Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 9 éve
Sokszor azon tanakodom,hogy mi lesz,ha a következő szezonban 12-4-es mérleggel nyerjük a csoportot?! 😊anyu szól hogy irány az ágy és kapcsold ki a maddent
Süsü
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Sokszor azon tanakodom,hogy mi lesz,ha a következő szezonban 12-4-es mérleggel nyerjük a csoportot?! 😊Csoda??? 😀
Süsü
több mint 9 éve
SB Senior Bowl,, mit kell kötekedni ?😀Értettem 😊 Azért is írtam hogy megnézhetnek kegalább pár prospectet...
ricsiii83
több mint 9 éve
Sokszor azon tanakodom,hogy mi lesz,ha a következő szezonban 12-4-es mérleggel nyerjük a csoportot?! 😊
több mint 9 éve
igen, de nem is ezen volt a hangsúly.. 😀 meg nem is egyedül utazik oda FOX
több mint 9 éve
Mondjuk attól még nem lesz jobb edző Fox, mert közelebbről nézhet draft prospecteket.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 9 éve
Azért az mindenféleképp pozitív dolog, hogy FOX meg az edzői stáb ott van a SB-n.. így legalább van rálátás edzésen ki mit tud..nem?Jó is lenne ha az SB-n lennénk 😉 De amúgy ja így első kézből kaphatnak infót 1-2 prospectről...
ricsiii83
több mint 9 éve
Azért az mindenféleképp pozitív dolog, hogy FOX meg az edzői stáb ott van a SB-n.. így legalább van rálátás edzésen ki mit tud..nem?
több mint 9 éve
Tomsula...ha szigoruan azokat nezzuk, akiket Fox-al egy idoben nevezetek ki. Bar o is jobb eredmeny ert el tavaly. De szerintem a Frisco meg rosszabbul nezett ki, mint mi.Ha ilyen válogatós vagy, akkor én csak tálca sörért kezdek el agyalni! 😊Rex Ryan!Sajnálom, a Rex Ryan John Fox versenyt még így is Ryan nyerte.
Johet a sör
Janek
8-8 illetve 7-8 at hozott össze a Billsel, magasan túlszárnyalta Foxot
hpeter93
tomi-tomi
Szerkesztette: Toto21
több mint 9 éve
Ha ilyen válogatós vagy, akkor én csak tálca sörért kezdek el agyalni! 😊Rex Ryan!Sajnálom, a Rex Ryan John Fox versenyt még így is Ryan nyerte.
Johet a sör
Janek
hpeter93
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Rex Ryan!Sajnálom, a Rex Ryan John Fox versenyt még így is Ryan nyerte.
Johet a sör
Janek
több mint 9 éve
Komolyan nem tudok olyat mondani, aki rosszabb választás lett volna 2 éve mint Fox, de tényleg, valaki mondjon már és fizetek egy sört....vagy Gaset nem lett volna szabad elengedni, hanem Fox helyére be kellett volna tolni!Mondjuk nem tudom hogy a Falcons O mennyire Quinn érdeme. Ott azért a kis Shany is alaposan benne van a sikerekben. Persze ettől még Quinn úgy látszik messze jobb választás lett volna mint Fox...Mert nálunk 10 éve nincs fal, nincsenek edzők, olyan elkapók, amelyek el tudnak szakadni, elkapás után pedig 30+ yardokat hozni. Így aztán Brady meg Ryan is baszhatná nálunk......Sokan mondják hogy a bajnokságot a védelmek nyerik... Lehet hogy a kivétel erősíti a szabályt, de idén a 2 legjobb O mérheti össze az erejét a SB-ban. Nem azt mondom hogy a Falcons meg a Pats D szar lenne, de azért nem olyan egységek mint amikkel a Hox meg a Broncos rendelkezett. Nem lepôdnék meg ha új SB pont rekord születne 2 ilyen O-el....akkor már nem csak egyedül vagyok ezzel. Kemény pontháborúra számítok és a végén sztem a Falcons behúzza. Quinn mester hatalmas fogásnak bizonyult. Mi miért nem tudunk belenyúlni egyszer a tutiba?! :/
Tomcsik
Süsü
csi77
Tomcsik
Süsü
több mint 9 éve
...vagy Gaset nem lett volna szabad elengedni, hanem Fox helyére be kellett volna tolni!Mondjuk nem tudom hogy a Falcons O mennyire Quinn érdeme. Ott azért a kis Shany is alaposan benne van a sikerekben. Persze ettől még Quinn úgy látszik messze jobb választás lett volna mint Fox...Mert nálunk 10 éve nincs fal, nincsenek edzők, olyan elkapók, amelyek el tudnak szakadni, elkapás után pedig 30+ yardokat hozni. Így aztán Brady meg Ryan is baszhatná nálunk......Sokan mondják hogy a bajnokságot a védelmek nyerik... Lehet hogy a kivétel erősíti a szabályt, de idén a 2 legjobb O mérheti össze az erejét a SB-ban. Nem azt mondom hogy a Falcons meg a Pats D szar lenne, de azért nem olyan egységek mint amikkel a Hox meg a Broncos rendelkezett. Nem lepôdnék meg ha új SB pont rekord születne 2 ilyen O-el....akkor már nem csak egyedül vagyok ezzel. Kemény pontháborúra számítok és a végén sztem a Falcons behúzza. Quinn mester hatalmas fogásnak bizonyult. Mi miért nem tudunk belenyúlni egyszer a tutiba?! :/
Tomcsik
Süsü
csi77
Tomcsik
több mint 9 éve
Mondjuk nem tudom hogy a Falcons O mennyire Quinn érdeme. Ott azért a kis Shany is alaposan benne van a sikerekben. Persze ettől még Quinn úgy látszik messze jobb választás lett volna mint Fox...Mert nálunk 10 éve nincs fal, nincsenek edzők, olyan elkapók, amelyek el tudnak szakadni, elkapás után pedig 30+ yardokat hozni. Így aztán Brady meg Ryan is baszhatná nálunk......Sokan mondják hogy a bajnokságot a védelmek nyerik... Lehet hogy a kivétel erősíti a szabályt, de idén a 2 legjobb O mérheti össze az erejét a SB-ban. Nem azt mondom hogy a Falcons meg a Pats D szar lenne, de azért nem olyan egységek mint amikkel a Hox meg a Broncos rendelkezett. Nem lepôdnék meg ha új SB pont rekord születne 2 ilyen O-el....akkor már nem csak egyedül vagyok ezzel. Kemény pontháborúra számítok és a végén sztem a Falcons behúzza. Quinn mester hatalmas fogásnak bizonyult. Mi miért nem tudunk belenyúlni egyszer a tutiba?! :/
Tomcsik
Süsü
csi77
több mint 9 éve
Mert nálunk 10 éve nincs fal, nincsenek edzők, olyan elkapók, amelyek el tudnak szakadni, elkapás után pedig 30+ yardokat hozni. Így aztán Brady meg Ryan is baszhatná nálunk......Sokan mondják hogy a bajnokságot a védelmek nyerik... Lehet hogy a kivétel erősíti a szabályt, de idén a 2 legjobb O mérheti össze az erejét a SB-ban. Nem azt mondom hogy a Falcons meg a Pats D szar lenne, de azért nem olyan egységek mint amikkel a Hox meg a Broncos rendelkezett. Nem lepôdnék meg ha új SB pont rekord születne 2 ilyen O-el....akkor már nem csak egyedül vagyok ezzel. Kemény pontháborúra számítok és a végén sztem a Falcons behúzza. Quinn mester hatalmas fogásnak bizonyult. Mi miért nem tudunk belenyúlni egyszer a tutiba?! :/
Tomcsik
Süsü
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Sokan mondják hogy a bajnokságot a védelmek nyerik... Lehet hogy a kivétel erősíti a szabályt, de idén a 2 legjobb O mérheti össze az erejét a SB-ban. Nem azt mondom hogy a Falcons meg a Pats D szar lenne, de azért nem olyan egységek mint amikkel a Hox meg a Broncos rendelkezett. Nem lepôdnék meg ha új SB pont rekord születne 2 ilyen O-el....akkor már nem csak egyedül vagyok ezzel. Kemény pontháborúra számítok és a végén sztem a Falcons behúzza. Quinn mester hatalmas fogásnak bizonyult. Mi miért nem tudunk belenyúlni egyszer a tutiba?! :/
Tomcsik
Szerkesztette: Gery90
több mint 9 éve
Sokan mondják hogy a bajnokságot a védelmek nyerik... Lehet hogy a kivétel erősíti a szabályt, de idén a 2 legjobb O mérheti össze az erejét a SB-ban. Nem azt mondom hogy a Falcons meg a Pats D szar lenne, de azért nem olyan egységek mint amikkel a Hox meg a Broncos rendelkezett. Nem lepôdnék meg ha új SB pont rekord születne 2 ilyen O-el.
több mint 9 éve
Azzal nem is volt gond. Nekem úgy rémlett hogy Phillips melett George is szeretett néha kontárkodni. És egy chair mannek azért nyílván van beleszólása a management kialakításába. Pont ezért bérelték fel Accorsit hogy segítsen, mert előtte egyedül sikerült 2 lámát megtenniük GM-nek. Aztán hogy ez bejön -e Pace esetében az egy más kérdés... Az tény hogy Pace úgy néz ki jókat draftol. Remek scout főnök lenne. De a GM nem csak ehhez kell értsen és ezzel a Fox dologgal sokat ront az összképen...Hát végül is ő nevezte ki az összes többi GM-T is akik kissé leépítették a csapatot ez végül is nem elhanyagolható szerep. Amennyire rémlik George szeretett belekontárkodni a dolgokba holott nem nagyon ért a focis dolgokhoz. Ha jól tudom pár éve inkább csak a pénzügyes dolgokat intézi...Akiről Te beszélsz az Ted Phillips. Ő a CEO, aki alapban egy gazdasági szakember. Emery kinevezését intézték. Pace kinevezéséhez már felbéreltek egy segítő stábot Accorsi vezetésével. Pénzügyi témában Steinnel karöltve azért mindig jól működtették a dolgokat Phillipsék.
Tomcsik
tüsi91
több mint 9 éve
Hát végül is ő nevezte ki az összes többi GM-T is akik kissé leépítették a csapatot ez végül is nem elhanyagolható szerep. Amennyire rémlik George szeretett belekontárkodni a dolgokba holott nem nagyon ért a focis dolgokhoz. Ha jól tudom pár éve inkább csak a pénzügyes dolgokat intézi...Akiről Te beszélsz az Ted Phillips. Ő a CEO, aki alapban egy gazdasági szakember. Emery kinevezését intézték. Pace kinevezéséhez már felbéreltek egy segítő stábot Accorsi vezetésével. Pénzügyi témában Steinnel karöltve azért mindig jól működtették a dolgokat Phillipsék.
Tomcsik
Szerkesztette: tüsi91
több mint 9 éve
Az igazi lényeg mégiscsak a szeretet. #nohomoHogy idézzek egy nagy embert, " csak szeretet legyen" kedveljék a játékosok az edzőket, az edzők játékosokat, pacsizzák egymást seggét az edzéseken, nagy nevetések, kis beszólógátasok, ez kell ide, aztán megjön a győztes mentalitás is.Modkinssal nincs is bajom. Washburn viszont annyira nem tetszik. Eddig jobbára olyan O falakat edzett akik hát nem voktak a legjobbak közt. Nem bántásként írtam hogy a Lionsba dolgozott, de hát tényleg nem túl jó az O falatok. Főleg abban az évben amikor ő ott volt, akkor kifejezetten szar volt ha jól rémlik. Az hogy et mennyiben volt az ő sara azt mondjuk nehéz megítélni...Curtis Modkins lesz az új RB coach. Tavaly a 49ers OC volt...Előtte Buffaloban is volt OC és dolgozott a Lionsnál, a Cardsnál és a Chiefnél is...Őt amúgy az egyik legjobb RB edzőnek tartották. Nálunk nem végzett rossz munkát emlékeim szerint.
Tomcsik
Úgy látszik Jeremiah Washburn lesz az új OL edző... Többek közt a remek Lions O falat is edzette...( OL assistant coach) . Most pedig a Dolphinsnál töltött be hasonló szerepet ....Az egyik áldozata volt a tavalyi okádék szezonkezdetnek. Valakin el kellett verni a port. Bezzeg azóta kurva jó az OL. Ja nem.
Tomcsik
Bazzani
Tomcsik
hpeter93
Szerkesztette: füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Hogy idézzek egy nagy embert, " csak szeretet legyen" kedveljék a játékosok az edzőket, az edzők játékosokat, pacsizzák egymást seggét az edzéseken, nagy nevetések, kis beszólógátasok, ez kell ide, aztán megjön a győztes mentalitás is.Modkinssal nincs is bajom. Washburn viszont annyira nem tetszik. Eddig jobbára olyan O falakat edzett akik hát nem voktak a legjobbak közt. Nem bántásként írtam hogy a Lionsba dolgozott, de hát tényleg nem túl jó az O falatok. Főleg abban az évben amikor ő ott volt, akkor kifejezetten szar volt ha jól rémlik. Az hogy et mennyiben volt az ő sara azt mondjuk nehéz megítélni...Curtis Modkins lesz az új RB coach. Tavaly a 49ers OC volt...Előtte Buffaloban is volt OC és dolgozott a Lionsnál, a Cardsnál és a Chiefnél is...Őt amúgy az egyik legjobb RB edzőnek tartották. Nálunk nem végzett rossz munkát emlékeim szerint.
Tomcsik
Úgy látszik Jeremiah Washburn lesz az új OL edző... Többek közt a remek Lions O falat is edzette...( OL assistant coach) . Most pedig a Dolphinsnál töltött be hasonló szerepet ....Az egyik áldozata volt a tavalyi okádék szezonkezdetnek. Valakin el kellett verni a port. Bezzeg azóta kurva jó az OL. Ja nem.
Tomcsik
Bazzani
Tomcsik
több mint 9 éve
Modkinssal nincs is bajom. Washburn viszont annyira nem tetszik. Eddig jobbára olyan O falakat edzett akik hát nem voktak a legjobbak közt. Nem bántásként írtam hogy a Lionsba dolgozott, de hát tényleg nem túl jó az O falatok. Főleg abban az évben amikor ő ott volt, akkor kifejezetten szar volt ha jól rémlik. Az hogy et mennyiben volt az ő sara azt mondjuk nehéz megítélni...Curtis Modkins lesz az új RB coach. Tavaly a 49ers OC volt...Előtte Buffaloban is volt OC és dolgozott a Lionsnál, a Cardsnál és a Chiefnél is...Őt amúgy az egyik legjobb RB edzőnek tartották. Nálunk nem végzett rossz munkát emlékeim szerint.
Tomcsik
Tomcsik
Bazzani
több mint 9 éve
Curtis Modkins lesz az új RB coach. Tavaly a 49ers OC volt...Előtte Buffaloban is volt OC és dolgozott a Lionsnál, a Cardsnál és a Chiefnél is...Őt amúgy az egyik legjobb RB edzőnek tartották. Nálunk nem végzett rossz munkát emlékeim szerint.
Tomcsik
Tomcsik