Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 9 éve
2 nap múlva draft és idén is jó szokáshoz híven leadok egy nevet, akit én várok ( és szeretnék):Abból indultam ki, hogy Garrett és Thomas már nem lesz benn.
1/3 Jonathan Allen, Alabama, DL
3-4-es rendszerből érkezik, használható belül és kívül egyaránt. Rengeteg TFL fűződik a nevéhez, ami azt jelentené, hogy a futás ellen is stabilitást jelentene. Nem beszélve a siettető képességeiről. El tudnám nézni a Mcphee- Hicks- Allen- Floyd 4-est, főleg egy olyan csoportban, ahol még mindig egy Aaron Rodgers dobálgat.
S vagy CB szerintem itt túl elfecsérelt ( bár én Whitenál és Floyd-nál is ezt gondoltam az elmúlt években) és később is találhatunk nálunk azonnal kezdő értékű játékost.
2/36 Deshone Kizer
Egyre inkább úgy érzem, hogy ő fog csúszni idén, akár második körig és ott nekünk már megérne egy próbát, főleg úgy, hogy 1 évet tanulhatna is. Jó a fizikuma, így szinte bármilyen passzt meg tud dobni. Valamint nem törik össze egyből, ami nálunk azért nem elhanyagolható. Rajta látni fogjuk a nyerni akarást is, ami szerintem pluszt is adhat a többieknek. Ami ellene szól, hogy nem fehér ( így szerintem necces, hogy mi vigyük). Kell egy QB, de idén még nem fogunk egy első kört ellőni rá mert ahhoz túl sok pénzt adtunk Glennon-nak.
3/67 (Jabrill Peppers vagy) Cordrea Tankersley
Ha igazak a hírek akkor csúszni fog és nekünk instant upgrade lenne ebbe a secondary-be ( igen bevállalnám a problémáival együtt is, más kérdés, hogy az FO nem fogja). Ezért itt egyet értek tüsi91-el.
További köröket felesleges nevekre lebontani, mert ott már tényleg lutri.
De jól jönne egy TE,OL,DB és LB a következő körökben.
2 nap múlva elválik mi fog kisülni az egészből.
Szerkesztette: Toto21
több mint 9 éve
A héten jön a nagy esemény. Írtam egy mock draftot. Annyit el kell mondjak, hogy a középső-hátsó körös prospecteket nem ismerem, idén fele annyit sem foglalkoztam a prospectekkel, mint korábban, így ott inkább a posztok érdekesek, ahova húznék. Még elöljáróban elmondanám, hogy nagyon elégedetlen vagyok az idei offseasonnel, mert mit ad Isten egyetlen needet sem sikerült megoldani. Jöttek cornerek, de biztos megoldás bármelyik is? Safetynek jött Demps egy lyuk még tátong. DL depth meg lett oldva? WR kérdés? TE? OT? Szóval abszolút nem vagyok elégedett, legalább az egyik posztot sikerült volna tisztességesen megoldani azt akkor azt mondom, hogy ok, de nem.MOCK v1:
1/3 Mitch Trubisky QB, North Carolina
A napok múlásával szépen rábeszéltem magam Trubiskyre. Az ok, hogy ez a csapat nem 2017-re épül. (Foxot miért nem rúgtuk ki, tényleg minden hszemben csak ismételni tudom, hogy elképesztő és nevetséges). Trubiskyben minden benne van egy erős NFL QB-hoz. Nem egy Aaron Rodgers féle űrszínvonalhoz, de egy elit mögötti mezőnybe simán odaférhet. Idővel. Neki is meg kell tanulnia center alól, nem zone-read rendszerből játszani. Viszont vitathatatlanul a legpontosabb, legprecízebb idei QB. S ne becsüljük alá a szerepét annak, hogy jó kiállású, fehér QB, akire rá lehet húzni, hogy franchise QB. 2017-ben kezdenie sem kell. Pacenek valakit fel kell mutatnia, mint a jövő embere. Ha Glennon buktás az első pár meccsen, s nincs mögötte fiatal, akkor Pacet nagyjából kivégzik. Ha Glennon viszont úgy-ahogy bejönne, akkor jövőre tovább lehet gondolni a sztorit, mert ha van két potens kezdő QB a rostereden az sohasem rossz dolog, mert bármilyen hihetetlen, de jövőre is lesznek QB needes csapatok. A másik, hogy a jövőre nézve nem egy safety fogja a csapatot a rájátszásba vinni, hanem egy QB. Ennyi. Ott vagyunk pozícióban, be kell fektetni. Persze ha kihúzzuk Watsont, akkor nincs miről beszélni. Utálom a játékát a srácnak.
2/36 Marcus Williams FS, Utah
Azt is sokat hallottuk Ryan Pacetől, hogy "we have to create turnovers". Azaz labdát kő szerezni. Ami igaz is, mert az a 11 turnover, amit felmutattunk 2016-ban az egy kibaszott röhej. Nálam nem jó védelem az, amely nem szerez labdákat. S a mienk nem szerzett. Jött Demps, ő talán eljátszik egy strong safetyt. Oszt jó napot, mert kell egy olyan srác, akit hátul lehet hagyni. Na ő ilyen (lehet). Rengeteg picket szedett collegeban (jó Pac12 tudom), talán is megvan a sebessége ahhoz, hogy vonaltól-vonalig bejátssza a pályát. Megvan a mérete, ami Paceéknek kell, szóval nálam nem lenne meglepő a kiválasztása. Elég ideig halogattuk a safety posztot fél megoldásokkal.
3/67 Cordrea Tankersley CB, Clemson
Szintén egy olyan srác, akinek meg vannak a méretei, szintén egy olyan srác, aki elég sok labdát szerzett egyetemi évei alatt. Rendbe kell rakni a kezeit, mert jelenleg egy flagmágnesnek tűnik egyenlőre, de mivel gondolom én az Amukamara, Cooper, Fuller/Banks trió előtte van a sorban, ezért van ideje fejlődni, s a technikai problémáit orvosolni. A kezdő potenciál benne is megvan.
4/111 Naz Jones DL, North Carolina
Jones ázsiója egyre csak nő, s ha valaki néz róla videót meg is értheti miért. Őt a héten fedeztem fel magamnak, s ismét csak tökéletesen beleillik a Pace-féle milyen paraméterű játékosokat keresünk filozófiába. Futás ellen elég jól dolgozott egyetemen, szerintem ez rookieként is mehet neki, így frissen tartva Goldmant és Hickset. Muszáj mélyíteni a posztot, mert ugye ide nem sikerült senkit sem hozni John Jenkinsen kívül és nem mellesleg Unrein még mindig rosteren lévőnek tűnik.
4/117 Jake Butt TE, Michigan
Nem tudom, hogy a sérülése miatt lecsúszhat-e eddig, de tegyük fel, hogy igen. Millerben még van egy év, az más kérdés, hogy egészséges lesz-é. Sims minden tekintetben 2. számú TE. Nincs rossz keze, de azért nem egy bűvész, viszont nem büdös neki a munka. Butt kaphat egy redshirt évet (vagy PUP), aztán átveheti Miller helyét. A tehetséghez kétség sem férhet.
5/147 Kenny Golladay WR, Northern Illinois
Állítólag roppant mód kedveljük a srácot, volt vele privát csörte is, ráadásul Ryan Pace is odajárt egyetemre én meg szeretem az összeesküvés elméleteket. Kevin Whiteban én nem bízok, vele is elég gyengének tűnik ez a WR corp, de tudjuk, hogy Paceék szeretik, tudjuk, hogy sokra tartják Meredithet. Golladay egy magas, vékony elkapó, amolyan Marquies Wilson klón, jobb munkamorállal. Mondjuk szerintem itt már nem lesz benn.
7/221 Hardy Nickerson ILB, Illinois
Mindegy.
Én nagyon szívesen draftolnék egy OT-t is 3-4. körben, mert ha Leno kiesik, akkor mi a tök lesz a terv? Csak ugye egy posztot sem sikerült tisztességesen megoldani. Ha nem QB az első, akkor érdekes lesz, de túl nagy ziccernek látom, hogy kihagyjuk. Trubisky sem érne egy ideális világban 1/3-at, de nagyon fosok Watsontól, mert ő nálam még az első kört sem éri meg, nemhogy a 3. picket. Nagyon jó lenne egy letrade, máskérdés, hogy nem látom, hogy ki jönne fel kiért.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 9 éve
Felszolgálnám a Bears idei menetrendjét:A cheese steaknél már csorgott a nyálam. 😛
twitter.com/ChicagoBears/status/855209484985155584
iktriad

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
Nincs itt semmi látnivaló. Packers idegenben megint prime time. Zsinórban 567. szezon óta. Kicsit mindig polírzni kell őket.Ácsi! Ahhoz nyerniük is kell! 😉
tüsi91
több mint 9 éve
Nincs itt semmi látnivaló. Packers idegenben megint prime time. Zsinórban 567. szezon óta. Kicsit mindig polírzni kell őket.
több mint 9 éve
Csak meg ne feküdje a gyomrotokat. 😊Felszolgálnám a Bears idei menetrendjét:Ppfff fél fogunkra nem elèg 😊
iktriad
Tomcsik
több mint 9 éve
Felszolgálnám a Bears idei menetrendjét:Ppfff fél fogunkra nem elèg 😊
iktriad
több mint 9 éve
Felszolgálnám a Bears idei menetrendjét:twitter.com/ChicagoBears/status/855209484985155584
több mint 9 éve
49erssel egyetemben Pace is hajlik a letradelésre. Hát nem tudom.. be áldozni egy playmakert több pickért. Nyilván okos biznisz, de fájnaokosabb mint egy QB-ra "elpazarolni"
ricsiii83
de jó eséllyel senki sem fog tradelni, jövőre lesz igazán nagy biznisz birtokolni a top5 pick vmelyikét.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
49erssel egyetemben Pace is hajlik a letradelésre. Hát nem tudom.. be áldozni egy playmakert több pickért. Nyilván okos biznisz, de fájna
több mint 9 éve
Találtam 1-2 nagyon jó elemzést Adamsről és Hookerről érdemes megnézni... youtu.be/aVV56meJ-fk
youtu.be/glWAP7vbeH8
több mint 9 éve
Nagyon remélem hogy nem QB-t húznak, hozzanak inkább egy igazi kezdőjátékost aki azonnal meghatározó lesz. Aztán majd jövőre a következő GM hoz az új HC-nak egy új QB-t, az a class állítólag sokkal jobb lesz mint az idei.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Ha Pace bátyó 1/3-ra QB-t húz, akkor az még egy megerősítés lesz számomra, hogy teljesen felesleges a hajnali meccsekre fentmaradni. Majd amikor felébredek, reggel megnézem a végeredményt és ez bőven elég lesz. Esetleg később visszanézem a meccseket.| Mondjuk a 14 milliós Glennon mellé 1/3-ra QB pont olyan védhető lépés lenne, mint Fox megtartása. Szóval én már nem idegesíteném magam semmin. |
Jöjjön, aminek jönnie kell. A végén úgyis megnézem majd, hogy mit alkottak 😊
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 9 éve
Egyre több értesülés (tipp) szerint Kell rookie QB ez vita nélküli. Pacenek ez a harmadik offseasonje. Azt nagyon sokszor elmondta, hogy a QB a legfontosabb, de persze azért Mariotáért nem adta meg, amit kértek, meg senki fiatalt nem hozott. Elég fura lenne, ha idén sem történne meg. De Glennon után első körben 3-ra? Tényleg nem tarthatják sokra Glennont.
36-ra a top 4-nek taksált nem lesz benn. Pace gondolom én felcserélni nem igen akar ebben a CB-ben, S-ben, TE-ben elég mély classban, tekintve, hogy mindegyik hiányposzt, vagy legalábbis a kezdők nem életbiztosítások.
több mint 9 éve
Nagyon jo jatekos mindkettő ,szó se róla elmeny nézni őket.Igazan nem lehet rosszat huzni itt .
több mint 9 éve
De ő nem FSEric Berry volt top5. Amúgy meg Adamsre mondják inkább hogy box S, de neki is megvan a sebessége és atletikussága hogy bejátsza a pálya hátsó részét... Hooker inkább FS... Alapba nem húznék 1/3-on S-t. De mind a 2 srácot elit prospectnek tartják nekünk meg évek óta az egyik legnagyobb hiányposzt... Tényleg szinte minden scout azt mondja hogy bennük lehet egy Ed Reed vagy Eric Berry féle karrier. Mondjuk én is jobban örülnék ha egy letrade után húznánk be valamelyiket...
Janek
több mint 9 éve
Azert S t foleg SS-t 1/3-ra...Ha tudnám hogy most választom ki a következő Ed Reedet vagy Earl Thomast simán bevállalnám. És a két úriemberben szerintem megvan a potenciál.
Janek

több mint 9 éve
Jobb lett volna ha nyerünk még két meccset vagy elvesztünk még egyet, mert ez az 1/3 az igazán semmire sem jó hely ebben a draft classban. Ami leginkább befolyásoló lehet, hogy a 49ers mit csinál. Van egy Hoyer-Barkley duójuk irányító poszton, talán nem kell bemutatni őket, de új rezsim és az újjáépülés a QB-val kezdődik blablabla, de most komolyan. Lehet várnak második körre vagy visszatradelnek, de nehéz eladni a reményt ezzel a két faszival. Szóval mi van, ha kiviszik Trubisky-t és nekünk ott marad valaki a class két legjobb front seven játékosából? Mert ugye a legendás és sajnos eltűnt St. James szerint valaki ott lesz...De ha nem. Megnézegettem alaposabban Trubisky meccseit (Isten áldja azokat, akik összevágják ezeket). Általában minél több meccset megnézek egy prospectről, annál inkább nem tetszik. Trubisky nem ilyen volt, persze ez nem jelent semmit. Simán hajlanék arra, hogy 1/3-on kihúzzuk, csak akkor erre a Glennon épp annyi pénz, mint Cutlerre semmi szükség volt. Ha marad Hoyer 5 millióért, akkor lényegében most nem kellene gyökölni a dolgokon, így azért más, mert Glennonnal itt komolyan számolnak. Jets álldogál irányító nélkül 6-on, talán ők feljebb lépnének a helyünkre Trubiskyért ha nagyon belezúgtak volna, de Jacksonvilleben sem hiszem, hogy az első körben váltanák le Bortlest, szóval a Jets maradhat a seggén, a Titans pozícióban van, hogy húzza a legjobb cornert, más meg fel nem jön, szóval akkor 1/3, aki szerintem nem irányító és nem cornerback.
Kihúzhatjuk az általunk legjobbnak taksált DL játékost vagy a legjobb safetyt. Szóval Jonathan Allen vs Jamal Adams vs Malik Hooker?
füligjimmy?
több mint 9 éve
Es ha wr-t huznak 1/3 ra akkor sincs nagy baj...
több mint 9 éve
A Titans elengedte a 29 éves corner, Jason McCourtyt.Hmm ja mert a Titans secondary olyan jó volt tavaly... Ja mégse... Nem kell ő nekünk. Mély a draft class majd onnan jön CB...
Na akkor Pace aktiválja magát..
ricsiii83