NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
WR Braxton Millerrel teszünk mi is egy próbát.helyi gyerek
P@trik
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
WR Braxton Millerrel teszünk mi is egy próbát.
több mint 5 éve
Hendrix
1 555
www.youtube.com/watch?v=yKH9OUJlXdY
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 5 éve
Neki szurkolok, csak ne ellenünk, ha lehet 😊:www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/nfl-szabad-eg-alatt-aludt-behazudta-magat-felmerore-most-a-profik-kozott-villog-2716251
több mint 5 éve
Mayfield bajsza halalos.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Callaway 4 meccses eltiltás.
több mint 5 éve
Sajnálom én is, mert többre hivatott, rosszkor volt a rosteren, mikor nem vagy nem sokkal jobb futó volt a rosteren tőle akkor az edző volt balfasz, és mire ez megváltozott jött Hunt és Chubb. Kár érte, jól járt vele a Texans, szerintem meg lesz érte a 3. kör 😀Pont került a Duke-saga végére és Texansba lett küldve.Méltatlanul kevés lehetőséget kapott nálunk, remélem ott nagyobb szerephez jut.
4. kör jött érte, de ha lesz 10 aktív meccse akkor lehet az 3.kör is.
P@trik
Bad 31
több mint 5 éve
Pont került a Duke-saga végére és Texansba lett küldve.Méltatlanul kevés lehetőséget kapott nálunk, remélem ott nagyobb szerephez jut.
4. kör jött érte, de ha lesz 10 aktív meccse akkor lehet az 3.kör is.
P@trik
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 5 éve
zsutu
785
Illetve még egy apró szösszenet, amiről csak megkell emlékezni.Mindenki kedvenc rugója Phil Dawson 1 hete, augusztus elsején bejelentette visszavonulását. Aláírt egy egynapos szerződést, és tőlünk vonult vissza.
twitter.com/Browns/status/1157000471862792197?s=20
Szerkesztette: zsutu
több mint 5 éve
Pont került a Duke-saga végére és Texansba lett küldve.4. kör jött érte, de ha lesz 10 aktív meccse akkor lehet az 3.kör is.
több mint 5 éve
Az utóbbi 1-2 hét keret változásai.Kevésbé felkapott nevek jöttek mentek:
- Érkezett Center Lo Falemaka (90-es keret full)
- Érkezett RB A.J. Ouellette / out: OL Ka’John Armstrong
- Lo Falemaka IR / érkezett : OL John Yarbrough
- WR Blake Jackson megsérül majd kivágva / érkezett: TE Mik'Quan Deane
- Érkezett DT Tracy Sprinkle / kivágva: CB Jermaine Ponder
több mint 5 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Ubiszezonra:www.google.com/amp/s/www.ohio.com/sports/20190721/brett-favre-sees-lot-of-himself-in-browns-qb-baker-mayfield%3ftemplate=ampart
több mint 5 éve
Ebbe nem foglalnék egyenlőre állást, majd a 16. hét után visszatérünk rá.Elég Trash news szagú nekem. Ez a csak írjunk valamit mert túl nagy a csönd Clevelandbe.szerintem huntnak van trash szaga
Két héttel ezelőtti menü az volt hogy Mayfieldre megharagudtak az öregek, meg hogy Monken nem tudja felvenni a ritmust. 😒
Szét van szakadva a média van akinek tetszik hogy valami alakul itt és nyomja a hype-ot, míg a másik oldal a gondolattól is vért hány hogy alakul valami.
P@trik
gedam
Szerkesztette: P@trik
több mint 5 éve
gedam
5 914
Elég Trash news szagú nekem. Ez a csak írjunk valamit mert túl nagy a csönd Clevelandbe.szerintem huntnak van trash szaga
Két héttel ezelőtti menü az volt hogy Mayfieldre megharagudtak az öregek, meg hogy Monken nem tudja felvenni a ritmust. 😒
Szét van szakadva a média van akinek tetszik hogy valami alakul itt és nyomja a hype-ot, míg a másik oldal a gondolattól is vért hány hogy alakul valami.
P@trik
több mint 5 éve
Elég Trash news szagú nekem. Ez a csak írjunk valamit mert túl nagy a csönd Clevelandbe.Valóban volt szóváltás, talán lökdösődés is, de a média jobban felfújta mint kellett volna...uborkaszezon van, ha nincs hír, csinálunk...
P@trik
több mint 5 éve
Elég Trash news szagú nekem. Ez a csak írjunk valamit mert túl nagy a csönd Clevelandbe.Két héttel ezelőtti menü az volt hogy Mayfieldre megharagudtak az öregek, meg hogy Monken nem tudja felvenni a ritmust. 😒
több mint 5 éve
Hunt újra bajban?
ThundersNFL
több mint 5 éve
Hunt újra bajban?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=vSwOAncFo9E Az exalabamai szörnypásztor DL coach Tosh Lupoit imádom. Pusztítani fognak Garrették. 😀 😀
több mint 5 éve
Tök szar volt tavaly, én nem sajnálom.
több mint 5 éve
Tomcsik
8 017
Ez érdekes. Állítólag többször elkésett edzésekről meg ilyenek...mobile.twitter.com/rapsheet/status/1136329894328246274