Cleveland Browns

41 feliratkozó

1 órája
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 444 — Believelander
Amikor az élőkép azt mondja, annyira nem volt rossz, de a visszajátszás mást mutat (valamiért nem engedi betenni a tweetet).

For a 2nd straight week Shedeur saw the highest pressure rate of any QB yesterday. However, only one pressure was quick (ie <2.5 seconds) so its more his propensity to hold the ball than bad OL play
Shedeur azzal tudna a legtöbbet tenni magáért, ha a maradék háromból legalább egy meccset megnyerne. Akkor kikerülnénk a top5-ből, ott meg Mendoza tuti nem elérhető, feltradelni pedig ilyen lyukas offense-szel a legrosszabb megoldás lenne.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
12 órája
New York Giants: 2-12 record; .536 strength of schedule
Las Vegas Raiders 2-12; .548 SOS
Tennessee Titans: 2-12; .576 SOS
Cleveland Browns: 3-11; .483 SOS

így állunk jelenleg, de lesz egy Raiders-Giants úgyhogy a top3 pick garantált. Az 1/2 sem elképzelhetetlen, a Titans még játszik a Mahomes nélküli, kiesett Chiefs-szel és a Szentekkel. Egyet csak behúznak.

13 órája
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 873 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Én se ítélkeznék még sanders ügyben, de azért a múlt heti teljesítménye után erőst visszabillent a mérleg.
Nagyon kijöttek a problémái, olvasási, problémák, pontatlanság, sack mágnes stb.
13 órája
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 873 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Számomra azért nagy csalódás Stefa mert 2-3 évvel ezelött pont azért kapott év edzője díjat mert 4 qbval is tudott meccset nyerni. Olyan playbookot összerakni ahol a gyengék is tudtak lubickolni.
Idén meg 0/3 se normális playbook, se semmi.
Ráadásul a Fleko elengedés majd megtáltosodás azonnali lenyomata volt a rendszer problémának.
13 órája
FloresR 320
Stefa hány évet kap még...
22 órája
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 297 — settenke1976@gmail.com
Hát srácok, én bár győzelmet reméltem, de valahol a védelmetektől tartottam, azt hogy ilyen sima lesz, nem láttam jönni. Nehéz bármi (Garretten kívüli) bíztatót mondani, de remélem a Watson tradet levedlitek és elindultok újra az elmúlt években már tapasztalt jó csapat irányába. Megérdemlitek.
csi77
Védelmünktől? a ligautolsó Titans támadói karriernapot tartottak a múlt héten az "elit" védelem ellen...

Papírforma eredmény, de Sanders legalább akart nyerni Fanninnal együtt. Többit mind leírtátok már.
23 órája
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 143 — Bears & Illinois fan
Hát srácok, én bár győzelmet reméltem, de valahol a védelmetektől tartottam, azt hogy ilyen sima lesz, nem láttam jönni. Nehéz bármi (Garretten kívüli) bíztatót mondani, de remélem a Watson tradet levedlitek és elindultok újra az elmúlt években már tapasztalt jó csapat irányába. Megérdemlitek.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
23 órája
Én Sanders ügyben továbbra is wait and see állásponton vagyok. Ahogy a múlt heti után sikerült visszafogottnak maradni, a mai miatt sem kell a fejét venni.
A következő kettő sem lesz könnyebb, de azért jó lenne 3 INT alatt megúszni (lehetett volna 4 is simán).

A többi már nem érdekel, gyász az egész, hétről hétre ugyanazt írjuk le.

1 napja
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 467 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Amúgy vannak beszédes statok. Egy a sok közül: 4. negyed elején van 3 first downunk. A bearsnek meg 4 TD-je.

Így vagy úgy többször leírtuk már, de Stefának hogy van még állása? Azért vissza lehet tekerni, hogy még walk of shame-je van idén 😀
Drip
Garrettnek legalabb a rekord meglesz. Nalam ez MVP lenne de nyilvan csak DPOY lesz.
Hendrix
Háááát max winning recorddal lehetne szerintem beszélni erről ...

1 napja
ktms Cleveland Browns 718
Garrett sack megvolt.

Az O kuka, de érdekes módon Sanders nálam nem érződött rossznak, egy jól játszó D és egy borzalmas szar O-line csapott össze, ez lett belőle.

Sanders, Fannin, Judkins maradhat a többieknek köszönjük a részvételt.

Szerkesztette: ktms

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
1 napja
Mai kívánság lista:

- minimum 1 Garrett sack
- a védelem 100 yard alatt tartja a Chicago futást

- nagyobb hiba nélkül lehozott ST játék

- 20+ felrakott pont
- jó játék Sanders-től, 3TD, 250+ yard
- Judkins TD, Fannin TD
- értelmezhető game menedzsment Stefától

Átolvasva ez már egészen úgy hangzik, mint egy nem teljesen szar NFL csapat. Az egyetlen problémám, hogy ezzel az O line-al ez mennyire lehet reális elvárás? Mindegy, a legfontosabb szerintem Sanders játékának további fejlődése és az újabb Garrett sack.
ktms
LOL

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
1 napja
Hendrix Utah State Aggies 2 970
Amúgy vannak beszédes statok. Egy a sok közül: 4. negyed elején van 3 first downunk. A bearsnek meg 4 TD-je.

Így vagy úgy többször leírtuk már, de Stefának hogy van még állása? Azért vissza lehet tekerni, hogy még walk of shame-je van idén 😀
Drip
Ugy hogy Jimmy Haslam a tulajdonos. Van meg kerdes?

Garrettnek legalabb a rekord meglesz. Nalam ez MVP lenne de nyilvan csak DPOY lesz.

Szerkesztette: Hendrix

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
1 napja
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 467 — Undertaker of the Cleveland graveyard

1 napja
Tényleg olyan mintha a grundra mentek volna játszani, nulla felkészüléssel és majd lesz ami lesz.
Jeudyt meg lassan már sajnálom, amilyen balfasz szezonja van, teljesen szét van esve mentálisan.
Drip
Az liga legszarabb elkapoja. Egy igazi balfasz. Most is konkretan atadta a labdat a vedonek.

Sanderst nem szabad lecserelni, amit kell megtudja dobni. Korulotte kell rendbehozni a dolgokat.

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
1 napja
Lehet itt elemezgetni a QB draftot, de itt sokkal komolyabb gondok vannak. Az egesz offenset alapjaiban ujra kell epiteni, a coachingtol kezdve.

Jeudy cut.
Hendrix
Tényleg olyan mintha a grundra mentek volna játszani, nulla felkészüléssel és majd lesz ami lesz.
Jeudyt meg lassan már sajnálom, amilyen balfasz szezonja van, teljesen szét van esve mentálisan.

1 napja
Lehet itt elemezgetni a QB draftot, de itt sokkal komolyabb gondok vannak. Az egesz offenset alapjaiban ujra kell epiteni, a coachingtol kezdve.

Jeudy cut.

1 napja
Mai kívánság lista:

- minimum 1 Garrett sack

- 20+ felrakott pont
- Judkins TD, Fannin TD

Átolvasva ez már egészen úgy hangzik, mint egy nem teljesen szar NFL csapat. Az egyetlen problémám, hogy ezzel az O line-al ez mennyire lehet reális elvárás? Mindegy, a legfontosabb szerintem Sanders játékának további fejlődése és az újabb Garrett sack.
ktms
félidőben.

1 napja
Ezzel a nyomorek special teammel is kezdeni kell valamit, kegyetlen amit csinalnak. Oline vicc, atjarohaz.

1 napja
Mai kívánság lista:

- minimum 1 Garrett sack

- 20+ felrakott pont
- Judkins TD, Fannin TD

ktms
szerintem a PO szezon óta nem volt ilyen meccsünk (jó védelem, elit QB játék, hiba nélküli ST), ez nem wish list hanem dream list 😀

Én csak annyit kérek, hogy ne sérüljön le Sanders és tolja végig ezt a 4 meccset. A legrosszabb az lenne ha úgy kéne dönteni, hogy nincs normális minta.

Mínusz 15 fok körül lesz, finom.

1 napja
Mai kívánság lista:

- minimum 1 Garrett sack

- 20+ felrakott pont
- Judkins TD, Fannin TD

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
3 napja
A szezon végére minket is elért az injury bug, két kezdő falember, TE, CB biztosan out, másik két OL kérdéses.

3 napja
Jövő évi drafton nem a Qb-t kell lecserélni hanem egy új támadófalat felépíteni mert majdnem a komplett falnak lejár a szerződése
FloresR
Őszintén szólva, lehet nem is marasztalnám egyiket se...
Csiriba
nem is nagyon van mit megtartani, bitonio nyugdíj ide majd a 3. vagy 4. körbe valakit húzunk, OT conklin szinte nincs is idén se annyit sérült ide majd igazolunk, dawand sérült de neki van szerződése tehát az egyik OT meglesz jövőre, pocic pótoltható és sztem wypler is fog annyit tudni, teller egyedül a kérdés, de ott meg van jenkins és zinter is.
P@trik
ne kövessük el azt a hibát Dawanddal, mint amit Conklinnal, miszerint ignoráljuk a tényt, hogy képtelen egy szezont egészségesen végig játszani. Jones a lehetséges 51-ből 20 meccsen kezdett, az elmúlt két szezonban 11et bírt. Cserének oké, mert olcsó, de kell kezdő LT és RT is. Bitonio retire ahogy írod, Teller nagyon szar idén, ő már nem fog megújulni 31 évesen, viszont nem sokat spórolunk a kivágásával (10M fizu, de még post 1st June cuttal is 8M dead money marad utána), úgyhogy még egy évet sztem itt lesz. Zinternek és Wyplernek én is adnék egy esélyt, persze úgy hogy a TCben legyen battle vmi veteránnal.
A prioritás egy LT és RT, ami azért 3 magas pickkel megoldható adekvát szinten.
Aztán meglátjuk Shedeur hogy tolja a következő 3 meccsen, de az OL így is úgy is kiemelt fontosságú.

4 napja
Jövő évi drafton nem a Qb-t kell lecserélni hanem egy új támadófalat felépíteni mert majdnem a komplett falnak lejár a szerződése
FloresR
Őszintén szólva, lehet nem is marasztalnám egyiket se...
Csiriba
nem is nagyon van mit megtartani, bitonio nyugdíj ide majd a 3. vagy 4. körbe valakit húzunk, OT conklin szinte nincs is idén se annyit sérült ide majd igazolunk, dawand sérült de neki van szerződése tehát az egyik OT meglesz jövőre, pocic pótoltható és sztem wypler is fog annyit tudni, teller egyedül a kérdés, de ott meg van jenkins és zinter is.
4 napja

[Highlight] Shedeur Sanders on not being on the field for the two-point conversion attempt: “I wish I would always have the ball in my hands but that’s not what football is. I would never go against what the call was.”
by
u/GreenSnakes_ in
nfl

4 napja