Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 8 éve
Ezek a komoly adatok a secondary minőségéről:Ezt meg szerintem a PFF-ről is elárul valamit
30. Chicago Bears (21)
Top overall grade: S Adrian Amos, 81.7 (No. 27)
Top coverage grade: S Adrian Amos, 78.4 (No. 34)
Top run defense grade: S Adrian Amos, 81.0 (No. 23)
Most snaps: CB Tracy Porter, 944
proki
twitter.com/djdurkin/status/819341467189727232
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Eric Berry S, Stephon Gilmore CB, AJ bouye CB, Trumaine Johnson CB , Tony Jefferson S , Ricky Wagner, TSzerintetek innen kire mekkora esélyünk van?? Ha két St meg tudnánk szerezni már kurva jó lenne a helyzet
több mint 8 éve
Ezek a komoly adatok a secondary minőségéről:30. Chicago Bears (21)
Top overall grade: S Adrian Amos, 81.7 (No. 27)
Top coverage grade: S Adrian Amos, 78.4 (No. 34)
Top run defense grade: S Adrian Amos, 81.0 (No. 23)
Most snaps: CB Tracy Porter, 944
több mint 8 éve
Ráadásul minden hiányossága ellenére segíthetett volna az Eagles-nek just sayin. 4-500 yard simán lehet benne.
több mint 8 éve
Második körös pick volt, biztos úgy vannak vele, hogy egy próbát megér. Azért nem egy olyan sztori van, hogy valakit innen-onnan kivágtak, majd később mégis bevált máshol.Köszi ezzel tisztában vagyok de sokkal inkább legyen camp body egy fiatal akiről még kiderülhet hogy ér valamit mint valaki akit már senki sem akarna alkalmazni.Mert az edzőtábort 90-en kezditek, miközben a szezonban csak 53 fős a roster. A köztes 37 ember ilyenekből szokott kikerülni.nem baj nekünk kell!Most! ...De amúgy miért is...?Közben leigazoltuk Rueben Randle-t.Valaki tudja hogy miért nem játszott 2016-os szezonban?mert a liga leggyengébbjének számító Eagles WR depth is magas szint volt neki.
k.adam0078
Höri
davemayer
gabokocka
davemayer
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Köszi ezzel tisztában vagyok de sokkal inkább legyen camp body egy fiatal akiről még kiderülhet hogy ér valamit mint valaki akit már senki sem akarna alkalmazni.Mert az edzőtábort 90-en kezditek, miközben a szezonban csak 53 fős a roster. A köztes 37 ember ilyenekből szokott kikerülni.nem baj nekünk kell!Most! ...De amúgy miért is...?Közben leigazoltuk Rueben Randle-t.Valaki tudja hogy miért nem játszott 2016-os szezonban?mert a liga leggyengébbjének számító Eagles WR depth is magas szint volt neki.
k.adam0078
Höri
davemayer
gabokocka
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Mondjuk ez tényleg sokmindent megmagyaráz. 😀Közben leigazoltuk Rueben Randle-t.Valaki tudja hogy miért nem játszott 2016-os szezonban?mert a liga leggyengébbjének számító Eagles WR depth is magas szint volt neki.
k.adam0078
Höri
több mint 8 éve
Mert az edzőtábort 90-en kezditek, miközben a szezonban csak 53 fős a roster. A köztes 37 ember ilyenekből szokott kikerülni.nem baj nekünk kell!Most! ...De amúgy miért is...?Közben leigazoltuk Rueben Randle-t.Valaki tudja hogy miért nem játszott 2016-os szezonban?mert a liga leggyengébbjének számító Eagles WR depth is magas szint volt neki.
k.adam0078
Höri
davemayer
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Nálunk valószínűleg magasan átszárnyalta a lécet.Közben leigazoltuk Rueben Randle-t.Valaki tudja hogy miért nem játszott 2016-os szezonban?mert a liga leggyengébbjének számító Eagles WR depth is magas szint volt neki.
k.adam0078
Höri
több mint 8 éve
nem baj nekünk kell!Most! ...De amúgy miért is...?Közben leigazoltuk Rueben Randle-t.Valaki tudja hogy miért nem játszott 2016-os szezonban?mert a liga leggyengébbjének számító Eagles WR depth is magas szint volt neki.
k.adam0078
Höri
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Közben leigazoltuk Rueben Randle-t.Valaki tudja hogy miért nem játszott 2016-os szezonban?mert a liga leggyengébbjének számító Eagles WR depth is magas szint volt neki.
k.adam0078
több mint 8 éve
www.letsbeardown.com/2017/01/10/could-this-27-year-old-be-the-bears-solution-at-qb/Tyrod Taylor?Valahogy nem benne látom a jövőnket...
Közben leigazoltuk Rueben Randle-t.Valaki tudja hogy miért nem játszott 2016-os szezonban?
több mint 8 éve
Búza után fura lenne...Nem csak Howard, de Floyd sincs ott...Én is hidd el, és nem csak Howardra gondolok/m.Thomas /.Az meg hogy wentz ott van, a másik vicc.www.nfl.com/voting/rookies/2016/YEAR/0Ezzel felkúrtad az agyam rendesen.... VICC
hiányolok egy nevet
braxa88
ricsiii83
kapitnono
Tomcsik
több mint 8 éve
Nem csak Howard, de Floyd sincs ott...Én is hidd el, és nem csak Howardra gondolok/m.Thomas /.Az meg hogy wentz ott van, a másik vicc.www.nfl.com/voting/rookies/2016/YEAR/0Ezzel felkúrtad az agyam rendesen.... VICC
hiányolok egy nevet
braxa88
ricsiii83
kapitnono
több mint 8 éve
Én is hidd el, és nem csak Howardra gondolok/m.Thomas /.Az meg hogy wentz ott van, a másik vicc.www.nfl.com/voting/rookies/2016/YEAR/0Ezzel felkúrtad az agyam rendesen.... VICC
hiányolok egy nevet
braxa88
ricsiii83

több mint 8 éve
www.nfl.com/voting/rookies/2016/YEAR/0Ezzel felkúrtad az agyam rendesen.... VICC
hiányolok egy nevet
braxa88
több mint 8 éve
Remélem kiviszi valaki előttünk, szerintem nem ő az emberünk.
több mint 8 éve
Ja tényleg azt el is felejtettem 😊 😊 😊 Annyira mentek a kirúgások meg az edző keresések hogy valahogy kimaradtTegnap néztem az NCAA nagy döntőt. Watson kicsit nehezen indult be, de aztán hatalmasat játszott. 420 yard, 3 TD, 43 futott yard és egy futott TD. Red zoneban 4/4. Ami még dúrvább hogy 4 elkapója is 90 yard fölé jutott tehát szépen osztogatta a labdákat a pálya minden pontjára. Igazi vezér volt. Az utolsó TD-T egy 2 min drill végén dobta úgy hogy 1 sec maradt az órán, szóval bírta a nyomást. Mindezt az NCAA legjobb D egysége ellen tette...Ha bennt lenne 1/3 on lehet mégse lenne ellenemre ha behúznánk...(mondjuk szerintem nem lesz ha nem a Browns akkor szerintem Chip kiviszi)lassan két hete nincs kelly
Tomcsik
ricsiii83
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 8 éve
Tegnap néztem az NCAA nagy döntőt. Watson kicsit nehezen indult be, de aztán hatalmasat játszott. 420 yard, 3 TD, 43 futott yard és egy futott TD. Red zoneban 4/4. Ami még dúrvább hogy 4 elkapója is 90 yard fölé jutott tehát szépen osztogatta a labdákat a pálya minden pontjára. Igazi vezér volt. Az utolsó TD-T egy 2 min drill végén dobta úgy hogy 1 sec maradt az órán, szóval bírta a nyomást. Mindezt az NCAA legjobb D egysége ellen tette...Ha bennt lenne 1/3 on lehet mégse lenne ellenemre ha behúznánk...(mondjuk szerintem nem lesz ha nem a Browns akkor szerintem Chip kiviszi)lassan két hete nincs kelly
Tomcsik
több mint 8 éve
Tegnap néztem az NCAA nagy döntőt. Watson kicsit nehezen indult be, de aztán hatalmasat játszott. 420 yard, 3 TD, 43 futott yard és egy futott TD. Red zoneban 4/4. Ami még dúrvább hogy 4 elkapója is 90 yard fölé jutott tehát szépen osztogatta a labdákat a pálya minden pontjára. Igazi vezér volt. Az utolsó TD-T egy 2 min drill végén dobta úgy hogy 1 sec maradt az órán, szóval bírta a nyomást. Mindezt az NCAA legjobb D egysége ellen tette...Ha bennt lenne 1/3 on lehet mégse lenne ellenemre ha behúznánk...(mondjuk szerintem nem lesz ha nem a Browns akkor szerintem Chip kiviszi)Tudtommal kellyt kirúgta a 49-ers.
Tomcsik

több mint 8 éve
Tegnap néztem az NCAA nagy döntőt. Watson kicsit nehezen indult be, de aztán hatalmasat játszott. 420 yard, 3 TD, 43 futott yard és egy futott TD. Red zoneban 4/4. Ami még dúrvább hogy 4 elkapója is 90 yard fölé jutott tehát szépen osztogatta a labdákat a pálya minden pontjára. Igazi vezér volt. Az utolsó TD-T egy 2 min drill végén dobta úgy hogy 1 sec maradt az órán, szóval bírta a nyomást. Mindezt az NCAA legjobb D egysége ellen tette...Ha bennt lenne 1/3 on lehet mégse lenne ellenemre ha behúznánk...(mondjuk szerintem nem lesz ha nem a Browns akkor szerintem Chip kiviszi)
több mint 8 éve
TE edző volt 5 évigRob Boras? Hát a Rams offense milyen jó volt idén.Nem mondod, hogy ez a ... faszi Bears edző volt?!??
S a sor még akár folytatható is lenne. Simán kihozom neked, hogy minőségi edzői karunk volt évekig.
tüsi91
tomi-tomi