Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 14 éve
Azért ti nagyon ott lettetek volna azon a bizonyos szeren :hát nekem nagyon nem aggyák ezek, megnéztem még pár csapatét... eddig a saints-é az ami talán tetszik....
http://lulzimg.com/i8/a3d843ef.pngundisputedly
de még szerencse hogy nem ezek lesznek
egyébként erről mit lehet tudni? nike jövőre csináltat mind a 32 csapatnak új, teljesen más mezt? vagy maradnak és csak a logo cserélődik ki??
több mint 14 éve
Mikey
18 741
Talán játszik? Melyikre gondolsz? Mert nekem kétséges, kérdéses és valószínű csoportok vannak. 😊- - -
Amúgy az megvan, hogy a negyedik legtöbb hsz íródott ebben a csapattopikban a 32-ből?
A sok divat fossa a szót. 😊
több mint 14 éve
Jojo, Mau és Chad hiányozhat.Nekem spec Ndukwe jobban 😊
Remélem elverjük a Bills-t, ránk férne egy győzelem.Amadeus91
Az összes "talán játszik" kategóriás nagyon kellene, különböző okok miatt.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 14 éve
Amadeus the Young
32 898
Jojo, Mau és Chad hiányozhat.Remélem elverjük a Bills-t, ránk férne egy győzelem.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 14 éve
Mikey
18 741
Mivel kb. azóta losing streakel a csapat, hogy nem írok ilyet, így kabalából írok, hátha.Matchday Injury Report:
Doubtful: T. Johnson (knee), Rucker (knee)
Questionable: Benson (foot), Crocker (calf), Maualuga (thigh)
Probable: Ghee (groin), Joseph (neck), Ndukwe (thigh), Chad (shoulder), Palmer (shoulder)
7 kezdő. Poénos.
+ napi booo:
» Although former Steelers kicker Jeff Reed decided not to play this weekend, it's believed he's still in the mix for a visit to Paul Brown Stadium, maybe even before the Bengals leave to play the Jets. His agent has said talks with interested teams could be revisited Sunday and Monday.
több mint 14 éve
Ezt olvastátok a Paul Daugherty blogon? THE FILM DOES NOT LIE. Talked with a Bengals insider yesterday, who said the film shows that only 2 of C. Palmer’s 11 picks were his fault. The other nine were on the receivers, or simply great plays made by defenders. Believe what you want.
Messze vagyunk attól, hogy Palmert liga top5 QBnek higgyük, de attól is hogy temessük. Nem franchise QB sajnos, de egy erős közepes irányító, aki egy jó fal mögött nagyon magabiztos tud lenni. Egy jó falat könnyebb összerakni, mint CPnél sokkal jobb QB lelni.
több mint 14 éve
Mikey
18 741
Ez elég "merész" egy terv.És így képen ezekkel a fényekkel még jól is mutat, de meccs közben látva szerintem már kicsit más lenne a véleményem.
több mint 14 éve
MarioAna
1 997
Azért ti nagyon ott lettetek volna azon a bizonyos szeren :ez de rohadt mód tetszik :cool:
http://lulzimg.com/i8/a3d843ef.pngundisputedly
Burrow > Luck valaha is
több mint 14 éve
Azért ti nagyon ott lettetek volna azon a bizonyos szeren :http://lulzimg.com/i8/a3d843ef.png
több mint 14 éve
Mikey
18 741
Na igen. 😊 Most hogy mondod, ő az egyetlen a csapatból, akiről ha nagyon akarnék, se tudnék rosszat mondani. 😊
több mint 14 éve
Inaktívkodott.MikeyRossz a megközelítésed: hiba nélkül szerepelt és teljesen konstans, kiszámítható teljesítményt nyújtott 😊
több mint 14 éve
Mikey
18 741
Inaktívkodott.
több mint 14 éve
Hát Reed elég megosztó személyiség lett 😀Amúgy Reggie Stephens csinált már valamit a 9 meccs alatt?
több mint 14 éve
Már az brutál csúnya, hogy hívtuk, de még kéreti magát. Ne alázzuk már ennyire magunkat 😕Mert 8 éve Steeler. 😉Ha bojkottálni én nem is fogom, de lelkesen booozok majd FG-knél, XP-knél és kickoffoknál ha tényleg jön.miért utáljátok ennyire ezt a csávót?Noda10
Nem mintha hallaná, de akkor is.Mikey
Ebben az a vicces, hogy verjük a fejünket a falba, hogy kidobtuk, a Bengals-fanok pedig majd verik a fejüket a falba, hogy leigazolták.Soldados
több mint 14 éve
Mert 8 éve Steeler. 😉miért utáljátok ennyire ezt a csávót?Noda10reed túlélte a waivert két csapat tett ajánlatot, a Bengals az egyik, de visszautasította mert még egy hetet pihenni szeretne.Ha bojkottálni én nem is fogom, de lelkesen booozok majd FG-knél, XP-knél és kickoffoknál ha tényleg jön.
ha tényleg leigazoljuk én bojkottálom a meccseket.gabtsi
Ebben az a vicces, hogy verjük a fejünket a falba, hogy kidobtuk, a Bengals-fanok pedig majd verik a fejüket a falba, hogy leigazolták.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
miért utáljátok ennyire ezt a csávót?reed túlélte a waivert két csapat tett ajánlatot, a Bengals az egyik, de visszautasította mert még egy hetet pihenni szeretne.Ha bojkottálni én nem is fogom, de lelkesen booozok majd FG-knél, XP-knél és kickoffoknál ha tényleg jön.
több mint 14 éve
85
363
Azt jelenti, hogy Cincinnatiben és a város x km-es körzetében nem lesz élő közvetítés.MikeyDe mi látjuk
I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 14 éve
Mikey
18 741
Azt jelenti, hogy Cincinnatiben és a város x km-es körzetében nem lesz élő közvetítés.
több mint 14 éve
85
363
http://espn.go.com/blog/afcnorth/post/_/id/20665/bengals-bills-game-officially-blacked-outTibi76Ez azt jelenti hogy nem tudjuk nézni majd?
több mint 14 éve
http://espn.go.com/blog/afcnorth/post/_/id/20665/bengals-bills-game-officially-blacked-out
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 14 éve
Mikey
18 741
Hát a Fanene IR-t eltaláltam fentebb, bár nem McCray jött, hanem Victor Adeyanju, volt Rams DE.
több mint 14 éve
Mikey
18 741
reed túlélte a waivert két csapat tett ajánlatot, a Bengals az egyik, de visszautasította mert még egy hetet pihenni szeretne.Ha bojkottálni én nem is fogom, de lelkesen booozok majd FG-knél, XP-knél és kickoffoknál ha tényleg jön.
Nem mintha hallaná, de akkor is.
több mint 14 éve
85
363
Szerintem TO idén már csak arra megy rá, hogy megmutassa hogy nem öreg még, hátha talál jövőre is csapatot (akár minket is), szóval bízik benne hogy megkeresi más csapat is jövőre. Ha megkeresik akkor nyilván több pénzt akar majd kérni tőlünk, és akkor felőlem mehet ahova akar. Ha megint mi leszünk az egyetlen opciója én szívesen látom mégegy ingyenévre a dzsungelben (érdekes világ az NFL akkor az évi 3millió dollár szinte ingyennek minősül)
több mint 14 éve
reed túlélte a waivert két csapat tett ajánlatot, a Bengals az egyik, de visszautasította mert még egy hetet pihenni szeretne.ha tényleg leigazoljuk én bojkottálom a meccseket.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
AFC North fgyelő - 10. hét: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1677
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!