NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Pacman lába gipszben, nem fog játszani vasárnap. #kurvaéletbe

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Na kinek van kedve Champsben nézni a meccset? Holnap foglalok asztalt, szóval jó lenne tudni hány főre kell.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Kicsit nézegettem, hogy az ST mit tesz hozzá a játékunkhoz. Érzésre baromi jók, de TDt például nem csináltunk returnből (már ha jól emlékszem).
Az viszont barmi beszédes adat, hogy milyenek a kezdőpozícióink.
Az O átlagosan 31 yardról indul, ami a 3. legjobb a ligában, a D pedig az ellen 23 yardosán kezd védekezni, ami a 2. legjobb átlag a ligában. Ez átlagosan 8 yard előny minden driveban. Brutál sok. Persze ez nem csak az ST érdeme, mert benne van az is, hogy nagyon kevés a 3&out, de komoly meló folyik az STben, ez egyértelmű.

Egyedül a KO visszahordásaink erős közepesek. 22ről indulunk, ami a 13. legjobb "csak".
Viszont ligaelsők vagyunk a KO megállításban. Egyedül ellenünk nem jutnak el átlagban a 20asig az ellenségek. Közel 1 yardot verünk a másodikra...

Ha ezek után benyalunk egy Brown return TDt, akkor soha többet nem nézek statisztikára 😊

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
 twitter.com/EiferTy85/status/674412635815698432

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
ha most vasárnap is 10 pont alatt tartják az ellenfélt, mindenki róluk fog beszélni azt fogja mondani, hogy a Steelersnek nem volt igazán fontos meccs és egyébként is sérült mindenki. 😊
gabtsi
Bocsánat a belejavításért. 😊
Mikey
Azt kihagytad, hogy BigBen egyébként is hiányzott 4 meccsen 😊
nasheem
Ezt én is vártam.....
Nálunk a vasasos kollega meccs előtt arra nyomta, hogy Óratorony visszajön akkor sanszunk se..... Utána meg persze jött azzal, hogy persze mert meccshiány....
Más....
Lesz valahol közös meccsnézés?

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
BREAKING:

Lewis-Harrist visszaigazolta a csapat practice squadba.

Örülök, hogy T. Hill maradt az ötvenhármak között, benne jóval többet látok mint CLH-ban.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 671 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Persze, mert a sötétben a sarokban összekuporodva zokog.
Mikey
Sötétben összekuporodva max aludni szoktam. 😊
több mint 10 éve
Persze, mert a sötétben a sarokban összekuporodva zokog.

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 671 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
szerencsére itt vagy, btw, meglep h nem ik írta be 😊
gabtsi
Lusta vagyok lapozni.
több mint 10 éve
szerencsére itt vagy, btw, meglep h nem ik írta be 😊

több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
btw, a Reggie Nelson trade egy nagyon alulértékelt storyline a csapatépítés/Marvin-Duke regnálása szempontjából. jól lehúztuk szegény Jaxt David Johnsonnal.
gabtsi
annyira, hogy már a nevére se emlékszik senki 😊 David Jones.

több mint 10 éve
Komoly bírói segédlettel 30-17 nem ide 😕
Na, persze soha nem tippelek magunkra. 😊

több mint 10 éve
WhoDey83 Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 275
Az nagyon tetszett a Browns meccsben hogy amint hibáztunk egyet a védelem a következő alkalommal már lezavarta a pályáról a BrownsOffense-t tisztában vagyok vele hogy most egy erősebb támadóegység jön de azt nem gondolom hogy pl A. Brown-nak vagy M. Bryantnek ennyi teret és lehetőséget adnánk mint a Colts !
Az eredményt illetően szerintem 1TD különbséggel nyerünk !

Welcome To The Jungle
több mint 10 éve
23-17 ide

több mint 10 éve
nem lesz ez sok pontos meccs szerintem. nekünk futni kell, ha nyerni akarunk, sokat és hatékonyan. nem lehetetlen.

a kulcs persze a D-nél van, a DL-től nagy kell, és Iloka, Pacman és Hall játéka. bízom benne, hogy mi nem fogunk olyan buta hibákat elkövetni, mint a Colts, és Benre nyomást kell helyezni, méghozzá belülről (Colts semmi nyomást nem hozott innen, szépen bele is tudott állni minden dobásba), szóval Genotól kell a szokásos nagy meccs. amúgy végig cover 2, és ha nem kell rendszeresen 4-5 mp-ig tartani a coverage-nek akkor zavarba lehet hozni Bent, és le kell vadászni néhány passzát. Dalton 20-25 passzkísérlet max, és 30+ futás.

ha ezeket tudjuk hozni különösebb pechszéria nélkül, akkor nem lehet gond. ha azon fog eldőlni, hogy kinek van jobb qbja, akkor nem mi fogunk nyerni.

több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
35-21 ide 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
első körben tartsátok 10 pont alatt a Steelers-t, utána a magyarázkodást meg bízzátok ránk 😉
Klaci79
mindenféle cink nélkül Big Bennel (sőt egy negyedig a 3B-vel) felálló Steelerst eddig a Bengals D tartotta a legkevesebb ponton. sajnos nincs rá garancia, hogy ezt a bravúrt még egyszer megcsinálja a csapat, de miután az nem egy véletlenül kicsúszott eredmény volt, így ezen az oldalon mindenki bízik a duplázásba.
munoz
azért én se gondoltam volna, hogy a ti hasonlóan jó offense-etek 16 ponton marad a mi D-nk ellen...ez a szép a csoportmeccseken.
amúgy pusztán fogadási szempontból szerintem most más lesz, mint anno, szívesebben fogadok sok pontra, mint vendégre, pedig minden porcikámban azt érzem, hogy akármennyire is jók vagytok idén, az nem lehet, hogy kétszer is kikapjunk az alapszakaszban
aztán persze simán lehet, hogy hasonló meccs lesz, de szerintem kevés pontos meccsen nem tudunk kijönni jobban, nekünk egyszerűen sok pontot kell csinálni ha győzni akarunk
de hogy jó meccs lesz az biztos...és remélem nem az utolsó idén
Klaci79
Én azt mondom, ha felépülnek a sérültek, nyerünk. Ha nem, akkor már 51-49-re a vasast tartom esélyesebbnek.

több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 706
első körben tartsátok 10 pont alatt a Steelers-t, utána a magyarázkodást meg bízzátok ránk 😉
Klaci79
mindenféle cink nélkül Big Bennel (sőt egy negyedig a 3B-vel) felálló Steelerst eddig a Bengals D tartotta a legkevesebb ponton. sajnos nincs rá garancia, hogy ezt a bravúrt még egyszer megcsinálja a csapat, de miután az nem egy véletlenül kicsúszott eredmény volt, így ezen az oldalon mindenki bízik a duplázásba.
munoz
azért én se gondoltam volna, hogy a ti hasonlóan jó offense-etek 16 ponton marad a mi D-nk ellen...ez a szép a csoportmeccseken.
amúgy pusztán fogadási szempontból szerintem most más lesz, mint anno, szívesebben fogadok sok pontra, mint vendégre, pedig minden porcikámban azt érzem, hogy akármennyire is jók vagytok idén, az nem lehet, hogy kétszer is kikapjunk az alapszakaszban
aztán persze simán lehet, hogy hasonló meccs lesz, de szerintem kevés pontos meccsen nem tudunk kijönni jobban, nekünk egyszerűen sok pontot kell csinálni ha győzni akarunk
de hogy jó meccs lesz az biztos...és remélem nem az utolsó idén
több mint 10 éve
Ehhez viszont elengedhetetlen lenne Pacman, Hall és Ilonka teljes felépülése, egyéb esetben csoda kellene az offense - től, hogy a pontpárbajban pariban maradjunk.
megyerikrisz
Csak én vízionálom hogy Troy Hill szed két interceptiont a csodakjúbíról, Shaw pedig leszedi a pályáról Brownt?
Mikey
Legyen igazad, de nem ez a valószínű. 😀

több mint 10 éve
Ehhez viszont elengedhetetlen lenne Pacman, Hall és Ilonka teljes felépülése, egyéb esetben csoda kellene az offense - től, hogy a pontpárbajban pariban maradjunk.
megyerikrisz
Csak én vízionálom hogy Troy Hill szed két interceptiont a csodakjúbíról, Shaw pedig leszedi a pályáról Brownt?

több mint 10 éve
Klaci79
munoz

több mint 10 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Klaci79
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 706
ha most vasárnap is 10 pont alatt tartják az ellenfélt, mindenki róluk fog beszélni azt fogja mondani, hogy a Steelersnek nem volt igazán fontos meccs és egyébként is sérült mindenki. 😊
gabtsi
Mikey
nasheem
több mint 10 éve
gabtsi
Mikey

több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 548 — Keep pounding
Champsben régen néztünk laptopról meccset, wifiről szóval ott elvileg megoldható, csak konnektoros asztal kéne.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.