Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Csak összejött Whitner. 2 évre aláírt. Kezdek komolyan aggódni Chinért 😕
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
elnézve a tc felvételeket illetve Mikey rosterét, nagyon kíváncsian várom, hogy Jary Gruden micsoda offense-t rajzol nekik.Jobb felvezető nekem nem is kell a szezon elé. Rock'nRoll!!! 😀
ugye a históriai alapvetés szerint rookie qb (éljünk a gyanúperrel, hogy Dalton kezd a Barnák ellen) sikeréhez kettő dolog kell, ezek: (legalább) jó D, illetve stabil futójáték.
utóbbi érdekes most a mi szempontunkból - remélve, hogy a D nem teljesít alul idén. futójátékhoz kellene fasza fal, és/vagy jó futó. egyik se igen. bár a falat nem ekézném annyira, szokták mondani, hogy egy támadófalban a játékosok minőségét nem elhanyagolva fontos szempont a stabilitás, az összeszokottság. dagadtnak megelőlegezve a bizalmat, legalább LT, C, RG trió 3 éve tolja együtt, ha Smith játszani tud, mindenképpen upgrade RT poszton, és akkor várhatjuk, hogy ki nyeri a vígaszágon az LG versenyt. mauler fal, akár jól is elsülhet, de közepesnél semmiképpen se rosszabb egység.
aztán a futók: benson a playbookkal se igen találkozhatott az elmúlt időben, illetve ki tudja, hogy vár e rá (többszörös visszaesőként) valami bünti, azok után ami az offszezonban összemókázott. ha hozza amit tud rendben, de van pár kockázati tényező.
scott már sérült, én nagyon csípem, de 8-10 snapnél/ meccs már komolyan aggódnék h mi lesz vele (viszont kreatívan sokat lehetne használni, erről később)
leonard 3rd down back, de jellemzően elkapásokban jeleskedett, mint vészmegoldás.
futottak még.
szóval, futás szempontból nem igazán mondanám ezt így stabilnak, VISZONT ami engem izgalommal tölt el az a következő névsor:
Green, Simpson, Gresham, Shipley, Whalen (Caldwell, Coffman, Scott)
Whalen az kérlek egy-az-egyben Shipley valamivel nagyobb fizikummal. na most ezek 3-an (Gresh, Shipley, Whalen) mit fog tudni majd halászni, a két hiper-atletikus wr által középen nyitott zavarosban, abba már most jobb ha bele se gondol senki. ha csak mindenki azt hozza, amit az eddigiek alapján elvárhatunk, akkor nagyon szép dolgokat láthatunk. a három másik zárójelben lévő arc sem senki. látható nem egy dupla TE játék (akár egymás "mellett" is a fal jobb oldalán), amivel legalább a minőségi elkapók (contra foschi, coats) száma biztosan növekszik. scott is nagyon jól kap el, szóval Daltonnak bőven lesz opciója, ha isten is úgy akarja.
ehhez nem kell más csak egy kreatív koordinátor (úgytűnik pick), egy gyors-reagálású tüzér (meglátjuk) és egy tökös HC (háát).
lehet nem nyerünk sok meccset, de fun lesz az tuti.gabtsi
több mint 13 éve
Mikey
18 753
"The Bengals have signed former Ohio State star Donte Whitner to a 2-year deal, reports Joe Reedy." - EnquirerKülönösen nasheem nem fog ennek örülni.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 910
Portis FA még? (ha már futás)
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
erre tessék, Caldwell:"Instead of us calling the play based on the defense, we're putting the pressure on them. We can just go make plays and be ourselves. It used to be it was precise route-running, running like it was drawn up on paper. Now it's more like, 'This is football.' Sometimes you have to improvise. Get in an area, make a play, do what you've got to do."
Amen apukám, Amen!
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Mikey
18 753
VISZONT ami engem izgalommal tölt el az a következő névsor:Hatalmas lájk. Milliószor inkább egy ilyen, kiegyensúlyozott elkapó sor, mint a tavalyi.
Whalen az kérlek egy-az-egyben Shipley valamivel nagyobb fizikummal. na most ezek 3-an (Gresh, Shipley, Whalen) mit fog tudni majd halászni, a két hiper-atletikus wr által középen nyitott zavarosban, abba már most jobb ha bele se gondol senki. ha csak mindenki azt hozza, amit az eddigiek alapján elvárhatunk, akkor nagyon szép dolgokat láthatunk. a három másik zárójelben lévő arc sem senki. látható nem egy dupla TE játék (akár egymás "mellett" is a fal jobb oldalán), amivel legalább a minőségi elkapók (contra foschi, coats) száma biztosan növekszik. scott is nagyon jól kap el, szóval Daltonnak bőven lesz opciója, ha isten is úgy akarja.gabtsi
több mint 13 éve
elnézve a tc felvételeket illetve Mikey rosterét, nagyon kíváncsian várom, hogy Jary Gruden micsoda offense-t rajzol nekik.ugye a históriai alapvetés szerint rookie qb (éljünk a gyanúperrel, hogy Dalton kezd a Barnák ellen) sikeréhez kettő dolog kell, ezek: (legalább) jó D, illetve stabil futójáték.
utóbbi érdekes most a mi szempontunkból - remélve, hogy a D nem teljesít alul idén. futójátékhoz kellene fasza fal, és/vagy jó futó. egyik se igen. bár a falat nem ekézném annyira, szokták mondani, hogy egy támadófalban a játékosok minőségét nem elhanyagolva fontos szempont a stabilitás, az összeszokottság. dagadtnak megelőlegezve a bizalmat, legalább LT, C, RG trió 3 éve tolja együtt, ha Smith játszani tud, mindenképpen upgrade RT poszton, és akkor várhatjuk, hogy ki nyeri a vígaszágon az LG versenyt. mauler fal, akár jól is elsülhet, de közepesnél semmiképpen se rosszabb egység.
aztán a futók: benson a playbookkal se igen találkozhatott az elmúlt időben, illetve ki tudja, hogy vár e rá (többszörös visszaesőként) valami bünti, azok után ami az offszezonban összemókázott. ha hozza amit tud rendben, de van pár kockázati tényező.
scott már sérült, én nagyon csípem, de 8-10 snapnél/ meccs már komolyan aggódnék h mi lesz vele (viszont kreatívan sokat lehetne használni, erről később)
leonard 3rd down back, de jellemzően elkapásokban jeleskedett, mint vészmegoldás.
futottak még.
szóval, futás szempontból nem igazán mondanám ezt így stabilnak, VISZONT ami engem izgalommal tölt el az a következő névsor:
Whalen az kérlek egy-az-egyben Shipley valamivel nagyobb fizikummal. na most ezek 3-an (Gresh, Shipley, Whalen) mit fog tudni majd halászni, a két hiper-atletikus wr által középen nyitott zavarosban, abba már most jobb ha bele se gondol senki. ha csak mindenki azt hozza, amit az eddigiek alapján elvárhatunk, akkor nagyon szép dolgokat láthatunk. a három másik zárójelben lévő arc sem senki. látható nem egy dupla TE játék (akár egymás "mellett" is a fal jobb oldalán), amivel legalább a minőségi elkapók (contra foschi, coats) száma biztosan növekszik. scott is nagyon jól kap el, szóval Daltonnak bőven lesz opciója, ha isten is úgy akarja.
ehhez nem kell más csak egy kreatív koordinátor (úgytűnik pick), egy gyors-reagálású tüzér (meglátjuk) és egy tökös HC (háát).
lehet nem nyerünk sok meccset, de fun lesz az tuti.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 910
O line még mindig gyenge. Nagyon kíváncsi leszek rá, hogy ha CP -t tavaly nem tudták megvédeni, és hibát hibára halmozott (igen tudom T.O. & 85 is benne volt), akkor most Dalton mire lesz képes, gyakorlatilag ugyanazzal a fallal? A csapat többi része (TE?) egész jó. Személy szerint hiányolok egy "csapat arca" típusú játékost. Eddig itt volt 85, CP, egy évig T.O. ..akik olyan játékosok akikről beugrik az embernek, hogy Bengals vagy épp fordítva, hogy "Carson Palmer? Ja, igen Bengals". Most ilyen nincs. (Talán majd egy napon Green)
több mint 13 éve
Nekem tetszik. Ndukwe nálam érinthetetlen, de sajnos komoly az esélye...inkább le sem írom.Ruckert mondjuk becserélném Cosbyra. A negyedik futó a tök mindegy kategória, de nekem Peerman tavaly tetszett illetve idén Finleyt dícsérgetik a camp pár napja alapján.
több mint 13 éve
korrekt. 4. futóban tudnék max okoskodni, én favoritom több (korántsem személytelen) okból Finley.illetve amióta én követem a csapatot 6 WR van így sztem returnernek is használható Cosby újra megéli a rostert. 5 S-ből vennék le vkit. jelenlegi infok szerint nedu 😕
szerk: ja és én rolandtól is érzékeny búcsút tudnék venni, ha a dagadt be tudja verekedni magát a kezdőbe, akkor collins bőven jó (jobb) backup, akár balra is.
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Most, hogy Benson, Lawson és B. Johnson szerződtetésével megvan a 90-es roster, unaloműzésként írok egy tippet az opening day 53-ra.Offense - 25
QB - 3 - Dalton, Gradkowski, LeFevour
FB - 1 - Pressley
RB - 4 - Benson, Scott, Leonard, J. Williams
WR - 5 - Simpson, Green, Shipley, Caldwell, Whalen
TE - 3 - Gresham, Coffman, ...
OT - 4 - Whitworth, Smith, Collins, Roland
OG - 4 - B. Williams, Livings, Jean-Gilles, Boling
OC - 1 - Cook
Defense - 25
DT - 4 - Peko, T. Johnson, Atkins, McDonald
DE - 5 - Geathers, M. Johnson, Dunlap, Fanene, Rucker
LB - 6 - Maualuga, Howard, Lawson, B. Johnson, Moch, Skuta
CB - 5 - Hall, Clements, Trent, Wade, Ghee
S - 5 - Crocker, R. Nelson, Ndukwe, Wilson, Sands
Special Team - 3
K - 1 - Nugent
P - 1 - Huber
LS - 1 - Harris
IR: Muckelroy
PUP: Rivers, Sims, A. Jones
A harmadik, elsősorban blokkolni tudó TE-et majd kikukázzuk valahonnan, ahogy azt írtam már korábban, a két dőlt betűs pedig remélem aláír hamar - ha nem, akkor helyettük úgyis érkezik majd valaki akár a maradék free agentből, vagy trade útján a tavalyi R. Nelson trade-hez hasonlóan.
Szerintem. Vélemények?
több mint 13 éve
Mikey
18 753
A "reggeli" hírek alapján Fanene lenne a soros, csak állítólag túl sokat akar. (Ezt John Thornton barátunk írta, szóval talán tényleg elhihető, hogy irreálisan sokat kér.)Azért kéne Fanene a rotációba, nagyon.
több mint 13 éve
A fórumokon jobban örülnek B Johnson újraigazolásának, mint eddig bármelyik újnak. Ezzel mondjuk magam is majdnem így vagyok. Most jöhet Ndukwe.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 910
Végre valami biztató hír.
több mint 13 éve
Mikey
18 753
"With running back Cedric Benson, SAM linebacker Manny Lawson and WILL linebacker Brandon Johnson on campus at Georgetown College, the Benagls officially announced their signings. They'll take the field for the first time at Thursday night's practice, but it's unknown how much work they'll get.The Bengals closed in on the deal with Johnson on Tuesday night, giving them back their special teams captain and most productive linebacker during the division sweep of 2009." - bengals.com
Süti!! :cool:
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Ebben kivételesen egyetértünk. 😊 De hát Lewisék valamiért imádják Nate-et...
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 910
nem kéne megvárniMJGvel az a bajom, hogy ő is jobb oldalra jön. Ezek szerint Livings kirobbanthatatlan LGből. Kell Bobbie mögé-mellé is ember, de nekem sürgetőbbnek tűnt a a másik oldal megoldása. Mondjuk a több 1 éves szerződésből azért kiderül, hogy nagyon átmeneti évre készül a klub.nasheemMajd jön Boling 3 meccs után, mikorra Livings kijátssza magát a kezdőből.Mikey
több mint 13 éve
Mikey
18 753
MJGvel az a bajom, hogy ő is jobb oldalra jön. Ezek szerint Livings kirobbanthatatlan LGből. Kell Bobbie mögé-mellé is ember, de nekem sürgetőbbnek tűnt a a másik oldal megoldása. Mondjuk a több 1 éves szerződésből azért kiderül, hogy nagyon átmeneti évre készül a klub.nasheemMajd jön Boling 3 meccs után, mikorra Livings kijátssza magát a kezdőből.
több mint 13 éve
Whitnert nem viszitek?Helmut ZimmerTukmálnád? 😊
több mint 13 éve
nem. csapatközeli hírek szerint nem is akartuk soha igazán. gyenge pletyka volt.
több mint 13 éve
Whitnert nem viszitek?
több mint 13 éve
ja,2 hétig,amíg le nem sérül 😀Bengals T Andre Smith passed his physical Tues - La CanforaMi ebben a meglepetés? Ahogy hallottam kifejezetten jó formában érkezett meg az edzőtáborban, úgyhogy innentől lehet tőle rettegni 😀Wyatt
yeah,sikerült 😀Newman
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Bengals T Andre Smith passed his physical Tues - La CanforaMi ebben a meglepetés? Ahogy hallottam kifejezetten jó formában érkezett meg az edzőtáborban, úgyhogy innentől lehet tőle rettegni 😀
yeah,sikerült 😀Newman