Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 9 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Aaron Leming nevu csokanal olvastam Twitteren h tobbszor volt mar kapcsolatfelvetel reszetekrol Wilkerson iranyaba. Mennyire hiteles az emberunk?
Beki
Ha twitteren írta, akkor biztos igaz. Nem mintha a kapcsolatfelvétel akkora húdenagy hír lenne, beszélünk egy All-Pro kaliberű potenciális szabadügynökről.

Szerkesztette: füligjimmy

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Aaron Leming nevu csokanal olvastam Twitteren h tobbszor volt mar kapcsolatfelvetel reszetekrol Wilkerson iranyaba. Mennyire hiteles az emberunk?
több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 15 323 — "Grammar maci"
Én tuti elhoznám ha belemennek az első kör elcserélésébe (és mellé ha nem elég adni egy későit), nagyot dobna ezen a formálódó védelmen, Jeffery-vel meg kell most állapodni vele meg ráérünk jövőre ha bevált. Ha meg nem akkor nem áldoztunk fel sokat, akár egy évnyi szolgálatot is megér ez a trade a Bearsnek hiszen nincs nagyon olyan játékos akit nekünk a drafton mindenképp 11.-re húzni kellene. Nem tudom a Jetsnek ez elég lenne-e a trade-re, én örülnék neki mindenképp, rosszul nem nagyon járhatunk.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Állítólag - ami angolul (amerikaiul) annyit tesz, hogy according multiple sources - a Jets árulja Wilkersont, s mi érdeklődünk is. Nekem ezzel nincs semmi bajom, sőt, de lennének kérdéseim. Játszunk el a gondolattal:
1. Mit adunk érte? Feladsz egy 1/11-et egy olyan játékosért, akivel GO 2. pont
2. Rögtön hosszabbítani kell? S ez nem lesz olcsó Malik Jackson kontraktusát látva.
2.1. AJ-vel is meg kellene egyezni, ami átlagban szintén 8 számjegyű dollár lesz. (Nyilván a kettő nem függ szorosan össze, mert Jeffery tag alatt is gazdagabb lesz 10+ millióval)

Szóval ki mit adna érte? Odadobod az 1/11-et? Ha a játékos értékét nézed, akkor reális. Ha azt nézed, hogy rögtön hosszútávú szerződést kell neki adnod, meg a Jetsnek amúgy sincs pénze, irányítója meg végképp, akkor már nem annyira fasza. Ám ha cserélsz a Jetssel az 1/11-et, az 1/20-ra, meg mellé odaadod a 3. kört, na az már jól nézne ki.

S ez a front nagyon fasza lenne:
Wilkerson-Goldman-Hicks
McPhee-Trevathan-Freeman-Young

Depthnek Ego (aki according multiple sources kőkeményen edz és olyan jó, mint még sose), Unrein, Gaston bőven megteszi. Sutton nem lesz rosteren, ejj pedig csíptem a csávót, amit 2012-ben nyújtott az nagyon ott volt, ez lett belőle. McPhee és Young mellett van egy Houston. Acho depthnek elmegy, lehet valami fiatal paripát ide is húzni, de nem szükséges. Timu&Anderson/Jones nem egy elit depth, de fiatalok és talán fejlődnek. Jones mondjuk nem, szegényem segghülye ehhez a játékhoz. E mögött a front7 mögött még ez a secondary is elvergődne. Jah a másik, amin jókat röhögök. Írják kint, hogy Fangio&Donatell, hát ők akkora szakik (jó edzők szerintem is), hogy nekik nem kell korai corner, mert Friscoban is így meg amúgy. Elképzelem lelki szemeim előtt, ahogy Pace rábökne egy első körös szélső hátvédre (hát bazdmeg ettől kikattanok, a másik az összekötő a tight endekre), szóval rábökne egy cornerre, de Fangioék élezett kaszával megrohamozzák, hogy ugyan nem ám. Jó munkát végeztek Fullerral, főleg azután, ahogy a szezon elején kinézett, Porterből is kihoztak néhány jó meccset, Callahanből még az is lehet, hogy lesz valaki, de vélhetően egy tehetséges alapanyaggal ők is szívesen dolgoznának.

Ha Fortet megtartották volna, akkor nehéz lenne nem A osztályzatot adni erre az eddigi offseasonre, így azért sajnos más. Az eheti Ramirez&Larson igazolások is tetszenek, minőségi cserejátékosok, akik megütik az NFL szintet a belső posztokon. Bolden egy használható visszahordó és egy jó gunner.
tüsi91
Erre a Fangio ezt csinálta, meg azt csinálta szövegtől idén már egy kicsit mosolygok. Talán emeljük ki a rinyálósabb Haribó szerepét is. Nála egy Timu és egy Callahan első perctől kezdve pályán van. Amit Fangio a szezon első felében művelt, az nálam épp elég egy kettesre.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Érdekes a szitu, a jets lépéskényszerben van. 2.körnél többet nem kérhet már érte reálisan nézve. Annyit megér nektek, lenne egy évetek eldönteni, hogy kifizetitek-e neki majd azt a 100millát. Ha nem akkor jön majd egy 3körös komp Pick ami már cserélhető lesz.
több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 189
Ha engem kerdezel mivel mar 2. eve nem tudtunk vele megegyezni a hosszabbitasrol, igy 2. kor es nemi aproert elengedjuk lasd Chandler Jones fele trade es ebben pont a hosdzu tavu szerzodese jatszik szerepet.
Beki
Pont ezt akartam írni, hogy Chandler Jones is csak második kört ért, és a Jets szarabb alku pozícióban van, mivel még a rookikra sincs capjük és QB sincs sehol...Viszont Malikért sem akart Pace 90+ millát kiadni Wilknek meg kinéz egy 100+ millás szerződés...És igen AJ-vel is meg kéne egyezni...Nem is tudom ilyen örülnék is neki meg nem is érzésem van ezzel kapcsolatban...

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ha engem kerdezel mivel mar 2. eve nem tudtunk vele megegyezni a hosszabbitasrol, igy 2. kor es nemi aproert elengedjuk lasd Chandler Jones fele trade es ebben pont a hosdzu tavu szerzodese jatszik szerepet.
több mint 9 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Állítólag - ami angolul (amerikaiul) annyit tesz, hogy according multiple sources - a Jets árulja Wilkersont, s mi érdeklődünk is. Nekem ezzel nincs semmi bajom, sőt, de lennének kérdéseim. Játszunk el a gondolattal:
1. Mit adunk érte? Feladsz egy 1/11-et egy olyan játékosért, akivel GO 2. pont
2. Rögtön hosszabbítani kell? S ez nem lesz olcsó Malik Jackson kontraktusát látva.
2.1. AJ-vel is meg kellene egyezni, ami átlagban szintén 8 számjegyű dollár lesz. (Nyilván a kettő nem függ szorosan össze, mert Jeffery tag alatt is gazdagabb lesz 10+ millióval)

Szóval ki mit adna érte? Odadobod az 1/11-et? Ha a játékos értékét nézed, akkor reális. Ha azt nézed, hogy rögtön hosszútávú szerződést kell neki adnod, meg a Jetsnek amúgy sincs pénze, irányítója meg végképp, akkor már nem annyira fasza. Ám ha cserélsz a Jetssel az 1/11-et, az 1/20-ra, meg mellé odaadod a 3. kört, na az már jól nézne ki.

S ez a front nagyon fasza lenne:
Wilkerson-Goldman-Hicks
McPhee-Trevathan-Freeman-Young

Depthnek Ego (aki according multiple sources kőkeményen edz és olyan jó, mint még sose), Unrein, Gaston bőven megteszi. Sutton nem lesz rosteren, ejj pedig csíptem a csávót, amit 2012-ben nyújtott az nagyon ott volt, ez lett belőle. McPhee és Young mellett van egy Houston. Acho depthnek elmegy, lehet valami fiatal paripát ide is húzni, de nem szükséges. Timu&Anderson/Jones nem egy elit depth, de fiatalok és talán fejlődnek. Jones mondjuk nem, szegényem segghülye ehhez a játékhoz. E mögött a front7 mögött még ez a secondary is elvergődne. Jah a másik, amin jókat röhögök. Írják kint, hogy Fangio&Donatell, hát ők akkora szakik (jó edzők szerintem is), hogy nekik nem kell korai corner, mert Friscoban is így meg amúgy. Elképzelem lelki szemeim előtt, ahogy Pace rábökne egy első körös szélső hátvédre (hát bazdmeg ettől kikattanok, a másik az összekötő a tight endekre), szóval rábökne egy cornerre, de Fangioék élezett kaszával megrohamozzák, hogy ugyan nem ám. Jó munkát végeztek Fullerral, főleg azután, ahogy a szezon elején kinézett, Porterből is kihoztak néhány jó meccset, Callahanből még az is lehet, hogy lesz valaki, de vélhetően egy tehetséges alapanyaggal ők is szívesen dolgoznának.

Ha Fortet megtartották volna, akkor nehéz lenne nem A osztályzatot adni erre az eddigi offseasonre, így azért sajnos más. Az eheti Ramirez&Larson igazolások is tetszenek, minőségi cserejátékosok, akik megütik az NFL szintet a belső posztokon. Bolden egy használható visszahordó és egy jó gunner.

Szerkesztette: tüsi91
több mint 9 éve
proki Chicago Bears North Carolina Tar Heels 443 — PP fan
Várjuk a CB-ket : )
több mint 9 éve
Na akkor folytassuk a prospect ismertetőt.
Emmanuel Ogbah
Nem csodálom, hogy Tüsi nem tudta hova tenni a srácot, mert sokan nem tudják. Előfordult a mockokban top10-ben is, de lehetett találkozni a nevével még 2. körben is...Nigériából települtek át, amikor 9 éves volt. A középső neve Ikechukwu, ami annyit tesz isten ereje 😀 Ilyen névvel nem lehet bakot lőni, tuti Jimmy is ezért bökött rá 😀... Ha 3-4 DE akar lenni akkor nem ártana felszednie még egy keveset, magasságra nem rossz. 6'4" mellé 273 font párosul. Ez azt jelenti hogy 10-15 font kéne még rá. Pass rushban vannak jó dolgai, erős, masszív gyerek. A legutóbbi 21 meccsén 16 sacket csinált, ami azért imponáló. Leginkább erőből veri meg az embrét, és erős kezei vannak amiket jól is használ. Gyengeségei közé tartozik, hogy nem túl dinamikus. Tüsi említette, hogy szobor szerű a mozgása, én tán leginkább a darabos jelzőt tudnám elővenni. Nem túl dinamius, gyors az első lépése,de aztán valahogy belassul. Néhány scout azt írja nem játszik mindig teljes erővel,és nem mindig koncentrál eléggé. ez magyarázat arra amit Tüsi is írt, hogy eltűnik néha, aztán csinál 2 nagy játékot.
"He's stiff and upright so he has no counters as a rusher and then he doesn't even play hard all the time. If you are going to be the hulk, then play hard all the time." ­-- NFC area scout"

Nekem még az tűnt fel hogy futás ellen néha eltűnik.
Összességében van potenciál a srácban , de a mi rendszerünkbe fel kéne szednie pár kilót hogy DE legyen, OLB-nek meg túl nehéz és darabos. Ahogy Rankinsnál is, úgy érzem ő nem ér 11-et, de egy letrade esetén lenne benne ráció.
 www.youtube.com/watch?v=wjqwrJy16RE
Joey Bosa
Az elején mondtam, hogy olyanokról nem írok akikre nincs esély 11-en, de aztán az érdeklődésre való tekintettel úgy döntöttem, hogy megpróbálok a lehető legtöbb prospectről írni. Másrészt közel sem biztos hogy Bosa nem csúszik, 1-2 mock draftban bizony már nállunk is megjelent. Korai mockokban még no1 helyen is volt, majd csúszásba kezdett. Ez részben a lassú 40 yardos futásának tudható be, másrészt Jalen Ramsey és pár egyébb D player jó combine produkciója is kelett hozzá. Bosa inkább 4-3 -ba való DE-nek, oda tökéletesek a méretei. 6'5" magas 269 Font, mondhatni Jared Allen klón...Épp ezért a mi rendszerünkben nem lenne a legjobb, OLB-nek meg túl nagy, és coverben nem hinném hogy jó lenne. 4-3 as csapatoknak azonban kitűnő választás lenne. Erős és jó a technikiája, változatos a pass rush repertoárja. Remekül használjai a kezeit. A videóit nézve nekem idén ő a legtechnikásabb D line playa (ettől még nem a legjobb, főleg nem 3-4-be) Sokszor bull rushal kibillenti az Oline playákat az egyensúlyukból. Nagy intenzitással játszik,ha túljut rajta a játék gyakran üldözni kezdi a labdást és hátulról levadássza. Az apját első körben draftolta ba Dolphins és a nagybátyja is NFL player volt. Gyengeségei közé tartozik, hogy gyakran túl sokat harcol a blokkoló játékossal, nem tudja mikor kéne levállni a blokkról. 1-2 videóban látszik hogy elmegy melettre a futójáték, ő meg még nagyjában hadonászik a OT-val. ami érdekes és a scoutok is megjegyzik, hogy erősebb futókat gyakran nem tud levinni és plussz yardokat hoznak rajta és bár sokat fejlődott benne a futás elleni játék még mindig nem az erőssége. Ami nekem szemet szúrt, hogy gyakori nálla a miss tackle. Sokszor odaér az irányítóhoz vagy a futóhoz, de nem bírja levinni.Ja és sok zászlót kap, főleg az offsideokat szereti gyűjteni. Összességében pass rushban erős, remek technikával dolgozó játékos, és a kétségek ellenére top5-ben ki fog menni, de 4-3-as csapatba lenne ideális. Nekem annyira nem szimpi, nem tetszettek a combine nyilatkozatai sem, de ha lecsúszna el tudnám viselni ha behúznánk, bár nem a kedvencem.Ami még érdekes,majd látjátok a videóban is, hogy sokszor a legjobb pillanatokban ér oda és bizony meccs nyerő sackjei voltak sokszor, lehet hogy ő egy olyan difference maker playa lesz akit Pace és Fox nagyon akar...
 www.youtube.com/watch?v=x3xcR8hUtqw

több mint 9 éve
Billings abból a szempontból lenne érdekes, hogy azzal kimehetne Goldman a fal szélére egy fajta Justin Smith klónnak. De 1/11re classic NT, mikor 60%ban 2 DL, 2 OLB frontot nyomattunk? S igazoltad Hickset, aki szintén egy masszívabb csávó. Szerintem Billings a radaron sem lesz. Bár ez csak az én személyes véleményem. Nem másé.
tüsi91
Emmanuel Ogbah. Csak mondom.
füligjimmy
Jah. Hát én minél többet nézek egy prospectet, annál jobban megy el tőle a kedvem. Vannak kivételek, Ogbah nem ilyen. Ő nálam egy tipikus elnézést a kifejezésért, de fasz tudja kategória. Ezt lehet jó értelemben is venni, mert vannak prospectek, akiknél tudod mit fogsz kapni az árért, meg vannak olyanok, akik jelenthetik a különbséget is a mérkőzésen meg jelenthet egy eldobott picket. Nézem a srácot pl a Baylor ellen, nézem, már vagy 3szor kiforgatta a tackle, na átment jobbra, na mondom majd itt, de nem, aztán villan kettőt. Nézem az Ole Miss ellen, hát Tunsil ellen sokat nem játszott, egyszer megverte, de a corner elhagyta az emberét így sima TD lett, amúgy Tunsil körberöhögte. Csere T-k ellen pirított garbage timeban, de ugye... Nézem a tavalyi FSU elleni meccset, onnan még is szoktak NFL szintű játékosok kivergődni, kb ott tetszett a legjobban. De nem sok technikája van a gyereknek, ha elkapja a snap pillanatát, akkor abból születnek jó dolgai, az első lépése szerintem bivaly, utána már nem annyira tűnik dinamikusnak. A másik, hogy valami brutálisan merev szoborszerű a mozgása. Nem azt várom, hogy mindenki egy motorosan bedőlő fénykorában lévő Jared Allen legyen, de ez nagyon szembetűnő. Egy olyan csapatnak, amely megteheti, hogy BPA-zhat, s egy olyan csapatnak, ahol megvannak előtte a kezdők jó pick lehet. Első évében a rutinosabb (s ezzel nem mondtam, hogy jó) tacklek etetni fogják rendesen véleményem szerint, főleg úgy, hogy gametapek alapján nem mindig realizálja mi is a játék. Ezzel kb. el is mondtam, hogy én annyira nem preferálnám őt 1/11-re, bár Young és Houston is kontrakt évébe lép (bár Houston lehet, hogy nem, de jövőre már minimális DM maradna utána asszem), szóval még adná is magát, hogy mögéjük behúzzák a jövő pass rusherét, Fangio meg amúgy is Aldon Smithből is milyen játékost faragott (nyilván volt előtte egy Justin Smith, aki itt nincs, pedig én kurvára epekedek egy ilyen kaliberre). Ogbahba meg én nem látom a 3-4-es endet. A scoutok által írt és onnan fordított ismertetőt majd megírja Tomcsik, vagy elolvassátok itt bowlon.

Cornereket még nem kezdtem el nézni, még az 1/11-et megérő védőfalemberek eltemetésével is várok, még megnézek egy pár videót, de egyenlőre az itt említett Robinson, Billings, Buckner, Rankins 4-esből nekem egyikük sem a zsánerem, ha bökni kéne talán Rankinst mondanám, de sztem ő meg nem 3-4-es játékos, utána Buckner.

Más. Treadwell draft értékére marha kíváncsi leszek mennyit esik ezzel a nem túl sebes 40 yarddal. Game tapeken nekem nagyon bejön a csávó, ha a Vikingsnak van esze behúzza, Teddy úgy sem dob 10 yardon mélyebbre. Istenem az a Vikings roster mennyire tetszik, csak ugye...

tüsi91
Azért én is nézek róluk videókat, csak nyílván a highlightokat szúrom be nem a 20-30 perces videókat. Persze elolvasom mit írnak róluk a scoutok, de azért az én véleményem is megpróbálom leírni...

több mint 9 éve
Billings abból a szempontból lenne érdekes, hogy azzal kimehetne Goldman a fal szélére egy fajta Justin Smith klónnak. De 1/11re classic NT, mikor 60%ban 2 DL, 2 OLB frontot nyomattunk? S igazoltad Hickset, aki szintén egy masszívabb csávó. Szerintem Billings a radaron sem lesz. Bár ez csak az én személyes véleményem. Nem másé.
tüsi91
füligjimmy
Jah. Hát én minél többet nézek egy prospectet, annál jobban megy el tőle a kedvem. Vannak kivételek, Ogbah nem ilyen. Ő nálam egy tipikus elnézést a kifejezésért, de fasz tudja kategória. Ezt lehet jó értelemben is venni, mert vannak prospectek, akiknél tudod mit fogsz kapni az árért, meg vannak olyanok, akik jelenthetik a különbséget is a mérkőzésen meg jelenthet egy eldobott picket. Nézem a srácot pl a Baylor ellen, nézem, már vagy 3szor kiforgatta a tackle, na átment jobbra, na mondom majd itt, de nem, aztán villan kettőt. Nézem az Ole Miss ellen, hát Tunsil ellen sokat nem játszott, egyszer megverte, de a corner elhagyta az emberét így sima TD lett, amúgy Tunsil körberöhögte. Csere T-k ellen pirított garbage timeban, de ugye... Nézem a tavalyi FSU elleni meccset, onnan még is szoktak NFL szintű játékosok kivergődni, kb ott tetszett a legjobban. De nem sok technikája van a gyereknek, ha elkapja a snap pillanatát, akkor abból születnek jó dolgai, az első lépése szerintem bivaly, utána már nem annyira tűnik dinamikusnak. A másik, hogy valami brutálisan merev szoborszerű a mozgása. Nem azt várom, hogy mindenki egy motorosan bedőlő fénykorában lévő Jared Allen legyen, de ez nagyon szembetűnő. Egy olyan csapatnak, amely megteheti, hogy BPA-zhat, s egy olyan csapatnak, ahol megvannak előtte a kezdők jó pick lehet. Első évében a rutinosabb (s ezzel nem mondtam, hogy jó) tacklek etetni fogják rendesen véleményem szerint, főleg úgy, hogy gametapek alapján nem mindig realizálja mi is a játék. Ezzel kb. el is mondtam, hogy én annyira nem preferálnám őt 1/11-re, bár Young és Houston is kontrakt évébe lép (bár Houston lehet, hogy nem, de jövőre már minimális DM maradna utána asszem), szóval még adná is magát, hogy mögéjük behúzzák a jövő pass rusherét, Fangio meg amúgy is Aldon Smithből is milyen játékost faragott (nyilván volt előtte egy Justin Smith, aki itt nincs, pedig én kurvára epekedek egy ilyen kaliberre). Ogbahba meg én nem látom a 3-4-es endet. A scoutok által írt és onnan fordított ismertetőt majd megírja Tomcsik, vagy elolvassátok itt bowlon.

Cornereket még nem kezdtem el nézni, még az 1/11-et megérő védőfalemberek eltemetésével is várok, még megnézek egy pár videót, de egyenlőre az itt említett Robinson, Billings, Buckner, Rankins 4-esből nekem egyikük sem a zsánerem, ha bökni kéne talán Rankinst mondanám, de sztem ő meg nem 3-4-es játékos, utána Buckner.

Más. Treadwell draft értékére marha kíváncsi leszek mennyit esik ezzel a nem túl sebes 40 yarddal. Game tapeken nekem nagyon bejön a csávó, ha a Vikingsnak van esze behúzza, Teddy úgy sem dob 10 yardon mélyebbre. Istenem az a Vikings roster mennyire tetszik, csak ugye...

Szerkesztette: tüsi91
több mint 9 éve
Gery90 Chicago Bears 924
Leonard Floyd...
https://static.www.nfl.com/image/upload/f_auto,q_auto,dpr_2.0/league/xoyhoos0cpi5breimiic
2026 NFL Draft - News, Video & Photos | NFL.com
Get the latest 2026 NFL draft news. Watch live streaming draft videos & video highlights. Follow our 2026 NFL draft tracker, draft history & mock draft commentary.

Mit mondhatnék...elég érdekes. Én még akkor is Conklin-t szeretném...bár ez tudom,hogy senkit sem érdekel. 😊 Valahogy fejben így van nálam: 1. kör LT 2. kör DE ...a többit,csak azért nem írom,mert az első kettőt sem tudják hosszú évek óta eltalálni,csak mellélőnek a srácokkal...hátha megváltozik valami.

Elég szép munkát végeztél itt Tomcsik ezekkel az ismertetőkkel. Köszönjük!
több mint 9 éve
Akkor jöjjön a mai prospect ismertető.
Sheldon Rankins
Ő az egyik titkos favoritom. Mutattunk is iránta érdeklődést, találkozott vele a csapat vezetése. Kicsit alacsony 6'1" és 303 font,szóval elsőre azt mondhatnánk, hogy nem illik 3-4 systembe, viszont sokoldalú játékos és a Louisville 3 emberes frontjában mindenhol feltűnt. Termékeny éve volt 13TFL, 6 sack. Erőssége, hogy nagyon erős, főleg az alsó teste és ezért nagyon robbanékony a súlyához képest. Alacsonyan van a súlypontja, ezért nehéz kibillenteni az egyensúlyából, megállja a helyét a double teamekkel szemben is. Belűlről és kívülről is hatékony pass rusher. Agresszíven használja a kezeit, jól válik le a blokkokról. Bár méretileg nem sémafitt, azonban a Louisvilleben megmutatta hogy tud 3-4-ben játszani, sőt a legjobb falemberük volt. Nem csak sok sacket csinál, de sokszor betolja a zsebet ezzel is nyomást generálva a QB-ra, rendkívül hatékony a bullrush moveja...Hátránya a magasséga, ettől tart a legtöbb NFL scout. Sokan úgy tartják hogy nem a legerősebb falemberekkel harcolt az egyetemen és nem biztos hogy olyen hatékony tudna lenni egy NFL O line ellen. Persze ennyi erővel ez sok prospectről elmondható lenne hogy lehet hogy az erősebb NFL veteránok ellen nem menne neki. 1-2 scout azt mondja hogy inkább csak 4-3 1 gap playa, méretileg nem állná meg a helyét 3-4-es csapatoknál...(mondják ezt annak ellenére hogy 3-4-ben játszott Louisvilleben) Összességében érdekes playa, szerintem 11-et nem ér, de egy esetleges letrade esetén nem lenne rossz húzás. A videón látható lesz hogy 2 interceptiont is jegyzett, amiből egyett vissza is hordott... Nem rossz egy 6'1" magas falembertől...
 www.youtube.com/watch?v=6HuWlLvCL6o
Leonard Floyd
Sokan őt tartják az idei draft legjobb pure edge rusherének. 6'6" magas 244 pound. Méretei alapján elsőre azt mondhatnánk hogy WR...Jó sebessége van, igazi speed rusher, pont olyan aki MCPhee mellé kéne. Sok szakértő kiemeli, hogy jó coverageban, ami ugyancsak jó lenen nállunk, mivel egyik OLB-ünk sem igazán erős ebben. Nagyon jól tér ki a blokkok elől, átcsúszik a réseken így okozva kellemetlen pillanatokat a QB-nak...Na és itt jön a gyengesége, kitér a blokkok elől, mert gyenge, könnyen eltolják, futás ellen sem a legjobb, sok koksz és konditerem kell neki ha 3down playa akar lenni, így szituációs speed rushernek használható csak. Összességében én nem szeretném őt, az jó benne hogy erős coverben, de nagyopn gyenge, kéne rá vagy 15-20 font izom...Futás ellen kb. semmit nem ér, TE is könnyen megblokkolja, abban az esetben lehet effektív ha a nagy fiúk pucolnak előtte és ő sebesslgből odaér...
 www.youtube.com/watch?v=DZlXZ_P2xq8
Legközelebb jöjjon a Jimmy által is említett Ogbah és Bosa...Mivel úgy látom van rá érdeklődés, ha lesz időm lehet írok minden első körbe vártról, aztán mindenki eldöntheti ki a kedvence...

több mint 9 éve
tüsi91
füligjimmy
Ez már végső tipp az 1. körre?
hpeter93
Az ám, babám!
 www.youtube.com/watch?v=kEOqgmDzkB8
füligjimmy
Talàlkoztunk is Ogbahal szóval nem elvetemült 5let... Majd a holnapi prospect ismertetőben írok róla is...

több mint 9 éve
tüsi91
füligjimmy
hpeter93
Az ám, babám!
 www.youtube.com/watch?v=kEOqgmDzkB8

- Abe Simpson
több mint 9 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
tüsi91
füligjimmy

több mint 9 éve
tüsi91

- Abe Simpson
több mint 9 éve
The Bears added depth to the secondary and special teams by signing free-agent DB Omar Bolden to a one year deal.
hpeter93
Megelőztél 😊

több mint 9 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
The Bears added depth to the secondary and special teams by signing free-agent DB Omar Bolden to a one year deal.

több mint 9 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 359
És akkor nézzünk Noah Spencet és Jarren Reedet akiket 1-2 mockban ugyancsak hozzánk tettek, bár nekik nem őrülnék annyira, de érdemes megemlíteni őket.
Noah Spence
Jelenleg a legmagasabban jegyzett edge rusherek egyike a drafton. Azonban van vele némi gond, méghozzá, hogy drog problémái vannak/voltak... És most nem csak tipikus mariskáról van szó, hanem ecstasy és egyébb drogok merültek fel vele kapcsolatban.Ezen problémái miatt kis is vágták a Big tenből, így került a Kentuckyhoz. 6'2" magas 254 pound, OLB-nek jó matéria. Az tagadhatatlan, hogy tehetséges a srác, de kell nekünk 1 Aldon Smith, vagy Manziel karrierista? Persze megváltozhatott, jelentkezett elvonóra, és most állítólag tiszta...Azonban tuti 1-2 csapat már törölte őt a draft boardjáról ezek miatt. A pályán viszont remekel, 22,5 TFL 13,5 sack...Kitartó játékos, nehezen fárad, az egész meccset képes 1 iramban végigtolni...(tán a sok ecki hatása 😀 ) Jó szögeket választ és jó szerelő hírében áll. Gyengeségei a mérete (viszonylag alacsony). Futás ellen néha gyenge és coverben is lenne hova fejlődnie. Nállunk OLB-ként jöhetne szóba, ami számomra nem elsődleges, az első körben, mert a McPhee, Young, Houston trió aprítani fog, ha szerzünk még egy jó DE-t. Az intejúkon azt mondta hetente járt drog tesztre és bárki letesztelheti ő bizony leállt...Összességében nem rossz procpect...
 www.youtube.com/watch?v=S68wjetIcT4
Jarran Reed
1-2 mockban betették hozzánk ezért említem meg, bár én nem bírom annyira. Robinson melett az Alabama D line másik oszlopos tagja. 1-2 szakértő jobbnak tartja mint Robinsont, de szerintem gyengébb. Futás ellen az egyik legjobb az idei drafton, azonban kevésbé sokoldalú mint Robinson. Pass rushban sokkal gyengébb ezért 5 techben nem lenne a legjobb..Erőssége, hogy remek szerelő, egész évben nem volt broken/miss tackleja, ergo akit elkapott az nem ment sehova...Jól lépett fel a futósávokba és jól olvassa a játékokat. Gyengesége, hogy pass rushban nem hatékony, gyakran le is hozták egyértelmű pass szitukban. A kezhasználata átlagos, gyakran sokat harcol a blokkoló falemberrel. Vele kapcsolatban is volt off field issue. Összességében nem tartom a legjobb választásnak, egy 2down D line man, remek futás ellen , jó szerelő képességel, gyenge pass rush potenciállal. Az idei drafton lehet ilyesmit találni 2-3. körben is.
 www.youtube.com/watch?v=xuVvPM-fG0c
Holnap jőn Rankins és Floyd. Remélem segitek egy kicsit ezekkel az összefoglalókkal azoknak akik kevésbé ismerik a prospecteket.
Tomcsik
Nekem sokat segítel vele. Köszi a fáradozást ^,^

több mint 9 éve
És akkor nézzünk Noah Spencet és Jarren Reedet akiket 1-2 mockban ugyancsak hozzánk tettek, bár nekik nem őrülnék annyira, de érdemes megemlíteni őket.
Noah Spence
Jelenleg a legmagasabban jegyzett edge rusherek egyike a drafton. Azonban van vele némi gond, méghozzá, hogy drog problémái vannak/voltak... És most nem csak tipikus mariskáról van szó, hanem ecstasy és egyébb drogok merültek fel vele kapcsolatban.Ezen problémái miatt kis is vágták a Big tenből, így került a Kentuckyhoz. 6'2" magas 254 pound, OLB-nek jó matéria. Az tagadhatatlan, hogy tehetséges a srác, de kell nekünk 1 Aldon Smith, vagy Manziel karrierista? Persze megváltozhatott, jelentkezett elvonóra, és most állítólag tiszta...Azonban tuti 1-2 csapat már törölte őt a draft boardjáról ezek miatt. A pályán viszont remekel, 22,5 TFL 13,5 sack...Kitartó játékos, nehezen fárad, az egész meccset képes 1 iramban végigtolni...(tán a sok ecki hatása 😀 ) Jó szögeket választ és jó szerelő hírében áll. Gyengeségei a mérete (viszonylag alacsony). Futás ellen néha gyenge és coverben is lenne hova fejlődnie. Nállunk OLB-ként jöhetne szóba, ami számomra nem elsődleges, az első körben, mert a McPhee, Young, Houston trió aprítani fog, ha szerzünk még egy jó DE-t. Az intejúkon azt mondta hetente járt drog tesztre és bárki letesztelheti ő bizony leállt...Összességében nem rossz procpect...

Jarran Reed
1-2 mockban betették hozzánk ezért említem meg, bár én nem bírom annyira. Robinson melett az Alabama D line másik oszlopos tagja. 1-2 szakértő jobbnak tartja mint Robinsont, de szerintem gyengébb. Futás ellen az egyik legjobb az idei drafton, azonban kevésbé sokoldalú mint Robinson. Pass rushban sokkal gyengébb ezért 5 techben nem lenne a legjobb..Erőssége, hogy remek szerelő, egész évben nem volt broken/miss tackleja, ergo akit elkapott az nem ment sehova...Jól lépett fel a futósávokba és jól olvassa a játékokat. Gyengesége, hogy pass rushban nem hatékony, gyakran le is hozták egyértelmű pass szitukban. A kezhasználata átlagos, gyakran sokat harcol a blokkoló falemberrel. Vele kapcsolatban is volt off field issue. Összességében nem tartom a legjobb választásnak, egy 2down D line man, remek futás ellen , jó szerelő képességel, gyenge pass rush potenciállal. Az idei drafton lehet ilyesmit találni 2-3. körben is.
 www.youtube.com/watch?v=xuVvPM-fG0c
Holnap jőn Rankins és Floyd. Remélem segitek egy kicsit ezekkel az összefoglalókkal azoknak akik kevésbé ismerik a prospecteket.

Szerkesztette: Tomcsik

több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 15 323 — "Grammar maci"
Persze most mindenki vonatkoztasson el Grasu játékától vagy Massieről alkotott véleményéről.
tüsi91
 s2.quickmeme.com/img/48/483ef0911f5e27073a015b45aee7a288b9c8d3bfa104f8bfe6625572f97cfa52.jpg
füligjimmy
akkor már sokkal stílszerűbb lenne ez a mém 😀

jöhetne már a draft, utána eb, aztán olimpia és kezdődhet is az év jobbik fele.

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Persze most mindenki vonatkoztasson el Grasu játékától vagy Massieről alkotott véleményéről.
tüsi91

- Abe Simpson
több mint 9 éve
Ted Larsen is érkezik. Ő eddig a Cardsban tevékenykedett a fal belsejében. Interior OL backupok pipa, márcsak egy bevethető, netán kezdő OT kell és megvagyunk. Persze most mindenki vonatkoztasson el Grasu játékától vagy Massieről alkotott véleményéről.