Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 8 éve
Toto21
5 931
Tehát akkor, HA 4.-re nem nekimegyünk, hanem FG-t rúgunk, akkor most más lenne a leányzó fekvése! Dehát a HA nem számít, igazán fájó így kikapni!
több mint 8 éve
Lehet cseszegetni Gaset, hogy a kétpontosnál miért ezt a szart hívta, de mi más működött?MartySaurus mit blokkolt? Itt hallottátok először, úgy elfutott Ward mellett, mintha magamat láttam volna, mikor jön szembe a hülye szomszédasszony a folyosón.
tüsi91
Végig Christian Jones ellen dobáltak, és amikor Osweiler kimozgott a zsebből, senki nem kergette, pedig lassú a gyerek. Csak azt tudom mondani, mint Franchise QB Teddy ellen: tisztes védelem nem csellózik, hanem torkonszarja. De a 17 pont valóban nem sok, bár labdát nem szereztek. Úgyhogy nem fikázok.
Szerkesztette: füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Hát ma is megvolt a sanszunk arra, hogy nyerjünk, reálisan nézve azonban a jobbik csapat nyert szűken. Ez a meccs ismét nagyon sok kérdést felvetett mind védelmi, mind támadó oldalon. A futás elleni védekezés csődje, rengeteg misstcakle, a tight endek elleni védekezés csődje. Nem volt jó a védelem. Ám kaptak 17 pontot. Tizenhetet.
A támadófal minden tekintetben csőd. Run blocking csőd, pass protection csőd. Ezen a meccsen Cutler kijött kb 8 sackből. Magical lett volna, ha ma nyerünk. Mágikus. Ez a meccs nem azt bizonyította, hogy Jeffery-Royal-Forte (Whitet nem is veszem ide) pótolhatatlan, hanem azt, hogy Wilson-Bellamy-Mariani kaliberű csávókkal nem lehet nyerni a liga legjobb védelme ellen. Ma egészen egyszerűen semmi sem működött. Lehet cseszegetni Gaset, hogy a kétpontosnál miért ezt a szart hívta, de mi más működött? Amikor Grasu játszik a futójátékot elfelejthetjük. Long és Leno verve voltak sokszor. Az összes nagy játékunknál Cutler kiugrándozott üres mezőre és akkor talán valaki üresen volt. S ha Cutler egy picit élesebb... ha.
Ez egy frusztráló vereség, de ennyi kulcsember hiányában ennyire anyázósan kikapni.
több mint 8 éve
Védőfal, vagy támadófal? Válassz egyet, válassz bölcsen, ifjú Titkos Fegyver!
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Most én nem vagyok egy agysebész vagy valami, de szerintem pályára is kell lépni a jó teljesítményhez.Mindkettőt meg tudom erősíteni. (:
füligjimmy
Egyelőre csak odaálltunk a létra aljára, lassan elindulunk felfelé majd fenn is maradunk jó ideig.
több mint 8 éve
Az öreg Thompson fia. 😊#Bears inactives: Jeffery, Forte, Rolle, Royal, Becton, Glenn, & Hood. Prosinski to get the start at SS.Bazza barátomnak küldeném szeretettel:Leradíroz bárkit.
#Bears promote CB Jacoby Glenn from practice squad to 53-man roster. CB Terrance Mitchell has been placed on waivers.
tüsi91
Remélem lehetőséget is kap élesben, nem hinném, hogy rosszabb mint McManis mondjuk, sőt...
Bazzani
Most én nem vagyok egy agysebész vagy valami, de szerintem pályára is kell lépni a jó teljesítményhez.
@danwiederer
Jay Cutler firing to his WRs right now during warm-ups. In order: Marquess Wilson, Josh Bellamy, Cam Meredith, Deonte Thompson.
Höh, az, hogy nem tudom kik az inaktívak, egy dolog. De hogy ki ez a Deonte Thompson.....
füligjimmy
több mint 8 éve
#Bears inactives: Jeffery, Forte, Rolle, Royal, Becton, Glenn, & Hood. Prosinski to get the start at SS.Bazza barátomnak küldeném szeretettel:Leradíroz bárkit.
#Bears promote CB Jacoby Glenn from practice squad to 53-man roster. CB Terrance Mitchell has been placed on waivers.
tüsi91
Remélem lehetőséget is kap élesben, nem hinném, hogy rosszabb mint McManis mondjuk, sőt...
Bazzani
Most én nem vagyok egy agysebész vagy valami, de szerintem pályára is kell lépni a jó teljesítményhez.
@danwiederer
Jay Cutler firing to his WRs right now during warm-ups. In order: Marquess Wilson, Josh Bellamy, Cam Meredith, Deonte Thompson.
Höh, az, hogy nem tudom kik az inaktívak, egy dolog. De hogy ki ez a Deonte Thompson.....
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Béczkó
1 264
Bears without Matt Forte, Alshon Jeffery, Eddie Royal and Antrel Rolle today.
több mint 8 éve
Béczkó
1 264
Alshon Jeffery, who missed the final two practices of the week with groin and shoulder injuries, not expected to play.
több mint 8 éve
Tomcsik
8 008
Így igaz Tüsi, ég és föld. Amúgy észrevettem valamit amiből babonát csináltam. Amikor a Bearses zoknim van rajtam mindig nyerünk 😊 . Amikor nem hordtam mindig kikaptunk ... Pár hete úgy időzítem a mosást, hogy vasárnapra mindig tiszta legyen a kabalazokni 😀 . Szóval full felszerelés , zokni, póló, pulcsi, jersey. Remélhetőleg ma is bejön 😀
több mint 8 éve
Bazza barátomnak küldeném szeretettel:Leradíroz bárkit.
tüsi91
több mint 8 éve
A Broncos D jelenleg a ligában az egyik legjobb, ha nem a legjobb. Még úgy is, hogy a legjobb pass rusher hiányzik. Nem gondolom, hogy Wilson és Bellamy leradírozása túl nagy gondot jelentene számukra. Ki fog azon meglepődni, ha egy egálszagú meccsen az ST elbassza?
- Abe Simpson
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Az a jó ebben a szezonban, hogy újra van miért drukkolni. Ha nem is a PO-ért, de minden meccsen a győzelemért. Förtelem volt a tavalyi szezon. A mérleg nagyjából most ugyanaz, de az összkép ég és föld. Támadófal vs Broncos front7. Ha ma is megoldják elfogadhatóan, akkor beszélhetünk már tendenciáról. Leno múlt héten engedett egy sacket a backup DE ellen, viszont Robert Quinnt leradírozta a pályáról. Vannak hibái a srácnak, de az ellenfelei névsora elég impozáns: Khalil Mack, Tamba Hali, Ziggy Ansah, Everson Griffen, Robert Quinn. S nem mondhatod azt, hogy nem oldja meg. Minden jel szerint Grasu lesz a center. Félszegen könnyes búcsút vettem a futójátéktól, de neki kell játszania. Slauson visszamegy a helyére. Ki lesz a másik guard? Ducasse az elmúlt meccseken hozta a szintet, akárcsak Omameh.
Védőoldalon, ha ma is megoldják, akkor lassan itt is beszélhetünk tendenciáról, hogy a közepes irányítók nem okoznak problémát. A Broncos támadófala nem túl veretes, de játszottunk már szürkén gyenge egység ellen. A DL fal hiányosságait ismerjük. Átlagos játékosok khmmm, és a rotáció sem túl mély. Houston és Young visszatértek súlyos sérülésiekből, passz szituknál ott a helyük. Houston nem gyors ehhez a poszthoz, viszont bitang erős. Nagyjából olyan, mint McPhee. Kár, hogy kínlódik a térdével most, pedig a másik kettő újra 100%-on dübörög. McClellin is kérdéses, pedig de jó volt a Rams ellen. Látszik a srácon, hogy neki van esze a játékhoz. Rollenak az eddigi boka mellé, most valami térdsérülést is összeszedett. Lehet ő se lesz. Ami a meccs kulcspontja lehet az Sanders vs Callahan. Egyértelműen jobb Callahan, mint McManis, nincs magasan a mérce az is igaz, de a Rams ellen a második fi-ben nagyon kipécézték. S a Gary Kubiak-Rick Dennison páros nem hülye. De szerintem elvárhatjuk, hogy a védelem lehozza a mait, úgyhogy nyerhessünk.
Hogy JC megnyerhesse. Hogy Adam Gase megnyerhesse. Hogy John Fox megnyerhesse. A Seahawks meccs után Cutler visszatérésével elkezdődött a szezon, s ez a csapat talán eljutott arra a szintre, hogy egy bitang erős, ám most sebezhetőnek tűnő Broncost megverjen a problémáink ellenére is. Talán. Remélem. Egy újabb lépcsőfok a mai, s bár papírforma alapján nem lesz meg, de ahogy írtam az elején: van miért drukkolni. Van kikért drukkolni.
több mint 8 éve
nem figyeltél mert én a gb elleni Manningről beszéltem nem a KC elleniről. Persze nem baj az sem hogy Ware nem játszik 😊Ennek a meccsnek a kulcsa az lesz hogy az elejétől nálunk legyen az előny. Ha így lesz nyerünk, ha mégsem akkor is jó esélyünk van rá csak akkor az Onek tényleg extrát kell nyújtani. Nem nézek ki 20 pontnál sokkal többet ebből a broncos Oből ha hozzák azt amit a kc ellen csináltak nem lehet gond. Nagyon kellene nekünk egy w a gbtől meg egy vereség holnap és akkor játszhatunk egy éles meccset a lambeaun. Manninggel talán aggódnék mert ha ugyanúgy adnak neki vmit mint a gb elleni meccsük előtt akkor ő szétkapna minket de Oswi ellen nyerni kell otthon ez nem is kérdés mindegy milyen jó a Djük. Ugyanolyan kőegyszerűen kell játszani mint azt tette ellenük a chiefs, nem szabad helyzetbe hozni a Djüket és akkor meglesz az 5-5.Én sokkal jobban örülök, hogy Ware nincs, szerintem az ő hiánya nagyobb érvágás, mint a formán kívüli Manningé...
davemayer
Tomcsik
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Tomcsik
8 008
Ennek a meccsnek a kulcsa az lesz hogy az elejétől nálunk legyen az előny. Ha így lesz nyerünk, ha mégsem akkor is jó esélyünk van rá csak akkor az Onek tényleg extrát kell nyújtani. Nem nézek ki 20 pontnál sokkal többet ebből a broncos Oből ha hozzák azt amit a kc ellen csináltak nem lehet gond. Nagyon kellene nekünk egy w a gbtől meg egy vereség holnap és akkor játszhatunk egy éles meccset a lambeaun. Manninggel talán aggódnék mert ha ugyanúgy adnak neki vmit mint a gb elleni meccsük előtt akkor ő szétkapna minket de Oswi ellen nyerni kell otthon ez nem is kérdés mindegy milyen jó a Djük. Ugyanolyan kőegyszerűen kell játszani mint azt tette ellenük a chiefs, nem szabad helyzetbe hozni a Djüket és akkor meglesz az 5-5.Én sokkal jobban örülök, hogy Ware nincs, szerintem az ő hiánya nagyobb érvágás, mint a formán kívüli Manningé...
davemayer
több mint 8 éve
Ennek a meccsnek a kulcsa az lesz hogy az elejétől nálunk legyen az előny. Ha így lesz nyerünk, ha mégsem akkor is jó esélyünk van rá csak akkor az Onek tényleg extrát kell nyújtani. Nem nézek ki 20 pontnál sokkal többet ebből a broncos Oből ha hozzák azt amit a kc ellen csináltak nem lehet gond. Nagyon kellene nekünk egy w a gbtől meg egy vereség holnap és akkor játszhatunk egy éles meccset a lambeaun. Manninggel talán aggódnék mert ha ugyanúgy adnak neki vmit mint a gb elleni meccsük előtt akkor ő szétkapna minket de Oswi ellen nyerni kell otthon ez nem is kérdés mindegy milyen jó a Djük. Ugyanolyan kőegyszerűen kell játszani mint azt tette ellenük a chiefs, nem szabad helyzetbe hozni a Djüket és akkor meglesz az 5-5.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Nem hiszem, hogy annyira átalakult volna, inkább a route tree-t vágták vissza nála, ugye 3 INT ment eddig felé a szezon elején, nem harcol kifejezetten ő se a labdáért.Wilson pedig azért nem lehet 4. számú elkapó, mert az apró fontos dolgokat sem csinálja. Nem adja el jól a play actiont, nem blokkol, nem jó ST-be. A két keze között most elment egy TD. Akkor miért van a pályán? Ted Ginn, Jeremy Kerley, vagy Jaron Brown 4. számú elkapó. Ő nem az, ő a mi Márkusunk. Pedig van a srácban tehetség bőven. Ha annyi vérszomj lenne benne, mint egy másodosztályű női kézilabdázóban, szerintem Pro Bowl kaliberű lenne a srác. Oh well.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
A szezon előtt a Jeffery-White-Royal hármas volt a terv. Ebből AJ a snapek 45%-án tette eddig tiszteletét, Royal 50%, White ugye egy sem. Wilson egy 3-4. számú elkapó, semmivel sem több. Nem rossz ez egy 7. köröstől, de ennyi, s a playek 84%-át a pályán tölti. S ami még hasonló gond, hogy Marc Mariani, Josh Bellamy kaliberű csávók is 200 snap környékén járnak... A Rams elleni meccs alakult, ahogy alakult, de a két nagy play döntő volt, s vélhetően nem ismétlődik meg hétvégén. Most előkapartuk Zach Millert, Langford minden tekintetben kellemes csalódás, de most ezek az urak az igáslovak. Nem tudom AJ mennyire egészséges, de ha tud, akkor játsszon. A világért sem akarom Langford játékidejét csökkenteni, de ha Forte egészséges, akkor nem kérdés, hogy helye van. Akár felváltva mehetnek ki slot elkapónak, addig sem Marianit kell bámulni.
Jimmy. Egy kérdés: Martellus játéka mennyire alakult át szerinted? Mert én úgy vettem észre, hogy idén sokkal többet van inline TE-ként a pályán, mint az elmúlt két évben. Sokkal több blokkoló szerepe van (az elmúlt 3 meccsen holdingot sem dobtak rá...), kevesebb elkapó.
Mindenesetre bár Whiten és Montyn kívül senki sincs IR-en a támadók közül, de elképesztő sok problémával kell hétről-hétre szembe nézni.
több mint 8 éve
Mindenesetre az FO kezébe is került egy ütőkártya Jefferyvel kapcsolatban, mégpedig, hogy a szezon felét kb. kihagyja.A franchise tag az ütőkártya. Ha egy csávó sose egészséges, az szopás. A motiváltságával kapcsolatos kérdőjelekről pedig ne is beszéljünk.
tüsi91
Royal.... 5 kidobott millió. Amikor játszik, akkor se playmaker. Volt 4-5 tényleg jó megmozdulása, amikor hozott 1st downt a semmiből, de ennyi. És ott van kedvencem Márkus, akit miuóta megdícsértem, azóta semmit se pordukál. Az elmúlt 4 meccsen 5 elkapás, 84 yard. A by week óta 3 elkapás, kerek 30 yard. Pedig keresik a labdával. És ami a legrosszabb, ahogy blokkol, és amilyen lendülettel odateszi magát. Meglepődök, ha jövőre rostert fog.
De idén néztem pár Broncos meccset, és minimum 2-3 bravúr kell, ha verni akarod ezt a védelmet. Ahhoz pedig minimum ketten kellenek. MartySaurus felőlem bármelyik pillanatban előléphet a reflektorfénybe. Ismétlem, Orange Dinosaur bármikor előléphet. Halló, halló!
- Abe Simpson
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Royal out. Q: Jeffery, Forte, McPhee
S a következő meccs a Broncos után 4 nap múlva Green Bayben. Szóval valószínűsíthető, hogy nem vasárnap játszanak, hanem a TNF-en.
Mindenesetre az FO kezébe is került egy ütőkártya Jefferyvel kapcsolatban, mégpedig, hogy a szezon felét kb. kihagyja.
Grasu ellenben probable, szóval játszhat. A kérdés, hogy visszarakod-e. Lenyűgözve nem lehettünk tőle azon a két meccsen, s ez a belső 3-as most összeállt (nem jók, de legalább végre ugyanazok játszanak), lejátszottunk 2 meccset anélkül, hogy buzerálni kellett volna a falat. A jövő szempontjából viszont inkább tegyék vissza.
Nem tudom ki hogy van vele, de nagyon várom a hétvégét. Underdog szerep, itthon, állítólag szar időben...
------------------------------
Bears fészbuk oldala rakta ki. Sztem Óriási 😀
WINTER IS COMING!
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/12274737_10153739142229452_8700467989766018426_n.jpg?oh=a628f1982b2f26892f18f50ff830f6fd&oe=56AD619A
Szerkesztette: tüsi91
több mint 8 éve
Tomcsik
8 008
Remélem Forte elé azért letesznek egy szerződést, persze reális összegért. Hadd döntse el ő hogy marad-e annyiért vagy elmegy ahol többet adnak neki...De ne dobjuk csak úgy ki... Én remélem hogy megállapodunk vele és Langforddal együtt megosztoznak a terhekben...
több mint 8 éve
Forte picit morci:No. Mr Forte nem menni, no,no
"Chicago is kind of like that: 'Well, see ya later, Matt.' I'm like, 'Man, I've been here going on eight years -- y'all just going to throw me to the side like that?' But that's the nature of the NFL. And I don't mind. I will play wherever I end up after that."
hozzánk jöhetne ha Gorenál kifogyott a tank, főleg h kva jó elkapó is : )
Borbinho
Szerkesztette: hpeter93
több mint 8 éve
Forte picit morci: "Chicago is kind of like that: 'Well, see ya later, Matt.' I'm like, 'Man, I've been here going on eight years -- y'all just going to throw me to the side like that?' But that's the nature of the NFL. And I don't mind. I will play wherever I end up after that."
hozzánk jöhetne ha Gorenál kifogyott a tank, főleg h kva jó elkapó is : )
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."