Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 14 éve
Mikey
18 740
Ha néhány évvel (4-5) fiatalabb lenne, én is mondanám, hogy abszolút megérdemli, meg még többet is, de így 37-hez közel (szezon végére azon túl) én nem mernék adni neki annyit. Igen, olyan vagyok mint Brown bácsi. 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Idén kap 2 millió alapfizut + 1 millió bónuszt.jah csakidén úgy jött ide, hogy "nem kellett senkinek" nem volt nagy szezonja a billsben (szar csapat) most meg ha csinál egy 1000+ yardos és 10+TD-s szezont akkor teljesen reális egy egy éves 4-5 milliós fizu sztem...
Be is tenné a kiskaput, ha jövőre 4-5 milláért írna alá.
Már ha aláír.
De én (nagyon) nem szeretnék egy 38 éves WR-t nézegetni...Mikey
több mint 14 éve
Mikey
18 740
Idén kap 2 millió alapfizut + 1 millió bónuszt.Be is tenné a kiskaput, ha jövőre 4-5 milláért írna alá.
Már ha aláír.
De én (nagyon) nem szeretnék egy 38 éves WR-t nézegetni...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Van ráció abban, hogy TO hosszabbítson még 1 évvel?Amadeus91sztem simán, hacsak nem nő meg túlságosan az arca és kér nagy dellát. Remélem belátja, hogy valamit valamiért. Persze nyilván ne próbálják meg hülyére venni, de egy olyan 4-5 millás fizuért remélem aláír
több mint 14 éve
Amadeus the Young
32 898
Van ráció abban, hogy TO hosszabbítson még 1 évvel?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 14 éve
Mikey
18 740
Na hát Odom felőlem aztán pihenhetne a következő 7 hétben is.Nyáron meg úgy ki kell vágni, hogy valahol Pennsylvaniában érjen földet. Az uccsó 2 meccsen pl. Dunlap fényévekkel többet csinált annál, mint amit Odom szokott.
több mint 14 éve
odomnak csuklótműtétje volt, még 2-3 hetet minimum pihen.jövőre 4.5 milliót keres. azért h 3 évente legyen egy nagy meccse a cserék ellen, soknak érzem. mehet isten hirével.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Azt mi majd megoldjuk a szabadügynök piacból. Onnan rutinosan hozunk WR. Gyakoroltuk eleget 😊hát a letréd olyan mint a dugás, akkor jó ha mindketten akarják. ehhez meg egy játékos kell akit nagyon akar vki....tehát ha nem hosszabbít, kell majd WR is.berger90
to-nak erre az évre van szerződése.gabtsi
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 14 éve
bergerdani
4 913
hát a letréd olyan mint a dugás, akkor jó ha mindketten akarják. ehhez meg egy játékos kell akit nagyon akar vki....tehát ha nem hosszabbít, kell majd WR is.
to-nak erre az évre van szerződése.gabtsi
Mindig jövőre
több mint 14 éve
hát a letréd olyan mint a dugás, akkor jó ha mindketten akarják. ehhez meg egy játékos kell akit nagyon akar vki.to-nak erre az évre van szerződése.
több mint 14 éve
bergerdani
4 913
gondolod, h nem fogtok picket tradelni? TO-nak meddig szól a szerződése?nekem is tetszik, de fal nélkül kb semmi értelmegabtsiJa egyetértek, csak könnyű elcsábulni, illetve guardot top5ben húzni elég szokatlan lenne. Ezért nálam az első opció a letréd és G+DT az első két magas pickre.nasheem
Mindig jövőre
több mint 14 éve
nekem is tetszik, de fal nélkül kb semmi értelmegabtsiJa egyetértek, csak könnyű elcsábulni, illetve guardot top5ben húzni elég szokatlan lenne. Ezért nálam az első opció a letréd és G+DT az első két magas pickre.
több mint 14 éve
Kicsit elveszem 85 kenyerét. Egy gyöngyszem Ocho twitteréről: "Random: Just wrote Carson Palmer a check for 1 million, if this desperate financial bribery attempt doesn't work I'm resorting to violence"
több mint 14 éve
nekem is tetszik, de fal nélkül kb semmi értelme
több mint 14 éve
Kicsit tartok tőle, hogy a lejáró szerződésű Marvin és a székébe kapaszkodó Bratkovszki nem a fiatalok beépítésére koncentrál majd a szezon hátralévő részében. Bárcsak ne így lenne... Talán Simpson is átléphetné a 10 yardos álomhatárt 😊A draftot tárgyaltuk kicsit korábban, de egy picit visszakanyarodnék. Nincs igazán DT szörny, úgyhogy ha nem cserélünk le, akkor egy Ingram pickkel meg tudnék barátkozni, ha Benson lelép. Lutri az RB top5ben, de Ingram nagyon tetszik.
több mint 14 éve
They are very simplistic in Cincinnati. They Bengals often get out-schemed, and that's a real problem with their passing game. They don't do a real good job of using pre-snap movement, formations and personnel groupings to get their best guys open. Matt Williamson of Scouts Inc.
encé
több mint 14 éve
Mikey
18 740
Nem akarok nagyképűsködni, de én tavaly is mindig mondtam, hogy a futójátékot illetően nem Benson a 'csoda'. 😊Nem véletlen volt tavaly Scottnak és Larry Johnsonnak is 100+ yardos meccse...
+ kicsit bővebb az az injury report a fentebb írtnál.
Benson, Tank és Fanene mellett Joseph, Mau, Ndukwe és Rucker sem edzett. (+Odom)
Limitáltan edzett Palmer, Crocker és Ghee.
Azért a DNP-sek sora igen szép megint.
több mint 14 éve
jaja ezt beszéltük korábban. az viszont kiderült sztem, hogy benson sem csoda, ha van fal fut, ha nincs akkor nem. jó fal mögött anyám is összeszedne egy 4es átlagot, nagy pénzt én neki nem adnék. ezért is lenne jó látni h scott mennyire durabilis.
több mint 14 éve
Mikey
18 740
Igazából én sem.Sőt, én akkor sem szomorkodnék, ha LeFevour kezdene. (Nyilván nem fog, de ez jól leírja, hogy állok hozzá a maradék 7 meccshez.)
A szezon hátralévő részében legszívesebben azt nézném, hogy a fiatalok komoly lehetőséget kapnak, Simpsonnal, Coffmannel, kis Nelsonnal az élen. Maut is megnézném MLB-ben... és így tovább, és így tovább. Persze nem egyszerre, hanem szépen apránként, mert azért ne adjuk oda eleve a W-t az ellenfeleknek.
több mint 14 éve
nem szomorkodnék annyira ha kihagyná a meccset benson., szívesen nmegnézném mit tud scott 1-2 downon, folyamatosan.
több mint 14 éve
Mikey
18 740
Fanene, Tank és Benson nem edzett ma.Benson, éjáó.
Mellesleg, Owenstől olyan küzdést akarok látni a Bills ellen, hogy Chad legutóbbi 'hőstette' kutyafüle legyen ahhoz képest.
több mint 14 éve
Mikey
18 740
Lehet, de már így is 53-an vagyunk, ezért ha jön McCray, akkor valakit ki kell rakni. És Fanene az utolsó három meccsen out volt, ezért gondolom, hogy esetleg ez lehet a dolog mögött.
több mint 14 éve
passz. egy hétre még roster exemptiont kapott odom. lehet h csak addig szól.
több mint 14 éve
Mikey
18 740
Bengals Reportedly Sign Defensive End Bobby McCraygabtsiCsak tipp: Fanene IR?
több mint 14 éve
Bengals Reportedly Sign Defensive End Bobby McCray