NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
196
28
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 660
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Én viszek laptopot, mert majd onnan nézem a mi meccsünket, szóval nekem csak wifis hely játszik 😊Közös meccsnézés? 😊Természetesen nyitott vagyok, Klemóval is beszéltem éppen, hogy kellene valami és Göbi is érdeklődött.
Soldados
azt se bánom, ha olyan helyre megyünk ahol van térerő ha megint lemaradnánk néhány fontos playről 😀
gabtsi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Közös meccsnézés? 😊Természetesen nyitott vagyok, Klemóval is beszéltem éppen, hogy kellene valami és Göbi is érdeklődött.
Soldados
azt se bánom, ha olyan helyre megyünk ahol van térerő ha megint lemaradnánk néhány fontos playről 😀
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Ilyenkor szar hogy keszthelyi vagyok 😕Champs-hez mit szólnátok? Múltkor ott valtunk gabtsival és gabokockával.Közös meccsnézés? 😊HUN?
Soldados
meme
Soldados
Welcome To The Jungle
több mint 10 éve
Champs-hez mit szólnátok? Múltkor ott valtunk gabtsival és gabokockával.Közös meccsnézés? 😊HUN?
Soldados
meme

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
ha most vasárnap is 10 pont alatt tartják az ellenfélt, mindenkiBocsánat a belejavításért. 😊róluk fog beszélniazt fogja mondani, hogy a Steelersnek nem volt igazán fontos meccs és egyébként is sérült mindenki. 😊
gabtsi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Közös meccsnézés? 😊HUN?
Soldados
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
Közös meccsnézés? 😊Nőzős, Keccs, Mézes!
Soldados
jobban hangzik!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Közös meccsnézés? 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Jaja, az nagyon komoly, hogy amikor elit D-ről van szó, akkor a Bengals nem kerül szóba, miközben egyedül a Cards tudott minket megszórni, ésa sokadik ellenfelet tartottuk 10 ponton, vagy az alatt.Tudod ilyenkor mondják, hogy sereghajtók ellen..... 😛
munoz
több mint 10 éve
Azért az nagyon meglepő stat, hogy átlag 11 pont felett nyerjük a meccseinket. Én 3 meccset leszámítva az utolsó percekig rágtam a körmöm minden hétvégén 😊Ne a meccsre fogd, hogy tudatalatt zavart vagy, és rágod a körmöd 😀
nasheem
Remélem tudat alatt Már a gyűrű jár a fejedben 😀
több mint 10 éve
btw, a Reggie Nelson trade egy nagyon alulértékelt storyline a csapatépítés/Marvin-Duke regnálása szempontjából. jól lehúztuk szegény Jaxt David Johnsonnal.
több mint 10 éve
van olyan is, de az az illegal use of hands büntetés.a face maskhez kell hogy bele is kapaszkodjon a sisakrácsba, ha csak hozzáér az nem face mask. de ezt a pillanat hevében nehéz megítélni, pl a csütörtöki meccsen live-ban sztem senki nem mondta volna h nem volt face mask Rodgers-szen, de a szuperlassítás megmutatta, hogy tényleg nem.
több mint 10 éve
A hibákra egy fél szóra visszakanyarodva sok volt ugye a facemask de én nem láttam azt hogy minden alkalommal bele is kapott a védő tulajdonképpen érinteni is tilos ? PLS HELP
Welcome To The Jungle
több mint 10 éve
ha most vasárnap is 10 pont alatt tartják az ellenfélt, mindenki róluk fog beszélni. 😊
több mint 10 éve
Jaja, az nagyon komoly, hogy amikor elit D-ről van szó, akkor a Bengals nem kerül szóba, miközben egyedül a Cards tudott minket megszórni, ésa sokadik ellenfelet tartottuk 10 ponton, vagy az alatt.
több mint 10 éve
Számomra az a legpozitívabb dolog hogy átlagban emellett mi kapjuk a legkevesebb pontot !
Welcome To The Jungle
több mint 10 éve
Azért az nagyon meglepő stat, hogy átlag 11 pont felett nyerjük a meccseinket. Én 3 meccset leszámítva az utolsó percekig rágtam a körmöm minden hétvégén 😊
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
csak a rend kedvéért:AZT A QRVA 😊
espn.go.com/nfl/standings/_/group/conference
😊
gabtsi
Welcome To The Jungle
több mint 10 éve
így van, vasárnapi győzelemmel meg lenne a csoport és a Stealerst is egy lépéssel távolabb tennénk a playofftól. win-win.szerintem (remélem) Hall, Iloka és Eifert is játszani fog, vszleg most is játszottak volna ha nagyon kell.
Shaw remélem nem komoly, Mikey-val egyetértve nekem is nagyon tetszett a mozgása.
több mint 10 éve
Kellenek az ilyen nyugodt meccsek is. Az, hogy az eddig inaktív játékosok is szignifikáns snap számot kaptak, mindent elmond. Lehetne persze panaszkodni a fegyelmezetlenségek miatt büntetések miatt, de inkább örüljünk. Külön öröm volt, hogy Hill ismét pályára lépett. 😊A nagy kérdés, hogy a secondary hogy áll, mennyire komoly Iloka és Hall sérülése, vagy egyszerűen a Browns-tól nem tartott annyira a vezetés és pihentette az egyébként valóban sérült játékosokat.
A Steelers O elég élesnek néz ki, nagyon kellenének vissza ezek az emberek.
Mindenesetre megnyugtató, hogy nekünk a Denver elleni meccsen kellene nagyot játszani, és a nyomás a Steelersen lesz most, ők azok, akik nem hibázhatnak. (Azt a nettó hülyeséget nem írom le, hogy egy Steelers elleni meccs a Bengalsnek nem fontos, hiszen kit verjünk meg, ha nem őket 😀)
több mint 10 éve
csak a rend kedvéért:espn.go.com/nfl/standings/_/group/conference
😊
több mint 10 éve
namost,ha a múltkor azt mondtam elfogadnám a jelenlegi állást ahogyan van, akkor most vessetek egy pillantást a PO picture-re, illetve a standings-re... el is mentem, így még biztosan nem láttam azt 12 forduló után!most megverjük a Pittsburgh-öt, és várjuk a PO győzelmet! 😊
több mint 10 éve
Valami azt súgja, hogy a következő 3 évben ilyen sima csoportmeccsünk nem lesz. Hacsak a Ravens elleni szezonzáróba bele nem szarnak a hollók.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
Zavarba ejtően unalmasra sikeredett a meccs, mondanám hogy az utolsó negyedre, de már a harmadikra is.Egymás után a negyedik szezon 10+ győzelemmel.
Atkins zseni üzemmódban tolta ma is, és Dunlap sem volt nagyon lemaradva.
Helyén kell kezelni a dolgot, de Shaw nekem kifejezetten tetszett.
Uzomah és Alford elkapások, Ogbuehi LT-ben, McCarron irányított a végén...
Azt hiszem, a jövő hét néhány nagyságrenddel nehezebb lesz.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May