy szemét dolog volt amit tegnap csinált. Semmi értelme nem volt ennek. Akkor ültesse le a következő héten. Mondjuk minek leültetni. Daniel nem a Jövő adjuk most már oda ezt a szezont ennek a szerencsétlennek hátha fejlődik valamit, tàn lesz belőle egy jó back up. Itt bizony megint egy nagytakarítás kéne de persze jövőre is csodálhatjuk majd ezt a szennyet...
tüsi91
Tomcsik
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Tomcsik
8 018
Csak ami Trubisky legjobb meccse, az kurva messze van a liga közepétől.Ez mind így van, de emberileg ez egy szemét dolog volt amit tegnap csinált. Semmi értelme nem volt ennek. Akkor ültesse le a következő héten. Mondjuk minek leültetni. Daniel nem a Jövő adjuk most már oda ezt a szezont ennek a szerencsétlennek hátha fejlődik valamit, tàn lesz belőle egy jó back up. Itt bizony megint egy nagytakarítás kéne de persze jövőre is csodálhatjuk majd ezt a szennyet...
tüsi91
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 5 éve
tüsi91
11 023
Csak ami Trubisky legjobb meccse, az kurva messze van a liga közepétől.Amit látni kell szerintem, hogy Pace és Nagy közt lehet egy nagy ellentét. Nagynak szemmel láthatóan elege van Trubiskyből, ami a legnagyobb baj, hogy mind tudjuk, hogy Daniel nem tud jobbat. S itt a kutya elásva nincs kire lecserélni.
több mint 5 éve
Tomcsik
8 018
Azt tudtuk már egy ideje hogy ennek a szezonnak vége, de most már “hivatalosan” is kijelenthető. Ez a mélypont, mégpedig régen látott mélypont. Komolyan mondom a Trestman éra kismiska volt ehhez képest ott tudtad mit kapsz. Hogy volt ez a csapat 12:4? Hogy tudtak ezek PO-ba jutni? A tegnapi egy gyalázat volt. A Rams becsomagolta ezt a meccset egy díszdobozba átkötötte egy masnival és többször is oda akarta ajándékozni nekünk. Ennyit a meccsről most pedig a többi. Trubisky az ami ezért Pacenak vállalnia kell a felelősséget úgy ahogy Nagynak is. Nagy abszolút megbukott mint edző és a tegnapi után mint ember is. Lehet hogy tavaly az év edzője lett mert sikerült meglovagolnia egy elit D teljesítményt. Aztán jött a clubdub meg a boom boom meg a faszom. Ez az O tavaly is szar volt csak annyi labdát és jó mezőnypozíciót kaptak az D-től hogy sikerült kezdeni vele valamit. Azonban idén látjuk a valóságot. Trubisky szar ez tény, de amit tegnap művelt vele Nagy az gusztustalan. Szerencsétlen majdnem elbőgte magát, hiába jó srác szerencsétlen csak hát nem egy tehetséges QB. Ezt viszont nem érdemelte hogy megszégyenítse ország-világ előtt. Persze hip injury a faszom...Ráadásul ezen a meccsen még nem is volt olyan szar, sőt tán a legjobb meccse volt a szezonban. A WR-ek mindent eldobtak a futás abszolút sehol nem volt. Nagynak magát kellett volna lecserélni... 3&1 option play a short sidera? Ok Trubisky szarul csinálta, de eleve egy halálra ítélt hívás volt. 3&2 és üres backfield... Azt se tudta ez a világtalan hogy milyen rendezvényen van. Nagy azért lett ide hozva hogy instaláljon egy modern O-t és fejlessze Trubiskyt. Ezt egyértelműen nem tudja végrehajtani. Nemhogy nem fejlődik a QB, hanem egyenesen visszafejlődik. Ez bizony edzői hiba is. A játékhívások minden meccsen finoman szólva is megkérdőjelezhetőek. Az ember nem érti hogy nem tudjuk azt játszani amit ő megálmodott, de mégse képes változtatni. Megbukott Pace, Nagy és az egész FŐ. Persze jövőre mehet tovább a bolha cirkusz . Így megy ez itt Chicagóban ...
több mint 5 éve
Tomcsik
8 018
Trubisky ma is szar volt. Egy ócska védelem ellen nyertünk kínkeservesen. Stafforddal nyeritek ezt a meccset. Amúgy ki gondolta hogy Nick Williams lesz a sack leader 9 meccs után? Mack sérült vagy mi meccse óta alig van megmozdulása. Mind egy a W az W még ha szar meccs is volt...Ma lesz a nap amikor Trubisky Manning és Brady szerelemgyerekének fog látszani.😊
300yard 3TD.
Bazzani
Mondtam, hogy ellenünk bárki sztár lehet.
Bazzani
több mint 5 éve
Ma lesz a nap amikor Trubisky Manning és Brady szerelemgyerekének fog látszani.😊
300yard 3TD.
Bazzani
Mondtam, hogy ellenünk bárki sztár lehet.
több mint 5 éve
Attól tartok, ha jó számokat hoz, akkor megint az lesz, hogy tud ő játszani, csak rossz az edző, blabla és nem vágjuk ki korán, hanem szenvedünk vele tovább, még egy évet mondjuk.......De szép is lenne.
csi77
Ennyit megér nekünk is.
több mint 5 éve
Attól tartok, ha jó számokat hoz, akkor megint az lesz, hogy tud ő játszani, csak rossz az edző, blabla és nem vágjuk ki korán, hanem szenvedünk vele tovább, még egy évet mondjuk.......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
A Lions ellen ettől még a legtöbb irányító jobban néz ki, mint a legszebb napjain. Nagyobb baj lesz, ha Stafford valóban nem tud játszani
több mint 5 éve
Trubisky úgy is tud INT dobni.....A védelmünk nem szokott.Ma lesz a nap amikor Trubisky Manning és Brady szerelemgyerekének fog látszani.Miért? Nem léptek pályára?
300yard 3TD.
Bazzani
csi77
Hát illetve nincs is védelmünk.
Bazzani
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
A védelmünk nem szokott.Ma lesz a nap amikor Trubisky Manning és Brady szerelemgyerekének fog látszani.Miért? Nem léptek pályára?
300yard 3TD.
Bazzani
csi77
Hát illetve nincs is védelmünk.
több mint 5 éve
Ma lesz a nap amikor Trubisky Manning és Brady szerelemgyerekének fog látszani.Miért? Nem léptek pályára?
300yard 3TD.
Bazzani
Hajrá Bad Bones!
több mint 5 éve
DaddyBear
888
Előkerül a 2.0-ás playbook.Ma lesz a nap amikor Trubisky Manning és Brady szerelemgyerekének fog látszani.Te láttad az elmúlt 8 meccsüket? 😀
300yard 3TD.
Bazzani
Tomcsik
Bazzani már tud valamit.
Ki a tégla? 😀
több mint 5 éve
Tomcsik
8 018
Ma lesz a nap amikor Trubisky Manning és Brady szerelemgyerekének fog látszani.Te láttad az elmúlt 8 meccsüket? 😀
300yard 3TD.
Bazzani
több mint 5 éve
DaddyBear
888
Ma lesz a nap amikor Trubisky Manning és Brady szerelemgyerekének fog látszani.Úgy legyen!
300yard 3TD.
Bazzani
😀
több mint 5 éve
Ma lesz a nap amikor Trubisky Manning és Brady szerelemgyerekének fog látszani.300yard 3TD.
több mint 5 éve
Tomcsik
8 018
Az a helyzet hogyha cutolnánk Davist akkor megkapnák a 4. körös comp picket Amos után. Davis és a 2 carry/ game 1.8 YPC átlaggal még mindig roosteren van. Tehát Howardot elherdáltad egy 5. körért mert nem illik Nagy 202. fantasztikus O rendszerébe. De Davist aki szart se csinál konkrétan nem cutolod egy 4. körért. Komolyan kezdek aggódni az FO mentális helyzete miatt... Mondjuk szombaton van a deadline...
több mint 5 éve
ha mozdítható lesz akkor sem kellene, közepes védelemmel, egy normális futójátékkal (egy extra teljesítményű futóval) és 0 nyomással is nagyon rossz volt most Londonban. Meg kell nézni mit játszik nehezebb szituációkban és jó csapatok ellen. Nem véletlen hogy egyből kijelentették hogy Foles a kezdő sajnos, reméltem hogy kitart a hype a szezon végéig.Mit gondolnátok Minshawrol? Ha Foles egészséges marad, lehetséges, hogy a Jaguars elengedné, nekem szimpatikus a srác, mobilis a karja sem rossz, én megprobalnám elhozni.Szimpatikus a gyerek voltak is jó dolgai, de hát láttunk már olyat hogy egy QB jó volt 4-5 meccsen aztán sehol nem volt. A jobb csapatok elleni meccseket (Texans, Saints, Phanters) bukták vele. Engem 5-6 meccs még nem biztos hogy meggyőz, na de ha Trubisky a QB-m akkor lehet ennyi is elég. Eddig nem volt túl sok film róla, nem tudtak annyira készülni rá. Egy próbát megérhet, de ahogy itt mondták is nem biztos hogy mozdítható lesz...
hpeter93
Tomcsik
Ha Foles sem lesz elérhető akkor vagy szerzünk trade-del első pickeket, vagy alsóbb pickkel húz Nagy magának valakit aki tetszik neki és jöhet megint a lutri.
Nálam sem Mariota sem Bridgewater nem lenne megoldás, az első max egy kicsit jobb mint Trubi a másikat most értékén felül lehetne csak elhozni a Saintstől+ az ottani rendszer és társak miatt tudott ő most így játszani, nálunk ezeket a segítségeket nem kapná meg. Camet szóba hozni is felesleges.
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Tomcsik
8 018
Mit gondolnátok Minshawrol? Ha Foles egészséges marad, lehetséges, hogy a Jaguars elengedné, nekem szimpatikus a srác, mobilis a karja sem rossz, én megprobalnám elhozni.Szimpatikus a gyerek voltak is jó dolgai, de hát láttunk már olyat hogy egy QB jó volt 4-5 meccsen aztán sehol nem volt. A jobb csapatok elleni meccseket (Texans, Saints, Phanters) bukták vele. Engem 5-6 meccs még nem biztos hogy meggyőz, na de ha Trubisky a QB-m akkor lehet ennyi is elég. Eddig nem volt túl sok film róla, nem tudtak annyira készülni rá. Egy próbát megérhet, de ahogy itt mondták is nem biztos hogy mozdítható lesz...
hpeter93