NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Cleveland Browns

39 feliratkozó

több mint 5 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915
WR Braxton Millerrel teszünk mi is egy próbát.
P@trik
helyi gyerek

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 696 — #HUNGarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
WR Braxton Millerrel teszünk mi is egy próbát.
több mint 5 éve
Hendrix Utah State Aggies 1 555
 www.youtube.com/watch?v=yKH9OUJlXdY

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Neki szurkolok, csak ne ellenünk, ha lehet 😊:

www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/nfl-szabad-eg-alatt-aludt-behazudta-magat-felmerore-most-a-profik-kozott-villog-2716251

több mint 5 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 696 — #HUNGarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Callaway 4 meccses eltiltás.
Beki
Már vártam mikor lesz valami cirkusza.
Viszont vannak helyére bőven szal nem para.

Szerkesztette: P@trik
több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 941 — Circus Maximus
Mayfield bajsza halalos.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Callaway 4 meccses eltiltás.
több mint 5 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 187 — settenke1976@gmail.com
Pont került a Duke-saga végére és Texansba lett küldve.
4. kör jött érte, de ha lesz 10 aktív meccse akkor lehet az 3.kör is.
P@trik
Méltatlanul kevés lehetőséget kapott nálunk, remélem ott nagyobb szerephez jut.
Bad 31
Sajnálom én is, mert többre hivatott, rosszkor volt a rosteren, mikor nem vagy nem sokkal jobb futó volt a rosteren tőle akkor az edző volt balfasz, és mire ez megváltozott jött Hunt és Chubb. Kár érte, jól járt vele a Texans, szerintem meg lesz érte a 3. kör 😀
több mint 5 éve
Bad 31 Cleveland Browns 975 — Medvedisznóember
P@trik
Méltatlanul kevés lehetőséget kapott nálunk, remélem ott nagyobb szerephez jut.

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 5 éve
zsutu Cleveland Browns 785
Illetve még egy apró szösszenet, amiről csak megkell emlékezni.
Mindenki kedvenc rugója Phil Dawson 1 hete, augusztus elsején bejelentette visszavonulását. Aláírt egy egynapos szerződést, és tőlünk vonult vissza.

twitter.com/Browns/status/1157000471862792197?s=20

Szerkesztette: zsutu
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Az utóbbi 1-2 hét keret változásai.
Kevésbé felkapott nevek jöttek mentek:
- Érkezett Center Lo Falemaka (90-es keret full)
- Érkezett RB A.J. Ouellette / out: OL Ka’John Armstrong
- Lo Falemaka IR / érkezett : OL John Yarbrough
- WR Blake Jackson megsérül majd kivágva / érkezett: TE Mik'Quan Deane
- Érkezett DT Tracy Sprinkle / kivágva: CB Jermaine Ponder
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Ubiszezonra:
 www.google.com/amp/s/www.ohio.com/sports/20190721/brett-favre-sees-lot-of-himself-in-browns-qb-baker-mayfield%3ftemplate=ampart

több mint 5 éve
Elég Trash news szagú nekem. Ez a csak írjunk valamit mert túl nagy a csönd Clevelandbe.

Két héttel ezelőtti menü az volt hogy Mayfieldre megharagudtak az öregek, meg hogy Monken nem tudja felvenni a ritmust. 😒

Szét van szakadva a média van akinek tetszik hogy valami alakul itt és nyomja a hype-ot, míg a másik oldal a gondolattól is vért hány hogy alakul valami.
P@trik
szerintem huntnak van trash szaga
gedam
Ebbe nem foglalnék egyenlőre állást, majd a 16. hét után visszatérünk rá.

Szerkesztette: P@trik
több mint 5 éve
gedam 5 914
Elég Trash news szagú nekem. Ez a csak írjunk valamit mert túl nagy a csönd Clevelandbe.

Két héttel ezelőtti menü az volt hogy Mayfieldre megharagudtak az öregek, meg hogy Monken nem tudja felvenni a ritmust. 😒

Szét van szakadva a média van akinek tetszik hogy valami alakul itt és nyomja a hype-ot, míg a másik oldal a gondolattól is vért hány hogy alakul valami.
P@trik
szerintem huntnak van trash szaga
több mint 5 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 187 — settenke1976@gmail.com

P@trik
Valóban volt szóváltás, talán lökdösődés is, de a média jobban felfújta mint kellett volna...uborkaszezon van, ha nincs hír, csinálunk...
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Hunt újra bajban?
ThundersNFL
https://a.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2018%2F1130%2Fr471253_1296x729_16-9.jpg
Hunt questioned by police after incident at bar
Browns running back Kareem Hunt, who will serve an eight-game suspension this season for violating the NFL's personal conduct policy, was questioned by police after an incident outside a bar in Cleveland on Saturday.

több mint 5 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 042 — !SuPeR6BoWL!
Hunt újra bajban?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Eddigi legjobb rész

www.youtube.com/watch?v=PuqGAPTxLAk
Hendrix
1:25 😀

több mint 5 éve
 www.youtube.com/watch?v=vSwOAncFo9E

Az exalabamai szörnypásztor DL coach Tosh Lupoit imádom. Pusztítani fognak Garrették. 😀 😀
több mint 5 éve
Tök szar volt tavaly, én nem sajnálom.
több mint 5 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 017
Ez érdekes. Állítólag többször elkésett edzésekről meg ilyenek...

mobile.twitter.com/rapsheet/status/1136329894328246274

több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 116 — SuperBowl Champions 2013/2014
 youtu.be/BWctVRsJ9UA