Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 10 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 559 — Bowl Winner
Nem volt rossz draft tőletek, bár az igazán megkönnyebbülést jelentő pick, na az az 1/6. volt, szerintem a csoport többi része ott elmondott egy köszönöm istenemet, az tuti. Jets a barátunk!!! Már sose tudjuk meg, mi lett volna ha adtok vmit a Redskins-nek, mert Scherff 1/7-re még biztos megmaradt volna nekik, de jobb ez így, nem akarom Leo Williams-t a csoportban látni!😊 De úgy, hogy a no. 1 DT kiment, a White pick simán jó. Aztán lógó orral behúztátok Goldman-t 2. kör elején, hát tőle nem tartok annyira, lehet hasznos rotációs játékos lesz, de nem az a horrorfaktor szerencsére. Igazából örültem ennek a picknek is, McKinney-t vártam itt, és csak imádkoztam, nehogy Kendricks-et elvigyétek és kibasszatok velünk.😊 Grasu 3. körben süti pick, persze az olyan pöcs rivális fanok, mint pl. én majd gyakran lerománozzuk ezért a Bears-t, de ne vegyétek a lelketekre. Amúgy szuper pick volt 3. körben. Az RB-t nem értettem, ott még simán lehetett volna jó OL és safety játékost húzni, igaz, lehet hogy Amos volt végig a kinézett safety, ő meg jött is 5. körben, tőle még nem tartok, neki kell 1-2 év, mire NFL ready lesz. A 6. körös TCU tackle-ről én semmit se tudok, de OL pick sose pénzkidobás. Itt tényleg a jövő dönti el, milyen is volt ez a draft, mert szerintem cseppet se lettetek ezzel előrébb, most Marshall helyett van egy White, és... ennyi, idén (még) nem lesztek sokkal jobbak. Illetve majd meglátjuk, nem akarok előre inni a Medvék bőrére.

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 189
Nekem eddig tetszik ez az off season... Ha La'el Collins ártatlan, akkor meg kéne szerezni és akkor végképp elégedett lennék...

több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
jimmy tényleg nem értem mit vártál tőlük. Idén végre nem volt egy olyan pick sem aminél fel kellett volna hördülni, mi ez ha nem előrelépés?! semmi ilyen Mekkelek-szerű kísérletezés az első körben, később is csupa előzetesen hasznos játékost draftoltak. Nem lehetett mindent megoldani ez egyértelmű volt + az idei draft class sztem elég karcsú volt, főleg az első körös lehetőségeink szűkültek be teljesen. Ez az offseason teljesen rendben volt, a kérdés az hogy ezt a garnitúrát hogy gyúrja össze ez a kiváló staff.davemayer
Ha még nem hagyott cserben a matekom, 6 pickből négyet ugyanarra a posztra húztak, ahova tavaly is jöttek. Ezen én inkább felhördültem, persze Mekk Elek verhetetlen a maga nemében. Rajta kívűl nem emlékszem a drafton hatalmas meglepődésekre.füligjimmy
ha te ezt a mostani vezetés rovására írod akkor azért kijelenthető hogy kezd fóbiáddá válni Pace 😊 a tavalyi draftból ki látszik neked igazi értéknek a csapat számára? Max Fuller. Esetleg a két DT közül az egyiket sikerül nfl szintre felhoznia a stábnak. O'Donnell ha jól emlékszem k...a sz.r volt, Careyből semmit sem láttunk de ha mégis akkor sem villantott, Vereenre még esetleg igaz lehet hogy a stáb talán javít majd rajta. Ezzel szemben ennél a draftnál (ahol sokkal inkább meg volt kötve a keze a stábnak az igazán értéket jelentő első körnél) sokkal inkább sikerült igazi értékeket találni, vagy legalábbis előzetesen sokkal nagyobb potenciállal rendelkező játékosokat. Persze én a drafthoz egyáltalán nem értek, az ncaa-t sem követem annyira de most először látom azt a pickjeinken hogy nem feltétlenül szórtuk el a késői választásokat olyan emberekre akiknek esélyük sincs a rosterbe kerülni vagy 3 év múlva a ligában sem lesznek. Persze ezek mind csak találgatások mert ugye bears mezben még egyik sem játszott de most sokkal inkább érzem azt hogy odafigyeléssel választottak a vége felé is. Az egyetlen kérdés a RB pick, arra hogy ez miért volt ennyire fontos csak később kapunk választ.
Majd azért ha lesz időd írd már le hogy mi bajod van eddig a bears offseasonjével, Pace-el ill. hogy szerinted hol hibáztak és mit kellett volna tenni. Az edzőkérdést már írtad, Foxot azért nem is kérdezem, bár ehhez csak annyit hogy ha ő nincs szvsz most Fangio és Gase sincs (de így együtt biztos nem jöttek volna el), milyen más edzői stáb kéne még hogy bizakodj legalább előzetesen abban hogy helyre teszik ezt a csapatot...?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
jimmy tényleg nem értem mit vártál tőlük. Idén végre nem volt egy olyan pick sem aminél fel kellett volna hördülni, mi ez ha nem előrelépés?! semmi ilyen Mekkelek-szerű kísérletezés az első körben, később is csupa előzetesen hasznos játékost draftoltak. Nem lehetett mindent megoldani ez egyértelmű volt + az idei draft class sztem elég karcsú volt, főleg az első körös lehetőségeink szűkültek be teljesen. Ez az offseason teljesen rendben volt, a kérdés az hogy ezt a garnitúrát hogy gyúrja össze ez a kiváló staff.davemayer
Ha még nem hagyott cserben a matekom, 6 pickből négyet ugyanarra a posztra húztak, ahova tavaly is jöttek. Ezen én inkább felhördültem, persze Mekk Elek verhetetlen a maga nemében. Rajta kívűl nem emlékszem a drafton hatalmas meglepődésekre. Az első 4 pickből 2 valószínűleg pályára is alig fog lépni. Lehet hogy ez se meglepetés, számomra az. Nem akarok g3ci lenni, de szerintem tisztességes versenyben egyik se fogja kiszorítani az előtte érkezőt. Nem látom, hogy különbek lettek volna egyetemen. Talán Langford Careyt. Talán.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
jimmy tényleg nem értem mit vártál tőlük. Idén végre nem volt egy olyan pick sem aminél fel kellett volna hördülni, mi ez ha nem előrelépés?! semmi ilyen Mekkelek-szerű kísérletezés az első körben, később is csupa előzetesen hasznos játékost draftoltak. Nem lehetett mindent megoldani ez egyértelmű volt + az idei draft class sztem elég karcsú volt, főleg az első körös lehetőségeink szűkültek be teljesen. Ez az offseason teljesen rendben volt, a kérdés az hogy ezt a garnitúrát hogy gyúrja össze ez a kiváló staff.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Ja és még valami, nagyon tetszett pl amit Pace mondott, hogy hogyan választották ki Fabulujet... Mondta hogy beszélt vele az általuk felvett sport scientists-el (sport szakèrtő/pszichológus) és az ő véleménye alapján döntöttek melette... Ugye a srác abbahagyta a focit és 3 melóhelyen melózott, hogy eltartsa a húgát, mert az anyját lecsukták...azt mondta a pszichológus hogy olyan emberi qualitásai vannak a srácnak ami nagyon jól jöhet a sportban... Pace mondta hogy kellenek a csapatba ilyen karakterek... Kifejezetten tetszik, hogy Pace nagyon ügyelt arra hogy jó mentalitású közösségi embereket hozzon.... egy interjúban mondta Pace hogy a kitartás is fontos szempont és nagyon meffogta hogy White 250 e-mailt írt hogy WE lehessen vagy pl Fubuluje 60 fontot dobott le hogy formában legyen megint a kihagyás után mert 390 font volt... Ezek szerintem is fontos dolgok és szerintem pont ezért pl meg se fordult a fejében Gregory pl...

több mint 10 éve
Mondtátok hogy értitek a futó picket, mert Forte 30 felett van és Carey eddig semmit nem mutatott... Na most akkor Ratliff majdnem 35, sérülései voltak és Ego se sokat csinált rookieként... Fanfgio szereti ha mély a D line. Még az is lehet hogy nem Ratliff lesz a kezdő...Simán benne van egy Goldman, McDonald, Ego/Jenkins kezdő... Ratliff meg adja a NT/DE depthet...Szerintem Ratliff a kora miatt sokkal effektívebb ha nem full time starter... Volt Fangionak egy JS -e aki klasszis, de a többi falember szürke munkásember volt, viszont mindenki tudta a dolgát és együt liga elit D linet alkottak...úgy érezték ILB megvan... Szerintem nem lesz rosz Foster és Jones szerintem is nagyot fog fejlődni...Mellesleg én bízok a Fangio/Donatell párosban és ha nem is egyből ligaelit, de egy erős stabil védelmet össze fognak rakni...

több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Én sem írtam azt, hogy feltétlenül tetszik a Goldman pick egyszer sem, sőt..., csak én értem a választás mögötti logikát, hogy miért ezt tették. Emellett Ferguson az ég világon semmit nem mutatott rookieként, ahogy Sutton sem különösebben.

Én Jonestól sokat várok, Bostictól semmit. Foster-Jones duó tud belül hozni egy közepes szintet idén, aztán jövőre majd el lehet gondolkodni, hogy Fosterral mi legyen.
több mint 10 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Azt írtam Neked, Tüsi, hogy simán ILB-t vittem volna a 2. kör elején...ebben teljesen egyetértek Jimmyvel....sztem Goldman nem akkora zseni (és nem lesz olyan oszlop), mint vmelyik ILB lett volna (az első háromból)....de ne legyen igazam....ott fostartály van....ráadásul két poszton (egymás mellett)....NT-nek ott van Ratliff és Ferguson (akit még Pace is NT-nek nevezett a DE-poszt mellett)...

Asszem Goldman helyett simán Whoopit fogok mondani....nem tökéletes, de vmiért illik rá... 😊

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 10 éve
Oké JImmy. Van egy másik megközelítés. Lehet ők azt látták 2. körben, hogy van olyan NT, aki köré lehet építeni, van olyan ILB, aki köré lehet építeni, s az NT magasabban volt a boardjukon. Most Goldman személyét és a róla alkotott véleményt ignorálva ez is logikus gondolkodás. S ha ők így látták, akkor én is inkább az NT-t választanám. Majd írok egy hosszabbat is, hogy nekem miért tetszett ez az offseason, amit Pace felépített. Persze vannak dolgok, amikkel én sem értek feltétlenül egyet.
több mint 10 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
6/183 Tayo Fabuluje T, TCU

Ez is korrekt pick itt. Szolid 360 font.

Szeretném kihangsúlyozni, hogy nem érkezett cornerback, amit én annak tulajdonítok, hogy az emberem berobban a csapatba.tüsi91
Amikor tavaly Tom Brady 24 alkalommal dobott az emberére, abból lett 23 elkapás, 1 drop, és utána kihangsúlyozták hogy ebből milyen sokat tanult, én is úgy gondoltam hogy egy csillag van születőben.füligjimmy
Én sem gondolom ám komolyan. 😊
tüsi91
Hát úgy néz ki ők komolyan gondolják.

Mindenesetre ha mindenki beválik az idei igazolásokból, és draftról, akkor jövőre kell LT, OLB, ILB, CB. Persze lehet hogy valamelyik ILB-nk beválik, azt is valószínűnek tartom, hogy az egyik corner kinövi magát, OLB poszt az nyilvánvaló volt. De az is valószínű, hogy jövőre még felvéssük a listára a TE, RT, S posztokat is. Sok poszt, komoly hiányosságok. Oké, a résnyire nyitott csempionship window bezárult, igaz 2 évvel ezelőtt, csak nem vettük észre, és olyan sokat senki nem tett ellene. Szóval onnan indulunk ki, hogy kell mindenhova minden, és a legjobbat draftoljuk. De azért a miérteken valaki végigvezethetne. Megnézték az elérhető szabadügynököket, megnézték a prospecteket, és úgy döntöttek, hogy az idei filléresnek mondható szabadügynökök közül nem rövidtávon nem Wisniewski, Terrence Knighton (mert ugye elvileg volt/van NT), Antonio Smith (nem folytatom a sort), hanem Eddie Goldman, Grassu, Antrell Rolle (szintén rövid távon) jobb választás. Nekem nincs bajom a Grassu+Langford pick-kekkel, egy más szituációban. De nem láttak egy ILB-t a 2. körben, akiről azt gondolták tudnak köré építeni 10 évre? Nem láttak egy DB-t, akiért megérte volna feljönni a 2. körbe? Mit tudunk megoldani tisztességesen rövidtávon (FA), és amit nem sikerül, azt megpróbáljuk utána megoldani kiválóan hosszútávon (draft). Ezek alapján számukra Mason Foster+Sam Acho rövidtávra kielégítő megoldásnak tűnik.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 10 éve

Szeretném kihangsúlyozni, hogy nem érkezett cornerback, amit én annak tulajdonítok, hogy az emberem berobban a csapatba.tüsi91
Amikor tavaly Tom Brady 24 alkalommal dobott az emberére, abból lett 23 elkapás, 1 drop, és utána kihangsúlyozták hogy ebből milyen sokat tanult, én is úgy gondoltam hogy egy csillag van születőben.füligjimmy
Én sem gondolom ám komolyan. 😊

Nem hivatalos UDFA névsor eddig:
Brian Vogler TE Alabama
Rick Lovato LS Old Dominon
Levi Norwood WR Baylor
Jeremiah Deter K Toledo
Olsen Pierre DL Miami (FL)
Shane Carden QB ECU
Tony Pierson RB Kansas
Chad Hamilton OL Coastal Carolina
Jacoby Glenn CB UCF
AJ Jefferson S UCLA
EJ Bibbs TE Iowa State
John Timu LB Washington
Sam Carter S TCU
Cameron Jefferson OL Arkansas
Qumain Black DB/WR ECU
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 037 — Axel Foley
Kis kedvencem Cordy Glenn CB is megérkezett mint UDFA.
Glenn nem is gyors, nem is ideálisak a méretei de remekül érzi a labdát (két év alatt 26 leütött passz és 9 INT) és nagyon nehéz ellene passzolni. Mindössze 2TD-t csináltak róla és csak 29,7es passer rating-el passzoltak ellene az ellenfelek irányítói. (Yards Per Coverage Snap 0,59, a második legjobb a ligában).
Ahogy nézem itt akár még keretbe is kerülhet.

több mint 10 éve
xrace77 Denver Broncos 4 626
UDFA WR Levi Norwood has agreed to a deal with the #Bears.
több mint 10 éve

Amikor tavaly Tom Brady 24 alkalommal dobott az emberére, abból lett 23 elkapás, 1 drop, és utána kihangsúlyozták hogy ebből milyen sokat tanult, én is úgy gondoltam hogy egy csillag van születőben.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
Donatell a liga egyik, ha nem a legjobb DB edzője... Nem voltak Rewisek meg Tillmanek a keze alatt mégis remek kis Seconderyket pakolt össze. Ő az az ember akinél lehet tényleg berobbanhat...

több mint 10 éve

Szeretném kihangsúlyozni, hogy nem érkezett cornerback, amit én annak tulajdonítok, hogy az emberem berobban a csapatba.
több mint 10 éve
Hmmm RB ott van Forte, Carey, Rodgers...Ráért volna... Inkább D-be lőttek volna valami project CB vagy S nezán O falember... Ezt a picket most nem csipázom annyira...Tomcsik
Forte 30 éves és jövőre már nincs itt.
Carey mutatott bármit is abból, hogy lehet rá számítani? Nyilván Trestman olyan volt, amilyen, de ha Carey jó lenne felengedték volna...
Rodgers egy pass catcher RB, aki tavaly nagyon visszaesett.

Szerintem is kellene mélyíteni a safety, cornerback, offensive tackle posztokat, de Langfordban minden megvan, hogy első számú RB legyen.tüsi91
Forte még semmi jelét nem mutatta az öregedésnek, mondta hogy Bearsként vonulna vissza... Nem kizárt hogy ésszerű áron marad pl 1+1 éves kontrakttal vagy ilyesmi... Carey kb esélyt nem kapott... Főleg amilyen falunk volt éppenséggel ő se futott remek átlaggal... Rodgers meglátjuk... szerintem ráért volna az RB de végül is elmegy... a S viszont jó ezen a helyen, az a pick tetszik...

több mint 10 éve
miért lenne SS? pont hogy coverben jó, játszott CB-t is, illetve gyakran állt fel a slot WR ellen is, futás ellen meg gyenge, nagyon meglepődnék ha SS-ként használnátok, viszont Vereent bőven kiszoríthatja.kristof
Sokszor nem láttam, de akkor nekem inkább tűnt SS-nek, bár manapság már árnyalt az átmenet. Lehet igazad lesz.

Vereen amúgy sem kezdő. Ha az lett volna a draft előtt, akkor az komoly gond lett volna. Rolle és Mundy a két starter még papíron.
Ez itt kiváló pick.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
miért lenne SS? pont hogy coverben jó, játszott CB-t is, illetve gyakran állt fel a slot WR ellen is, futás ellen meg gyenge, nagyon meglepődnék ha SS-ként használnátok, viszont Vereent bőven kiszoríthatja.
több mint 10 éve
5/142 Adrian Amos SS, PSU

Ne higgyetek az nfl.comnak feltétlenül, ő SS lesz szerintem. Value pick. Nincs is mit ragozni. A Giantsben két éve jól működött a Rolle-Mundy duó, összeállnak újra. Nyilván lehetne sokkal jobb, de lehetne rosszabb is. Amos teljesen rendben van BPA alapján is.

When new Bear S Adrian Amos was targeted, QBs had an NFL Passer Rating of 13.0; best for all draft eligible safeties.
több mint 10 éve
Toto21 Chicago Bears 7 449
5/142 Adrian Amos FS
több mint 10 éve
Hmmm RB ott van Forte, Carey, Rodgers...Ráért volna... Inkább D-be lőttek volna valami project CB vagy S nezán O falember... Ezt a picket most nem csipázom annyira...Tomcsik
Forte 30 éves és jövőre már nincs itt.
Carey mutatott bármit is abból, hogy lehet rá számítani? Nyilván Trestman olyan volt, amilyen, de ha Carey jó lenne felengedték volna...
Rodgers egy pass catcher RB, aki tavaly nagyon visszaesett.

Szerintem is kellene mélyíteni a safety, cornerback, offensive tackle posztokat, de Langfordban minden megvan, hogy első számú RB legyen.
több mint 10 éve
Toto21 Chicago Bears 7 449
A benn maradt játékosok közül a következő kettő közül szeretném valamelyiket:

1. Adrian Amos, FS, Penn State: 6-0 1/2, 218 pounds

2. Ifo Ekpre-Olomu, CB, Oregon: 5-9 1/8, 192 pounds

Inkább a második felé hajlok, itt mát be lehet próbálni egy olyan játékost, akit első körösre tartottak, de egy sérülés közbejött.
több mint 10 éve
Hmmm RB ott van Forte, Carey, Rodgers...Ráért volna... Inkább D-be lőttek volna valami project CB vagy S nezán O falember... Ezt a picket most nem csipázom annyira...