NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 5 éve
Duke cserét kér állítólag. Nagyon sajnálnám ha elmenne, de őt is megértem, nem nagyon használjuk ki a potenciált ami benne van.Őt sajnálom a legjobban érthetetlen miért nem használtuk jobban. Egyik leghasznosabb játékos lehetne
www.cleveland.com/browns/2019/04/duke-johnsons-reps-have-asked-the-browns-to-trade-him-source-says.html
Bad 31
több mint 5 éve
Valaki Kansasi vasutas irhatna róla pár szót. Randall mellett elboldogulhat SS-be?!Murray eredetileg ST-be erkezett, es cserenek, ha baj van. Berry serulese, es Parker nem megbizhato (de jobb) jateka miatt kerult palyara.
P@trik
Atlagos kepessegu jatekos, aki viszont nagyon akar. A gond az, hogy ez tobbszor zaszlokban manifesztalodik. igy annyit art, mint hasznal. De ha nem kell neki megvaltani a vilagot, nem kell Berry jatekat megprobalni, kepzett, ertelmes jatekos, akit tehat nem kell kulon motivalni. Sosem lesz igazan kezdoszint, szvsz. De szodaval elmehet.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Duke cserét kér állítólag. Nagyon sajnálnám ha elmenne, de őt is megértem, nem nagyon használjuk ki a potenciált ami benne van.www.cleveland.com/browns/2019/04/duke-johnsons-reps-have-asked-the-browns-to-trade-him-source-says.html
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 5 éve
Valaki Kansasi vasutas irhatna róla pár szót. Randall mellett elboldogulhat SS-be?!
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
Eric Murray jött, Ogbah ment
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Atyám milyen szép az a rózsaszín kabát... Én is akarok vagy kettőt, persze csak is a hozzá illő sapival... Hányás...Anno a KGST piacon láttam ilyen sapiban a nagyikat lengyel cuccokat meg török farmereket árulni 😀 😀 😀
Tomcsik
több mint 5 éve
Hendrix
1 555
www.youtube.com/watch?v=FPnoxdalcNk
Forever!! 🤞🏾 pic.twitter.com/M66UmSBaJC
— Jarvis Juice Landry (@God_Son80) 2019. április 1.
Szerkesztette: Hendrix
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 5 éve
Tomcsik
8 017
Atyám milyen szép az a rózsaszín kabát... Én is akarok vagy kettőt, persze csak is a hozzá illő sapival... Hányás...Our offseason program has officially begun! 🙌 pic.twitter.com/XFpRyvl4LO
— Cleveland Browns (@Browns) 2019. április 1.
Welcome to Cleveland, @obj! pic.twitter.com/0sSBbvNNsL
DAWG CHECK 🐶 @obj pic.twitter.com/MChJccphfm
— Cleveland Browns (@Browns) 2019. március 30.
Hendrix
több mint 5 éve
CB Howard Wilson 2 év sérülés után repült.
több mint 5 éve
Azért csak adott a liga legjobb LT-je, egy elég jó C, ha egészséges egy jó RT -> a fal önmagában rendben szokott lenni ha a kedzők tolják.GB max Rodgers miatt lehet említeni mert körülötte nagyon elfogytak az emberek, de mind O mind D oldalon jobb nevekből áll a BrownsHogy mi? Még papíron sem..Az szép, hogy Vegasnál esélyesebbek vagytok a SB-ra, mint a GB 😀Szerintem jelenleg papíron a Cleveland esélyesebb is mint a GB, aztán meglátjuk ezt a pályán is meg tudják e mutatni.
Chargers LT
kapitnono
gordon
kapitnono
Egy top10es WR
Egy baromi jó RB
A védelemben meg nagy forgás volt most a teljesen új pass rusher szekciót megítélni jelenleg még nehéz, de a Clark - Daniels DL azért sokminden de nem középszerű.
Blake egy baromi jó all down LB.
Corner sor nem túl veretes, de Jaire tavaly azért fasza volt az esetek nagy részében.
Ja és jött egy eléggé felszopott (aztán majd kiderül, hogy joggal-e) S Chicagoból.
Nem gondolom topnak a rostert GB-ben, de azért a "van ott egy Rodgers és ennyi"-től elég messze áll a keret.
de ez itt off, sorry
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Dorsey 1-2 kivételtől eltekintve fuul kipucolja Sashi pickjeit.Ez a "fool" nagy eliras! 😀
P@trik
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Hendrix
1 555
Mez variációk közül eddig a legjobb amit láttamI know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 5 éve
Hendrix
1 555
Our offseason program has officially begun! 🙌 pic.twitter.com/XFpRyvl4LO
Welcome to Cleveland, @obj! pic.twitter.com/0sSBbvNNsL
DAWG CHECK 🐶 @obj pic.twitter.com/MChJccphfm
— Cleveland Browns (@Browns) 2019. március 30.
I know that when you shine they wish some days will be dark
több mint 5 éve
GB max Rodgers miatt lehet említeni mert körülötte nagyon elfogytak az emberek, de mind O mind D oldalon jobb nevekből áll a BrownsHogy mi? Még papíron sem..Az szép, hogy Vegasnál esélyesebbek vagytok a SB-ra, mint a GB 😀Szerintem jelenleg papíron a Cleveland esélyesebb is mint a GB, aztán meglátjuk ezt a pályán is meg tudják e mutatni.
Chargers LT
kapitnono
gordon
több mint 5 éve
Kindred kivágva.Jelenleg 1 safetynk van Randall...
több mint 5 éve
Hogy mi? Még papíron sem..Az szép, hogy Vegasnál esélyesebbek vagytok a SB-ra, mint a GB 😀Szerintem jelenleg papíron a Cleveland esélyesebb is mint a GB, aztán meglátjuk ezt a pályán is meg tudják e mutatni.
Chargers LT
kapitnono
több mint 5 éve
Az szép, hogy Vegasnál esélyesebbek vagytok a SB-ra, mint a GB 😀Szerintem jelenleg papíron a Cleveland esélyesebb is mint a GB, aztán meglátjuk ezt a pályán is meg tudják e mutatni.
Chargers LT
több mint 5 éve
Az szép, hogy Vegasnál esélyesebbek vagytok a SB-ra, mint a GB 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Én utálom a jelenlegi mezünket, én is a régit szerettem.Color rush mezünk viszont baromi jó szerintem, vettem is egyet belőle.
Valami hasonlónak tudnék örülni:
több mint 5 éve
Ízlések és pofonok, szerintem a Browns meze a legszebb. (meg persze az eagles-ös kelly green, ha visszajön)
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Mitől lenne nívótlan?! Gyakorlatilag mindig is ilyen volt, nekem az új mez se tetszik különösebben, a régi jobb volt(mondom ezt úgy, hogy szívből utálom a "régen minden jobb volt" felfogást), szóval nem szeretném, hogy valami bazári kinézet legyen, mint például a Chargersé 😉 . Ami nekem nagyon tetszik az a mez szám a sisakon, itt ott olvasok olyat, hogy vissza hozzák a fehér sisakot ami a csapat létrejöttekor volt, én azt mondjuk csak alternatív kollekciónak tudnám elképzelni.A blökit is visszatehetnék a sisakra, mert sajnos a browns fejfedője a legrandább.a külföldi fórumokban szinte mindennapos téma, jobbnál jobb variációkat látok, remélem sikerül valami rendeset összehozni mert ez tényleg elég nívótlan ez a sisak, a mez még elfogadható, mondjuk.
Chargers LT
Csiriba
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 5 éve
A blökit is visszatehetnék a sisakra, mert sajnos a browns fejfedője a legrandább.a külföldi fórumokban szinte mindennapos téma, jobbnál jobb variációkat látok, remélem sikerül valami rendeset összehozni mert ez tényleg elég nívótlan ez a sisak, a mez még elfogadható, mondjuk.
Chargers LT