Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 189
Ez a Saluson trade baromság. Ha nem is elit, de egy megbízható jó G. Sokba se kerül, pénzünk is van. Több helyen bevethető (pl tavaly ha kellett C is játszott) szóval semmi értelme nem lenne tradelni... Értelmes source nem is írt ilyesmit, egy idióta mockban láttam egyedül hogy a Ravensel eltradeljük hogy felmenjünk Jackért.... Hülyeség...

több mint 9 éve
bacsii Chicago Bears 127
Az a kérdés inkább, hogy Whitner miért nincs még a csapatnál, ha van 20 milliód, és a csutkaszar, lépni alig bíró Rolle a kezdőd? És mi az a duma, hogy a csutkaszar, Frank Omiyale színvonalú Ted Larsen 3 millióért mehet a kezdőért? Slauson trade, mi van?
füligjimmy
Larsen is az OLP-nél edz,mint Long és Massie. Ha ebből a megokolásból jön Decker 1/11-re akkor jövőre beiratkozok én is. Kerül amibe kerül.
több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Megvannak a preseason ellenfeleink...
Broncos, Pats,KC, Browns
Tomcsik
Ez a része a szezonnak a legérdektelenebb, amikor valami bohóckodós meccset kell játszani, ahol mindenki abban reménykedik, hogy senki sem sérül meg. Abszolút nem vonható le belőle semmilyen fokú tanulság, vagy ha mégis az fals.(Ha emlékszünk még Boom Bosticra, aki képes volt egy értelmes szerelésre a pre szezonba, hogy aztán ne csináljon semmi értelmeset.
hpeter93
Ez nem is a kezdőkről szól hanem a csempbádik sorsáról. Éles helyzetben gyakorolhatnak. Nyilván van sérülésveszély és benézés de mondj egy olyan csapatsportot ahol nincs felkészülési mérkőzés a bajnokság előtt.
több mint 9 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 359
Slauson trade what?

több mint 9 éve
Gery90 Chicago Bears 924
...vagy amikor 2008-ban a Detroit 4-0-ás mérleggel zárta a preseason-t....és az alapszakaszt meg...asdhluihofiewéoighéoehigwoéiehg...szóval értitek...
Süsü
Százszor leírtam már, de akinek egy kicsi szeme volt a játékhoz az már akkor is láthatta, hogy nagyon gyenge a csapat.
Amikor a kezdőid ronggyá égne egy pre meccsen az ritkán jó előjel...
Bazzani
Vannak itt olyanok,akik még nincsenek tisztában ezzel. Nem akartam felszakítani semmilyen sebet. 😀
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 037 — Axel Foley
...vagy amikor 2008-ban a Detroit 4-0-ás mérleggel zárta a preseason-t....és az alapszakaszt meg...asdhluihofiewéoighéoehigwoéiehg...szóval értitek...
Süsü
Százszor leírtam már, de akinek egy kicsi szeme volt a játékhoz az már akkor is láthatta, hogy nagyon gyenge a csapat.
Amikor a kezdőid ronggyá égne egy pre meccsen az ritkán jó előjel...

több mint 9 éve
Gery90 Chicago Bears 924
Az a kérdés inkább, hogy Whitner miért nincs még a csapatnál, ha van 20 milliód, és a csutkaszar, lépni alig bíró Rolle a kezdőd? És mi az a duma, hogy a csutkaszar, Frank Omiyale színvonalú Ted Larsen 3 millióért mehet a kezdőért? Slauson trade, mi van?
füligjimmy
Whitnert osztom! A többihez te jobban értesz,de péntek van. Igyál egy sört Jimmy! 😉
több mint 9 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
Gery90 Chicago Bears 924
Broncos, Pats,KC, Browns
Tomcsik
Ez a része a szezonnak a legérdektelenebb, amikor valami bohóckodós meccset kell játszani, ahol mindenki abban reménykedik, hogy senki sem sérül meg. Abszolút nem vonható le belőle semmilyen fokú tanulság, vagy ha mégis az fals.(Ha emlékszünk még Boom Bosticra, aki képes volt egy értelmes szerelésre a pre szezonba, hogy aztán ne csináljon semmi értelmeset.
hpeter93
több mint 9 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Broncos, Pats,KC, Browns
Tomcsik

Szerkesztette: hpeter93

több mint 9 éve
Broncos, Pats,KC, Browns

több mint 9 éve
Akkor nézzük a mai adagot.
A falemberek közül kihagytam még egy érdekes prospectet
Robert Nkiemdiche
Ha a talentet nézzük top-10-15 pick kéne hogy legyen, viszont rengeteg off field gond van vele. Ő maga nyilatkozta, hogy néha lusta, akadtak vele drog és alkohol problémák. Biztosan sokan halottatok a storyról amikor is betépve kiesett egy erkélyről, ami miatt ki is kellett hagynia egy fontos mérkőzést. A combine interjúkon sem volt a legjobb, nem igazán fűzte meg a megfigyelőket, hogy ő jó fiú. Egyre lejjebb kezdett csúszni a mock draftokon, most már sokszor be se kerül az első körbe. 6'3" magas 294pound, sokoldalú jétékos, szinte bárhol forgatható lenne a D lineban. Erős és rendkívül atletikus. Méretéhez képest nagyon gyors. Gyengeségei hogy az atletikai repertoárja ellenére nem tudott konzisztens lenni, ez annak is tudható be hogy ahogy maga is nyilatkozta, néha lusta és nem türődöm. És ugye ott vannaka drog és alkohol problémák és egyébb balhék. Ő tipikus boom or bust húzás, nem hinném hogy bele illik Pace filozófiájába, de ha 2. körre lecsúszna talán megérné a rizikót.
 www.youtube.com/watch?v=MoNwmtrGACw
És akkor jöjjenek a CB-k...
Jalen Ramsey
Szinte tuti nem lesz bennt 11-en. A csávó egy athletic freak, mi más bizonyítja jobban mint hogy akkorát ugrik, mint Megatron. Elit combine számokat hozott. Érdekes hogy néhányan S prospectnek tarják, de nem lenne érdemes egy ilyen tehetséget elherdálni arra hogy S legyen. Sprinter és távolugró bajnok is volt, gyors, agresszív a karjaival. 6'1" magas 209 pound. Tökéletes alkata van arra hogy kőkemény press cover legyen. Szinte bárkivel képes felugrani a labdáért. Remek szerelő, ezért játszott néha S-t is. Jól elővételezi a játékot. Jól zavarja az elkapókat a rootok futásában. Sokan úgy látják hogy all pro talent és ő a kövi Sherman. többen úgy tartják ő lesz a no1 pick. Én azonban úgy látom kicsit túlértékelt...Hogy miért is ? Nem volt INT a neve melett ebbena szezonban, persze sok passzt leütött, sokszor megzavarta az elkapókat, de egy top prospect CB-nek ne legyen egy INT se szezonba az érdekes. Szerintem futás ellen lehetne kicsit keményebb. Összességében benne van az all pro potenciál ilyen atletikus képességekkel, de szerintem Tunsil lesz a no1, de Ramsey a top 5-ben ki fog menni. Lehet meglepő, de nállam nem ő lenne a top CB hozzánk.
 www.youtube.com/watch?v=WIGc2LooeFs
Vernon Hargreaves
Mint mondtam számomra nem Ramsey a top Cb idén és ennek az oka Hargreaves.
Ugyancsak nagyon jó atletikus adottságokkal bír, combine eredményei nem sokkal maradtak el Ramseyétől. Nagyon agresszív, harcos fajta, harcol minden labdáért. Bár alacsony 5'10" a súlypont emelkedése kiválló, így el tudja halászni a labdát a nálla magasabb WR elől is.A csípője mintha gumiból lenne, remek hirtelen sebesség és irány váltásokban, így le tudja tükrözni a WReket. Jól segít be a futójáték ellen is. Gyengeségei a mérete leginkább, mint említettem elég alacsony, és Fangio elvileg a magas fizikális CB-et szereti. Néha túl agresszív. A legrosszabb produkciói év vége fele jötteka bowl gameken. Mivel nagyon odateszi magát futásoknál elég nagy a sérülés veszélye vele kapcsolatban, szereti odavetni magát a labdás elé...Nállam összességében ő idén a legjobb CB prospect, ha Buckner és Stanley nem lenne bennt és ő elérhető, a
kkor kihúznám..(mondjuk ha Conklin is bennt lenne akkor dillemáznék egy picit...)
 www.youtube.com/watch?v=9Mh17M--aQc

Szerkesztette: Tomcsik

több mint 9 éve
Dodd előbb lesz OLB 3-4-ben, mint DE.
Chris Jonesnak volt nemrég egy rendőrségi ügye, így eléggé meglepne engem személy szerint ha kimenne az 1. nap (még a 2.-on se biztos h elviszik szvsz).
empty taxi
Doddal kapcsolatban szerintem lehetne 5 tech, de ez csak egyéni vélemény.
Tomcsik
Lehetne, de olyan sebessége van a teste mellé, hogy sztem nem mozgatják befelé, marad EDGE sémától függetlenül.
empty taxi
Ja és még Nkemdiche is kimaradt 😊 ...

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 091 — Lájkold a zsűrit!
Chris Jonesnak volt nemrég egy rendőrségi ügye, így eléggé meglepne engem személy szerint ha kimenne az 1. nap (még a 2.-on se biztos h elviszik szvsz).
empty taxi
Doddal kapcsolatban szerintem lehetne 5 tech, de ez csak egyéni vélemény.
Tomcsik
Lehetne, de olyan sebessége van a teste mellé, hogy sztem nem mozgatják befelé, marad EDGE sémától függetlenül.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
empty taxi
Hm a rendőrségi ügyről nem olvastam, így bizony lehet csúszni fog, Doddal kapcsolatban szerintem lehetne 5 tech, de ez csak egyéni vélemény.

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 091 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Na nemsokára jönnek a CB-k is, de ma még meg akartam említeni egy érdekes prospectet.
Kevin Dodd
Számomra ő is egy fekete ló, kicsit megbújik Shaq Lawson árnyékában, pedig legalább annyira jó, sőt szerintem jobb is. Néhány szakértő is Lawson elé tette, mások ugyanakkor az első kör végére várják. Ha felszedne kb 10 font izmot én el tudom képzelni 3-4-es DE-nek. 6'5" magas 277 Pound, ha 285-290 tudna lenni, egész jó 3-4 DE paraméterei lennének. 2014-ig jobbára rotációs játékos volt a Clemson D lineba, főleg egy 2013-as térdsérülés miatt. Azonban a 2015-ös évben nagy fejlődésen ment át, és Lawson túl oldalán játszva remek duót alkottak. 23,5 TFl és 12 sack az eredménye, mely majdnem megeggyezik Lawsonéval. Amivel igazán fellőtte magát az első körbe, akár még a top 15 be is az a national championship game-ben mutatott játéka volt, ahol 5TFL és 3 sack volt a termése...Jól képzett játékos, és nagyon fegyelmezett. Inteligens, jól elővételezi a játékot, és gyakran kiszagolja a trükkös játékokat, screeneket. Hatalmas upside lkehet benne, ez volt az első igazi éve kezdőként és elég szépre sikeredett. Főleg év végére lendült bele, a legjobb produkciója pont a bowl gamen volt. Mondhatjuk hogy tipikusan ascending player, akiket Pace szeret...Sok szakértő azonban fél hogy kevés snappje volt, mint mondtam ez volt az első teljes éve kezdőként. A kézhasználatán van még mit csiszolni. Főleg a blokkokról való levállás megy neki nehézkesen, mert túl küzel engedi magához a blokkolókat.Amit még én kiszúrtam a videókon az az, hogy néha lassú az első lépése, nem kapja el jól a snappet. Összességében érdekes játékos aki az év vége felé kerülhetett fel sok csapat radarjára, 11-et nállam nem ér, de egy esetleges letrade esetén lehetne benne ráció. Kicsit nyers és tapasztalatlan, de kétségtelen hogy van benne upside. Nem elehet akkora gond 10-15 font izmot rápakolni, hogy megállja a helyét 3-4 DE-ként...Mondjuk sosem játszott mást , csak 4-3 DE-t szóval lehet lenne gondja a váltással, de szerintem elég inteligens playa, nem okozna neki fejfájást...
 www.youtube.com/watch?v=VvJM8WonpMA
Chris Jones
Azt hiszem vele el is érkeztünk az első kör várományos falemberek végére. 1-2LB prospect maradt még, de őket majd a CB-k után...
Ő is egy ascending játékos, év végére lendült bele Dodd-hoz hasonlóan. Velünk kapcsolatban nem nagyon emlegették, pedig méretileg játszhatna 5techet. 6'6" magas 308 pound. Fizikálisan erős, főleg a karjai. jól tolja be a zsebet, bár nincs sok sackje (2,5) gyakran fejt kis nyomást a QB-ra (34) Futás ellen sem rossz. Gyengesége, hogy gyakran ki tudják billenteni az egyensúlyából, gyakran elfárad, nem igazán gyors játékos, nem nagypon tud üldőzni valakit mint pl. Billings. Irányváltások sem tartoznak az erősségei közé, merev a csípője. Van benne potenciál, de én nem preferálnám az ő draftolását.
 www.youtube.com/watch?v=vguCmKduWrY
És akkor legközelebb jöjjenek a CB-k ...

Szerkesztette: Tomcsik

több mint 9 éve
Sad. Hátha tud varázsolni megint egy Trevathan - Freeman típusú szerződést.
ricsiii83
Wilkkel? Hát az nehezen menne 😊

több mint 9 éve
Sad. Hátha tud varázsolni megint egy Trevathan - Freeman típusú szerződést.

több mint 9 éve
Valami olyasmi trade, hogy 2. kör + jövőévi 3. esetleg egy Houstont belevonni az üzletbe?? (oké jól játszott idén amikor játszott, de ahhoz képest szerintem sokat keres és Young Acho duo ugyan csak tudná folytatni a tavalyi munkáját) Vagy Houston már sok a Jest capba?
ricsiii83
Sok lenne, QB még nincs és 700k körül van a cap spaceük ami a rookie poolra se elég. Én voltam az egyik aki a halál faszára kívántam Houstont az első éve után, de tavaly jó volt, ha ezt tudja folytatni jó lenne ha maradna...Egy első körös csere és egy 3. kör reális volna érte, de szerintem ez mind fikció, lehet hogy érdeklődünk, de nem hinném hogy Pace belemenne ilyen 100+ millás dolgokba...

több mint 9 éve
Valami olyasmi trade, hogy 2. kör + jövőévi 3. esetleg egy Houstont belevonni az üzletbe?? (oké jól játszott idén amikor játszott, de ahhoz képest szerintem sokat keres és Young Acho duo ugyan csak tudná folytatni a tavalyi munkáját) Vagy Houston már sok a Jest capba?

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Aaron Leming nevu csokanal olvastam Twitteren h tobbszor volt mar kapcsolatfelvetel reszetekrol Wilkerson iranyaba. Mennyire hiteles az emberunk?
Beki
Ha twitteren írta, akkor biztos igaz.
füligjimmy
Ott csak egy igazsag van, ha noi melleket dobalsz be. 😀
Csak azert kerdeztem, mert fingom sincs ki o es h Bears beatwriter-e.
Beki
Na gugliztam neked egy ilyet, ne mondd, hogy nem szeretlek. Jets-Bears kapcsolatban akár még komolyan is vehető. De mondom, egy kapcsolatfelvétel szart se jelent. Írsz három e-mailt az ügynöknek, ennyi.
 www.scout.com/nfl/bears/story/1524475-how-did-bears-and-marshall-get-to-this-point
füligjimmy
Majd kiderül, hogy továbbjutnak-e emaileknél. 😀
több mint 9 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Aaron Leming nevu csokanal olvastam Twitteren h tobbszor volt mar kapcsolatfelvetel reszetekrol Wilkerson iranyaba. Mennyire hiteles az emberunk?
Beki
füligjimmy
Beki
Na gugliztam neked egy ilyet, ne mondd, hogy nem szeretlek. Jets-Bears kapcsolatban akár még komolyan is vehető. De mondom, egy kapcsolatfelvétel szart se jelent. Írsz három e-mailt az ügynöknek, ennyi.
 www.scout.com/nfl/bears/story/1524475-how-did-bears-and-marshall-get-to-this-point

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
Egy 1. körös swap és mellé egy harmadik kör.
Kötni vele egy egy 1+1 éves szerződést, ahol a második év opciós lehivas lenne.

Egy év játék után meglatjatok,hogy bevalt-e, ha igen,mehet a nagy pénz (kitolni hosszutavura), ha nem, akkor nem hívjatok le az opciót, ő szabadugybok lesz, és kaptok erte egy legalább 3. körös picket, szóval ígyergo vagy kolcsonveszitek 1 évre egy első körös cserével, vagy megszerzitek egy plusz harmadik korosert hosszútávra úgy, hogy bizonyítottan bevalt már a rendszeretekben.

Az idei pénze pedig a fr feletti összeg lenne kb full garantált tartalommal, így neki is megerne.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Beki
füligjimmy