Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 8 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Màr megint kezdik a Garoppolózást....Kurvára remélem hogy Pacenak esze ágában sincs első köröst adni egy csávóért aki kevesebb meccset tolt mint Barkley...
Tomcsik
Ha ennyire QBt akarnak húzni adják oda az 1/3mat.... de akkor azt akarom látni, ha fagy, ha szakad a multkor felsorolt játékosokból a 3/4 ide hozza.... de akkor már inkább Watson..
ricsiii83
Tim Tebow, szarért húgyért idejön, és a mester is ismeri, nem értem eddig miért nem merült fel

több mint 8 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 361
Màr megint kezdik a Garoppolózást....Kurvára remélem hogy Pacenak esze ágában sincs első köröst adni egy csávóért aki kevesebb meccset tolt mint Barkley...
Tomcsik
Ha ennyire QBt akarnak húzni adják oda az 1/3mat.... de akkor azt akarom látni, ha fagy, ha szakad a multkor felsorolt játékosokból a 3/4 ide hozza.... de akkor már inkább Watson..

több mint 8 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 191

Szerkesztette: Tomcsik

több mint 8 éve
Curtis Jhonson WR coach is ment...

több mint 8 éve
Brad Kaaya Miami QB. felröppentek, olyan hírek, hogy akár 2. körbe kihúzhatjuk, valakinek van valami észrevétele róla?
ricsiii83
Ha lesz időm terveztem egy kis iromány az off seasonról. Majd abban részletesebben... Kaaya amúgy nekem tetszett, jobban mint az agyon hypeolt Traubisoda...

több mint 8 éve
Brad Kaaya Miami QB. felröppentek, olyan hírek, hogy akár 2. körbe kihúzhatjuk, valakinek van valami észrevétele róla?

több mint 8 éve
 www.instagram.com/p/BPyT3zkjBHA/

A csapatnak nagy szüksége lesz a srácra a továbbiakban. Mi is csak reménykedhetünk benne,hogy nem egy újabb kidobott első körös pick lesz és nem csak ígéret marad! Én bízom benne,hogy sikerülhet neki. AJ szerintem nem fog maradni. Lesz elég WR need-es csapat akik megtudják majd fizetni azt az összeget amennyit AJ kér. Amennyiben ez tényleg bekövetkezne ki lehetne a legmegfelelőbb a pótlására? Michael Floyd, Kenny Britt, Cordarrelle Patterson?
Na és ha már itt tartunk Royal helyett? Cecil Shorts, Kendall Wright...esetleg más?
Süsü
Probálok bízni Whitba, de két szezon két teljes kihagyás, hát nem tudom,drukkolok neki..
Meredith lassan bizonyította, hogy jó 2. wr
Szerintem Jeffery. maradni fog, de remélem Stills a delfin wr jönni fog. Egy Jeffery, Meredith, White, Stills négyes fasza lenne.. Royal cut..
Jefferyt nem fogja Pace elengedni

több mint 8 éve
Gery90 Chicago Bears 924

A csapatnak nagy szüksége lesz a srácra a továbbiakban. Mi is csak reménykedhetünk benne,hogy nem egy újabb kidobott első körös pick lesz és nem csak ígéret marad! Én bízom benne,hogy sikerülhet neki. AJ szerintem nem fog maradni. Lesz elég WR need-es csapat akik megtudják majd fizetni azt az összeget amennyit AJ kér. Amennyiben ez tényleg bekövetkezne ki lehetne a legmegfelelőbb a pótlására? Michael Floyd, Kenny Britt, Cordarrelle Patterson?
Na és ha már itt tartunk Royal helyett? Cecil Shorts, Kendall Wright...esetleg más?
több mint 8 éve
Meki meg töltelék.
ricsiii83
Volt tavaly. Stabilan 40-50%-nyi snap-et kap, ami Hightower limitált elérhetősége miatt felmegy akár 60-65%-ra, Zöld pöttyös sisak is van rajta.
tomi-tomi
Ebből is lehet tanulni, vajon az edzők szarok, mert nem tudják kihozni belőlük a megfelelő szintet vagy a játékosok? HM HM Egyértelmű basszunk még több játékost aki béna itt, biztos az ő hibájuk.

több mint 8 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Meki meg töltelék.
ricsiii83
Volt tavaly. Stabilan 40-50%-nyi snap-et kap, ami Hightower limitált elérhetősége miatt felmegy akár 60-65%-ra, Zöld pöttyös sisak is van rajta.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Azon amúgy elgondolkodtatok hogy Benett és Meki gyűrűt nyerhet???
Tomcsik
jó 😀 Bennettről tudta mindenki, hogy jó TE... de Cutler nem volt jjó neki... .. na meg Brady az Brady 😀 vele nem merne vitatkozni.. .Meki meg töltelék.

több mint 8 éve
Azon amúgy elgondolkodtatok hogy Benett és Meki gyűrűt nyerhet???

több mint 8 éve
Mondjuk attól még nem lesz jobb edző Fox, mert közelebbről nézhet draft prospecteket.
Ettemlevest
A saját roosterén lévő tehetségeket se veszi észre 😊 (Howard) Nem biztos hogy sokat segít hogy megnézhet 1-2 playát 😊

több mint 8 éve
davemayer Chicago Bears 15 325 — "Grammar maci"
Sokszor azon tanakodom,hogy mi lesz,ha a következő szezonban 12-4-es mérleggel nyerjük a csoportot?! 😊
Süsü
anyu szól hogy irány az ágy és kapcsold ki a maddent

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Sokszor azon tanakodom,hogy mi lesz,ha a következő szezonban 12-4-es mérleggel nyerjük a csoportot?! 😊
Süsü
Csoda??? 😀

több mint 8 éve
SB Senior Bowl,, mit kell kötekedni ?😀
ricsiii83
Értettem 😊 Azért is írtam hogy megnézhetnek kegalább pár prospectet...

több mint 8 éve
Gery90 Chicago Bears 924
több mint 8 éve
igen, de nem is ezen volt a hangsúly.. 😀 meg nem is egyedül utazik oda FOX

több mint 8 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Mondjuk attól még nem lesz jobb edző Fox, mert közelebbről nézhet draft prospecteket.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 8 éve
SB Senior Bowl,, mit kell kötekedni ?😀

több mint 8 éve
Azért az mindenféleképp pozitív dolog, hogy FOX meg az edzői stáb ott van a SB-n.. így legalább van rálátás edzésen ki mit tud..nem?
ricsiii83
Jó is lenne ha az SB-n lennénk 😉 De amúgy ja így első kézből kaphatnak infót 1-2 prospectről...

több mint 8 éve
Azért az mindenféleképp pozitív dolog, hogy FOX meg az edzői stáb ott van a SB-n.. így legalább van rálátás edzésen ki mit tud..nem?

több mint 8 éve
Toto21 Chicago Bears 7 462
Rex Ryan!
Johet a sör
Janek
Sajnálom, a Rex Ryan John Fox versenyt még így is Ryan nyerte.

8-8 illetve 7-8 at hozott össze a Billsel, magasan túlszárnyalta Foxot
hpeter93
Ha ilyen válogatós vagy, akkor én csak tálca sörért kezdek el agyalni! 😊
tomi-tomi
Tomsula...ha szigoruan azokat nezzuk, akiket Fox-al egy idoben nevezetek ki. Bar o is jobb eredmeny ert el tavaly. De szerintem a Frisco meg rosszabbul nezett ki, mint mi.

Szerkesztette: Toto21
több mint 8 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Rex Ryan!
Johet a sör
Janek

hpeter93
Ha ilyen válogatós vagy, akkor én csak tálca sörért kezdek el agyalni! 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Rex Ryan!
Johet a sör
Janek