Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 5 éve
A blökit is visszatehetnék a sisakra, mert sajnos a browns fejfedője a legrandább.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
2020-tól új mez. kiváncsi vagyok barna vagy narancs lesz a fő szín.megint?
braxa88
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
2020-tól új mez. kiváncsi vagyok barna vagy narancs lesz a fő szín.Majd kölcsönkapják ezt a Bruinstól 😀
braxa88
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
braxa88
12 534
2020-tól új mez. kiváncsi vagyok barna vagy narancs lesz a fő szín.
több mint 5 éve
Odell akklimatizálódott:Csak nehogy magára nézve legyen az.
twitter.com/obj/status/1109938605491798016
peterk2005
több mint 5 éve
Odell akklimatizálódott:twitter.com/obj/status/1109938605491798016
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
twitter.com/JeffDLowe/status/1107691763261718530Na meg egy Avengers video, de ez most az Endgame trailerjere van megcsinalva 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
ozibozi
17 226
nypost.com/2019/03/16/baker-mayfield-on-what-it-will-be-like-to-play-with-odell-beckham/
több mint 5 éve
Hendrix
1 555
www.youtube.com/watch?v=TpuxHadqxpk&t=8s
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 5 éve
Vagy a Jags egy 5.-et. Oh wait, azt már ideadtuk, az azóta kirakott Hydera.A duke Johnson trade rumorok remélem nem komolyakcolts ad érte első kört
Drip
Sixo
több mint 5 éve
szampi#33
1 357
Egyszer volt csak ekkora szerencsétek... A mi szerencsénkre a GM-et már Ballardnak hívják..A duke Johnson trade rumorok remélem nem komolyakcolts ad érte első kört
Drip
Sixo
több mint 5 éve
A duke Johnson trade rumorok remélem nem komolyakcolts ad érte első kört
Drip
több mint 5 éve
Vosztok
3
Hunt 8 meccs.Elfogadható, Chubb lábaiban addigra már 8 meccs lesz, jól jön az a friss erő a szezon második felére.
Cruyffista
több mint 5 éve
Hunt 8 meccs.Akkor nyolc meccs után lesz egy elit futója a brownsnak
Cruyffista
több mint 5 éve
Cruyffista
3 357
Hunt 8 meccs.
több mint 5 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
A duke Johnson trade rumorok remélem nem komolyak
több mint 5 éve
Clevelandben olyan pozitív a szurkolók hangulata, hogy a meglepett/megdöbbent szomszédok tárcsázzák a mentőket. 😊twitter.com/MySportsUpdate/status/1106255485542518785
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Kush is a fedelzeten szoval lesz mivel fuszerezni is.szem nem marad szárazon, azt hittem észrevétlen marad ez a béna szóvicc 😀 😀 😀Nagyon remélem, hogy Kitchens olyan playbookot, játékrendszert főz ki, amiben mind ez a wr corp mind a futók megtalálják a számításukat, és nem az edzői tálentum hiánya miatt fogunk valami 6-10 el végezni a csoport 3. helyén.Kitchens, Baker, Hunt, a végén kiderül h mindenki azért jött ide mert jó a konyha 😀
Csiriba
empty taxi
Csiriba
több mint 5 éve
szem nem marad szárazon, azt hittem észrevétlen marad ez a béna szóvicc 😀 😀 😀Nagyon remélem, hogy Kitchens olyan playbookot, játékrendszert főz ki, amiben mind ez a wr corp mind a futók megtalálják a számításukat, és nem az edzői tálentum hiánya miatt fogunk valami 6-10 el végezni a csoport 3. helyén.Kitchens, Baker, Hunt, a végén kiderül h mindenki azért jött ide mert jó a konyha 😀
Csiriba
empty taxi
több mint 5 éve
hden
339
én is alig várom, hogy Brady Quinnt beválasszák végre 😊Na ha még be is linkeled, kiket húztak, azért csak tűnjön már fel egy Hall of Fame-játékos 2007-ből 😕Az Jim Brown volt és valószínűleg marad is. Őt nehéz felülmúlni.legjobb 1. körös pickjük valszeg all-time.nem mostanában (2008) volt, hogy a Browns nem húzott az első körben...OBJ viszont tuti nem lesz bust.
hden
iktriad
Amadeus
De amióta 1998-ban újraindult a franchise, lehet az a legjobb "1. körös pick"
en.wikipedia.org/wiki/List_of_Cleveland_Browns_first-round_draft_picks
iktriad
Wyatt
biztos vagyok benne, ha bejutna a PO-ba, egy meccsre azért visszahozzák 😊
több mint 5 éve
Az Trent Richardson volt, es o most is kettesevel futja a TD-ket. 8D
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Na ha még be is linkeled, kiket húztak, azért csak tűnjön már fel egy Hall of Fame-játékos 2007-ből 😕Az Jim Brown volt és valószínűleg marad is. Őt nehéz felülmúlni.legjobb 1. körös pickjük valszeg all-time.nem mostanában (2008) volt, hogy a Browns nem húzott az első körben...OBJ viszont tuti nem lesz bust.
hden
iktriad
Amadeus
De amióta 1998-ban újraindult a franchise, lehet az a legjobb "1. körös pick"
en.wikipedia.org/wiki/List_of_Cleveland_Browns_first-round_draft_picks
iktriad