Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 8 éve
John Fox és stábja készítheti majd fel a Seniornbowlon az északi csapatot. (A Browns stábja edzi majd a délit.)húúúúúú de jó meccs lesz, puntereknek nagy napjuk lesz
iktriad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
John Fox és stábja készítheti majd fel a Seniornbowlon az északi csapatot. (A Browns stábja edzi majd a délit.)
több mint 8 éve
Fox amúgy is azt nyilatkozta, hogy a 3-13 nem elfogadható eredmény. Csakugyan? Felkészülni, közhelyveszély várható!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Stan Drayton RB coach nem jön vissza. Majd jön helyette vmi samesz.Holnap este 6-kor meghallgatjuk, hogy sok a sérült, meg fejlődtek a fiatalok.
több mint 8 éve
Jets OC-t vált, kirúg még 5 edzőt. Nálunk megy Cutler, meg Jeffery. A nagyszerű stáb marad. Holnap nagy anyázások lesznek a sajtótájékoztató után.Pont akartam kérdezni, hogy mikor is lesz a sajtáj, ma vagy holnap... Cutler, Jeffery távozása biztos, olvastad valahol? Vagy csak valószínűsíted (én is amúgy)?
tüsi91
több mint 8 éve
Jets OC-t vált, kirúg még 5 edzőt. Nálunk megy Cutler, meg Jeffery. A nagyszerű stáb marad. Holnap nagy anyázások lesznek a sajtótájékoztató után.
több mint 8 éve
Na szevasztok. Látom nem maradtam le semmiről 😀.Divatdrukker....😊
picidzé
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Ha engem ez után az év után a gm meg akarna győzni hogy maradjon a mostani hc annyit reagálnék neki kb hogy "akkor mehetsz vele te is".Jövőre szerződéshosszabbítást kellene neki adni, "lame duck coach" ritka állatfaj.
davemayer
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Akkor elkezdhetjük várni a 2018 januárt, csak akkor már új GM-et is kell majd keresni. Bár ezek után még azt is el tudom képzelni hogy egy esetleges jövő évi 7-9-et el tudnak majd adni úgy felfelé mintha SB-t nyertünk volna... nem az eredmény a tragikus ezt a szezont nézve hanem hogy meg tudták ezt magyarázni.Valaki fel tudná nekem vázolni hogy vajon jövőre milyen eredmény kellene hogy ezt a döntést utólag jogosnak érezhessük?
Nálam minimum 11-5 és kiváló játék PO-al, na most hogy erre mennyi esély van azt inkább nem részletezem, mi is eljutunk oda hogy az offseason érdekesebb lesz mint a regular season mert ott úgy sincs esély semmire?!
Ha engem ez után az év után a gm meg akarna győzni hogy maradjon a mostani hc annyit reagálnék neki kb hogy "akkor mehetsz vele te is".
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Na szevasztok. Látom nem maradtam le semmiről 😀.
Ursus arctos budapestiensis
több mint 8 éve
Az nagy hiba lenne.Úgy sem rossz, ha ő jönne ide, de nem megy ő el a Chiefsből.Arra celoztam, hogy 1/5 volt. Masreszrol siman benne van a tavozasa.
proki
ulpianus
több mint 8 éve
Jeffery magabiztos azért: I guarantee you we'll win the Super Bowl next yearAzt persze már nem tette hozzá, hogy lelép FA-re és csatlakozik a pecchez.
Wyatt

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Jeffery magabiztos azért: I guarantee you we'll win the Super Bowl next year

több mint 8 éve
Ez a mit szokás meg mit nem annyira hülyeség. Nézd meg mi volt Elliottnál, hogy kivitte a Cowboys ment a rinya, hogy jaj futót nem szoktak itt stb. Aztán milyen faszán jártak vele. Elcsépelt frázis, hogy mindenki annyit ér amennyit adnak érte, aztán majd később kiderül, hogy megszolgálja-e az árát.Adom
hpeter93
Trendi lett azt mondani, hogy RB nem ér első kört sem nemhogy top picket. Hát Trent Rics nem is ért, de a dallasi fal mögé egy Zeke látszott előre, hogy működni fog, és óriásit tud dobni a csapaton.
Egy playmaker safety is érhet 1/3-at, ha olyan a játékos, és klasszisokkal javítja az eddigi helyettesét. A Front7 elég jó nálatok. A pass rush szekció egészen mély, ha lenne 1-2 olyan játékos a sec-ben akik ki is tudják ezeket használni labdaszerzések révén, akkor miért ne lehetne berúházni egyre? Én tolnám a D-t a helyetekben akár egy Allen akár egy CB/S tovább építené ezt az ígéretesen alakuló D-t. De FA előtt még ilyeneket találgatni korai, mondhatni aktívak vagytok FA-n, szóval az még átírhat pár forgatókönyvet.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Néztem valami kolis meccset, mondom jééé, de ismerős ez a pofa. Hát Mel Tucker, aki mostanában DB edző egyetemen. Itt kicsit magasabb posztot adtak neki. Végiggondolom az elmúlt tizenévet (#gyurcsanyahibas), Rivera lett HC, ugye nem volt ideje 3 év alatt elhülyülni, Marinelli, Toub megkapta az itt betöltött pozícióját máshol is, a többi akkorát bukott, hogy az egész kommentszekció beleremegett. Nem rossz, egyáltalán nem rossz.Azért nagyon kíváncsi vagyok milyen változás lesz a következő pár napban, mert valami csontot oda kell dobni a népnek egy ilyen szezon után.Cutler a hibás mindenért. Odaadjuk a fél házat egy gyenge backup QB-ért, akit megváltónak kiálltunk ki. Ezen felül semmin nem kell változtatni, mert minden szép és jó, jövőre már úgyse lesz annyi sérülés. Semmi különös.
Egyébként: 1/3, 2/4, 3/3, 4/4, 4/10 (Bills), 5/3, 7/3 a draft pickjeink.
tüsi91
Ettemlevest
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Ez a mit szokás meg mit nem annyira hülyeség. Nézd meg mi volt Elliottnál, hogy kivitte a Cowboys ment a rinya, hogy jaj futót nem szoktak itt stb. Aztán milyen faszán jártak vele. Elcsépelt frázis, hogy mindenki annyit ér amennyit adnak érte, aztán majd később kiderül, hogy megszolgálja-e az árát.
több mint 8 éve
Nem. Arra gondolok, hogy 1-2 kivételtől eltekintve top 5-ben nem szokás secondary játékost vinni.5-ből 4 oldalon QB-t írnak 1/3-ra, hihetetlen. Én a két DE közül választanék, vagy Peppers-t, bár tudom, hogy a safety poszt nincs olyan értékes, hogy top 5-ben oda húzzon az ember.mármint a safety-nél Malik Hookerre gondolsz? ő az, akit nem győznek Ed Reedhez hasonlítani, bár még az is lehet, hogy marad az egyetemen még egy évet
proki
baggio
több mint 8 éve
5-ből 4 oldalon QB-t írnak 1/3-ra, hihetetlen. Én a két DE közül választanék, vagy Peppers-t, bár tudom, hogy a safety poszt nincs olyan értékes, hogy top 5-ben oda húzzon az ember.mármint a safety-nél Malik Hookerre gondolsz? ő az, akit nem győznek Ed Reedhez hasonlítani, bár még az is lehet, hogy marad az egyetemen még egy évet
proki

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Úgy sem rossz, ha ő jönne ide, de nem megy ő el a Chiefsből.Arra celoztam, hogy 1/5 volt. Masreszrol siman benne van a tavozasa.
proki

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Én viszont bírom őt. Úgy sem rossz, ha ő jönne ide, de nem megy ő el a Chiefsből.5-ből 4 oldalon QB-t írnak 1/3-ra, hihetetlen. Én a két DE közül választanék, vagy Peppers-t, bár tudom, hogy a safety poszt nincs olyan értékes, hogy top 5-ben oda húzzon az ember.Eric Berry utal teged.
proki
ulpianus
több mint 8 éve
5-ből 4 oldalon QB-t írnak 1/3-ra, hihetetlen. Én a két DE közül választanék, vagy Peppers-t, bár tudom, hogy a safety poszt nincs olyan értékes, hogy top 5-ben oda húzzon az ember.Eric Berry utal teged.
proki

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
5-ből 4 oldalon QB-t írnak 1/3-ra, hihetetlen. Én a két DE közül választanék, vagy Peppers-t, bár tudom, hogy a safety poszt nincs olyan értékes, hogy top 5-ben oda húzzon az ember.
több mint 8 éve
Azért nagyon kíváncsi vagyok milyen változás lesz a következő pár napban, mert valami csontot oda kell dobni a népnek egy ilyen szezon után.Cutler a hibás mindenért. Odaadjuk a fél házat egy gyenge backup QB-ért, akit megváltónak kiálltunk ki. Ezen felül semmin nem kell változtatni, mert minden szép és jó, jövőre már úgyse lesz annyi sérülés. Semmi különös.
Egyébként: 1/3, 2/4, 3/3, 4/4, 4/10 (Bills), 5/3, 7/3 a draft pickjeink.
tüsi91
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 8 éve
Azért nagyon kíváncsi vagyok milyen változás lesz a következő pár napban, mert valami csontot oda kell dobni a népnek egy ilyen szezon után. Egyébként: 1/3, 2/4, 3/3, 4/4, 4/10 (Bills), 5/3, 7/3 a draft pickjeink.
több mint 8 éve
Landry Jones a 2. körös pickel elérhető szerintetek?Meg is lehetne Garoppolo backupja.....
füligjimmy
Hajrá Bad Bones!